|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
niergularna miesiączka po porodzie?
witam, mam do was pytanie. 1grudnia urodziłam synka przez cc, pierwszy okres dostalam 17stycznia, ponieważ ne karmiłam piersią, byl okropnie obfity, lalo się jak z kranu i zażywałam tabletki przeciwkrwotoczne, drugi okres dostałam 17lutego również brałam te tabletki. Prze ten czas wspolzylam, ale z prezerwatywą, nic nie pękło, była cala, więc raczej w ciąży być nie mogę. Teraz jest 22 marca, a okresu ani widu, ani słychu, według poprzednich miesiączek powinnam dostać 20marca, bo cykl wychodzil 32dni. Czy to mozliwe, że jakimś cudem zaszlam w ciąże? Przecież nic nie pękło... Robiłam test, ale wyszedł negatywny, co prawda stresuje się i ciągle myślę kiedy on się pojawi... Jak myślicie czy po porodzie on może sie spóźnić, mimo ze 2 pierwsze miałam regularne?
|
|
#2 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: niergularna miesiączka po porodzie?
Cytat:
Ciąży bym tutaj nie obstawiała, skoro każdy stosunek był zabezpieczony, a z zabezpieczeniem nic złego się nie stało. Spokojnie
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: niergularna miesiączka po porodzie?
troszkę się uspokoiłam, bo nawet mój narzeczony mówi, że za bardzo panikuje i prędzej nabawię się ciąży urojonej jak będę tak wariować:p mam nadzieję, że wkoncu okres się pojawi... Dziś dostałam takiego bolu podbrzusza, że jak się skulilam tak już przez 30minut się nie wyprostowałam...
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.