|
|
#2341 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Cytat:
![]() Nie przejmuj się tym co gadają ludzie, zawsze będą gadać. Cytat:
Z Melissami to jesteśmy za murzynami w porównaniu z Brazylijkami hhehehe ![]() Ja mierzyłam tą marynarkę kiedyś, ale 32 nie było ![]() No to super, że lody się trzymają. Skrzydła mam jeszcze szersze, odstają bardziej. Cytat:
Cytat:
Lipa jakaś ![]() Mnie wczoraj błękitne kulki obtarły, ale na nodze gdzie już miałam obtarcie po moim 3km spacerze w szpilkach ![]() Piękna pogoda! Będę zaglądać
|
|
#2342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A za kod do nonnon dziękuję bardzo
|
|
|
|
|
#2343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgłoszone Cytat:
![]() Sternik sprawdź ten kod
|
|
#2344 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2346 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=malgoska_78;4570000 6] Cytat:
![]() Za to jaką masz talię! ![]() Cytat:
nieszczęśliwi ludzie to ja bym te skrzydła zgubiła chyba jak kopciuszek klapki/sandałki robią takie wąskie a te obcasy szerokie Ta marynarka jak na 34 to jest i tak duża, to fakt. Nawet ja bym weszła chyba w 32 :P ale mimo, że na stronie rozmiary były od 32 to w sklepach też nie widziałam ladybird to prawda, że w dużej mierze jest to kwestia samopoczucia, ale jakoś nie uśmiecha mi się świecić rozstępami na całych nogach i szerokimi jak na kobietę łydkami. Atutem mojej figury jest chyba jedynie talia
|
|||
|
|
|
#2347 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2348 |
|
Zaczytanie
|
U mnie dzisiaj nie jest już tak pięknie jak wczoraj.
Przynajmniej tyle widzę przez okno, bo mnie ostro wzięło i na antybiotykach jestem ![]() Ale lepiej teraz, niż później ![]() Miłego dziewczyny
|
|
#2349 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oby Ci się podobały i nie obcierały Nie nadążam już za tymi matkami chrzestnymi Mimo to bardzo się cieszę ![]() Cytat:
W H&M 32 z reguły jest tylko na stronie,a u nas nie ma zakupów on line ;/ Kochana moja siostra ma bardzo podobną figurę do Ciebie. Ma mega szczupłą talię, ja takiej nie będę mieć nawet po miesiącu bez jedzenia hahah. Większy biust niż ja, piękne płaskie żebra, ale umięśnione łydki bo się wspinała bo skałkach i uprawiała tysiąc innych sportów. Też nie lubi sukienek, na rajstopy ma czulenie heheheh. Wygląda za to ślicznie w sukienkach odciętych pod biustem, tulipanach itd. Ale to musi być wielkie święto, żeby ubrała sukienkę. No chyba, że jest mega gorąco. Kilka lat gadałam zanim się przekonała ![]() Ps. nie mogę dotrzeć na śniadanie ;p ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Lunus: http://www.ebay.co.uk/itm/Vivienne-W...item1e88fdd571
|
|
#2350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokropiło trochę. A we wtorek ma padać nawet deszcz ze śniegiem więc kuruj się Cytat:
dziewczyna ze zdjęcia to praktycznie ma tylko taką kuleczkę mięśnia, nie to co ja Zobaczę jak będę się czuła jak zwężę tę kwiatową, jeśli dobrze, to przy następnej okazji kupię coś jeszcze takiego na asosie ![]() Lecę do pracy |
||
|
|
|
#2351 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś na zakupach, weszłam przy okazji przymierzyć balerinki z kwiatkiem (MEL BY MELISSA Pop V), no i kurde przepadłam
Są przewygodne Moja lewa stopa jest trochę większa od prawej, obawiałam się, że rozmiar 35/36 będzie za mały, ale jest akurat (no może minimalnie ciśnie, ale minimalnie, aczkolwiek przymierzałam na podkolanówki ) W każdym razie, przymierzyłam też dla świętego spokoju 37, ale na prawej nodze wręcz latał ![]() Już chciałam je zamawiać na schaffie lub eobuwie, ale albo nie ma koloru albo rozmiaru ![]() Na początku marzyły mi się trójkąty, ale chyba z nich zrezygnuję. Nie chodzę na obcasie za często, więc nie uśmiecha mi się wydać ponad 300 zł na buty, które ubrałabym kilka razy ![]() No chyba, że znajdę na chodniku ![]() ![]() ![]() Jak natknęłybyście się gdzieś na te balerinki w rozmiarze 35/36 to proszę o info Miłego dnia
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam zdj mojej skromniej kolekcji
Edytowane przez malgoska_78 Czas edycji: 2014-03-22 o 14:11 |
