W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-23, 19:45   #1021
Celestia
Zakorzenienie

Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III

Cytat:
Napisane przez majlenka_ Pokaż wiadomość
a teraz pytanie do Dziewczyn, które są jeszcze pannami i są w związku... mogą u Was bez problemu spać Tżety i na odwrót?
Bez problemu

Poćwiczone:

Tiffany - boczki
Mel B - brzuch
Mel B - pośladki
Mel B - trening całego ciała
streching
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:47   #1022
emilcia0209
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ursaliana Pokaż wiadomość
A ja mam 157cm i mi to pasuje
Zazdroszcze wam tych chłopaków iwgl, ja sama jestem
przynajmniej nikt ci nie gada nad uchem i nie wkurza <czasami>
a na poważnie : znajdziesz na pewno swoją drugą połówkę ... to przeważnie przychodzi niespodziewanie

- TATO ? A dlaczego cukierki są owijane w takie papierki co szeleszczą gdy się je rozwija ?
- żebyśmy słyszeli jak mamusia się odchudza
emilcia0209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:47   #1023
xxxLOLKAxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxLOLKAxxx

Cytat:
Napisane przez Kaya7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dodaję fotki swojej figury. Mam 169cm wzrostu i ważę 55kg
No za wiele do roboty nie masz zazdroszczę, bo u mnie jeszcze długa droga

Cytat:
Napisane przez egie Pokaż wiadomość
Ok, odważyłam się... Oo
Sorry za jakość, ale robiłam sama i to telefonem Oo
Następna chudzina, trochę modelowania i będzie cudo

Cytat:
Napisane przez amalltea Pokaż wiadomość
Co do Waszych rozmówek o alko, to ja przyznam,że lubię się napić, jestem ekonomiczna wiele mi nie trzeba. Nie mam problemu że mi coś odwala po tym, raczej na śmieszno gadanie głupot , tańce. Może wyjdę tu na jakąs alkoholiczkę, ale praktycznie co tydzień z przyjaciółmi gdzieś na piwko wyskakujemy. Bo fajnie posiedzieć, pogadać, napić się piwka
Ja też lubię sobie wypić prawie w każdy weekend coś spożywam, jedno piwko, bo jedno, ale muszę się napić także nie jesteś sama, jak coś to jesteśmy dwie alkoholiczki

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Nienawidze spac w dzien!
Ja też, później człowiek jak się obudzi to niekumaty i w ogóle strata czasu dla mnie

Co do dzieci to ja również nie mam i nie planuję na razie (nawet nie mam z kim ).
A kwestia spania Tż u mnie, jak miałam 18 lat to było jakoś, że moi rodzice pojechali na wieś no i poprosiłam ich o to, żeby mój eks spał u nas na początku nie byli zadowoleni, ale zgodziła się mama, powiedziała tylko, że mamy spać na osobnych łóżkach także nie było z tym wielkiego problemu
xxxLOLKAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:50   #1024
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

mam ochote na trening a dzis musi byc regeneracja
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:50   #1025
ceciii
Zadomowienie

Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!

Cytat:
Napisane przez fitnesowapani Pokaż wiadomość
Co to by było gdyby każda miala wielki czy mały biust, długie nogi czy krótkie..
wszystkie wygladalyby tak samo. Zero różnorodnosci, a tak różnorodnosc genetyczna jest zachowana i mogą rodzić się nowe ludki o roznych cechach.
Nie wiem, jak Wy ale ja nie chcialabym spotkac osoby ktora by byla jak ja albo bardzo podobna. . .
A ja mam sobowtóra Raz kuzyn do mnie napisał, że co ja się nie chwalę, że mam konto na portalu randkowym a ja, że chyba oszalał. On na to wysłał mi link ze zdjęciami dziewczyny, która wyglądała jak ja :szok: więc postanowiłam zrobić numer, skopiowałam jedną fotkę tej laski i wrzuciłam u siebie na fejsa... Nikt się nie zczaił nawet rodzina, przyjaciele, nikt

Ja mam malucha, chrześniaka. Dziś pojechaliśmy z TŻ na zakupy do miasta, zamiast sobie to jemu całą torbę ciuchów kupiłam teraz butków mu szukam, chcę mu kupić takie jak ja mam tylko mniejsze :P

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>
ceciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:50   #1026
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

WTF ?? 69 w tym 53 gosci
Stary 2014-03-23, 19:53   #1027
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Kaya7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dodaję fotki swojej figury. Mam 169cm wzrostu i ważę 55kg
Wazysz tyle co ja, tyle ze ja mam 158
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-23, 19:55   #1028
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emilcia0209 Pokaż wiadomość
przynajmniej nikt ci nie gada nad uchem i nie wkurza <czasami>
a na poważnie : znajdziesz na pewno swoją drugą połówkę ... to przeważnie przychodzi niespodziewanie
Dokladnie. Mnie sie nagle 4 kolesi przypaletalo z czego 3 pracuje razem ...

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

KAYA7 Nie przesadzaj, ze Ty za gruba, co? To zeby miec taka roznice miedzy wzrostem, a waga jak Ty to przy 160 cm musialabym 46 kg wazyc. Jest OK.
Stary 2014-03-23, 20:06   #1029
majlenka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxLOLKAxxx Pokaż wiadomość

Ja też lubię sobie wypić prawie w każdy weekend coś spożywam, jedno piwko, bo jedno, ale muszę się napić także nie jesteś sama, jak coś to jesteśmy dwie alkoholiczki

ja również lubię się napić jakiegoś drinka, winka albo jakieś shoty w weekend czemu nie z tym, że piwo odpada
majlenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:21   #1030
fitnesowapani
Zadomowienie

Ja mozna powiedziec, że w sumie tez jestem juz jedna nogą wolna. Ale jakos tak, widocznie to nie to mialo byc.

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
ja również lubię się napić jakiegoś drinka, winka albo jakieś shoty w weekend czemu nie z tym, że piwo odpada
Ja ogolnie nie piję, ale jak zdarzy sie jakas okazja to czemu nie. Oczywiscie nie mam na mysli tu upicia sie do nieprzytomnosci
Winko dobrze dziala na krazenie, piwo na nerki takze jakies plusy od czasu do czasu mozna sobie pozwolic

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Wow, juz ponad tysiac postów, a niedawno wątek był założony
fitnesowapani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:26   #1031
milenka_p
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Ja dzieciata dwóch łobuzów 6 i prawie 2 latka
To wesoło masz A jak się po ciążach "ogarnęła"? Bardzo się Twoje ciało zmieniło?
milenka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:28   #1032
amalltea
Raczkowanie

Ja byłam w związku 4 lata skończył się niespodziewanie i nieprzyjemnie, teraz ponad pół roku jestem sama i fajnie by było mieć kogoś jednak.
Nie żeby mi szczególnie źle było samej, jestem szczęśliwa hehe wiadomo są plusy i minusy. Ale czasem przykro się spędza wieczór z sparowanymi przyjaciółmi jak człowiek jest sam. A czasem to lepsze, bo z nikim się kłócę nie przeżywam. Ale nic na siłę, jakoś się to ułoży. Tylko czasem myślę, jakbym miała te 20 czy 22 lata to luz, ale mam 26 no i właśnie, może najwyższy czas by trzeba pomyśleć o rodzinie i w ogóle. Aaa się rozpisałam.

Zmykam spać, bo rano pobudka! Miłego wieczorku, melduję się po pracy

" Yes I Can , I Feel The Burn Rebecca"

Don't Wish For It Work For It"

Czytam, oglądam, ćwiczę,szukam, jestem.
amalltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:35   #1033
fitnesowapani
Zadomowienie

Amaltea- wszystko sie jakos ułoży nie teraz to później, ja to troszkę załuję ze zaczęłam z nim być- był swietnym kumplem, mial dla mnie czas. A teraz wyprowadzil sie, w sumie nie chcialam byc z nim i mieszkac, uznalismy, że tak bedzie lepiej. no ale nie jest, prawie w ogole nie mamy dla siebie czasu Pracoholik, tak sobie myslę, że to raczej bedzie koniec, ale tez na to złozyly sie inne sprawy. No cóż, tak miało być (chyba).

Dobrej nocy Piękniutkie!
Stary 2014-03-23, 20:35   #1034
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja byłam w związku 4 lata skończył się niespodziewanie i nieprzyjemnie, teraz ponad pół roku jestem sama i fajnie by było mieć kogoś jednak.
Nie żeby mi szczególnie źle było samej, jestem szczęśliwa hehe wiadomo są plusy i minusy. Ale czasem przykro się spędza wieczór z sparowanymi przyjaciółmi jak człowiek jest sam. A czasem to lepsze, bo z nikim się kłócę nie przeżywam. Ale nic na siłę, jakoś się to ułoży. Tylko czasem myślę, jakbym miała te 20 czy 22 lata to luz, ale mam 26 no i właśnie, może najwyższy czas by trzeba pomyśleć o rodzinie i w ogóle. Aaa się rozpisałam.

Zmykam spać, bo rano pobudka! Miłego wieczorku, melduję się po pracy
Ja 2.5 roku i coz... Wszystko prysnelo, bo pojawila sie inna. Jednak przez caly ten czas zwiazku bylam zdradzana. Teraz jestem prawie 2 lata sama i naprawde odczuwam brak drugiej osoby, ale ja mam duze wymagania i oczekiwania to raz, a dwa faceci sa slepi albo dawno zajeci! Ja to chyba bym juz chciala rodzinke, ale facetom to nie zawsze na reke.
Stary 2014-03-23, 20:35   #1035
emilcia0209
Rozeznanie

Ja tam lubię sobie wypić od czasu do czasu - piwko, drinka , naleweczkę ... a ostatnio posmakowałam w Sheridan's : love:

choć od kiedy mam córcię to staram się nie za dużo - tak aby głowa rano nie bolała hahhah zabrzmiało jak bym piła codziennie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 21945_1.jpg (13,3 KB, 11 załadowań)

- TATO ? A dlaczego cukierki są owijane w takie papierki co szeleszczą gdy się je rozwija ?
Stary 2014-03-23, 20:39   #1036
emilcia0209
Rozeznanie

Cytat:
Amaltea- wszystko sie jakos ułoży nie teraz to później, ja to troszkę załuję ze zaczęłam z nim być- był swietnym kumplem, mial dla mnie czas. A teraz wyprowadzil sie, w sumie nie chcialam byc z nim i mieszkac, uznalismy, że tak bedzie lepiej. no ale nie jest, prawie w ogole nie mamy dla siebie czasu Pracoholik, tak sobie myslę, że to raczej bedzie koniec, ale tez na to złozyly sie inne sprawy. No cóż, tak miało być (chyba).

Dobrej nocy Piękniutkie!
a u nas jest tak że prawie od samego początku naszego związku TŻ wyjeżdżał do pracy do Norwegii . 5 tyg. tam 2-3 tyg. tutaj ... ciężko było na początku ale już przywykłam . Teraz gorzej jak córcia dopytuje kiedy tatuś wróci

Stary 2014-03-23, 20:42   #1037
Greeniee
Raczkowanie

Ufff udało mi się przekopać przez te 11 stron które naskrobałyście od wczoraj
Też muszę się przyznać, że należę to tych niskich, 160 cm, tylko w dowodzie na pocieszenie 162

Dziewczyny , a nie rozważałyście powrotu po takich długich związkach??

Fitka jestem w szoku... jeszcze wczoraj pisałaś, że kończysz z "p. windowym" bo czujesz, ze nie jesteś fair, a tu się tak wszystko potoczyło... Może to jakiś znak
15.08. 2013 - 45
Od czerwca 2013 zapuszczam włosy !
Od 25.02.2014 rzeźba z Mel B
Greeniee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:46   #1038
majlenka_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja 2.5 roku i coz... Wszystko prysnelo, bo pojawila sie inna. Jednak przez caly ten czas zwiazku bylam zdradzana. Teraz jestem prawie 2 lata sama i naprawde odczuwam brak drugiej osoby, ale ja mam duze wymagania i oczekiwania to raz, a dwa faceci sa slepi albo dawno zajeci! Ja to chyba bym juz chciala rodzinke, ale facetom to nie zawsze na reke.
Mój tż był w związku 4- letnim i laska go zdradziła, dlatego teraz jest bardzo ostrożny i to się nieco odbija na naszym związku. Jeżeli chodzi o dziecko to było już trochę stresu, bo dwa razy zanikł mi okres, ale onwziął to tak jakbym była już w ciąży i myślał o weselu. W sumie już czas na dziecko, ale jednak wolałabym, aby wszystko było po kolei
majlenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:53   #1039
fitnesowapani
Zadomowienie

Cytat:
a u nas jest tak że prawie od samego początku naszego związku TŻ wyjeżdżał do pracy do Norwegii . 5 tyg. tam 2-3 tyg. tutaj ... ciężko było na początku ale już przywykłam . Teraz gorzej jak córcia dopytuje kiedy tatuś wróci
Wiem, że są takie czasy. Zdaję sobie z tego sprawę, ale on to juz przegina. Co innego wyjazdy, a co innego praca na miejscu. praca i praca, zlecenie, projekt, znowu zlecenie, znowu projekt... A jak nie praca to siłownia, to bsamochod. A wlasciwie to nie wiem gdzie jest miejsce dla mnie w tym wszystkim. oczekuje troche czasu dla mnie, tym bardziej ze to dopiero poczatek. musialam sie wyżalić...

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

a co do "windowego" ma dziewczyne... wiec nie bede sie pakowac w cos co nie ma sensu... chociaz wiem- dziewczynę mozna zmienic

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Ciekawe jak tam randka BEATIKI ....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-23, 20:55   #1040
milenka_p
Raczkowanie

[QUOTE=kinia8900;45717925]ja dzieciata, moja mała ma 2 latka. Mam ten komfort że mieszkamy z rodzicami i kilka chwil dziennie mam wolnych więc na sekundę wpadam i czytam
Powiem Ci że mam to samo. Zawsze idzie mi w brzuch. Ogólnie jestem zadowolona ze swojego ciała, ale brzuchola nie akceptuję. U nas to rodzinne

Co do mieszkania z rodzicami to ma to swoje plusy i minusy. W przypadku moich rodziców - byłoby więcej minusów, więc odczuwam ogromną ulgę, że nie mieszkam z rodzicami. Szkoda tylko, że teściowie mieszkają 300 km od nas bo teściówkę to mam fajną.
milenka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:59   #1041
emilcia0209
Rozeznanie

[QUOTE=fitnesowapani;45720 306]Wiem, że są takie czasy. Zdaję sobie z tego sprawę, ale on to juz przegina. Co innego wyjazdy, a co innego praca na miejscu. praca i praca, zlecenie, projekt, znowu zlecenie, znowu projekt... A jak nie praca to siłownia, to bsamochod. A wlasciwie to nie wiem gdzie jest miejsce dla mnie w tym wszystkim. oczekuje troche czasu dla mnie, tym bardziej ze to dopiero poczatek. musialam sie wyżalić...[COLOR="Silver"]

No tu akurat masz rację . bo co innego praca zagraniczna a co innego na miejscu . Poza tym siłkę czy samochód mógłby sobie czasem odpuścić

Stary 2014-03-23, 21:03   #1042
xKlaudja
Zakorzenienie

Co Wy macie z tym cytowaniem?
Stary 2014-03-23, 21:18   #1043
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Greeniee Pokaż wiadomość
Dziewczyny , a nie rozważałyście powrotu po takich długich związkach??
Na poczatku po rozstaniu tak, teraz nie ma opcji.
Stary 2014-03-23, 21:20   #1044
xxxLOLKAxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxLOLKAxxx

Cytat:
Czemu piwo odpada?

Cytat:
Właśnie w każdej sytuacji są plusy i minusy. Po prostu trzeba być cierpliwym Pewnie, że się ułoży, prędzej czy później

Cytat:
A to jakiś gałgan był... Ja w sumie miałam 1 chłopaka z prawdziwego zdarzenia w moim życiu i też ponad dwa lata temu to było wiadomo czasem by się chciało kogoś mieć obok, przytulić się itp... Tyle, że ja chyba też mam zbyt duże wymagania, bo nikt kto nie jest mną zainteresowany mi nie pasuje, a jak ja jestem kimś zainteresowana to jest nieszczęśliwie zakochany albo zajęty Także mogę ci przybić piątkę
Stary 2014-03-23, 21:25   #1045
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
a co do "windowego" ma dziewczyne... wiec nie bede sie pakowac w cos co nie ma sensu... chociaz wiem- dziewczynę mozna zmienic
Tej mojego EKSa nowej jakos nie przeszkadzalo, ze EKS ma zwiazek 2,5 letni i co sa teraz ze soba 1,5 roku. Wiesz wszystko zalezy tez od tego kolesia, czy chce bys dalej ze swoja panna czy nie.

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxLOLKAxxx Pokaż wiadomość
A to jakiś gałgan był... Ja w sumie miałam 1 chłopaka z prawdziwego zdarzenia w moim życiu i też ponad dwa lata temu to było wiadomo czasem by się chciało kogoś mieć obok, przytulić się itp... Tyle, że ja chyba też mam zbyt duże wymagania, bo nikt kto nie jest mną zainteresowany mi nie pasuje, a jak ja jestem kimś zainteresowana to jest nieszczęśliwie zakochany albo zajęty Także mogę ci przybić piątkę
Ja kiedys bylam w rocznym zwiazku i chlopak byl tak we mnie zakochany ze chcial juz zareczyn i slubu. A ja mialam wtedy dopiero 20 lat... Teraz zaluje bo dawalam Mu w kosc i mnie zostawil. Poznal inna i co... ta sama akcja, ale sa malzenstwem. Widac ze mial parcie na zone.
Stary 2014-03-23, 21:35   #1046
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez missy7 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Ja tez miałam trochę "grzeszny" weeken, wczoraj kiełbach z grila a dzisiaj trochę słodkości.. ale weekendy już taki są.. że sobie pozwalam na więcej i wcale nie mam wyrzutów Przez cały tydzień cięzko "pracuje" nad sobą.. i nie widzę żeby te 2 "grzeszne" dni jakoś odbijały się negatywnie
ja również przez cały tydzień staram się jeść mądrze.od 3 tygodni nie jadam słodyczy, oprócz niedziel, gdzie czasem skuszę się na ciasto.
dziś: kawa; ziemniaki z duszonym karczkiem i duszoną kiszoną kapustą; sushi; 1 kawałe kpizzy; szarlotka z lodami mały wypad z siostrą na zakupy zakończył się wypadem na sushi a później wszyscy wybraliśmy się do restauracji na "kolację" dziś nie ćwiczyłam - dziś ten jeden dzień przerwy

Cytat:
Napisane przez milenka_p Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a Wy wszystkie jesteście - że tak się wyrażę - nie dzieciate :P ? Jak tak to zazdroszczę czasu i niezależności.
A co do tycia i chudnięcia w różnych miejscach na ciele to u mnie zawsze w brzuch szło. W ciąży szczególnie :P A biustem teraz mogę się trochę nacieszyć bo karmię piersią, a późnej będzie masakra, czyli tzw zanik. Więc jak w innych partiach ciała na które mam wpływ się ogarnę - to chociaż tyle. Biustu nie skoryguję ćwiczeniami...
ja dzieciata, Wiki ma 3 latka poszło w biodra i brzuchol

Edytowane przez moniak85
Czas edycji: 2014-03-23 o 21:36
Stary 2014-03-23, 21:39   #1047
Greeniee
Raczkowanie

Cytat:
Wiem, że są takie czasy. Zdaję sobie z tego sprawę, ale on to juz przegina. Co innego wyjazdy, a co innego praca na miejscu. praca i praca, zlecenie, projekt, znowu zlecenie, znowu projekt... A jak nie praca to siłownia, to bsamochod. A wlasciwie to nie wiem gdzie jest miejsce dla mnie w tym wszystkim. oczekuje troche czasu dla mnie, tym bardziej ze to dopiero poczatek. musialam sie wyżalić...

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

a co do "windowego" ma dziewczyne... wiec nie bede sie pakowac w cos co nie ma sensu... chociaz wiem- dziewczynę mozna zmienic [COLOR="Silver"]
Każda z nas potrzebuję dużo uwagi, starań, szczególnie na początku więc to rozumiem w zupełności. Chociaż z reguły na początku zawsze są fajerwerki, wszystko pięknie się układa, jest kolorowo, dopiero z czasem wychodzą niedoskonałości... A co do p.windowego to partnerkę można zmienic fakt, ale jesli ma dziewczyne to może faktycznie bez sensu... żadna z Nas nie chciała by być na miejscu tej dziewczyny. Z tego co widzę to jesteś wręcz rozchwytywana więc na pewno nie będzie problemu ze znalezieniem towarzystwa do kawy
15.08. 2013 - 45
Od czerwca 2013 zapuszczam włosy !
Od 25.02.2014 rzeźba z Mel B
Greeniee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 21:39   #1048
xxxLOLKAxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxLOLKAxxx

Cytat:

Ja kiedys bylam w rocznym zwiazku i chlopak byl tak we mnie zakochany ze chcial juz zareczyn i slubu. A ja mialam wtedy dopiero 20 lat... Teraz zaluje bo dawalam Mu w kosc i mnie zostawil. Poznal inna i co... ta sama akcja, ale sa malzenstwem. Widac ze mial parcie na zone.
Czemu żałujesz? Jeśli nie chciałaś się zaręczać i w ogóle to byście się o to często kłócili chyba, nie? Moim zdaniem to za wcześnie, ale wiadomo, każdy ma inny pogląd na takie sprawy ja uważam, że najpierw trzeba się trochę wyszaleć
Stary 2014-03-23, 21:41   #1049
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Ja tam lubię sobie wypić od czasu do czasu - piwko, drinka , naleweczkę ... a ostatnio posmakowałam w Sheridan's : love:
nawet mi nie mów dostałam to na urodziny i wypiłam w ciągu 3 dni. sama
Stary 2014-03-23, 21:48   #1050
__A__
Zakorzenienie

Czesc. Można dołączyć?

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka

-Żałujesz ?
- A Ty żałujesz?
-Ja nic nie zrobiłem
-No właśnie, żałujesz, że nic nie zrobiłeś?

__A__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości