|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III
xKlaudja - chyba każda komuś odpowiada
|
#1052 |
|
Konto usunięte
|
Się pochwalę
Z okazji jutrzejszych urodzin zamówiliśmy już na allu pulsometr Ze względu na rozmiar stopy (41 :P) najpierw patrzę na rozmiar, a nie na model i w ten sposób muszę odrzucać połowę dostępnych butów :P Przymierzyłam z 5 par i jedne były naprawdę wygodne, ale w jednym bucie coś było nie tak zszyte w środku i mnie obcierał :/ A oczywiście innych egzemplarzy w tym rozmiarze nie było Także będę szukać w innych miastach, ale za to kupiłam długie legginsy, świetne na taką pogodę jak dzisiaj I znowu się trochę podłamałam patrząc na swoje grube nogi, od 2 miesięcy się ruszam i schudłam ledwo kilogram |
|
|
|
#1053 |
|
Rozeznanie
|
whiteglove
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin spełnienia marzeń i dojścia do zamierzonych celów
|
#1054 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogolnie jako nastolatka mialam wizje slubu w wieku 21 lat, ale przygotowania czas chyba zaczac duzo wczesniej i jakos to mnie przeroslo. Presja kolezanek, wtedy jeszcze mialam inny tok myslenia. A EKS TZtowi dogryzalam z zareczynami i slubem, ze: NIE, bo... NIE CHCE, bo..., itp.
|
|
|
|
#1055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i też się trochę inaczej myśli, wiem, bo mam dopiero 21 i do ślubu mi nie spieszno było minęło, nie ma co się oglądać na przeszłość
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Konto usunięte
|
Rany, dziewczyny, jak sobie wyobrażam że za 2 lata miałabym brać ślub i pewnie zaraz mieć dzieciaka to brrr
chyba jestem pozbawiona instynktu macierzyńskiego, wszystkie laski zachwycają się bobasami a ja fuuu, nienawidzę dzieci :P po stokroć wolę psy nawet takie starsze dzieci mi działają na nerwy, nie wiem no, nie lubię ich :P mama się ze mnie śmieje bo na spotkaniach rodzinnych dzieci zawsze lgną do mnie, a ja zero reakcji: "yyy idz sobie, poszukaj mamy" :pEmilcia dziękuję już ostatnie nascie
Edytowane przez 201705121341 Czas edycji: 2014-03-23 o 23:51 |
|
|
|
#1057 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Stajemy się sławne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W tym tempie to za dwa tygodnie będzie nowy Daję nam miesiąc na napisanie 5000 postów ![]() Cytat:
No właśnie od jakiegoś czasu dziwnie to cytowanie wygląda ![]() Cytat:
![]() whiteglove ja mam podobnie jeśli chodzi o dzieci. takiego malucha nie wezmę na ręce ani nic. Starszymi (tak od 3-4 roku) mogę się zajmować Dziewczyny a jak podchodzicie do tematu ukrywania ciąży i dziecka? Mam siostrę, która w lutym urodziła bliźniaki. O ciąży moja część rodziny oficjalnie nie wiedziała, wszystko było przekazywane cichaczem. Ostatnio w pracy jej siostra pokazała zdjęcia maluchów, a ich rodzice wielce się oburzyli z tego powodu... Zawsze mi się wydawało, że dziecko to powód do radości i dumy, a nie do ukrywania
Maluję paznokcie ![]() Edytowane przez NightwishLove Czas edycji: 2014-03-24 o 05:59 |
||||
|
|
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny, patrzę za okno i klapa
aż wstać się z łóżka nie chciało.Co do chłopaków. Mój mąż był właściwie moim pierwszym i jedynym prawdziwym mężczyzną. Wcześniej były jakieś nastoletnie miłostki, a dopiero jak mi małż zawrócił w głowie to poczułam co to miłość ![]() Czasem żałuję że nie poszalałam, nie po próbowałam jak to jest z innymi, ale z drugiej strony to nie byłoby podobne do mnie. Zaraz się angażuję uczuciowo i o samym seksie mowy nie ma. Wczas wyszłam za mąż bo miałam 21 lat, ale wtedy mieszkaliśmy już 2 lata razem, tak chcięliśmy nie było przymusu. Mój mąż jest cudownym człowiekiem, ma wady jak każdy ale każdego dnia dziękuję Bogu że go mam ja uwielbiam próbować nowe alkohole. Za piwem nie przepadam, po winie zasypiam kocham wszelkie nalewki, i w tym roku będę robić swoje.
|
#1059 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja po ciążach schudłam szybko i bezproblemowo ale moje ciało jest sflaczałe i nad tym pracuję...brzuch jest...skóra na nim trochę obwisła...no nic zobaczymy co z tego wyjdzie Nie palę także fajek od 9dni-mam nadzieję za dużo nie utyćCytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Dzisiaj regeneracja,nie wiem jak to wytrzymam,wstając myślę o ćwiczeniach
Edytowane przez anulka4771 Czas edycji: 2014-03-24 o 07:56 |
||
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Bo źle mi jest po piwie
nie dość, że gazowane (unikam gazowanych napojów, czasem sprite i cola do drinka ), odbija mi się po nim , mam brzuch jak balon i co chwilę chodzę sikać (zresztą po wodzie też ) nie pamiętam kiedy piłam piwo może 3 lata temu i to w dodatku desperadosa albo redsa sun ![]() _______ dzień dobry Plotkary |
|
|
|
#1062 |
|
Konto usunięte
|
Co Wy z tym piwem, moja koleżanka ma tak samo, tylko się jej odbija
ja mogę pić wszystkie alkohole i nic mi nie jest, mam dość mocną głowę i znajomi się wkurzają że jestem mało ekonomiczna xD tylko whisky nie cierpię, nie wiem jak to można pić :p
|
|
|
|
#1063 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Dziendoberek plotkary
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz kiedy zrzuciłam siebie 'kilka' kg to i głowa stała się słabsza i już nie wypiję tak dużo jak kiedyś choć inni dalej myślą, że mam 'mocny łeb' a ja tylko stwarzam pozory co do whisky... wypiję, ale tylko i wyłącznie z lodem, colą i cytrynką a piłyście mleczne drinki? ubóstwiam soplicę orzech laskowy z mlekiem i malibu |
|
|
|
|
#1066 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() Ukrywac? I dlaczego? Ja to bym sie chwalila. Na pewno bym wzbudzila sensacje ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
Pozniej w nocy wyrzuty, ale regenracja musi byc!---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Tez mam mocna glowe, az sie dziwia... Whisky u moichj znajomych to norma, a ja nie lubie!! |
|||
|
|
|
#1067 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do Was prośbę, ponieważ ćwiczę ale nie wiem czy dobrze i chciałabym usłyszeć co poprawić aby uzyskać rezultaty.
A więc moja sylwetka wygląda tak.sylwetka.jpg Wzrost 165cm waga 60 kg talia 72 cm udo 50 cm O ile nogi mi nie przeszkadzają, na żywo wyglądają jakoś szczuplej to przeszkadza mi brzuch. I teraz moje pytanie odnośnie ćwiczeń 2 razy w tygodniu rower+ 2 razy w tygodniu hula hop+ 4 razy ćwiczenia Abs+ 10 minut Mel+Boczki Tiffany czy to będzie miało sens i coś pomoże?
|
#1068 |
|
Konto usunięte
|
Rower baaardzo polecam, ja mega szybko chudlam jak codziennie jezdzilam na rowerze
![]() A właśnie, pytanie do biegających jeżeli biega sie codziennie lub co drugi dzień ok. 40 minut (no, taki marszobieg) to też podkreca odchudzanie tak jak jazda na rowerze? W sensie, czy zauwazylyscie efekty od samego biegania?
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Uff przebrnęłam przez tą falę postów
![]() Witam wszystkie nowe Kobietki W weekend miałam przerwę, w planach był niedzielny bieg z tż, ale pogoda do kitu, to sobie odpuściłam, za to poszła cała butelka winka carlo rossi sweet red, uwielbiam je po prostu Dziś w planach trening jupi jupi!
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1072 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dooobry
![]() whiteglove Wszystkiego najlpeszego U mnie przez weekend regeneracja a dzisiaj wracam ze zdwojona siłą ![]() Co do dzieci to wydaje mi się, że ja byłabym złą mamą, nie mam zupełnie cierpliwości, np. do mojego siostrzeńca, który jest na prawdę nieznośny. W przeciwieństwie do jego idealnej starszej siostry Nie wiem jak to jest ze swoimi dziećmi, ale wątpie, że dla swoich dzieci byłabym bardziej wyrozumiała. Może po prostu się nie nadaję.
|
|
#1073 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() No niestety nie dam rady was nadrobić, całego weekendu. Po przerwie weekendowej dziś trening zaliczony rozgrzewka brzuch mel b abs mel b boczki tiffany rozciąganie Greeniee to jutro czekamy na fotkę ![]() Whiteglove Wszystkiego najlepszego, wymarzonej sylwetki
MAJA 7.04.2010r Edytowane przez BeataR89 Czas edycji: 2014-03-24 o 12:30 |
|
|
|
#1074 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pewnie, że dzidzia to powód do radości ale np. brat mojej pracodawczyni ma dwoje dzieci z innego związku i teraz jest z inną kobietką i ta nowa zaszła w ciąże i tak samo nikt nie wiedział o tym dziecku... Dopiero jak była w 7 miesiącu ciąży to powiedzieli rodzinie ![]() Cytat:
desperados limonka i mięta najlepszy Cytat:
![]() Cytat:
za to samą piłam i uwielbiam |
|||||
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
To już wiemy co będziemy pić latem na plaży
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Poćwiczone Tiffany: boczki Mel: pośladki, nogi, cardio Xhit: ramiona
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1077 |
|
Przyczajenie
|
Cześć kobietki
![]() Właśnie udało mi się przeczytać te wszystkie posty napisane od wczoraj (trochę tego było ) Widzę, że uważacie, że nie ma ze mną jeszcze takiej tragedii ufff nawet trochę mnie to cieszy mam tylko nadzieję, że w szybszym czasie uzyskam fajne efekty ćwiczeń |
|
|
|
#1078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę Ci powiedzieć, że wyglądasz bardzo podobnie do mnie. Ja mam 166 cm wzrostu, waga 56 kg (rano, po sikaniu, na golasa :P ), talia 74, udo 52. Planuję ćwiczyć skalpel Chodakowskiej i Mel B na różne partie oraz cardio. Jeszcze nie wymyśliłam ile razy w tyg które ćwiczenia, ale chcę 6 dni ćwiczeń + 1 dzień przerwy. Zobaczymy czy podołam. Dziś przy skalpelu myślałam, że zwymiotuję z wysiłku. Dobrze, że nic nie jadłam :P |
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was serdecznie
![]() chciałabym do Was dołączyć. Mam sporą otyłość (nazwijmy rzeczy po imieniu) w sobotę będę miała jadłospis już od dietetyk nie jakieś tam dukany jak 3 lata temu po którym mam efekt jojo co do grama ![]() podpowiedzcie mi co mam ćwiczyć na początku
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

Z okazji jutrzejszych urodzin zamówiliśmy już na allu pulsometr
Ze względu na rozmiar stopy (41 :P) najpierw patrzę na rozmiar, a nie na model i w ten sposób muszę odrzucać połowę dostępnych butów :P Przymierzyłam z 5 par i jedne były naprawdę wygodne, ale w jednym bucie coś było nie tak zszyte w środku i mnie obcierał :/ A oczywiście innych egzemplarzy w tym rozmiarze nie było
I znowu się trochę podłamałam patrząc na swoje grube nogi, od 2 miesięcy się ruszam i schudłam ledwo kilogram 

i też się trochę inaczej myśli, wiem, bo mam dopiero 21 i do ślubu mi nie spieszno
już ostatnie nascie 

aż wstać się z łóżka nie chciało.