Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-23, 16:20   #4681
Mandragorrka
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Hejo

Zjadlam obiad i poprawiałam truskawkami, ale bez bitej śmietany

Ana nie miałam problemów z jezdzeniem z wózkiem. Nie pamiętam czy Tako miał te koła obrotowe. Może wypowie się jakaś mama która również używała Tako.

Ja osobiście wolę nie rymowane wątku.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 16:27   #4682
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hejo

Ana nie miałam problemów z jezdzeniem z wózkiem. Nie pamiętam czy Tako miał te koła obrotowe. Może wypowie się jakaś mama która również używała Tako.

Ja się przyzwyczaiłam juz do Wrześniowek

Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 17:07   #4683
anesh_
Zakorzenienie

O jej,zzaraz nowy watek!

Produkcja na całego!

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
witam,własnie zarzygalam pol łazienki
po takim czasie,szok... ostatnio tak mialam z miesiac temu po szprotkach,a dzis zjadlam troszke sałatki rybnej...takze chyba dzidzia tego nie lubi ide sprzatac łazienke
Biedna z tymi wymiotami jestes!
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 17:08   #4684
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

A mnie się przypomniało😛, że dobrych parę lat temu, gdy moja aktualnie 12 letnia córka używała wózka, a dokładnie trzech, jednym z nich była spacerówka Tako.I to był jej i mój najlepszy wózek.Służyła nam dwa lata i jeszcze ją sprzedałam w doskonałym stanie😊

Stary 2014-03-23, 17:12   #4685
Misstic
Wtajemniczenie

Dziewuszki co maja te bolesne stosunki tak jak ja, jak sobie radzicie?

Meta ja mam dokladnie to samo. Raz jak poszlam po takim seksiku do wc zrobic siku to tak mnie zaczelo szczypac ze prawie sie poryczalam i potem jeszcze przez pare minut tak bylo. Ale w koncu przestalo.

Juz tak sobie mysle ze moze to nie zadna infekcja bo ani mnie nic nie swedzi, ani brzydko nie pachnie tylko moze to jest przez ciaze. Ze teraz wszystko bardziej ukrwione mam i wrazliwe za razem a przy tym malo sluzu mam. I moze dlatego te stosunki wygladaja jak wygladaja.

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 17:14   #4686
Aneta???
Zakorzenienie

Ja nie mam na szczęście problemów bo nie mam stosunków😜

Stary 2014-03-23, 17:23   #4687
Misstic
Wtajemniczenie

Hehe Aneta tez dobre rozwiazanie

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-03-23, 17:29   #4688
Aneta???
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Hehe Aneta tez dobre rozwiazanie
No nie wiem bo przede mną jeszcze minimum 8 miesięcy wstrzemięźliwości😟

Stary 2014-03-23, 17:33   #4689
Misstic
Wtajemniczenie

Masz ciaze zagrozona?
Sorcia ze pytam ale juz nie pamietam czy pisalas

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-03-23, 17:37   #4690
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
A ja jestem dziwna... Obudziłam się z dziwną myślą a ta myśl brzmiała: R. zrób sobie żurek na śniadanie z jajeczkiem i kiełbaską białą,a co!
Przedwczesna Wielkanoc dzisiaj
Do tego wkurza mnie mój nos,bo ciągle w nim sucho a jak próbuję go wysmarkać to mam niteczki krwi :/ Dalej...

Paulina,Biedna chyba faktycznie dzieć nie lubi rybek moje za to nie lubi kotletów mielonych,bo zawsze mnie mdli po tym

Niestabilna,jak dla mnie możesz to zrobić nawet Ty ja nic przeciwko nie mam

A tak w ogóle to zjadłam moje super wypasione śniadanko i słyszę takie buuuuuuuuuuuu,guuuuuuuuuu lllll,buuuuuuuu w brzuchu na cały pokój A Tż mówi"Ale wiatr wieje na dworze" hahaa i nie wiedział,że to ja. Tydzień temu też tak miałam,normalnie w brzuchu burczało jakbym z tydzień nie jadła i to nie od strony żołądka tylko z kilka cm poniżej pępka I mama mi mówi,że to niekoniecznie muszą być jelita

