|
|
#1681 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar LII
Przyznam się wam do czegoś - wczoraj wespół w zespół obejrzeliśmy 2 godziny filmu ze studniówki Młodego - śmiałam się, płakałam ze wzruszenia, puchłam z dumy .... a potem po prawdziwej dawce extra wzruszeń emocjonalnych nagle poczułam się jakaś taka .... stara
jakby pewien okres właśnie zamknął za sobą drzwi z hukiem ....
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
joł bartu
ale cicho tu ![]() Mursz jaki kolor płytek wybrałaś? kamena trzymam kciukasy za wyniki |
|
|
|
#1683 |
|
To ja :)
|
Yepieski... Teraz był błękit, niestety już nie ma błękitu w rozsądnej cenie, więc będzie ciemniej nieco. I łączenie z białym. To będzie zimny bunkier
![]() Panowie od klimy poszli sobie, zostawiając wspomnienie męskiego przedziału, gdyż pracowali na kolanach ![]() Katty! To jak już odchowałaś pisklęta, czas na szaleństwa!!
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile się na dyskutowała z fachowcami i rodziną że niebieski to zimny i powinien by ć brąz albo żółć ![]() A jest biało niebiesko i super |
|
|
|
|
#1685 |
|
grozi wypollizowaniem
|
lato lato wszendzie
![]() jak to miło ze strony przyrody ze mi wiosne wypollizowała w tym roku
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1687 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
moja torbiel jest chyba wielkości samej szyszynki ![]() a co do SM, to napisali że ogniska nieprawidłowych sygnałów w prawej półkuli i że umiejscowienie tych ognisk odpowiada przebiegowi zmian demielinizacyjnych w SM (z pamięci piszę) Cytat:
tzn. wcale mi nie pilno do stwierdzenia SM jakoś się wcale nie martwię nie wiedzieć czemu, wkurza mnie tylko trochę że lewa ręka jest nagle mało sprawna ale do wszystkiego da radę się przyzwyczaić.... cieszę się że nie prawa ![]() i tak sobie filozofuję dziś jak kochanowski, że kurde wcale nie zwracamy uwagi na takie fajne oczywistości np. że kubek z kawą można trzymać w byle której ręce ![]() ale fajnie ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1689 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a byłam już w międzyczasie leczona reumatologicznie pod kątem SM bo do szpitala termin za pół roku dopiero miałam.Sterydy i Arachina po której to wzrok mi się pogorszył.Ale jak trafiłam do Ustronia to wyniki były już w normie i do teraz mam spokój.Hmm ze 4 lata będzie ![]() Pewnie że to nic przyjemnego chodzić i robić badania i się dowiedzieć że coś nam dolega ale ja tam jestem zdania że profilaktyka to podstawa. Oczywiście można wsio olać i liczyć na cuda. Jak moja mama , trafiła do lekarza jak już było too late, a wsio można było spokojnie wyleczyć ![]() Podejście super i oby tak dalej ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
nio chyba a niektórzy jak widać na posterunku
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1691 |
|
grozi wypollizowaniem
|
witamy dr Housa ![]() kameno-mam nadzieje ze Sm sie nie potwierdzi, ale wydaje mi sie ze jednak cie beda dalej badac
|
|
#1692 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak Neskuś wykluczyli wsie choroby reumatologiczne, do dziś nie wiadomo co to się wtedy podziało że miałam tak kiepskie wyniki ale zastanawia mnie do dziś że po włączeniu zapobiegawczo przez moją reumatolog leczenia wsio wróciło do normy..oczywiście na szczęście
|
#1693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ostatnio dumam że PEWNE emocje, stany już ne wrati, ale coś za coś, wchodzimy na inny poziom wtajemniczenia Np dziś Mama klepła wycieczkę na Santorini w babskim gronie i bóg jeden raczy wiedzieć co się tam będzie działo. One znów nie mają hamulców, ponownie uprawiają beztroskę. Coś się skończyło a coś sie zacznie ![]() o! właśnie! Cytat:
) poczkaj do neidzieli
|
||
|
|
|
#1694 | |||||
|
Panaroja
|
snad gluta , telepawki i trzeciego tygodnia antybiotyku
![]() Cytat:
ale w taką pogodę nie sposób być zdrowym i nie od dzieciów - to jakiś mój własny oryginalny szczep Cytat:
Cytat:
tesz bym tak chciała , ale nie mogę ćwiczyć , więc pewnie moje schudłe dwa kilo już się poszło bujać , profilaktycznie się nie ważę ![]() 2.są kawowe ale słodkie i niemocne , farmona jest niby tiramisu Cytat:
2.torbiel szyszynki to nic strasznego , a co do SM to dużo badań potwierdzenie wymaga , mam nadzieję że tfutfu Cytat:
![]() do tego małża lumbago złamało nader skutecznie , Śnieżka znowu zaglutowana , koth dostał chyba alergii i przestawiony na karmę dla alergików zaowocował obfitą s.raczką , a że miał zmiany skórne na brzuchu to dostanej do smarowania maści się nalizał i obrzygał wszystko co się dało ![]() poproszę gilotynę albo mocny sznurek albo chociaż trochę C4 ![]() kupiłam se czerwoną szminkę burżuła rouge edition ale nie tę co lekramują w tiwi bo nie widziałam , zresztą i tak nie załapałam , że to coś innego ale z powodu obfitego wysypu syfów na brodzie nie mogę jej użyć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za dalsze badania oj, współczuję rozróby Macham znad powrotu do rzeczywistości ![]() Wróciłam dziś pod wieczór i mile zaskoczył mnie fakt że temperatura jest taka jak w Agadirze wieczorami, czyli zero szoku termicznego ![]() Ogólnie było cudnie ![]() Foty będą oczywiście jak tylko zgram je sobie na kompa
