|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Cytat:
ostatecznie już 11 a ja dopiero owsiankę wciągam ![]() teścik na pewno Ci dobrze pójdzie, z resztą 3 dni to mnóstwo czasu (tak sobie to tłumaczę bo też mam 3 dni )Cytat:
Cytat:
, wiem, wiem, świnka jestem ) bo wczoraj juz nie mogłam wytrzymać z tego gorąca ![]() smacznych lodów życzę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na pewno dostaniesz sie tam gdzie chcesz idę się uczyć... chyba.. tak myślę....... ale jeszcze nie teraz. ...za chwilkę....... jejku jak mi się nie chce
|
||||||
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Można się przyłączyć?
|
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy nawet jak siedzę w domu to myk na balkon, z ogromną szklanką mineralnej ze świeża cytryną i lodem Co do nauki... bidulka ale już niedługo ![]() Aż mi zaczyna się robić głupio, Wy się uczycie a ja się obijam bo już skończyłam naukę na całe 2,5 miesiąca ![]() A zatem salve Cytat:
Przede mną błogie 2 miesiące... oby trwały jak najdłużej
|
||
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3817 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dobrze ze wczoraj sobie odpoczelas z TŻ ![]() Cytat:
+examiny. a pozniej jeszcze musze zdac jakies examinki w PL,ale to we wrzesniu albo pazdzierniku bede tworzyc Cytat:
) ma swietne podejscie,jest bardzo kompetentna, a teraz jak jestem zagranicą zawsze moge do niej zadzwonic albo chociazby napisac mejla, gdyby cos sie dzialo niepokojącego. no i ceny dla studentek przystepne ![]() Cytat:
ale tez nigdy wczesniej nie uzywalam takich wysokich filtrow i nie bylam tak przerazliwie blada wiec wolalam zaryzykowac. na ciele zero zaciekow, to i na twarzy jakos poszlo wczoraj sie nakremowalam, narazie nie jestem Murzynką i jakichs plam tez nie widze, wiec jestem dobrej mysli. jesli mnie tylko nie uczuli to juz bedzie sukces ![]() Cytat:
![]() a glabem nie jestes, przeciez masz piekna srednia i na pewno dostaniesz sie tam gdzie chcesz ![]() Cytat:
![]() sama tez zasiadam z notatkami, musze przeanalizowac polityke na bałkanach od 1918 do teraz ale calkiem to przyjemne, wkoncu cale dziecinstwo ciagle cos slyszalam o tych wojnach tam, to sie wkoncu dowiem ze szczegolami o co im tam wszystkim chodzilo.wczorajsza imprezka totalnie do bani, wiec jak wyszlam o 22.30 to o 1 bylam juz spowrotem (wiec jesli odjac 2x25 min dojazd to nawet 2 godzin nie zabawilam ![]() )ale dzis ide na fajne spotkanie wiec nawet dobrze ze jestem wyspana
Życie jest zbyt ważne, żeby brać je na serio. [Oscar Wilde] Edytowane przez gujana Czas edycji: 2007-06-16 o 12:44 |
||||||
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
już po 12 a ja nadal tu jestem
wyrzućcie mnie, bo będzie ze mną źle
|
|
|
|
#3819 |
|
Wtajemniczenie
|
a sio! poszła! won!
![]() uczyc sie, a nie wizazowac! ![]() (mowie to rowniez do siebie ![]() ![]() )
|
#3820 |
|
xxyy
|
zdalam dzisiejszy egzmain na 5
![]() i mam wakacje ![]() ![]() : ) przede mna blogie 3,5 miesiaca wolnego na szczescie wszystko pozdawalam i kampania wrzesniowa mnie ominie mam nadzieje ze Wy tez pozdajecie szybko egzaminki i tez bedziecie mialy wolne. ![]() powinnam isc teraz odespac bo spalam w nocy 4 h ale chyba posprzatam, bo TŻ przyjdzie o 18 albo 19. w poniedzialek ma urodziny ale nie zoabczymy sie juz potem wiec prezent dam mu dzis
|
#3821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ogólnie to jestem zadowolona,ponieważ w te dni egzaminów strasznie się stresowałam i bałam się,że wszystko zawalę,ale napisałam łącznie na 72pkt,więc myślę,że jest okeyWitamy Cytat:
![]() Co do egzaminów,to również mam nadzieję,że mimo wszystko się dostanę,tam gdzie chcę ![]() Cytat:
Miłego wieczorku z TŻ U mnie chyba zaraz burza będzie ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||||
|
|
|
#3822 |
|
♥
|
witam
![]() agness 72pkt to bardzo dobry wynik dla porównania moje kumpela z klasy ma srednia 5,4 i z egzaminu miała 57 i normalnie sie załamała....znow ja jestem wkurzona na siebie bo myslałam ze zawaliłam egzamin i nie złozyłam podania do kopernika gdzie chodzi Michał i teraz nawet mam szanse tam sie dostac i bym mogła z nim chodzic do jednej szkoły no ale tak bede chodzic do klasy z przyjaciólka ![]() alez mnie żołądek boli ale coz wczoraj było jedzonko niedozwolone dla mojego żoładka ale co tam koncert happysadu był boosko
|
|
|
|
#3823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje! ciesze sie razem z Toba a ja sobie zakrecilam dzis wlosy, zeby miec na wieczor, chociaz to zadna impreza (tzn zadnego parkietu nie bedzie) tylko takie tam spotkanko z kilkoma osobkami. no i teraz pada deszcz wiec nie moge wyjsc do sklepu, bo mi loki padną
