|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Cytat:
a faceci? no cóż,jakbyś codziennie mówiła "zrób to i to" to moze by zrobił. choc jak mnie nie było to mój nawet sobie radził,zrobił wszystko tylko kwiatów nie podlał
|
|
#2102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).O kulista w końcu go nie obejrzał.Co do tżta to się nie dziwie ![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Impreza się udała. Wróciłam o północy ![]() Wstałam po 9, posprzątałam, zrobiłam zakupy ale przez internet Tesco mi jutro przywiezie potem wyszliśmy z tż na spacer, byłam w Hebe i upiłam sobie... czerwoną szminkę potem zjedliśmy obiad i ja wypiłam mrożoną kawkę.Gianna, tz już lepiej, nawet jak zaczęłam się szykować, zeby chociaż na 30 min wyjść się przewietrzyć to on mówi, że pójdzie ze mną. Napisałam Ci PW, widziałaś? Kluska, jak mąż marnotrawny? ![]() Ruda, doczekała sie tz Yss, cholera Trzymam kciuki! Oby jaja urosłyArletka, jak tam kochana? Spacerujecie z Leną czy jeszcze w domku ? Agabi, jak sie czujesz dzisiaj? Oby kolejne badanie było lepsze Idę gotować rosół, chory mąż miał takie życzenie
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro tz brat chrzci córcie,no ja nie pojde,ale tz pojdzie do koscioła i na obiad,potem do nas przyjedzie.oby tylko pogoda łądna była bo mam ogromną ochote pospacerowac z wózkiem ![]() ooo jaka,zakupy przez neta z Tesco?nie wiedziałam ze mozna. a szmina...uuu lala,super zakup!
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, można przez internet zamówic zakupy i przywiozą Ci do domu, chyba 9 zł jest za dowóz
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się Mysiu, że się wybawiłaś
a czerwona szminka? zawsze miałam, nigdy się żadną nie malowałam a rosołu gotować nie umiem ![]() tż dobrze wyczytał z mojego zachowania, że na obiad nie ma co liczyć i zamówił pizzę.na szczęście zostawił też coś dla mnie i po spacerku zjadłam. nie ma to jak spalić 650kcal a potem zjeść pizzoraka ![]() po obiedzie od razu poszedł dalej spać i tak sobie myślę, że chyba zaraz się spakuję na basen i zostawię go z Hanią. trochę mi głupio odgrywać się dzieckiem ale też jest jej rodzicem no nie? a zgotował mi z zaskoczenia 2 dni bez jakiejkolwiek pomocy a tylko dając mi w bonusie nerwy.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-03-22 o 18:05 |
|
|
|
#2107 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy można coś na zatoki przy karmieniu?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#2109 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska, nie rob sobie wyrzutow i jedz na basen! Kazdy ma prawo dla kilku chwil tylko dla siebie. Nawet matka!
