|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
pstryczku brawa dla Męża
![]() bokeh super ten nowy blog! Ewik mam nadzieję, że to nie AZS insolito no proszę jakiego masz pomocnika Dzięki Wam poważnie rozważam zabranie się za to prawo jazdy Mąż prawie pośladkami ze szczęścia klasnął jak mu o tym powiedziałam
|
#4173 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I wolisz z nami siedzieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45696093] Mysmy po 16 wychodziły, bodziak z długim, cienka kurtka rozpięta, legginsy, skarpetki, buty, bez czapki W drodze powrotnej czapę dałam, bo wiało bardzo i już słońce zachodziło, więc chłodniej się zrobiło[/QUOTE] Jak miała rano kurtkę, to też tylko bodziaka długiego miała Potem ją przebrałam całkiem.Cytat:
![]() Cytat:
Pola zasnęła o 20, a ja razem z nią i obudziłam się 15 minut temu ![]() Ale coś jej się źle oddychało przez nosek, mam nadzieję, że tylko jej coś siadło suchego
|
||||||
|
|
|
#4174 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Debrah;45687940
------ Rany! Młode mi łazi po kanapie, chodzi sobie i jak ją przyłapałam to prawie się zapowietrzyła ze śmiechu chichra się jak dzika, tym głośniej im bliżej jest krawędzi.. potem pad na pupę i dziecko śmieje się jeszcze bardziej, mówiąc "baaaaam" [/QUOTE]rozbraja mnie Twoja dziecina Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziec mial spioszki i cienkie dresiki, bodziaka z krótkim, bluzke bawelnianą i polar, cienka czapka, pólbuty z jesieni , skarpetek juz nie dawałam.
|
||||
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecię śpi,ja już w łóżku... Żyć nie umierać. Ta chwila mogłaby trwać wiecznie
![]() Gdzie jest Nancy?
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak poważnie...to jest z...ye..ista nizaleznosc, niedawno chyba Bijkora robila...i siup nowe testy przeleciała jak perszing ..co prawda chyba,za drugim razem ale i co tam...ja te stare łatwiejsze oblalam raz![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Noge to Se zawsze mozesz na plecy zarzucic... ![]() Co ja jeszcze miałam?aha...dawno tugezy nie bylo...a u mnie w skladziku pustki:banghead:bom zamiast po butelke leciec to teraz tyko za dzieciem wciąż latam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-03-21 o 22:06 |
|
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- spylam spaciu, dobrej nocki! |
|
|
|
|
#4178 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, ze sie ktos znalazł Cytat:
![]() Cytat:
PSTRYNIU, brawa dla meza ![]() NETI, jak Antonio sie pieknie inhaluje mój to po kilku sekundach z dzikim rykiem ucieka z kolan polewaj babo- tylko delikatnie, bo jak sie juz odmózdzyłam z tymi gwiazdami to teraz niewiele mi wystarczy zeby kipnąc Dzis mój dziec bral w łapke kamyk i latał za naszą sunia z okrzykami am dam i uporczywie chciał ja karmic A ja zrobiłam dzis inwentaryzacje dzieciowych ubran, na wiosne ma 27 par spodni o innych rzeczach nie wspomne z tego tylko kilka nówek, dostanych w prezencie, reszta wyszukane przez mnie uzywki, jak nówki, za grosze, paka typu 25 szt za 20 zł z przesyłka wychodzi mi taniej niz w naszym lumpeksie, gdzie szt nawet i 15 zł kosztuje
|
|||
|
|
|
#4179 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pewno w nosku Jej coś zalegało, nie martw się no właśnie mamusie w samych bluzkach albo lekkich kurtkach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
PPstryniu o takie te wafele, ja kupuje z Kupca, pyszne |
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam
![]() Znowu yebłam: http://kwejk.pl/obrazek/2029469-tymc...wykladach.html Zmykam do spania, jutro ciężki dzień się szykuje PA |
|
|
|
#4182 |
|
Zadomowienie
|
Ezzo
