Miłośniczki Zary część XXXVIII - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-22, 18:05   #4051
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Dot.: Miłośniczki Zary część XXXVIII

Kurcze a ja szukam sukienki którą ma Paulina Sykut w reklamie na polsacie z Mackiem Rockiem, taka biała w kwiaty ,śliczna,ona czesto ma czesto ciuchy z Zary ale tam jej nie znalazłam
Stary 2014-03-22, 18:06   #4052
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy z Łańcuta, ale tam malowniczo

Miałam też przygodę: od wczoraj mam keratynę na włosach (wiem, wiem, już się chwaliłam na insta ) i do poniedziałku rano nie mogę ich umyć. Spacerujemy sobie po parku w Łańcucie a tam łup... gołąb narobił mi na głowę Nie pytajcie, czy umyję włosy

Dziewczątka, jeszcze mam taką informację: zabroniona jest jakakolwiek sprzedaż na wątku (jako sprzedaż należy rozumieć też "odstąpienie" rzeczy nowej, z metką) i wszystkie "oferty" powinny być usuwane.

Nie mam natomiast żadnego innego stanowiska w sprawie klubu więc pozostaje aktualne: w klubie następuje ingerencja dopiero wtedy, gdy łamane jest prawo polskie.

Mam nadzieję, że teraz troszkę przejrzyściej będzie Postaram się przypominać te zasady w każdym pierwszym poście nowego wątku
Madzia, miałabym ostatnio sama taką przygodę, ale gołąb był szybszy ode mnie- narobił dosłownie krok przede mną, ale na pocieszenie- chyba miał biegunkę. Byłam taka w szoku, że aż panu w H&M opowiedziałam, że by mnie ptak obsrał Cóż za żenada... ;p

A powiedz mi jak ten zabieg? Nie obciąża cienkich włosów? Bo Twoje wyglądają przepięknie, może sama bym sobie coś takiego machnęła. Gdzie robiłaś?

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 18:11   #4053
mal00nie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Kurcze a ja szukam sukienki .. taka biała w kwiaty
taka ?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/gr...6p1894003.html

mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 18:13   #4054
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
Tez na nia patrzylam ale to chyba nie ta, musze sie przyjrzec na reklamie
Stary 2014-03-22, 18:22   #4055
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
troszkę zmartwiła mnie ta informacja no trudno wyprzedaż 2014 przetoczy się w klubie lub na PW
Mnie też. No teraz to już na pewno w klubie albo w ogóle powstanie jakiś twór do tego typu spraw Zarowych, bo już wcześniej padały takie pomysły.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 18:28   #4056
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
dla mnie najładniej w bikerce i niebieskiej sukience

możliwe,ale wiesz co? ciesze się, że go nie wzięłam bo 7 cZarny płaszcz mi nie jest potrzebny

Ewcik musisz porównać ilość 'za' i 'przeciw'

dla mnie bardzo si

nie moge się napatrzeć na Ciebie i torbę

mega się właśnie zdenerowowałam, miałam u niCh konto już wcześniej, a tam ten bon,wysłałam prośbę o przypomnienie hasła a tam komunikat, że e-maila nie ma w bazie-wszystko, żeby nie można było kodu wykorzystaC

No ja też znalazłam właśnie na różnych stronach ze zniżkami że jeszcze obowiązuje ten kupon, ale oni mi odpisali że nie maja wpływu na umieszczanie takich informacji na tego typów stronach.
Widocznie wszyscy zamawiali z tym kuponem - bo w końcu wystarczy nowe konto założyć i stwierdzili że się nie opłaca

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Mnie też. No teraz to już na pewno w klubie albo w ogóle powstanie jakiś twór do tego typu spraw Zarowych, bo już wcześniej padały takie pomysły.
Ale dziwne że nigdy nie było z tym problemu, przecież setki razy już każda z nas proponowała tu ubrania zamiast oddawać.. szkoda.
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 18:33   #4057
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze a ja szukam sukienki którą ma Paulina Sykut w reklamie na polsacie z Mackiem Rockiem, taka biała w kwiaty ,śliczna,ona czesto ma czesto ciuchy z Zary ale tam jej nie znalazłam
to ta od bizuu pewnie!!! ja też na nią zachorowałam i teraz czekam na jakieś przytępienie zmysłów i kto wie może ceny nie zauważę
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 18:33   #4058
MadameBlossom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
to ta od bizuu pewnie!!! ja też na nią zachorowałam i teraz czekam na jakieś przytępienie zmysłów i kto wie może ceny nie zauważę
Ojj znam to uczucie :P

Zobacz

www.madameblossom.blogspo t.com
MadameBlossom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 18:36   #4059
Stace
Zakorzenienie

Ja szukam łańcuszka co miała Rozenek w Bitwie o dom... Wyglądał podobnie do tego Gabi, ale to chyba nie ten

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 18:40   #4060
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Ja szukam łańcuszka co miała Rozenek w Bitwie o dom... Wyglądał podobnie do tego Gabi, ale to chyba nie ten
nie widziałam odcinak, ale ona też często ma Zarowe rzeczy a masz zdjęcie?

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez MadameBlossom Pokaż wiadomość
Ojj znam to uczucie :P
noo niestety natrętnie powraca ta sukienka, a nie da się nie myśleć o niej bo stała się ulubienicą przeróżnych znanych kobietek
Stary 2014-03-22, 18:40   #4061
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
No ja też znalazłam właśnie na różnych stronach ze zniżkami że jeszcze obowiązuje ten kupon, ale oni mi odpisali że nie maja wpływu na umieszczanie takich informacji na tego typów stronach.
Widocznie wszyscy zamawiali z tym kuponem - bo w końcu wystarczy nowe konto założyć i stwierdzili że się nie opłaca

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Ale dziwne że nigdy nie było z tym problemu, przecież setki razy już każda z nas proponowała tu ubrania zamiast oddawać.. szkoda.
Wcześniej widocznie nie było nieprzyjaciela na wątku i nie kablował, a teraz pewnie po złości ktoś zaczął zgłaszać i jeżeli to jakiś wściekły Allegrowicz, to zadziałał na swoją niekorzyść, bo znajdziemy sobie inne miejsce, ale pomagać sobie nadal będziemy a na wątku będzie cisza o ciuchach pożądanych

Chyba, że przyjmiemy taktykę, że nadal będziemy prosić o daną rzecz na wątku, a jak któraś z nas ją znajdzie, to bezpośrednio będzie pisać do osoby zainteresowanej na pw
Całe szczęście zakazana jest tylko sprzedaż, a nie prośba o zakup

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-22, 18:40   #4062
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

To ta piękna ImageUploadedByWizaz Forum1395513613.590446.jpg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-03-22, 18:42   #4063
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
To ta piękna Załącznik 5625187

To dokładnie ta o której pisałam wyżej, zerknij na stronę bizuu od tej pory szukam, białej w pomarańczowe, zielone i różowe kwiaty kiedyś była w Zarze idealna, ale przespałam
Stary 2014-03-22, 18:45   #4064
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
To dokładnie ta o której pisałam wyżej, zerknij na stronę bizuu od tej pory szukam, białej w pomarańczowe, zielone i różowe kwiaty kiedyś była w Zarze idealna, ale przespałam
Za.☠☠☠ista cena
Stary 2014-03-22, 18:50   #4065
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
nie widziałam odcinak, ale ona też często ma Zarowe rzeczy a masz zdjęcie?

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

noo niestety natrętnie powraca ta sukienka, a nie da się nie myśleć o niej bo stała się ulubienicą przeróżnych znanych kobietek
Zaraz wytnę . Ale tam za bardzo go nie widać bo bluzka zasłoniła

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-22, 18:59   #4066
ewcik
Zakorzenienie

Foty na pokuszenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_9801.jpg (145,2 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_9299.jpg (92,7 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_9255-2 (1).jpg (42,1 KB, 64 załadowań)
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 19:01   #4067
Stace
Zakorzenienie

Dobra, chyba jednak Zara
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez nazwy.jpg (29,0 KB, 182 załadowań)

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2014-03-22, 19:13   #4068
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Foty na pokuszenie
Mnie nie kusi :P w 5 minut bym upaprała ten zólty płąszczyk, jak znam zycie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 19:30   #4069
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Dobra, chyba jednak Zara
Jak tak porównuję to chyba jednak nie Zara chyba, że jest jeszcze jakiś inny niż ten na stronie
Stary 2014-03-22, 19:44   #4070
noonick
Raczkowanie

