![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dekupażystki się wymieniają część 2 :))
Boś Krzyczała Martuś na prawo i lewo dużo wcześniej,że Tobie się należy. I Ela potwierdziła więc dedukuję,że to to co już wyżej optowałam pod nr 22
![]() ![]()
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki ![]() Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2014-03-22 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Rozeznanie
|
Oczy nacieszyłam. CUDA!!!
Te ptaszki to chyba jakimiś skrótami latają, ale mam nadzieje, że w poniedziałek dolecą, bo doczekać się nie mogę.
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
Odbierajcie i wstawiajcie swoje cuda.Będzie łatwiej zgadywać drogą eliminacji
![]() |
#1264 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() muszę się więc już przyznać, tak, to ja miałam taki dziki pomysł na te nieszczęsne wydmuszki. Dopiero przy pakowaniu wpadłam w popłoch że chyba to nie był najlepszy wybór, ale już było za późno na zmianę. ![]() Z niepokojem czekam na dalsze przesyłki, mam nadzieję że jednak dotrą cale... jeśli nie , będę dosyłała zastępcze ptaszorki, już nie tak kruche. A teraz moje prezenty , pięknie dziękuję za wszystkie, każdy ptaszek jest cudowny!!!! Dziękuję bardzo ! O i jeszcze kolaże ze zbliżeniami mi nie ładuje, łaaa! ![]() A zgadywać będę jutro bo mnie przeganiają już od kompa
babagaga moje DECOUPAGE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238581 blog ![]() Edytowane przez babagaga Czas edycji: 2014-03-22 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
Mam!!! Wiem co zrobiła Iwonka i Ania Prunelka!!!! Wiem czego nie ma u Nich
![]() Uzupełniłam w swojej liscie ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- O! I zaraz Grazynke wydedukujemy ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Ha! U Grazynki tez nie ma uroczej budki dla ptaszków....a przed chwila przypisałam go Prunelce.... I tez do grazynki by mi pasił......poddaję sie!
![]() |
#1266 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja to ze swoich ptaszorów obstawiam tak: Bransoletka na 3sznureczkach - Madzia Siódemkowa ![]() ![]() Jajo na nóżce już wiem, że Grażynka ![]() ![]() Jola się do kluczy chyba gdzieś, kiedyś przyznała, więc zielona bransoletka z kluczykiem pewnie od Joli. ![]() ![]() Od Beatki deseczka bo podpisana ![]() ![]() Od Martusi ptaszek na brzózce ![]() ![]() Aaa! No i oczywiście przesłodkie sówki od Emilii ![]() I to by było na tyle, bo jeśli chodzi o resztę, to nie mam pojęcia ![]() ![]() ![]()
Początki mojego decou ![]() ![]() Serwetki na wymianę ![]() Mój raczkujący blog: http://aniciutciut.blogspot.com/ Zapraszam ![]() Edytowane przez prunelka Czas edycji: 2014-03-22 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
To się już coś nie cos rozjaśniło...
Aniu oprócz kluczyka było i cos ptaszkowego.Co? ![]()
![]() |
#1268 |
Zadomowienie
|
decomanka ja tez dostane dopiero jutro.a czekalam w ptk od switu az do zmierzchu.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1270 |
Zadomowienie
|
prunelko ja tez bede miala problem bo tez znam Was krotko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1271 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja obstawiam, że: 1. Zielona saszetka uszyta - to ze względu na kolor (i żalenie się na kurs szycia a w zasadzie jedną prowadzącą) typuję Zielonkę ![]() 2. Ptaszek szyty to od Eli, bo ona pisała, że na szybko szyła ptaszki ![]() 3. Haftowany ptaszek i sówka na serduszku to bez wątpienia Emilka ![]() 4. Ktoś mówił o znalezieniu skarbów na targu staroci i zrecyklingowaniu ich - myślę, że mam właśnie taką tacę -Prunelka ![]() 5. Jedna z bransoletek ( pewnie ta 4 rzemykami ) jest chyba od Sylwii. 6. Druga od Sioodemki, bo ona ostatnio bransoletki lubi robić ![]() 7. Jajeczko na nóżce - już wiadomo ![]() 8. Jola o kluczyku pisała - jest bransoletka z kluczykiem. 9. Może szyta sowa - filcowana od Asi ? Reszty nie mam typu , a prace cudowne! Asi i Jagódki to już w ogóle nie zgadnę ![]() Fajny miał ktoś pomysł i nie wiem kto ![]() Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2014-03-23 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 |
Zadomowienie
|
teraz moje Ptaszyny .
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=kaj07;45702894]
Nie było wyjścia, wycięte ptaszyska poczekają na następną wymiankę tak jak Jolinki co przyleciały w środę 19stego. Działałam dwie ostatnie noce i dni przed wysyłką ![]() ![]() Wasze paczolki już były w Słupsku a ja zaczynałam od zera . QUOTE] Anuleczko 333 ptaszęta szyte nie ja tworzyłam. ![]() Tak jak pisałam,owszem były w planie ale się nie wyrobiłam więc 3 dni przed wysyłką zmieniłam całkowicie swoje działanie ![]() Miło mi bardzo ze przypisujecie mi szyciowe piękności ale tym razem to naprawdę nie ,moje dzieło.
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Anula nie trafiłaś ze mną i bransoletką
![]()
![]() |
#1275 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Zadomowienie
|
Moje kochane.