![]() Mała jednorazowy wybryk, no chyba, że ten spalony olej ją tak zamulił ![]() Deli szkoda Pipi, ale trochę odetchniesz no i najważniejsze, że znaleźliście jej nowy dom Bokeh nareszcie nowa stronka! Super! i nie, nie zaczęłam kursu, ja tchórzę już na etapie wyboru szkoły ![]() Silver wszystkiego dobrego z okazji rocznicy! Ewik fajnie, że udało się z pracą biedna Dominisia, oby to nie AZS Insolito fajne podejście macie, najlepiej tak na luzie się starać Nawijko ja muszę jakieś nowe wyszydełkować, do tej pory mieliśmy takie materiałowe z futerkiem w środku, ale już na nie za ciepło, a ze starych mi wyrosła. Ewa się zaraziła od tż katarem, także zapowiada się ciężka noc... |
|
|
|
#4183 |
|
Lurker ;)
|
Chcialam tylko napisac, ze oficjalnie dolaczam do grona bezrobotnych mamus
![]() ![]() ![]()
|
#4184 | ||
|
Zadomowienie
|
Sliczna
![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla Was! ![]() Cytat:
Piotr coraz przystojniejszy Szklanka e_vel ale sie ciesze, ze dziewczynki wreszcie zdrowe Nie pamietam co jeszcze mialam pisac
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45696093]no to najlepsze życzenia
![]() Ojjj uwielbiałam wymyślać tematy prac teaz pewnie bym szła tak:-analiza porównawcza wybranych pakietów podręczników do nauczania wczesnoszkolnego -rola gier i zabaw integrujących grupę -rola kącików tematycznych w klasie 1 -Ruch Rozwijający Weroniki Sherborne (ja o tym pisałam,w kontekście wykorzystania do integrowania uczniów pełno- i niepełnosprawnych) - Wykorzystanie metody Marii Montessorii w edukacji wczesnoszkolnej - Reedukacja zaburzeń dużej i małej motoryki Ja tak bez końca mogę ![]() Kaloszy nie kupuję, bo młoda nie chodzi, ale dla Agatki miałam i mam firmy Demar i nie, nie kupuję rozmiar większych butów Mysmy po 16 wychodziły, bodziak z długim, cienka kurtka rozpięta, legginsy, skarpetki, buty, bez czapki W drodze powrotnej czapę dałam, bo wiało bardzo i już słońce zachodziło, więc chłodniej się zrobiło o tej porze popijałam smaczne wino [/QUOTE]ja też jej kupiłam tej firmy Demar, rozmiar 20/21. Wlasnie myslalam o takim temacie o metodzie Montessori. Oj Szaja...czuje, że będziesz moją promotorką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
My od 5.50 juz na nogach;p ale pogoda nie jest dołująca, więc daje radę funkcjonować
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Little...znajdziesz coś ino mig..taka babka z Ciebie...!!! ale ślemy z Anioniem buziaczki na lepszy humor!!!!!!
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. U nas pobudka o 5
Myślałam wczoraj że w koncu przywiozą nam tego laptopa z naprawy a tu d.upa... A chciałam Was troche przez weekend nadrobić. Ja siedzę teraz całe 3 dni sama bo Tż w pracy. Zaj.biście... ![]() Wysłane z mojego GT-I8160
|
#4189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buziaki ! ![]() Cytat:
![]() u ns dzis też wczesna pobudka coś nam sie dzieci przestawiają... to nic że po zmianie czasu wstaną chyba o 3
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
O KURCZE, ZDROWKA!!!!
jak nocka? Cytat:
mialam nadzieje ze moze jednak Cie oszczedza na pewno znajdziesz cos lepszego, trzymma kciuki!!!! ![]() aaaaaaaaaaa widzisz, mowisz ze takie dobre? musze poszukac ![]() http://kwejk.pl/obrazek/2030244-wiosna.html dzien dobry! ![]() nocka super, co prawda obudzil sie przed 6 z jeczeniem ale przytulilam sie do niego fejstufejs, objal mnie i tak spalismy do 7.30
|
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
hej
kupiłam Ewie kubek niekapek z Aventu, ten 360 st., i co? cały salon zalany, koszulka też :/ a nocnikowanie? Ewcia nauczyła się pokazać że zrobiła już siku , podaje nocnik zaraz po zrobieniu :/ i jak tu ją przestawić żeby pokazywała wcześniej? kolejny temat: mąż się uparł na wakacje w Turcji ( a urlop ma w lipcu), boje się że dla dzieci będzie wtedy za gorąco, co myślicie?
