|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
Lubie blond ale ten rudy ![]() Za zęby dziekuje, miło mi |
|
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przez fakt że nie narzekam strasznie na cerę będzie mi się ciężko zabrać za kupno tego :Pbtw. ile za niego dałaś jesli można spytac? na promocyji ? czy nie ?
Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2014-03-22 o 22:05 |
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Widzę ze dziś pusto na watku![]() Ja tez mam troszkę roboty także lece i zajrzę wieczorem ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#3694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
toniki z kwasami i wiele innych. Musisz dostosować coś do własnych potrzeb i poszperać na blogach forach ja tak szukałam info o TriAcnealu bo sama nie wiedziałam za co się zabrać za TriAcneal płaciłam w granicach 50 zł
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym tygodniu planuje wpis z twoja pianka ![]() usta i zeby bylam w felicity z tz no ale coz...dopiero co otwarte chyba jeszcze nie przystosowani...fajna obsluga kas, ze kasjerka pakuje zakupy kategoriami, siatek nie zaluja itp. sama galeria podobnie jak plaza tyle ze wieksza, wiadomo..bardzo rozczarowalam sie hebe malo towaru, bardzo malo i generalnie buticzek malenki... milo ze teraz wiele marek jakie lubie mam w jednym miejscu obok miejsca zamieszkania samo przejscie dookola galeria, bez wchodzenia do butikow ( procz ccc, de, hebe, centro,kiri) i auchanem zajelo nam ze spacerkiem do domu blisko 4 godziny
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
A jest cos ciekawego w tych sklepach odzieżowych? Jakis szał?
![]() Ja dopiero wybieram się za długo długo Bo póki co czas nie pozwala.Bunny fakt ze kolor się nie zmienia prawie a już tyle czasu minelo ![]() Ale pewnie doczytalas ze ide do fryzjera za kilka dni. Ten rudy nie daje mi spokoju ![]() Jest tyle odcieni-jak żaden nie będzie ok zrobie na blond. Pocieszam się tylko tym ze jak będzie beznadziejnie do blondu poziomu 8 wrócę szybko. A polecisz jakieś szampony odżywki do rudego jakbym się zdecydowala? Moja fryzjerka pracuje na kolestonie i pewnie nim mi zrobi i sprzedaje tez produkty welli. Może będzie miała te do rudych. A jak nie to coś drogeryjnego? Na wypadek jakby kolor mi się jednak spodobał i będę chciała zatrzymać go jak najdłużej bez spierania się ![]() I takie pytanie techniczne-ile farbowań trzeba żeby kolor rudy nasycił włosy? Rudy powiedzmy poziomu 7 (interesuje mnie kolor jak w załączniku, o ile będzie mi pasowal). nie podoba mi się nic w stylu spranego rudego, jakies tam 9,3 powiedzmy ani czerwienie, wina, burgundy itd. Na zasadzie ze nie będzie się spierał i też ze ciężko będzie go wywabić? Zadaje dużo pytań, ale caly czas się waham ![]() pewnie decyzje podejmę na fotelu ale chciałabym się dowiedzieć co nieco
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko mysle ze w takiej rudosci byloby ci pieknie, idealna, nasycona ale nie jarzeniowa, taka z klasa
Do przejscia na 8 ke to jedna kapiel rozjasniaczem i farba i juz. Ciezko mi powiedziec jak wlosy przyjma kolor, ale mysle ze bedzie latwo, bo juz ta pianka je nasycila i Kolor trzyma. Mysle ze po 2-3 koloryzacjach to kolor bedzie staly i jednolity ale jak to rudosc bedzie plowial i odswiezenie Co miesiac dwa musowe na niskiej wodxie starczy. Na pewno bedzie ci latwiej niz poziom rudy 8 czy 9...