Dziewczyny, mierzyłyście te spodnie lub możecie cokolwiek o nich powiedzieć? http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...5p1761047.html
noonick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 19:45   #4071
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Wlasnie na nic sie nie zdecydowałam
Chyba zdecyduje sie na niebieska sukienkę, kurtkę i te skórzane sandały

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Widziałam wlasnie te zdjęcia, wiem ze takie buty skracają nogę i ja pogrubiaja eh sama nie wiem

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Fibi jestes boska Hahaha

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

No widzisz a dobrze sie czułam ja bardzo lubię pastele
Ale ogólnie byłam bardzo niezdecydowana..

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Fajne brać

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Wstyd sie przyznać ale z niczym..
Byłam chyba z 4 razy w przymierzalni, z 6 ciuchami..
Nie był to dobry dzien na zakupy dla mnie

Nie zawsze jest dzień na zakupy
Warto na spokojnie potem przemyśleć i wrócić do Z. w TEN dzień

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy z Łańcuta, ale tam malowniczo

Miałam też przygodę: od wczoraj mam keratynę na włosach (wiem, wiem, już się chwaliłam na insta ) i do poniedziałku rano nie mogę ich umyć. Spacerujemy sobie po parku w Łańcucie a tam łup... gołąb narobił mi na głowę Nie pytajcie, czy umyję włosy

Dziewczątka, jeszcze mam taką informację: zabroniona jest jakakolwiek sprzedaż na wątku (jako sprzedaż należy rozumieć też "odstąpienie" rzeczy nowej, z metką) i wszystkie "oferty" powinny być usuwane.

Nie mam natomiast żadnego innego stanowiska w sprawie klubu więc pozostaje aktualne: w klubie następuje ingerencja dopiero wtedy, gdy łamane jest prawo polskie.

Mam nadzieję, że teraz troszkę przejrzyściej będzie Postaram się przypominać te zasady w każdym pierwszym poście nowego wątku
Dzięki za info
Przynajmniej wiemy na czym stoimy

Cytat:
Też się właśnie nad tym zastanawiam. A prawda taka że zupełnie nie wiem, jak się za to szycie zabierać, w jakie drzwi zapukać u siebie w dziurze
Cytat:

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Wiesz...może to kwestia zdjęcia, jakby Ci wpadło w oko to zawsze można powtórzyć przymiarki
Hm, Kuśnierzy u mnie kiedyś swego czasu było sporo....a teraz nie wiem czy nawet jeden się uchował

Cytat:
chyba czas odwyku zacząć i od zakupów i wizażu.... skoro mnie tu nie chcą
Ewciuku, nie przejmuj się czas szybko leci, ani się obejrzysz jak nadejdzie 9 kwiecień

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Wcześniej widocznie nie było nieprzyjaciela na wątku i nie kablował, a teraz pewnie po złości ktoś zaczął zgłaszać i jeżeli to jakiś wściekły Allegrowicz, to zadziałał na swoją niekorzyść, bo znajdziemy sobie inne miejsce, ale pomagać sobie nadal będziemy a na wątku będzie cisza o ciuchach pożądanych

Chyba, że przyjmiemy taktykę, że nadal będziemy prosić o daną rzecz na wątku, a jak któraś z nas ją znajdzie, to bezpośrednio będzie pisać do osoby zainteresowanej na pw
Całe szczęście zakazana jest tylko sprzedaż, a nie prośba o zakup
Też mi się wydaje że to jest odwet jakiegoś allegrowicza
Przyjdzie kolejna % to z pewnością sobie poradzimy

Cytat:
Foty na pokuszenie
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 20:17   #4072
pati_pz
Zadomowienie

4 pierwsze zestawy miażdżą Ty jesteś taka śliczna, a te błękitne ubrania tylko to podkreślają Szkoda, że ta ekoskórzana spódnica taka kiepska, bo bardzo dobrze w niej wyglądasz!
Mam nadzieję, że torebkę uda mi się kupić za 3 mies. jako zwieńczenie ciężkiego roku pracy, bo wzdycham do niej i wzdycham...