|
|
#3824 |
|
Wtajemniczenie
|
dopiero 16, zdaze jeszcze raz zakrecic
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz,ja niby na tego bio-chema idę,a z egzaminu ścisłego miałam 30pkt,więc niewiele,za to z humana miałam 42pkt Ale kręci mnie biologia,odżywianie i te sprawy,więc jak się przyłożę to wierzę,że dam radę![]() A idę trochę w ciemno Na razie to wiem,że mogę być w klasie z tym chłopakiem,z którym na zdjęciu niektóre z Was mnie widziały![]() Ale niezbyt się cieszę,lubię go,jednak on jest trochę taki,że lubi dużo rzeczy robić na pokaz,żeby zwrócić na siebie uwagę Jednak myślę mimo wszystko,że jeśli się dostanę,to będzie dobrze,bo wybrałam dobrą szkołę,a nawet jeśli z nim trafię,to przynajmniej będę znała jedną osobę Nie wiem jak z innymi,sporo ludzi idzie na mat-inf,albo na mat-geo
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#3826 |
|
♥
|
gujana u mnie nie pada jak chcesz to pójde ci do sklepu
![]() atram gratuuluje |
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też pada
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
omg.. zrobcie mi coś
lody i pół paczki delicji ja poprostu nie moge zaczynać bo wtedy nie mogę sie powstrzymać
|
|
|
|
#3829 | |
|
♥
|
Cytat:
u mnie to prawie wszyscy na humana ida a ja skłądałam na bio chemie , mat-fiz-inf i mat-geo ![]() uwazam ze spokojnie dasz sobie rade
|
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od jednego takiego dnia,nic Ci nie będzie![]()
|
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie najgorszy wynik w klasie: 45pkt ![]() Załamała się dziewczyna,i nie dziwię się![]() Zastanawiam się czy biochemia to bardziej męski profil czy damski
|
|
|
|
#3832 | |
|
♥
|
Cytat:
![]() ja jade do rodziny , do wieczora |
|
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja co prawda rok temu skończyłam LO i chodziłam do klasy angielskiej, ale u mnie w szkole w klasie biol- chem była przewaga dziewczyn, ale nie była to typowo babska klasa
|
|
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo całkiem sporo chłopaków idzie![]() Sama nie wiem,chyba bym wolała,żeby było po równo i chłopaków i dziewczyn
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy mi sie nie chce dziś ćwiczyć
|
|
|
|
#3837 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
odeśpij, odpocznij... cieszę sie z Tobą razem ![]() 3,5 miesiąca chyba na emeryturze dopiero takie wakacje mnie czekają chyba zę zostanę bezrobotną ![]() bo oprócz kampanii wrześniowej czekają mnie jeszcze praktyki we wrześniu ![]() Cytat:
![]() na happysad byłaś w Chorzowie? bo słyszałam ze był ![]() ale jestem dociekliwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
leżą stanowczo za blisko mojego łóżka ![]() wracam do.. wiadomo czego ![]() |
|||||
|
|
|
#3838 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jednak jakos sobie musze poradzic ![]() u mnie dzis co godzine inna pogoda. wtedy lało, teraz piekne slonce i upał akurat w ten gorąc zabralam sie za gotowanie obiadu i myslalam ze sie udusze w kuchni... no ale taka juz glodna bylam.. ostatnio nic konkretnego nie jadlam,wiec fajnie bylo cos ugotowac. a teraz jak juz jestem wolna i moglabym isc do tego sklepu pewnie zacznie znow lac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale dobrze ze moje wyganianie chociaz na Ciebie odpowiednio podziałało mam nadzieje ze na imprezie bedzie milutko, chociaz chcialabym wrocic o jakiejs sensownej porze bo jutro mialam troche pojezdzic rowerkiem wreszcie ![]() mnie tez jeszcze czekaja praktyki (ale ciagle nie wiem czy sie dostalam wkoncu czy nie )
|
|
#3839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i życzę też miłego wieczoru z TŻ'em Cytat:
![]() Cytat:
![]() A, i Gujanko, życzę udanej imprezy
|
|||
|
|
|
#3840 |
|
♥
|
Ewusia :
tak byłam w chorzowie ![]() ja złozyłam papiery do maczka , na ligote( przystojni faceci tam chodza ![]() ) i do długosza ![]() szkoda ze nie złozyłam do tego kopernika ale mozna jeszcze do poniedziałku zmienic wiec moze jeszcze sie uda oj jakby tak w poniedziałek rano pójsc do szkoły zgłosic i szybko zanies hm... no zobacze ![]() własnie wróciłam od rodzinki nie chce ktos czeresni bo kurde mam ich pełno ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

ostatecznie już 11 a ja dopiero owsiankę wciągam 
)

Można się przyłączyć? 
wczoraj sie nakremowalam, narazie nie jestem Murzynką i jakichs plam tez nie widze, wiec jestem dobrej mysli. jesli mnie tylko nie uczuli to juz bedzie sukces 

lody i pół paczki delicji