Skończył się pracowity ,ptaszkowy tydzień. Z niecierpliwością wyglądam Waszych informacji o paczuszkach ze względu na delikatność w nich lecącą. Myślę że dolecą całe i zdrowe. Jeszcze raz dziękuje Wam za super emocje ptaszkowo-odlotowe ,jednocześnie informuję, że to jeszcze nie koniec przylotów ptaszkowych nawet dla tych ,które już swoje stado przygarnęły ![]()
![]() |
#1277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Anula3333 Przykro mi kochana, ale nie trafiłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1278 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=jambolaja;...W takim razie kto zrobił łezkę z ptaszorkami dla mnie i ptaszorka dla Jagi???? Może Terenia? Nijak nic innego nie mogę przypasować do Tereni....
Przyznawać mi się tu!!!![/QUOTE] Taaak Jola zgadła, przyznaję się bez bicia to moja zielona łazka zawieszka. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
ja się też w zgadywanie pobawię, filcowa sówka to od Zielonki na 100%, a od Jagody takie prostokątne obrazeczki
![]() Od siódemki bransoletki, od Emi krzyżykowa ptaszki ![]() kuchenne akcesoria może od Anuleczki?
![]() |
#1281 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Mam nowe spostrzeżenia. Myslę,że Anuleczka robiła różniste przedmioty.I tak ja mam obrazek z czaplami(?) a Jaga chusteczki obszydełkowane. Anuleczke mogę jeszcze podejrzewać o wydmuszki wiszące. Ale tez mogła zrobic je Kicia.
natomiast sowa na telefon to raczej na pewno Basia. I co? Trafiłam coś? Anula komu nagrody zdecydowała Ela .Ja tylko zrobiłam i wysłałam.Ale w pełni sie z Nią zgadzam. No i przyznaję,że ułatwiło mi to zgadywankowe zadanie. Czekamy na resztę ptaszków i zdjęć, Mam nadzieje,że wszystkie w poniedziałek dolecą
![]() |
#1283 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
A ja raczej przy sowach na telefon obstawiałabym.... kogoś znad morza - pamiętacie filcowe kotki, które dostałyśmy w Krakowie ?
![]() Kilku rzeczy rzeczywiście byłam pewna od początku: 1. Zestawu bransoletka + filcowa podkładka pod kubek od Joli - bo się przyznała ![]() 2. Słoiczka od Beatrix, bo się podpisała ![]() 3. Wydmuszki wierconej od Grażynki, bo... ja już ją troszkę znam ![]() 4. Martusiowego obrazeczka na brzozie (oooo ryzykownie! co to za brzoza ??! ![]() ![]() 5. Byłam pewna również ślicznych, mikro krzyżyków od Emi - bo którz inny by takie maleństwa urocze umiał wyczarować ![]() 6. Domyślam się również, że zieloniutki ptaszek - kieszonka to dzieło Zielonki ![]() 7. Wyjaśniła się po drodze kwestia budki dla ptasząt - niezwykłej urody domek to dzieło prunelki ![]() 8. Wiemy też już, ze ptaszkowe, śliczne łezki zrobiła Terenia ![]() Reszta to zagadka... świeca.... hmmm.... Broszka ptasia - może Jaga ? Szydełkowa ptasia kuleczka - nie mam pojęcia Tildowy ptaszek ? Obrazeczek ptasi z masy solnej.... a może Asia ? Dwie serduszkowe zawieszki ![]() Jajo z kogutkiem ?? Serduszko z lnu ? Obrazek z czaplami ? Bobinka? Ptaszek na jajku niespodziance (matko ja nawet nie wiem, kto mógłby nadziać ptaszka na jajko!?)... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Zadomowienie
|
Prunelko ja zawsze uzywam Penarta lakier do delikatnych spekan(jasny i taki ciemny jakby woskowy kolor)potem wypelniam cieniami do powiek z galerii chinskiej :czy biale czy jakies brazy ,pastelowe kolory za grosze..ostatnio wydałam az 6zl
![]() siodemeczka tak jakos wyszlo ze podpisalam chyba nie doczytalam albo jak ze ma byc zgadywanka...za to ja bede miala dzis orzech do rozgryzienia... ![]() mam andzieje ze wieczorem bede mogla wrzucic juz jakies fotki i z wymianki i ze swojej tworczosci... Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2014-03-24 o 08:35 Powód: ,vk,v |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
Rano wsiadłam na rower i hajda na pocztę jeszcze przed wyjazdem listonosza bo on byłby u mnie po 13. i kto to by wytrzymał
![]() ![]() A więc mam i ja. Dziekuję za tyle serduszka w każdym ptasieczku. Oto moje zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Zadomowienie
|
Ja takze dostałam paczuszke,cuuuda!
![]() ogladalysmy z mama to chyba z 2 godziny zlecialy i przypalila garnek z makaronem,ale co tam niecodziennie dostaje sie takie prezenta..fotki wrzuce pozniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1289 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Zadomowienie
|
Terenia,Beatrix cieszę się ze całe ptaszorki przyleciały.
Tak zaglądam i śledzę . A więc co mamy na ten czas pewne? Pa
Moje decu : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=554572 Z miłości do niteczek; https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=654039 Milej jest dawać niż brać. Edytowane przez kaj07 Czas edycji: 2014-03-24 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.