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
ewcik dziekuje sloneczko moje
zgadza sie, sztywna jest ale fajna w sukince jakiegos dyskomfortu nie miałam, ta czarna sukienka z falbana jakos mi nie podpasowała.. i te rzeczy co piszesz, ze nie, też jestem na nie takze jestesmy jednomyslne
mam 1:1, wiem ze to niszczy rzesy ale juz jestem tak wygodna ze nie chce mi sie sciagac, leń smierdzacy ze mnie
O, a ja mam inne spostrzeżenia. Nosiłam rzęsy 1:1 parę miesięcy i po zdjęciu ich na stałe mam rzęsy w lepszej kondycji niż wcześniej

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję szybkiej rady brać to różowe coś?
Kolor jest
Fason taki sobie

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
Drążąc sprawe kodow rabatowych do mostrami.pl

kod wazny do 15 kwietnia
http://www.kod-rabatowy.pl/mostrami_...owe_7532.html#
nostrami uwaza ze nie jest juz wazny

uwazam ze jest to wyciaganie maili od ldzi aby powiekszyc swoja baze - moim zdaniem calkowicie nieuczciwa praktyka
No właśnie, ja też dostałam od nich taką wiadomość... Trudno, tshirt i tak kupiłam, ale wiadomo, że wolałabym skorzystać z promocji jeśli takową ogłaszają...

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez iwonkap19 Pokaż wiadomość
przyszły do mnie właśnie skórzane botki z reserved....i pomóżcie mi dziewczyny....zostawić je czy oddać hmm bo już sama nie wiem
Jakie ładne!
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 20:19   #4073
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
4 pierwsze zestawy miażdżą Ty jesteś taka śliczna, a te błękitne ubrania tylko to podkreślają Szkoda, że ta ekoskórzana spódnica taka kiepska, bo bardzo dobrze w niej wyglądasz!
Mam nadzieję, że torebkę uda mi się kupić za 3 mies. jako zwieńczenie ciężkiego roku pracy, bo wzdycham do niej i wzdycham...

O, a ja mam inne spostrzeżenia. Nosiłam rzęsy 1:1 parę miesięcy i po zdjęciu ich na stałe mam rzęsy w lepszej kondycji niż wcześniej

Kolor jest
Fason taki sobie

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

No właśnie, ja też dostałam od nich taką wiadomość... Trudno, tshirt i tak kupiłam, ale wiadomo, że wolałabym skorzystać z promocji jeśli takową ogłaszają...

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Jakie ładne!
Też wziełaś granatowy? Mój jest juz tak blisko mnie - ale mogą dostarczyć dopiero w poniedziałek
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-22, 20:21   #4074
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Też wziełaś granatowy? Mój jest juz tak blisko mnie - ale mogą dostarczyć dopiero w poniedziałek
Skąd wiedziałaś?
Mój chyba jeszcze nie wysłany, ale mam nadzieję, że szybko do mnie dotrze, bo jak będzie fajny to chcę jeszcze błękitny
Stary 2014-03-22, 20:29   #4075
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Nowa bikerka trf ze skóry http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...9p1907555.html

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-03-22, 20:33   #4076
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Podoba mi się i to jak!
Stary 2014-03-22, 20:35   #4077
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Podoba mi się i to jak!
Mnie by się podobała i to bardzo, gdyby nie te marszczone boki

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2014-03-22 o 20:38
Stary 2014-03-22, 20:36   #4078
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Foty na pokuszenie
lubię jej bloga
Stary 2014-03-22, 20:52   #4079
cocos1
Zakorzenienie

dziewczyny sorki za offa ale próbuje znalezc strone na fb nike i uzyskac ten rabat na 15% októrym wczoraj pisałysmy i kurde głupiam jest bo nie moge tego znalezc.Przetłumaczcie co i jak
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 21:33   #4080
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Koniecznie zdaj relację jak już ją będziesz miała a na jaki kolor się zdecydowałaś?
Jasne zdam relację. Zdecydowałam się w końcu na błękitną, idzie lato w końcu Boję się tylko że będzie za duża bo ja jestem pomiędzy rozmiarami ale Pani mówiła że materiał jest sztywny i się nie rozciąga więc dla komfortu lepiej wziąć większą, musiałam ją zamówić bo spać mi nie dawała od dłuższego czasu I I z tego co widzę na stronie to chyba ostatnią z tego koloru capnęłam
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości