|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII
Cytat:
![]() I tak ogóle, to hej Podczytuję Was i podczytuję, więc pora się ujawnić (na nowo )
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie ciężko się to ogląda, ja rozumiem stres i wszystko, ale kurczę, takie czytanie z kartki i to jeszcze bez energii, bez jakiegokolwiek entuzjazmu to strzał w stopę ![]() swoją drogą przejrzałam sobie inne filmiki pobieżnie i trafiłam na DIY Oleśki z zakładką: https://www.youtube.com/watch?v=mJMbmuzcMo0 serio? liczyłam, że w końcu zacznie pokazywać jakieś sensowne pomysły, a nie rzeczy, które robią dzieciaki w szkole na plastyce czy innych twórczych zajęciach...
|
|
|
|
|
#4323 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4324 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- ja przejrzałam kanał DGshow i muszę powiedzieć, że mimo iż nie wniósł nic nowego w moje życie, to przyjemnie się chłopaka ogląda [błędy językowe niestety ranią wyczulone na nie uszy, ale do przejścia, nie ma nadmiaru ;d poza tym umówmy się - kto ich nie popełnia w niewielkich ilościach], pozytywny ziombel z tego co widzę na pierwszy oka rzut
Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2014-03-24 o 13:41 |
|
|
|
|
#4326 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4329 |
|
Zadomowienie
|
Ja kiedyś chciałam taki koszyk zrobić na duperele ale nie mogłam sobie poradzić z zaczęciem podstawy i rzuciłam to w kąt
|
#4330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ciekawe, sama lubię czasami coś tam zrobić, kiedyś regularnie szyłam torby i inne takie gadżety, czasami coś decoupagem zrobiłam, ale teraz czasu nie mam - a szkoda, gdybym miała coś trochę więcej wolnego czasu to z chęcią bym się zapisała na coś podobnego ja w tym roku zmieniam kompletnie wystrój mieszkania, ale mam niewielki budżet i właśnie sporo rzeczy będę robić sama - mam 2 fotele do renowacji, kilka regałów też przejdzie metamorfozę i strasznie brakuje mi w internecie takich filmików DIY wnętrzarskich, dużo jest dekoracyjnych rzeczy, a z chęcią obejrzałabym jak przeprowadzić tapicerkę fotela na przykład ![]() Cytat:
ale o czym my mówimy - nawet te rzeczy, które Oleśka pokazuje, mimo że nieskomplikowane to można byłoby zrobić na zdecydowanie wyższym poziomie, a te jej projekty są po prostu niechlujnie wykonane - tu wystaje kropla kleju, tu coś krzywo pomalowane...
|
||
|
|
|
#4331 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4332 |
|
Raczkowanie
|
nowa nissiax. trochę mnie zaczyna irytować z tym powtarzaniem co filmik, że to jest JEJ odczucie, JEJ zdanie itp, ja rozumiem, że ma młodą widownię, ale każdy film zaczyna od tego ![]() dodatkowo jedna z widzek chyba by chciała, żeby kanał nissi zamienił się w lajftsajlowy, jakby takich było mało... Magda Gontarz34 minuty temu ostatnio Twoje filmiki to tzw. pogawędki. Zrób jakiś vlog, wyjdź na dwór... bo to wszystko zaczyna mieć nieco nudną formę. Odpowiedz · nissiax8325 minut temu wiem że ostatnio bardzo popularne są vlogi, wycieczki itp jednak ja chcę na swoim kanale zachować głównie tematykę urodową, rozumiem że nie będzie to odpowiadać każdemu ale nie będę zmieniała swoje kanału tylko dlatego że dane treści pojawiają się u innych osób
|
|
|
|
#4333 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I bardzo dobrze, że ma tematykę, której się trzyma i (przynajmniej na razie) nic w niej nie zmienia.
|
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Sama z chęcią coś fajnego poznam, bo jakoś nie udaje mi się trafiać na ciekawe kanały w tej kategorii... Jedne z moich ostatnich odkryć to Mr.Kate i Home Organizing by Alejandra.tv, sporo rzeczy z ich filmików mnie zainspirowało do zmian w mieszkaniu, ale takich typowych DIY nadal mi brakuje.