|
#4192 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45686828]Blogerko, znam chłopca, który nawet na restrykcyjnej diecie ma szorstkie poliki a badania nic nie dają. AZS bez tła alergicznego/
A może woda?[/QUOTE] Hm, całe ciałko ma bardzo ładne, nie ma suchej skóry tylko te policzki np. dzisiaj lekko zaczerwienione i jak nie posmaruję maścią z wit. A to sucha skóra. taka święcąca lekko jak rybia łuska
|
#4193 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
Idziemy dzisiaj do znajomych na pizze, mają kamień i zawsze jest pyszna ![]() Nauczyłam Hanię- ja mówię raz, dwa a Ona czyyy Cytat:
na pewno coś znajdzieszCytat:
Cytat:
Cytat:
a co do wakacji, wydaję mi się, że może być za gorąco:/
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cudna pogoda! wysprzątałam już balkon, ale syf był, MASAKRA! a teraz czas umyć porzadnie podłogi;]
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4196 |
|
Zadomowienie
|
a ja kupiłam kubek pstryczek i żałuję, że nie wzięłam lovi...
LITTLE, bardzo mi przykro robię dziś drożdżówkę NANCY. Przypominam, że mi 2 razy nie wyszła Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- nie pamiętam która z Was zaniepokoiła się takim przechylaniem głowy na bok. Ola robi tak samo, a wczoraj odkryła że może oba ramiona podnieść do góry i się skulić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Marsi, fajnie się czyta teraz Twoje njusy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
A wogóle...witam się z rana....tż już pojechał...bo od poniedziałku ma urlop na tydzień (po tym długim zwolnieniu na bark ma jeszcze zaległego 20 dni....) i przez ten tydzień remontuje pokój u moich dziadków...więc my znów sami..Antonio ogląda pszczółke Maje na przemian z książeczkami...ja pranie wstawiłam...zupa kartoflanka dzisiaj też się pichci (na a\razie sam smak)...no i mam chwilę..
Ellmi skrobnik coś jak odczytasz nt. czapczek z HM....właśnie właśnie dostałam maila że dostępna jest ta chustka w reserved (PSTRYKU)..ale jedna niestety...no ale chyba skorzystam-bo jest też zniżka nie...?? )))
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
neti, ja wczoraj pol dnia chodzilm za czapkami, straszna lipa;/// w hm lipa... jedynie dzokeje chcialam jej kupic, taka skejciarska, ale bylt same duze;////////
|
|
#4199 | ||||||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
ja rozumiem, ze to jego matka. Ale jakies granice trzeba postawic ;/ przeciez, nie jestescie bankomatem macie maluszka w ktorego trza inwestowac Cytat:
Cytat:
A tez jestem zmarzlakiem.Cytat:
![]() :brzyda l:Cytat:
u nas na suche policzki i wszystkie suche plamki dzialal linomag. Bialo-zielona tubka. Masc. Dzieki wam bardzo Ogolem co jakis czas mam napad placzu i takiej bezsilnosci ;/ Od poniedzialku juz wykorzystuje zalegly urlop. I moze dowiem sie czy bede miala nowa prace ale to nic pewnego.
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/japan-style-hit-cu...067418180.html
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

Mąż prawie pośladkami ze szczęścia klasnął jak mu o tym powiedziałam

[/QUOTE]![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

PPstryniu o takie te wafele, ja kupuje z Kupca, pyszne 

Wszystkiego najlepszego dla Was!
Średnio wiedzę zorganizowanie spacerów w ciąży, a potem z dwójką maluchów
Piotr coraz przystojniejszy 
ale na pewno szybko coś znajdziesz, wierze w to.