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana a polecisz jakies szampony i odżywki? Czy wella profesjonalna ta red ma fajne produkty? |
|
|
|
|
#3699 |
|
Rozeznanie
|
Agatko nosiłam rude włosy przez 10 lat, miałam chyba wszystkie odcienie rudości od miedzianych, miedziano złotych, tycjanowskich, marchewkowych, kasztanów, rudawych blondów. Robiłam henną, farbami półtrwałymi, trwałymi, sklepowymi i fryzjerskimi. Wella ma cudne rudości jest nawet farba z intensyfikatorem koloru, jedyne co mi przeszkadzało hmm czerwienie górowały nawet w odcieniach niewinnych czyli 7.34
Moją ulubioną farbą była Loreal Majirel, Majirouge odcień 7.24 idealny dla osób które mają rumieńce, rudy był głęboki, ale niezwykle naturalny, piękny. Najtrwalsza była henna ![]() Gdy robiłam farbami to do podtrzymania koloru używałam Itely Riflessi : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-riflessi.html Dla mnie numer jeden, włosy były po nim cudne Muszę odszukać swoje zdjęcia w rudych włosach, miałam tych fotek naprawdę sporo
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak wygląda ten 7,24? Mi wlasnie będzie wella robila. Jestem jedną nogą już z myślami ze będzie rudy ale pięta mi zostaje na blondzie A ten balsam już zapisuje
|
|
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Ja wczoraj zgrzeszyłam, zjadłam moje ukochane nuggetsy i frytki amerykańskie w mc A dzisiaj czas na powrót do rzeczywistości- czyt. zdrowe odżywianko i trening Ta pogoda tak mnie dobija ciągle tylko pada i pochmurno
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3702 |
|
Rozeznanie
|
Agatko, tak jak rzecze Bunny, niewiele ryzykujesz
Gorzej by było gdybyś później chciała od razu uzyskać jasny platynowy blond z poziomu 11-12![]() Pomyliłam się podając Ci odcień Nie 7.24 tylko 7.41!aaaa miałam jeszcze L`Oreal, Richesse de Diacolor też odcień z poziomu 7-ego, wychodził ładnie, tyle że dużo ciemniej, więc lepiej wziąć rudość z poziomu 8-ego, lub zmieszać pół na pół. Agatko wszelkie rudości z poziomu 7-ego są dość ciemne, radzę Ci zacząć od poziomu 8-ego Miałam też odcień 8.42, ale nie zagościł długo na moich włosach...wklejam Ci zdjęcie próbnika, mi wychodził identycznie. Zobacz sobie ponownie wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364796&page=7 Właśnie strona 7 i tam Moni@ wkleja fotki po Artego 8.41, ten odcień wychodził mi bardzo podobnie i z tego co pamiętam byłam bardzo zadowolona.
|
#3703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny pytałam o ten staż bo zastanawiam się co mam dalej robić, najbardziej chciałabym otworzyć swoją własną dg, ale na to potrzebuję pieniążków i rozmyślam jaka opcja będzie dla mnie najlepsza
Bo osobę po szkole średniej jak ja to prędzej na jakiś staż przyjmą, aniżeli do pracy na cały etat/pół etatu. Poza tym z tego co się orientowałam u koleżanki, za pół etatu (praca w drogerii) nie dość że mało kasy dawali to jeszcze był zapierdziel jak na cały etat, to już wolałabym chyba sprzątać i robić kawę i może ewentualnie myć włosy jakby mnie dopuścili
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Ania ja najbardziej boje się wlasnie o moja buzie. Kolor karnacji. Nie jestem może jakas mega czerwona...zresztą napisze Ci pw
![]() Pewnie się skuszę, niewiele ryzykuje, tylko najwyżej placz ze jest beznadziejnie Akurat jeśli chodzi o ciemność to już czy 7 czy 8 to pewnie fryz zadecyduje widząc moje wlosy. jak przyjmą kolor. |
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bylam w mupie to owszem staz dawali ale fryzjerkom po szkole a bez doswiadczenia procz szkolnych praktyk. a nikomu kto mial srednie bez zawodu fryzjera. agatko rob ten rudy bo az niecierpliwie czekam efektow zrobilam wpis na blogu ;* i lece dalej, buziaki kochane!