|
|
|
|
#4336 |
|
Konto usunięte
|
aaa obejrzałam właśnie filmik Oleski sprzed 2 dni na stylowo o komódce na drobiazgi z pudełek po glossy
|
|
|
|
#4337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4338 |
|
Konto usunięte
|
Chyba nic mnie nie irytuje na yt bardziej niz zmiana kanalu urodowego na lajfstajlowy. NIC. Znosilam glos Blair, wieczne reklamy Elle, zniose 10 x nie wolno, w ogole zniose duzo, ale nie zniose kiedy z kanalu, z ktorego mam zamiar cos wyniesc robi sie kanal reklamujacy prowadzaca. Prowadzaca i jej zycie mnie w 90% przypadkow nie obchodza, to nie gwiazdy zebym je sledzila co jedza, pija, gdzie spaceruja.
Jak ktos tak chce to niech prowadzi dwa kanaly, bardzo dobry pomysl moim zdaniem. Jeden kanal krotko i na temat o urodzie, drugi niech sie skupia na zdjeciach kubka ze starbaksa, psa sasiadki, jakie waciki kupila i 500 morning routine. A ostatnio na praawie wszystkich kanalach, ktore subskrybuje tak sie stalo. Zaczynaly od makijazu a potem juz tylko haule i outfity, reklamy, promocje. Dlatego ciagle poszukuje nowych kanalow. btw, Fafinettex3 wrocila na yt i teraz jest w ciazy, kreci filmiki na usg itd, jesli ktos lubi, srednio lubie kanaly o dzieciach ale bardzo lubilam jej makijaze, mam nadzieje, ze bedzie ich wiecej, ale jak urodzi to pewnie zniknie znowu |
|
|
|
#4339 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4340 |
|
Konto usunięte
|
Jak ktos jeszcze cos wartosciowego robi to juz w ogole boli ;/ Ale to samo jest z blogami, bardzo ciezko znalezc urodowy, prawie wszystkie sa zakupowe. Nie lepiej by uzupelnic KWC?
|
|
|
|
#4341 |
|
Konto usunięte
|
też mnie to wkurza, ale wiadomo - to generuje więcej wejść na bloga, lepsze pozycjonowanie, fejm i możliwości współpracy
|
|
|
|
#4342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Konto usunięte
|
wiesz, ja tam nie mówię, że ma robić wynalazki godne opatentowania ale gdyby chociaż odrobinę estetyki i szacunku dla widza w to swoje nagrywanie włączyła... bo tym filmikiem pokazała, że ma ich za idiotów.
|
|
|
|
#4344 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie to denerwuje, że ona tam pokazuje wszystko, co ja już widziałam sto lat temu na wielu blogach i kanałach. Jeszcze chwila i pokaże jak słodzić herbatę.
|
|
|
|
#4345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ocieplacze ze skarpetek..?
|
|
|
|
|
#4346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4347 |
|
Konto usunięte
|
O tak, zaraz nas zaczna uczyc jak mrugac oczyma. Denerwuje mnie tez taka falowość tego wszystkiego, jedna zrobi recenzje o nowym kremie za 5zl to wszystkie leca kupic ten krem i go recnzowac. To jest przesycone i nudne, ile mozna ogladac recenzji tego samego. Jak kiedys sigma brushes, lałra mersier i co tam jeszcze bylo. Kanal/blog powinien byc oryginalny w miare mozliwosci. Zawsze chetniej dam suba jak widze, ze tematyka dla mnie nowa a nie po raz 100 to samo, co ja moge tej osobie napisac w komentarzu? Po co ja mam to obejrzec?
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki był zachwyt nad aqua brow
teraz już żadna nie używa.
|
|
|
|
#4349 |
|
Life is a drink ...
|
takie jest ciężkie życie YouTubowiczki :P trzeba mieć wszystko to co mają inne koleżanki z branży XD
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

liczyłam, że w końcu zacznie pokazywać jakieś sensowne pomysły, a nie rzeczy, które robią dzieciaki w szkole na plastyce czy innych twórczych zajęciach...
)

teraz już żadna nie używa.