|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
wygląda ciekawie. Cytat:
a mogę zapytać, ile mniej więcej zapłacicie? jeśli nie chcesz, nie odpowiadaj ![]() i napisz szczegóły, bo mnie ta Indonezja bardzo bardzo jara
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Madzixx- młodziutka młodziutka
Ewaden- dzięki za podpowiedź , może faktycznie pójdę gdzieś w tą strone jak proponujesz , właściwie na stołach będzie organza więc pomyślałam żeby wokół samych świec coś posypać ,dziękuje za zdjęcia Kate Noir – to widzę że tata też ma swoje wymagania, ważne że z tego co piszesz rodzina od strony taty nie ma nie wiadomo jakich wymagań i to najważniejsze , w końcu fajnie że wgl myślicie o noclegach, bo równie dobrze moglibyście o tym wcale nie pomyśleć ![]() Rossifumi- pierwsza suknia jest super chociaż jak dla mnie troszkę za dużo tam koronki, druga jest taka delikatna zwiewna ma super tył i też jest śliczna aczkolwiek jakoś przód do mnie nie przemawia..pomogłam? jakbym jednak miała wybrać zdecydowałabym się na 1Zakrecona_kropka- dziękuje ![]() Cude- więc na razie 1:1 co do zaproszeń ![]() ogólnie i jedni i drudzy rodzice są naprawdę super, wiem ze zawsze możemy na nich liczyć że nas wspierają ale wesele to jednak taki dzień że każda PM chciałaby żeby wszystko było idealnie i jak coś mi się spodoba to chciałabym żeby tak było ale wtedy musze o tym powiedzieć rodzicom i zaczyna się na szczęście nie ze wszystkim tak jesta co do rodziców jakby nie było przynajmniej możesz je rozdysponować dokładnie tak jak chcesz i tego Ci zazdroszczę ![]() Cornflower_girl dziękuje popytała wśród koleżanek i okazało się że jest kilku tańszych niż ten który nam się podobał , w końcu poszliśmy na kompromis bo fotograf jest troszkę tańszy ale był u nas na 2 miejscu gdy sami wybieraliśmy więc jest ok czekam na zdjęcie zaproszeń, robisz sama? Jeżeli tak to zazdroszczę , bo ja niestety nie mam zdolności plastycznych praktycznie ŻADNYCH ![]() Asia - dla babci i wirtualnie tule![]() Anka- bardzo fajna sukienka! Opiumalfa – Indonezja ![]()
|
|
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
|
say-hello
dziękuję, chce abyście oceniły oczy co di reszty to nie mam jakiś większych wątpiwości ![]() opiumalfa zazdroszczę, My planujemy na zimowo
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lot najlepiej z Amsterdamu do Kuala Lumpur - to koszt okolo 500 euro od osoby w obie strony, wiec nie jest to b.duzo. Stamtad juz tanio mozna doleciec do Jakarty. Gdzies za 150 euro. Glownym naszym celem bedzie prawdopodobnie West Papua i Raja Ampat - oboje nurkujemy i to jest absolutny must have. ![]() Tydzien chcielibysmy spedziec w jakims fajnym miejscu i sobie odpoczac, nurkowac i opalac sie, reszte czasu (2 lub 3 tygodnie) jechac na opcji budget i eksplorowac dalej West Papue. Ale mowie, to na razie pierwsza koncepcja. Ja chcialam zahaczyc o Borneo jeszcze, ale chyba nie zmiescimy sie w budzecie. Na razie kupilismy przewodnik, czytamy fora i obczajamy situation
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny w klubie w moim wątku szybkie zapytanie
|
#936 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Gratulacje
|
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
Opiumalfa właśnie doczytałam - zbieram szczenę z podłogi!!!!!!!
|
#938 |
|
Rozeznanie
|
rossifumi - obie suknie piękne
Podkreśl to co masz fajne! asia1206 - przykro z powodu babci Trzymaj się
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja jestem przeciwniczką zdjęć w ramach podziękowań czy na zaproszeniach.Średnio ok.40-45 zł. za śmietanowy i od 60zł. za te z masą. Sama zaczęłam się zastanawiać nad śmietanowym I tak chcemy jak najprostszy tort, zwykły piętrowy, obsypany brokatem, może z jakimś kwiatem na górze. Więc nie wiem czy jest sens płacić za masę.
|
|
|
|
|
#941 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po co ja weszłam na te stronę Piękna sukienka !!Cytat:
Dla mnie jedynie ciut za jasne brwi.Cytat:
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Opiumalfa my też jedziemy tylko że do BUŁGARII
|
#943 |
|
Wtajemniczenie
|
Lg_ago
dziękuję, brwi jasne wiem, ale z henna wyglądam tragicznie :/ tylko raz babka zrobiła mi dobrą hennę! jak jesteśmy w temacie tortów, ja mam wliczony w cenę sali jednak co z nim dalej to nie wiem!!! Trzeba będzie się szybko rozeznać!