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2014-03-21 o 21:02 |
||
|
|
|
#1696 |
|
|
Parabel -a zmieniłaś kothu tylko karmę, czy też jej producenta? Bo moja Szarość ma uczulenie na Royala, bez względu na to, czy to zwykły, czy dla alergików. Na większość ma uczulenie... Tylko na Purinę weterynaryjną nie ma.
A z tym leczeniem -że wrócę do tematu, to chyba antybiotyk dali na oślep? Bez wymazu? Pewnie bakterie go olewają...
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewuuuuś - normalnie widzę i czuję niemal to słońce i egzotykę jak tu zajrzałaś - upajaj się jeszcze świeżymi wspomnieniami |
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno
żeby to nie było smprawdopodobnie czeka nas dzisiaj cała noc grania i picia (o ile kolega gitarzysta z wawy dotrze, bo wybiera się już od 2 miesiecy)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-22 o 12:12 |
|
|
|
#1699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale czas pędzi jak szalony , więc czemu by na urlopie miał lecieć wolniej ![]() Cytat:
Co tu taka cisza? wszyscy pewnie korzystają z nagłego nadejścia lata
|
||
|
|
|
#1700 | ||
|
Panaroja
|
snad kawusi i chrypy
![]() Cytat:
![]() 2.a jak zrobić wymaz z oskrzeli ? Antybiogramy robi się wyłącznie w wypadku materiału pobranego z miejsc z założenia jałowych , czyli mocz , płyn mózgowo-rdzeniowy , krew i ew.spojówki , oraz migdałki przy podejrzeniu anginy paciorkowcowej ale to praktycznie niewykonalne , no i jak się gdzieś sobie ropnia wyhoduje to z ropnia całą resztę się leczy empirycznie .ofszę - ja sobie daję może być że ciut za małą dawkę , od wczoraj biorę większą ![]() Cytat:
2.uuu , granie po piciu może być baaardzo interesujące ![]() lato się srobiło , a my na Rodos nie możem się udać ze względu zdrowie ![]() Drogi Baru , masz jakiś pomysł jak sobie otchódzić palce i fogle duonie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1701 |
|
|
Cytowanie przez telefon, to udręka, więc ja tak...
Parabel, to współczuję, bo na kociego alergika idzie tyle kasy, że człowiek płacze przy kasie... A mi wymaz z oskrzeli robili, ale takie miałam zalecenia -rano umyć zęby, nic nie jeść i nie pić. Powiesić się głową w dół, ktoś miał mi oklepywać płuca i po tym miałam odkrztusić z głębi człowieka i owo paskudztwo dostarczyć w ciągu godziny do laboratorium...
|
#1702 | ||
|
Nindżopesz
|
Macham znad spania do południa (znowu did zrobił pobudkę 4-6 a potem o 9 wydawałam na basen), kaca i obżerania się wczoraj (oglądalim Pustkowie Smauga) i poszczenia dzisiaj.
Cytat:
![]() Cytat:
Graj dużo na pianinie? ![]() Ad sinupret Pustkowia Smauga jestem zniesmaczona grafiką komputerową - strasznie kiczowata, rozumiem odcinanie kuponów ale żeby na efektach też tak oszczędzać? No i te landszafciarskie widoczki <rzyga tęczą>. Reasumując: fabuła czy raczej fillery nudne (usnęłam kiedy smok się przebudził), plenery kiczowate, grafika jak z gierki. |
||
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Potem plener plener plener - bardzo w deskę pogoda co to będzie ![]() 2. |
|
|
|
|
#1704 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1705 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.to tak nie bardzo z oskrzeli , po drodze zebrało wszystko z górnych dróg oddechowych z oskrzeli stricte tylko przy bronchoskopii można .Cytat:
![]() 2. 3.no co , tego sobie jeszcze nikt nie otchódzał w Baru , jestem pierwsza grywać nie mam czasu , otpada 4.łoj , aż tak źle Cytat:
niech ktoś mnie kopnie , żebym poszła sprzątać
|||
|
|
|
#1706 |
|
Nindżopesz
|
Noo, jestem uczulona na landszafty i kiczowatą grafikę komputerową
Jak film jest jakiś bidny i niszowy albo z guębokim przesłaniem to spoko ale tutaj raczej reżyser biedny nie jest a i treść zmaltretowana.
|
|
|
|
#1707 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Nadejszła wiekopomna chwila - sezon na oksy przeciwsłoneczne.
Nie musiałabym kupować, gdyby mi moje nie pękły Boję się iść do optyka i spojrzeć na cenę. Nie mówię o żadnych łejfajerach nawet, tylko o porządnym filtrze i ładnym fasonie. W 100 sie nie da zmieścić co nie ?
|
|
|
|
#1709 |
|
Piers do przodu
|
Obawiam się, że tyle to szkła kosztują
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ja wiem że pewnie z księżyca się urwałam, ale szkła do oksów przeciwsłonecznych aż takie drogie? Przecież chodzi tylko o filtry. A oprawki ja do swoich zwykłych okularów mam za 75 zeta. To liczyłam, że słoneczne za 100 - 130 znajdę? W małym mieście.
Ja wiem, że górnego limitu nie ma , są za 500, 700 , 1400 ale ciekawi mnie od ilu kupię fajne i dobre oksy na przeciw uv ![]() W tym wypadku sieciunia to zło, muszę sobie zrobić spacerek po optykach. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-23 o 00:02 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

jakby pewien okres właśnie zamknął za sobą drzwi z hukiem ....

) poczkaj do neidzieli
straaaaszne długo Cię zaraza męczy - to od dzieciów te bakcyle? wiry?

za dalsze badania