|
|
|
#2353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpowiedni fason i będzie super Ja tańczyłam trochę, ale w ogóle nie mam mięśni Nie nadaję się do żadnych sportów prócz tańca i roweru Całe życie byłam zwolniona z wf bo astmę mam. Miłego dnia ![]() Cytat:
![]() Piękna A co tam masz włożone pod serca?
|
|
#2354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O nie, nie strasz ![]() Eh, ja już sama nie wiem ![]() Balerin mam 3 pary (takich zwykłych, Melissek nie mam żadnych w swojej kolekcji - jeszcze), ale w tych się tak fantastycznie czułam, że szok ![]() Niemniej jednak trójkąty nadal kuszą, oj kuszą ![]() Ale cena i brak dużych kodów mnie zniechęca
Edytowane przez coldi3 Czas edycji: 2014-03-22 o 16:39 |
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakupowy odwyk :)
|
Cześć dziewczyny,ja się dziś odważyłam i kupiłam model incense wing. Są śliczne
|
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowiej szybciutko![]() http://allegro.pl/melissa-vivienne-w...082484417.html złote kulki, może komuś sie przyda ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- o rany, nie wiem co powiedzieć
|
|
|
|
|
#2358 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Book Positive It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
||||
|
|
|
#2359 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Rozeznanie
|
Nie taka skromna
i na pewno będzie się rozrastać. Zerkam czasem za miętowymi Trippy 40 jak sobie poszukuje 40s serc złotych ale nie ma
Book Positive It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
|
|
|
#2361 |
|
Zaczytanie
|
Dzięki dziewczyny
Buu no i po sercach, w tej chwili skoczyły na ponad 67Ł, a jeszcze parę minut do końca
|
|
#2362 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2363 |
|
Zaczytanie
|
Poebao ich 93Ł za błękitne serca używane
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję już piszę czy mi wysle
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2367 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Olcia;45700756]
Gosia, mały biust też ma swoje zalety ![]() Za to jaką masz talię! ![]() TAAA:-D Ale dzięki bardzo za miłe słowa ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- [QUOTE=Lukardis;45701019] U mnie dziś też pogoda bez szału, ok 18 nawet padało :-/ Zdrowiej szybko ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Gdzie? Same buty tam są ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Thx ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- [QUOTE=Kitikejt7;45705544] No i dobrze gadasz, jak to mówią, mądrego dobrze posłuchać ![]() Dokładnie tak myślę ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
- nie martw się ! Jeszcze je kupisz !!!---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Oszaleli ? Towar deficytowy to i cena wywindowana - tj w przypadku wiśni czy nudziaków ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Tylko koniecznie się pochwal ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Dzięki bardzo |
|||
|
|
|
#2368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niezła cena ![]() Proszę ![]() Moja sis odpuściła Swarovskiego, a są za 300 zł. Haha coś źle popatrzyłam, wydawało mi się, że coś jest pod sercami lychee ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- No i Swarovski 36 poszedł za 296 zł
|
|
#2369 |
|
Wtajemniczenie
|
morelle, te kulki fioletowe z allegro poszły za 343 zł.
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
OMG??? Ludzie kupują za krocie i sprzedają tylko za 296 ?
![]() Czad, nie ma co ! A z drugiej str... My kupujemy za 100 Ł(i nie jest to mało) , a w UK to dla nich 'pestka' - tak naprawdę jak dla Nas w PL jakieś 100 pln... Edytowane przez malgoska_78 Czas edycji: 2014-03-22 o 21:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

) wrzuciła w niej fotkę na wątku miłośniczek klasyki, po tym wszystkie zaczęłyśmy kupować
bardzo ją lubię 

a jestem gotowa kupić te kulki tutaj 
Będę zaglądać 

dziękuję za nominację

) W każdym razie, przymierzyłam też dla świętego spokoju 37, ale na prawej nodze wręcz latał 

Big Day - 7 czerwiec