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
w Bulgarii spedzilam najlepsze wakacje zycia
![]() Majac 17 lat ![]()
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Pudełko kupiłam w sklepie na rynku w tżcika mieście, ale na allegro pewnie też takie znajdziesz, zapłaciłam za nie 25zł
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
ni ja nigdy nie byłam, ale znajomi TŻ chwalą sobie, co rok tam jeżdżą
|
#948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- szafirki (one są raczej niebieskie, niż fioletowe) ![]() - anemony/zawilce ![]() - i oczywiście żółte róże ![]() Szafirki zawsze kojarzyły mi się z wiosną (moi rodzice hodowali je na działce), a o zawilcach słyszałam, że są bardzo delikatne i bez wody szybko więdną. Swoją drogą, to samo słyszałam o moich wymarzonych chabrach, a Google wypluwa mi wiele przykładów bukietów z chabrami... więc może jednak warto pytać, a nuż Twoja kwiaciarka miałaby na nie jakiś sposób
|
|
#949 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczny ten bukiet Cytat:
Cytat:
|
|
#950 |
|
Blond forever!
|
Hej
![]() Witam na wątku - wyjadaczki i nowe PM ![]() I coby dużo nie spamować mam pytanie - chodzi o zimną płytę. Oczywiście w naszym przykładowym menu jest baaardzo dużo ryb/mięsa w galarecie - a to ani dobre, ani apetyczne, ani na weselach nie schodzi dużo (a na pewno nie w ilościach ogromnych). No właśnie tylko co w zamian można zaserwować? Podajcie jakieś przykłady z Waszych menu
|
|
#951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda, że ta galareta jest i właściwie nie ma innego sposobu chyba na niewysychanie pieczystego, tudzież ryby, bo ja lubię bardzo takei rzeczy, ale ta galareta ![]() EDIT dorzucam nasz zimny bufet Sałatki Sałatka z kurczaka wędzonego Tradycyjna sałatka Grecka z serem feta i oliwkami Sałatka owocowa ze świeżych owoców sezonowych Sałatka serowa z orzechami i winogronem zakrapiana sosem vinegret Przystawki Teriny rybne Teriny warzywne Teriny drobiowe Szparagi w szynce Galantyna z kurczaka Trio śledziowe: po Sułtańsku po Kołobrzesku w oleju Roladki mięsne na różne sposoby: Faszerowane darami lasu Faszerowane suszonymi owocami Faszerowane warzywami Kurczak faszerowany pieczarkami w maladze Łosoś marnowany po Skandynawsku Jajka garnirowane w szynce na sałatce jarzynowej Wachlarz mięs pieczystych wedle staropolskich przepisów
"Szczęście można znaleźć nawet w najciemniejszych czasach, trzeba tylko pamiętać, aby zapalić światło." Edytowane przez KaMilka4891 Czas edycji: 2014-03-23 o 19:32 |
|
|
|
|
#952 |
|
Zadomowienie
|
To kwestia gustu, ja na przykład galarety uwielbiam... no, oprócz ryb, ryb nie lubię w praktycznie żadnej postaci
![]() U nas z przekąsek na zimno jest tak:
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wpadłam napisać że dzisiaj byliśmy w poradni. Pierwsze spotkanie, następne i ostatnie za 3 tygodnie. Ogólnie nie było źle, pani była bardzo miła, nie przynudzała i gadała w miarę normalnie ![]() Z tym że kazała mi na następne spotkanie przynieść wykres. Spiszę z neta jakiegoś gotowca, nie zamierzam się w to bawić. We wtorek jedziemy po obrączki i zaklepać podróż poślubną ![]() Za tydzień zaczynamy zapraszać, będzie co robić
|
#954 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję. ![]() Korzystaj do woli. Dziękuję. Cytat:
![]() Moje serce jest za Galą. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U nas będą: Zina płyta: Sałatka grecka Sałatka z brokułów Sałatka z grillowanym kurczakiem Półmiski warzyw i marynat Śledź musztardowy Rolada z łososiem Karkówka z żurawiną Schab pieczony ze śliwką Pasztet fabrykancki z konfiturą z czerwonej cebuli i ogórkiem kiszonym Grillowane płatki z kurczaka Łosoś na sałatce ziemniaczanej Koreczki serowo-owocowe Stół słodki: Musy owocowe Mini serniczki Mini jabłeczniki Ciasto czekoladowe Mini babeczki U nas z mini nowości: kupiliśmy TŻ krawat. Nie jest idealny ton w ton, ale.. daje radę. Jest dosłownie ciuteńkę ciemniejszy niż moje buty. Daliśmy 20 zł, więc nie szkoda nawet gdybyśmy jednak znaleźli idealniejszy.