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za info już czytałam o tym Acne-derm i myślę teraz nad TriAcnealem i Acne dermem A TriAcneal wyciągnął Ci trochę wągrów ? :S. Sorry że tak pytam, ale Ciekawa jestem Twojej opinii. A i tak btw. Gdzie jest Kylie ? dawno jej nie było :< Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2014-03-24 o 12:43 |
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny bylam na blogu
![]() |
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My weekend mieliśmy super taki rodzinny, w sumie nic specjalnego, ale lubię nasze wspólne chwile ![]() Odebrałam swoje zamówienie ciuchowe z Zary, ale jedną spódnicę muszę zwrócić, bo czuję się w niej fatalnie... i szukam sukienki na wesele, na które idziemy 2 maja i nie wiem jak wybiorę, bo mam po ciąży problem z doborem sukienek mam szersze biodra i fajniejsze uda, w końcu jak kobieta a nie jak słupek i chociaż mi się podoba to jakoś nie potrafię się w tym odnaleźć ![]() ![]() Poza tym sama chyba muszę zacząć szukać sukni na ślub, przeglądam neta i jedna wpadła mi w oko, właściwie to nawet skradła mi serce ale w Gd jej nie mają, tylko w Warszawie i Szczecinie a nie wiem kiedy będę mogła wybrać się w taką podróż, żeby chociaż ją przymierzyć...Moje dziecię bawiło się i bawiło samo na macie i padło ![]() Ex pisałaś o tym, że nie pamiętasz jak to jest lulać maleństwo ja w sumie to też nie lulam Tosi. Kąpiemy ją o 20, dostaje jeść i zasypia wczoraj zasnęła o 21:30 i obudziła się dzisiaj o 6:30 i tak właściwie to noce przesypia ![]() W piątek tylko była taka rozbawiona po całym dniu z dziadkami, że chyba z tych emocji nie mogła zasnąć, "męczyła" mnie do 23 ![]() Jutro idziemy na kolejne szczepienie, pierwsze zniosła dobrze, mam nadzieję, że jutrzejsze też pójdzie dobrze i nic jej nie będzie
|
|
|
|
#3710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pod tym względem polecam go bardzo bo ładnie oczyszcza buzię większe problemy też załatwia ale wolniej tak dwa dni i po sprawie no ale z tymi moimi bliznami to będę musiała się jeszcze cackać.
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mnie to by najbardziej zależało na ogarnięciu nosa oraz brody bo tam najwięcej zaskórników ![]() pewnie jak dostane wypłatę to skuszę się na Triacneal a Ty na noc go stosowałaś, a rano myłaś i smarowałaś pewnie Cetaphilem ?
|
|
|
|
|
#3712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
filtr mam z Ziaji ten matujący spf 50+ wzięłam go bo tani był i zbiera całkiem dobre opnie na kwc
|
|
#3713 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Właśnie pomalowałam włosy tym nowym schwarzkopfem blonde ultime 8-0. Kolor bardzo ładny, naturalny. Podobny do preference 8.1. Wstawiam fotki, ale nie widać na nich dobrze koloru, bo już troszkę ciemnawo u mnie w domu. Jutro zrobię lepsze
|
|
|
|
#3714 |
|
Konto usunięte
|
bunny o, a ja byłam w Auchanie, ale na ogrodniczym nie byłam. A kupiłaś coś?
Kupiłam ostatnio ten szampon https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...m-witamin.html. Nie wiem jak składowo (nie znam się), ale fajny jest. |
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Kitka pokaz sukienke
![]() I pokaz siebie, jestem ciekawa co znaczy pełniejsze uda pewnie i tak jesteś szczuplak moj numer masz wiec wiesz, tel mam przy sobie. a dawno mmsa nie dostałam zadnego...będzie lanie ![]() Ania ladnie blond-nie za jasny taki naturalny![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3716 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja właśnie wróciłam z córką ze spaceru ale coś się chmurzy nie wiem czy nie będzie padać![]() Bunny mogłabyś mi powiedzieć czy ten szampon Matrix silver eliminujący żółty odcień włosów jest ok? Bo miałam Joannę profesjonalną ten fioletowy i mariona ale po obydwu łupież i swędzenie skóry głowy A potrzebuję jakiegoś szamponu do blond włosów Będę wdzięczna za odpowiedz
|
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ile mamy na myśli ten sam. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Agatko chodzi mi o ten ![]() http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...ars_rule_id=74 Anka86 śliczny kolorek wyszedł Buahhot dzięki to chyba wypróbuję ta maseczkę z Mariona
Edytowane przez Eveline1000 Czas edycji: 2014-03-24 o 17:42 |
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

I jakie masz śliczne zęby!
przecież takie jest jego przeznaczenie. On nie jest agresywny
ale przez fakt że nie narzekam strasznie na cerę będzie mi się ciężko zabrać za kupno tego :P
na promocyji ? czy nie ?
w tym tygodniu planuje wpis z twoja pianka
no ale coz...dopiero co otwarte chyba jeszcze nie przystosowani...fajna obsluga kas, ze kasjerka pakuje zakupy kategoriami, siatek nie zaluja itp.
malo towaru, bardzo malo i generalnie buticzek malenki...
mam szersze biodra i fajniejsze uda, w końcu jak kobieta a nie jak słupek
a nie wiem kiedy będę mogła wybrać się w taką podróż, żeby chociaż ją przymierzyć...