Ziajka, wspolczuje chorych zatok. Moze kup sobie Vicka i wysmaruj troche czolo i nasade nosa, a potem obwiaz sie szalikiem. Mojemu mezowi to pomaga
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do ust dla mnie tylko carmex i czasem konturówka w moim naturalnym kolorze. Spakowalam się na basen i przyjechałam do parku.. siedzę na ławce i ryczeć mi się chce. jak zaczęłam się szykować Hania już zaczynała marudzić a tż się wściekać Nie chcę jej dziś z nim na tyle zostawić jakoś się boję ją spuścić z oka odsapnę pół h i wrócę. I zrobię sobie kąpiel.W ogóle załatwiłam z polsatu kod do transmisji ksw a mam ochotę mu go nie dać ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Aaa nie pisałam Wam. Bo wczoraj nie chciałam już się sama nakręcać a wściekła jestem też bo tż długo nie odbierał. Po 19 powiedział, że niedługo będzie się zbierał i zniknął aż do 23.45. No i dziś dzwoniła teściowa jak byłam wcześniej na spacerze. Odebrałam i jak spytała co słychać wypaplałam jej wszystko o wczoraj. Była w szoku, nie wiedziała co powiedzieć. Teraz żałuję, że rzutem na taśmę nie wyklepałam od razu tego co tż potrafi mówić o Hani.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje za rady
Ziajka bardzo dziekuje,stosuje wiekszosc z twoich rad i rzeczywiscie dziala.Kapiel tylko odpada bo ona poki co to nie przepada za kapiela Dziekuje Kluska jedz na basen nalezy ci sie kochana,wczoraj ty sie zajmowalas Hania tz mial chwile oderwania wiec dzis ty zrob cos tylko dla siebie Mysiu dopiero zobaczylam twoja wiadomosc na PW ,juz odpisalam Iza super ze Dominis juz zdrowy i w koncu spacerek a dzis tak pieknie bylo,my chodzilismy ponad 2h ,mala sie wyspala ![]() Arletko Lenka cudna Moja dzidzia zaczyna wydawac z siebie zaskakujace aguu,eee,uuu itp no cudowne to jest Zaraz wrzuce nowe fotki do albumu
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka, zamiast ciepłej kąpieli jak mała nie lubi to można termofor (na styczniówkach polecają taki z pestek wiśni) albo ręcznik rozgrzać w mikrofali, położyć na brzuszku i tak masować.
A co do brzuszka to Hanię boli też z przejedzenia więc możesz zwrócić uwage czy nie boli Natkę bardziej wtedy, kiedy ulewa. W ogóle nie wiem czy znacie patent z tym ręcznikiem z mikrofali- fryzjerka mi poleciła do domowych maseczek na włosy, bomba! ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Gratuluję małej gadułki ![]() Na basen nie poszłam, wstydzę się...siedzę dalej w parku. Dobrze mi. Gadałam z tż i powiedział, że jutro pójdziemy razem jak rodzice wezmą pyzulkę na spacer.
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge zaladowac zdjecia cos wizaz mi szwankuje,sprobuje jutro buzka
|
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki,imprezka super,Synek zadowolony,smacznie śpi,dostał wielki samochód sterowany na pilota (i manualnie) za500zł
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia
![]() wieeeelki ukłon w Twoją stronę !
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Madziu ![]() Laski jak coś to na fb są zdjęcia Kostusia,tutaj wrzucę jutro po padam na japę
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu to pięknie Wam się impreza udała, Kostek na pewno szczęśliwy
Narobiłaś się biedna, ale było warto Dziś w nocy miną 3 miesiące od porodu- w to mogę uwierzyć. ale już w to, że moja malutka Haniutka ma już 3 miesiące jakoś uwierzyć nie mogę ![]() Jest niesamowita. Gada, cmoka, dziś pierwszy raz zupełnie świadomie łapała zabawkę rano budzi się i jakieś 15 minut kręci się i zajmuje sama sobą. Jak zaglądam do kosza ma już szeroko otwarte oczy i jak tylko mnie zobaczy tak bardzo się cieszy Bałam się początków z dzieckiem a nie było czego. To były wspaniałe miesiące- dzięki Hani. Mogła mi zgotować małe piekiełko a tego nie zrobiła I dziś pierwszy raz poczułam jakby nadchodziła @. Jeśli ma przyjść to tylko Mysiowa, Migotkowa, Yssowa- innej nie biorę ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- PannaMagda, Wy zaczynacie starania od przeprowadzki?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-03-22 o 23:14 |
|
|
|
#2119 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja cały dzień na zakupach. Kupiłam 2 śliczne staniki. Spodnie w decathlonie i kostium kąpielowy. I inne takie.
Nie myślę o poniedziałku, nie chcę mi się w ogóle o tym myśleć. Przepraszam, że nie cytuje, na telefonie nie tak łatwo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
Klusia uwielbiam jak opowiadasz o Hanuli
Co do starań się okaże na razie mam taka wewnętrzna potrzebę nacieszenia sie M. Stesknilam sie za nim bardzo a tu zaraz będzie miesiąc jak on pojechał. I miesiąc przed nami jeszcze...