Mam to samo na mielone ... Jak tylko zobaczę albo poczuje to koniec a ostatnio teściowa przywiozła nam bo zrobiła w ogóle jesteśmy juz na swoim a oni prawie dzień w dzień u nas chociaż na pół godziny

U mnie w piekarniku zaraz laduja takie niby paszteciki z ciasta francuskiego z nadzieniem z pieczarek i barszczyk do popicia bo barszcz moge ostatnio pic litrami

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 17:40   #4691
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Mam to samo na mielone ... Jak tylko zobaczę albo poczuje to koniec a ostatnio teściowa przywiozła nam bo zrobiła w ogóle jesteśmy juz na swoim a oni prawie dzień w dzień u nas chociaż na pół godziny

U mnie w piekarniku zaraz laduja takie niby paszteciki z ciasta francuskiego z nadzieniem z pieczarek i barszczyk do popicia bo barszcz moge ostatnio pic litrami

A barszczyk swoj czy z torebki? Bo ja uwielbiam taki mojej mamy jak np na wigilie robi, niestety jakiego z paczuszki nie trawie

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-03-23, 17:44   #4692
Aneta???
Zakorzenienie

Cytat:
Masz ciaze zagrozona?
Sorcia ze pytam ale juz nie pamietam czy pisalas
Ciąża nie jest zagrożona ale lekarz mi powiedział że że względu na moją ogromną i krwawiącą nadżerkę lepiej będzie jak powstrzymam się od stosunków do porodu a potem połóg jeszcze dochodzi.W maju będę to konsultować jeszcze bo żal mi męża😏

Stary 2014-03-23, 17:46   #4693
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
A barszczyk swoj czy z torebki? Bo ja uwielbiam taki mojej mamy jak np na wigilie robi, niestety jakiego z paczuszki nie trawie

No ja "maminy" tez uwielbiam ale niestety na wygnaniu w De posiłkuję sie takim z torebki zreszta ten mojej mamy powstaje tylko na święta i mamusia dodaje do niego trochę wywaru z grzybkow...mmmm... rozmarzylam sie

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 17:46   #4694
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewuszki co maja te bolesne stosunki tak jak ja, jak sobie radzicie?

Meta ja mam dokladnie to samo. Raz jak poszlam po takim seksiku do wc zrobic siku to tak mnie zaczelo szczypac ze prawie sie poryczalam i potem jeszcze przez pare minut tak bylo. Ale w koncu przestalo.

Juz tak sobie mysle ze moze to nie zadna infekcja bo ani mnie nic nie swedzi, ani brzydko nie pachnie tylko moze to jest przez ciaze. Ze teraz wszystko bardziej ukrwione mam i wrazliwe za razem a przy tym malo sluzu mam. I moze dlatego te stosunki wygladaja jak wygladaja.
Ja tak mialam. Ale minęło na szczęście. Może żel intymny?
Stary 2014-03-23, 17:48   #4695
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość

dlatego ja chwalę sobie, że moi teściowie mieszkają 80 km od nas
Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Ciąża nie jest zagrożona ale lekarz mi powiedział że że względu na moją ogromną i krwawiącą nadżerkę lepiej będzie jak powstrzymam się od stosunków do porodu a potem połóg jeszcze dochodzi.W maju będę to konsultować jeszcze bo żal mi męża😏

uuu, biedulka jesteś, i Twój maż też. U nas też brak stosunków ale z problemami żołądkowymi trudno jest mieć ochotę na seks

2 razy mierzyłam dziś cukier po posiłkach i wyniki są super także nie jest źle

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 17:51   #4696
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hejo

Odnosnie wózków spacerowych- polecić mogę bebetto nico, ale to typowo coezka spacerówka na nierówne tereny.

Gondole mamy stara, po dziecku w rodzinie i raczej zmieniać nie bedziemy, najgorsza nie jest, a dzidziusiowi jest w niej wygodnie. Ma niestety trochę mala godole, zima moze być ciasna, ale najwyżej przejdziemy do spacerówki rozkładając ja naplasko.
Stary 2014-03-23, 17:57   #4697
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Ja wymyslilam tytul do tego co sie teraz znami dzieje...