|
|
|
#955 |
|
BAN stały
|
Odwolalam panieński, tzn. moja swiadkowa odwołała na moja prośbę, moje koleżanki się tak burzyly o to, że nie dostały zapro na wesele (za każdym razem tak robimy, że nie zapraszamy się na wesela tylko na panieński całą paczką tylko u mnie była ta różnica że chłopaki z paczki tz będą) że nie mam ochoty z nimi siedzieć...
Wysłane z telefonu |
|
|
|
#956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężko mi znaleźć bukiet w kolorze miętowej zieleni, żeby nie był z róż... dlatego najlepiej chyba będzie biały - zawsze będzie pasował Cytat:
nie za każde "widzi mi się" zapłacą, mają 'decydującą moc' (a przynajmniej takie mają przekonanie). Oczywiście nie wszyscy, ale często tak bywa. Coś za coś Ja chcę połączyć z zieloną miętą mały dodatek gdzieś na czubku białego bukietu-kuli ![]() DZIEWCZYNY - CZY KTÓRAŚ Z WAS MA KOLOROWE BUTY ŚLUBNE??? Bardzo bardzo bardzo proszę o link/informację na forum/informację na priv chcę buty w kolorze zielonej mięty lub brzoskwini, najlepiej max 5 cm, nigdzie nie mogę znaleźć takich ślubnych/ tanecznych ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
|
|
#957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo wiem: weź najbliższe przyjaciółki i wpadnij do Łodzi za tydzień - zrobimy sobie wspólny panieński. Cytat:
![]() Nie wiem czy znajdziesz tam zielone, ale.. zawsze można spróbować. Model mam ten: http://www.akcesdance.pl/wizdam/view.php?m=26 Moje mają 6cm obcas i prezentują się tak:
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-03-23 o 20:21 |
||
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
dubel :[
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-03-23 o 20:21 |
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Panna Izabela, patrzyłaś na bialebuty? tam mają kilka zielonych odcieni, a obcas i resztę możesz sobie dobrać.
Cytat:
co za babska! ale tobie wprost to powiedziały, czy między sobą ? ja pie... niektórym to sie w głowie poprzewracało Opium, wasz plan brzmi nieźle! ja dzisiaj też rozmyślałam o podróży. ![]() no właśnie, apropo podróży. jakie miejsca proponujecie, żeby spełniały te warunki? - niezbyt drogo - tzn większość kierunków egzotycznych niestety odrzucamy. dominikana i seszele nie w tym roku - piękne plaże - ale też coś do zwiedzania - wyspa pełna betonowch hoteli i samym pozagradzanych kurortów raczej nas nie interesuje - nie Egipit :P dziś czytałam o Gran Canarii i innych wyspach Kanaryjskich i wstępnie mi się podoba. można zabukować lot i hotel, a na miejscu wynając samochód i gdy tylko chcemy, pojechać i pozwiedzac.
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-03-23 o 20:42 |
|
|
|
|
#960 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
sorry że chaotycznie ale piszę z tel:/Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z telefonu |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.

wygląda ciekawie.
a mogę zapytać, ile mniej więcej zapłacicie? jeśli nie chcesz, nie odpowiadaj

jakbym jednak miała wybrać zdecydowałabym się na 1
dla babci i wirtualnie tule

Trzymaj się