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Fajnie że poszalałaś ![]() Cytat:
![]() Kluseczko juz 3 miesiące My też za tydzień będziemy świętować.Czuje też dokładnie tak samo jak ty.Codziennie się tak bardzo ciesze że mam Domisia
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2122 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
dziś już 21tc! i dziś leniuchujemy, miłego dnia!
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Coffe, jak ten czas leci... My też leniuchujemy ![]() Ruda, spisałaś się świetnie A Kostuś ile prezentów dostał![]() Yss, fajne zakupy! No my zjemy na obiad ten nieszczęsny rosół i potem spacer. Dzisiaj już prawie bez słońca, i jakoś się dziwnie chmurzy ale mam nadzieje, ze padać nie będzie
|
#2124 |
|
Zadomowienie
|
Rosołek to najlepsze, co może być w niedzielę
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
To już połowa ![]() Kiedy masz usg? Śniło mi się, że jestem w ciąży. Drugiej. Teraz informowałam w pracy, że wrócę za dwa lata ![]() A z zabawnych elementów snu to miałam zagwodkę kiedy będzie widać brzuszek skoro bez tego wyglądam na 5 miesiąc
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-03-23 o 10:50 |
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
hej. tz pojechał juz na chrzciny a ja siedze sobie na necie ,mała spi. cos w nocy nie bardzo spała,ale nie to ze płakała,poprostu nie spała, od 4.30 do 9 to spała ze 3 razy po 5 minut az wreszcie usneła,cyce obaliła. zrobiły jej sie odparzenia w pachwinkach,chyba nie bolą bo nie płącze, smaruje termentiolem,oby szybko jej przeszło.kiedy waszym maluszkom odpadł pepuszek?bo u nas widze trzyma sie mocno a chciałabym zeby juz odpadł.
tz mnie wczoraj troche wkurzył bo mała sie obudziła wieczorem i chciałam wykąpac ja,a on był w garazu,wiec dzwonie do niego,a ten ze teraz nie moze za poł godz przyjdzie. walnełam tel bo dziecko czekac nie bedzie. wykąpałam sama. potem przyszedł ale i tak by nie pomógł bo po garazu pierwsze co sam musiał sie kapac bo smierdział. no ale ja focha i tak strzeliłam. hormony mi bardziej buzują niz w ciaży. ewcia fajnie ze impreza sie udała ale tz powinien ci pomóc a nie siedziec jak gosc. nie wszystko na twojej głowie,,,ech ci faceci. ziajka zdrówka kochana. gianna jeszcze na brzuszek mozna uprasowac pieluszke zeby była ciepła i na brzunio połozyc. ale mała ma kolki czy tylko brzuszek boli czasem? klusiu jej juz 3 miesiace, ale zleciało. coffee za kolejny tydzień.dziewczyny wy od razu wszystko jadłyscie? ja to sobie lekkostrawne gotuje,to rybke w folii,to kopytka z masłem, to pultety drobiowe,rosołek. nie poweim smakuje mi i na żoładku lekko.
|
#2127 |
|
Zadomowienie
|
No to już połowa
w przyszły piątek, mam usg, liczę na to, że poznam w końcu osobnika a co do snu, uważaj, bo sny czasem się sprawdzają
|
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze coś jest na rzeczy kochana??
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Ja od razu jadłam wszystko
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

).O kulista w końcu go nie obejrzał.

potem wyszliśmy z tż na spacer, byłam w Hebe i upiłam sobie... czerwoną szminkę
potem zjedliśmy obiad i ja wypiłam mrożoną kawkę.
Trzymam kciuki! Oby jaja urosły

odsapnę pół h i wrócę. I zrobię sobie kąpiel.

wieeeelki ukłon w Twoją stronę !