Ograglutkie robia sie nasze brzuszki, zaraz bedziemy czuly w nich maluszki.

Podajcie swoje propozycje a potem zaglosujemy zeby bylo sprawiedliwie i zeby kazda miala udzial w tworzeniu naszego watku. Juz napisalam co na pierwsza strone teraz tylko tytul
Przeslijccie wasze propozycje do minie a ja potem wstawie ttaj zeby kupie bylo i wybierzemy najlepszy.
ten tytuł podoba mi się najbardziej.

Ja na szczęście też nie miałam bliskich spotakń z wc, i myślę że juz nie będzie.

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 18:34   #4698
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Latte88,u mnie wg tych wszystkich pierdół powinnam mieć chłopca... Ale na szczęście w to nie wierzę i dalej mam nadzieję na dziewczynkę

Denaris,to jak 1 kwietnia to może za bardzo nie wierz w płeć,bo jeszcze dzidzia Ci psikusa zrobi

Misstic,ja dzisiaj w nocy też po seksiku doznałam kolejny raz pieczenia ale po siusiu pomogło leżenie bez majteczek
Jak Tż mi powiedział"Boże jak tam gorąco w środku" to doszłam do wniosku,że to właśnie przez to ukrwienie i przez to,że wszystko tam w środku jest tak wrażliwe a do tego śluzu też jakoś specjalnie dużo nie mam i on musi się tak naprodukować,żebym chociaż przez chwilę tam była mokra,że masakra...

aisa84,może teściowie tęsknią Mimo przynoszenia obiadków to współczuję tych wizytacji

Wybłagałam a wręcz zmusiłam mojego Tż żeby pojechać do Maca Biedny zjadł pierwszy raz w życiu mniej niż ja a ja tak namieszałam wszystkiego a do auta jeszcze wzięłam sobie shake i się dziwił jakim cudem ja jeszcze nie rzygam Nie wiedziałam,że mogę tyle w sobie pomieścić.
Ale od wczoraj mam fazę na kiwi

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:21   #4699
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Latte88,u mnie wg tych wszystkich pierdół powinnam mieć chłopca... Ale na szczęście w to nie wierzę i dalej mam nadzieję na dziewczynkę

Denaris,to jak 1 kwietnia to może za bardzo nie wierz w płeć,bo jeszcze dzidzia Ci psikusa zrobi

Misstic,ja dzisiaj w nocy też po seksiku doznałam kolejny raz pieczenia ale po siusiu pomogło leżenie bez majteczek
Jak Tż mi powiedział"Boże jak tam gorąco w środku" to doszłam do wniosku,że to właśnie przez to ukrwienie i przez to,że wszystko tam w środku jest tak wrażliwe a do tego śluzu też jakoś specjalnie dużo nie mam i on musi się tak naprodukować,żebym chociaż przez chwilę tam była mokra,że masakra...

aisa84,może teściowie tęsknią Mimo przynoszenia obiadków to współczuję tych wizytacji

Wybłagałam a wręcz zmusiłam mojego Tż żeby pojechać do Maca Biedny zjadł pierwszy raz w życiu mniej niż ja a ja tak namieszałam wszystkiego a do auta jeszcze wzięłam sobie shake i się dziwił jakim cudem ja jeszcze nie rzygam Nie wiedziałam,że mogę tyle w sobie pomieścić.

Kochana to jesteśmy we dwie Mi też wychodzi na chłopca, chociaż nie wiem bo cera moja idealna jest w stanie oplakanym nie mogę sobie poradzić, już dziś położyłam maski i algi i dupa, wciąż mam suche...
To dobrze, że się najadałaś pewnie mała chciała też i dlatego tak wyszło też chcę shake'a ;(
Stary 2014-03-23, 19:24   #4700
NATALUSIA14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam spiekotę sutów :/ chyba czas zacząć stosować jakieś maści...

A sprawdzałyście ten numer z obrączką?
https://wizaz.pl/Mama-z-klasa/Ciaza/...c-plec-dziecka

Wróżenie obrączką – z wróżby tej małżeństwa chętnie korzystają do dnia dzisiejszego. Wystarczy na kawałku nitki zawiesić obrączkę i przytrzymać sznureczek nad ciążowym brzuchem. Jeśli pierścionek zataczać będzie okręgi – urodzi się chłopiec, jeśli będą to ruchy wahadłowe – dziewczynka.

chyba sobie sprawdzę Mojej mamie się to sprawdzało :P
Mnie tę wróżbę po ślubie robiła męża bratowa, ale robiła zawieszoną obrączką na szklanką. Jej się sprawdziło, ciekawe czy i mnie się teraz sprawdzi. Wyszło że będzie syn, na 4 z 5 też syn, przeczucia moje syn już niedługo mam nadzieję, przekonam się.

Truskaweczki też zjadłam na kolacje na deser, mniam

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:37   #4701
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Mnie tę wróżbę po ślubie robiła męża bratowa, ale robiła zawieszoną obrączką na szklanką. Jej się sprawdziło, ciekawe czy i mnie się teraz sprawdzi. Wyszło że będzie syn, na 4 z 5 też syn, przeczucia moje syn już niedługo mam nadzieję, przekonam się.

Truskaweczki też zjadłam na kolacje na deser, mniam
Mnie właśnie najbardziej te przeczucia interesują moja siostra w obu ciążach czuła, że syn, i się sprawdziło. Może matki mają ten 6 zmysł i wyczuwają jeszcze przed usg .
Poczekam do 8 kwietnia może się moja wstydziocha obróci do matki
Stary 2014-03-23, 19:38   #4702
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Latte88,moja cera to teraz różnie,zawsze była w jakiś sposób problemowa choć teraz czasem jest idealna a czasem jakieś przebarwienia na niej i plamy niewiadomego pochodzenia... Za to włosy są okropne. Nawet codzienne mycie nie pomaga jak zawsze i nie da się ich ułożyć,ba. Nawet wyprostować się nie da.Spokojnie,za kilka tygodni się dowiemy kto tam mieszka w brzuszku
Nie wiem czy mała chciała,ale mamusia miała wielką ochotę na niezdrowe jedzenie i tatuś bardzo się o to wkurzał,ale w końcu uległ na tekst"A może to jest zachcianka dzidziusia a nie moja,co?!"

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-03-23, 19:43   #4703
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Latte88,moja cera to teraz różnie,zawsze była w jakiś sposób problemowa choć teraz czasem jest idealna a czasem jakieś przebarwienia na niej i plamy niewiadomego pochodzenia... Za to włosy są okropne. Nawet codzienne mycie nie pomaga jak zawsze i nie da się ich ułożyć,ba. Nawet wyprostować się nie da.Spokojnie,za kilka tygodni się dowiemy kto tam mieszka w brzuszku
Nie wiem czy mała chciała,ale mamusia miała wielką ochotę na niezdrowe jedzenie i tatuś bardzo się o to wkurzał,ale w końcu uległ na tekst"A może to jest zachcianka dzidziusia a nie moja,co?!"
Mam to samo chodzi o te zachcianki o przebarwienia też mam :/
Najchętniej bym jadła zupki chińskie non stop, na szczęscie się skończyły i już nie mam więc się nie skuszę
ale np wczoraj musiałam zjeść frytki, dziś zamówiłam sobie sandwicha, normalne jedzenie może dla mnie nie istnieć, więc pewnie dlatego jem mniej bo totalnie mi nie wchodzi
Też myślę, że to zachcianka maleństwa masz rację
Stary 2014-03-23, 19:47   #4704
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam od jakiegoś czasu ciągotki na kiwi ale te takie mięciutkie już

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:52   #4705
Misstic
Wtajemniczenie

Latte ja tez mam 8 kwietnia wizyte co prawda usg mialam juz robione ale mam cicha nadzieje ze podejrzymy bobaska na chwilke

Co do zeli intymnych to juz uzywalam ale roznicy nie ma za bardzo. Chyba musze to przetrwac poprostu. Tylko biedny ten moj mezus

Wy tak o niezdrowym jedzeniu tutaj a my z ukochanym wlasnie wrocilismy z kfc niestety dzidzi nie pasuja kurczaczki i zjadlam tylko male frytki, za to moj maz wniebowziety hehe

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-03-23, 20:00   #4706
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Latte ja tez mam 8 kwietnia wizyte co prawda usg mialam juz robione ale mam cicha nadzieje ze podejrzymy bobaska na chwilke

Co do zeli intymnych to juz uzywalam ale roznicy nie ma za bardzo. Chyba musze to przetrwac poprostu. Tylko biedny ten moj mezus

Wy tak o niezdrowym jedzeniu tutaj a my z ukochanym wlasnie wrocilismy z kfc niestety dzidzi nie pasuja kurczaczki i zjadlam tylko male frytki, za to moj maz wniebowziety hehe
O to super, że będziemy razem a który to już będzie tydzień? u mnie 17t6d ciekawe czy będę musiała jeszcze w 20 iść kolejny raz na połówkowe. Czasem mam wrażenie, ze moja ginka tak o się orientuje w tych tygodniach i zawsze gada a który to tydzień?
A ja w środę zaczynam kolejne tygodnie, a wizyty mam we wtorki, muszę się kiedyś na czwartek umówić to może będzie pewna, który to jednak tydzień wg książki o ciężarówkach dzidzia będzie już miała ok 15 cm :O

https://play.google.com/store/apps/d...egcal.pl&hl=pl link do asystenta ciążowego jakbyście były zainteresowane

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-03-23 o 20:05
Stary 2014-03-23, 20:09   #4707
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Latte,ja z początku miałam ochotę na zupki chińskie a teraz mdli mnie od nich i jak to po zupkach-chce mi się jeszcze bardziej spać. Też miałam wkręte na fast foody pizzę a teraz już co raz mniej Ale za to jak nienawidzę mrożonych frytek tak jak się dopadnę to koniec Na czas ciąży polubiłam
Też ściągnęłam asystenta ciążowego

88Ekaterina88,wiem,że masz wkręty na kiwi,bo już tyle razy przeczytałam,że jesz te zielone bomby witaminowe U mnie w biedronce niby twarde niby miękkie ale jak czuję jak są kwaśne to mam ochotę zjeść 5 na raz

Stary 2014-03-23, 20:11   #4708
Misstic
Wtajemniczenie

U mnie bedzie 16tydz 4d
I tez mam zawsze wizyte we wtorek hehe tak jakos od poczatku ciazy mi sie uklada
Asystenta ciazy rowniez posiadam na fonku

Odnosnie prowadzenia ciazy, u mnie wyglada to tak:
Co miesiac mam wizyty u gina, on wtedy wypisuje karte ciazy, wazy mnie, mierzy cisnienie, przeglada moje wyniki badan i dotychczas zawsze podgladalismy maluszka ta sonda dopochwowa (ja to nazywam usg docipnym hehe ) teraz nie wiem jak bedzie z tym podgladaniem bo jak maluszek rosnie to moze byc juz za duzy, chyba. Nieznam sie za bardzo hehe
I oprocz tego mam w calej ciazy 3 duze usg. Na zakonczenie kazdego trymestru z pelna ocena plodu

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-03-23, 20:13   #4709
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Latte,ja z początku miałam ochotę na zupki chińskie a teraz mdli mnie od nich i jak to po zupkach-chce mi się jeszcze bardziej spać. Też miałam wkręte na fast foody pizzę a teraz już co raz mniej Ale za to jak nienawidzę mrożonych frytek tak jak się dopadnę to koniec Na czas ciąży polubiłam
Też ściągnęłam asystenta ciążowego

88Ekaterina88,wiem,że masz wkręty na kiwi,bo już tyle razy przeczytałam,że jesz te zielone bomby witaminowe U mnie w biedronce niby twarde niby miękkie ale jak czuję jak są kwaśne to mam ochotę zjeść 5 na raz
Błagam Was nie róbcie mi tego mam do najbliższego sklepu 3 km nie mam jak się tam dostać a co przeczytam co jecie to mi żołądek na dwie strony się rozchodzi
Stary 2014-03-23, 20:17   #4710
Misstic
Wtajemniczenie

Kobitki zaraz mi jezyk do dupy ucieknie, dajcie mi ten barszczyk czerwony taki domowy

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości