Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-22, 21:49   #3691
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Super kolor, bardzo naturalny, w ogóle nie widać odrostu I jakie masz śliczne zęby!
Wlasnie ta farba mnie zdziwila! Nakladalam na jasny blond, bardzo jasny, a już 7 tydzień po farbowaniu. Ide za tydzień do fryzjera i się boje bo chyba zdecydowałam się w końcu na rudy-chodzi za mna od kilka lat.
Lubie blond ale ten rudychyba czas sprobowac

Za zęby dziekuje, miło mi
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 21:50   #3692
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carolajn Pokaż wiadomość
Coś Ty przecież takie jest jego przeznaczenie. On nie jest agresywny ja mam skórę wrażliwą i nawet mnie nie piecze po aplikacji raz się tylko zdarzyło jak się pospieszyłam i nałożyłam na źle osuszoną buzie to lekko szczypało ale po chwili przeszło bo piszą że powinno się na dobrze osuszoną twarz nakładać takie produkty czyli np. 30 min po myciu.

Gratulacje! mnie na szczęście słone nie kusi te fast foody zdarza się że zjem ale jak np. głodna jestem a tż ciągnie do mc to coś też zawsze skubnę ale moja bajka to raczej słodkie jak u Agatki w mc to najbardziej kuszą lody i szejki za czekoladą jestem głupia
No to może i racja ale przez fakt że nie narzekam strasznie na cerę będzie mi się ciężko zabrać za kupno tego :P

btw. ile za niego dałaś jesli można spytac? na promocyji ? czy nie ?

Wymiana

Edytowane przez CherrryCat
Czas edycji: 2014-03-22 o 22:05
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 09:43   #3693
Agatau88
Zakorzenienie

Czesc Widzę ze dziś pusto na watku
Ja tez mam troszkę roboty także lece i zajrzę wieczorem
Miłego dnia
Stary 2014-03-23, 15:09   #3694
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
No to może i racja ale przez fakt że nie narzekam strasznie na cerę będzie mi się ciężko zabrać za kupno tego :P

btw. ile za niego dałaś jesli można spytac? na promocyji ? czy nie ?
Skoro nie narzekasz na cerę to może coś innego by Cię skusiło? Są tańsze odpowiedniki np. Acne-derm z kwasem azelainowym toniki z kwasami i wiele innych. Musisz dostosować coś do własnych potrzeb i poszperać na blogach forach ja tak szukałam info o TriAcnealu bo sama nie wiedziałam za co się zabrać za TriAcneal płaciłam w granicach 50 zł

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Carolajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 16:28   #3695
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny Ja dziś pokaze Wam zdjecie mojego koloru wlosow. Jestem zaskoczona pozytywnie ta farba-musem 800. Od farbowania minelo 7 tyg a kolor nie jest biały.
Widać już odrost na pol grzywki :P I trochę mi się na zdjęciu grzywa "rozjechała" ale to nic

A druga sprawa po testach szminki Bourjois Velvet u Mamy, bo sobie kupila i ja zalupilam. Wprawdzie umalowałam się tak na szybko, ale na zdjęciu szminka ma już kilka godzin, picie, jedzenie a trzyma się. Nie wysusza ust, nie wpija się w nie, nie są po niej suche i takie "wyżarte". Lubie ją
kolor prawie sie nie zmienia w tym tygodniu planuje wpis z twoja pianka
usta i zeby

bylam w felicity z tz malo nie umarl najpierw przeciagnelam go po auchanie- chyba najwiekszy market obecnie w lbn bardzo fajny, choc obsluga poki co śnięta, wszyscy sie ruszaja jak muchy w smole no ale coz...dopiero co otwarte chyba jeszcze nie przystosowani...fajna obsluga kas, ze kasjerka pakuje zakupy kategoriami, siatek nie zaluja itp. dzial tekstylny tez olbrzymi, fajne rzeczy fajne ceny. no i dzial ogrod i ich storczyki przepadlam

sama galeria podobnie jak plaza tyle ze wieksza, wiadomo..bardzo rozczarowalam sie hebe malo towaru, bardzo malo i generalnie buticzek malenki...
milo ze teraz wiele marek jakie lubie mam w jednym miejscu obok miejsca zamieszkania
samo przejscie dookola galeria, bez wchodzenia do butikow ( procz ccc, de, hebe, centro,kiri) i auchanem zajelo nam ze spacerkiem do domu blisko 4 godziny myslalam ze nogi to nam w tylki wejda, wiecej bez samochodu sie tam nie udam
Stary 2014-03-23, 17:14   #3696
Agatau88
Zakorzenienie

A jest cos ciekawego w tych sklepach odzieżowych? Jakis szał?
Ja dopiero wybieram się za długo długo Bo póki co czas nie pozwala.

Bunny fakt ze kolor się nie zmienia prawie a już tyle czasu minelo
Ale pewnie doczytalas ze ide do fryzjera za kilka dni. Ten rudy nie daje mi spokoju
Jest tyle odcieni-jak żaden nie będzie ok zrobie na blond.
Pocieszam się tylko tym ze jak będzie beznadziejnie do blondu poziomu 8 wrócę szybko.
A polecisz jakieś szampony odżywki do rudego jakbym się zdecydowala?
Moja fryzjerka pracuje na kolestonie i pewnie nim mi zrobi i sprzedaje tez produkty welli. Może będzie miała te do rudych. A jak nie to coś drogeryjnego?
Na wypadek jakby kolor mi się jednak spodobał i będę chciała zatrzymać go jak najdłużej bez spierania się
I takie pytanie techniczne-ile farbowań trzeba żeby kolor rudy nasycił włosy? Rudy powiedzmy poziomu 7 (interesuje mnie kolor jak w załączniku, o ile będzie mi pasowal). nie podoba mi się nic w stylu spranego rudego, jakies tam 9,3 powiedzmy ani czerwienie, wina, burgundy itd.
Na zasadzie ze nie będzie się spierał i też ze ciężko będzie go wywabić?
Zadaje dużo pytań, ale caly czas się waham
pewnie decyzje podejmę na fotelu ale chciałabym się dowiedzieć co nieco
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rudyyy.jpg (23,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rudy.jpg (3,6 KB, 223 załadowań)
Stary 2014-03-23, 20:41   #3697
blond bunny
Zakorzenienie

Agatko mysle ze w takiej rudosci byloby ci pieknie, idealna, nasycona ale nie jarzeniowa, taka z klasa
Do przejscia na 8 ke to jedna kapiel rozjasniaczem i farba i juz.

Ciezko mi powiedziec jak wlosy przyjma kolor, ale mysle ze bedzie latwo, bo juz ta pianka je nasycila i Kolor trzyma. Mysle ze po 2-3 koloryzacjach to kolor bedzie staly i jednolity ale jak to rudosc bedzie plowial i odswiezenie Co miesiac dwa musowe na niskiej wodxie starczy.
Na pewno bedzie ci latwiej niz poziom rudy 8 czy 9...
Stary 2014-03-23, 20:47   #3698
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
Agatko mysle ze w takiej rudosci byloby ci pieknie, idealna, nasycona ale nie jarzeniowa, taka z klasa
Do przejscia na 8 ke to jedna kapiel rozjasniaczem i farba i juz.

Ciezko mi powiedziec jak wlosy przyjma kolor, ale mysle ze bedzie latwo, bo juz ta pianka je nasycila i Kolor trzyma. Mysle ze po 2-3 koloryzacjach to kolor bedzie staly i jednolity ale jak to rudosc bedzie plowial i odswiezenie Co miesiac dwa musowe na niskiej wodxie starczy.
Na pewno bedzie ci latwiej niz poziom rudy 8 czy 9...
Wlasnie o takim kolorku mysle.Moze nawet z moja rumianą buzia nie będzie tak źle. Pogadam z moja fryzjerka, może co miesiąc moglaby mi nakładać wella touch a co 2 mce koleston. Zobnacze jak będę wygladala i jak się będę czula.

Kochana a polecisz jakies szampony i odżywki? Czy wella profesjonalna ta red ma fajne produkty?
Stary 2014-03-23, 23:15   #3699
AnnaMK
Rozeznanie

Agatko nosiłam rude włosy przez 10 lat, miałam chyba wszystkie odcienie rudości od miedzianych, miedziano złotych, tycjanowskich, marchewkowych, kasztanów, rudawych blondów. Robiłam henną, farbami półtrwałymi, trwałymi, sklepowymi i fryzjerskimi. Wella ma cudne rudości jest nawet farba z intensyfikatorem koloru, jedyne co mi przeszkadzało hmm czerwienie górowały nawet w odcieniach niewinnych czyli 7.34
Moją ulubioną farbą była Loreal Majirel, Majirouge odcień 7.24 idealny dla osób które mają rumieńce, rudy był głęboki, ale niezwykle naturalny, piękny.
Najtrwalsza była henna
Gdy robiłam farbami to do podtrzymania koloru używałam Itely Riflessi :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-riflessi.html
Dla mnie numer jeden, włosy były po nim cudne Niezastąpiony latem.
Muszę odszukać swoje zdjęcia w rudych włosach, miałam tych fotek naprawdę sporo

http://pomozstasiowi.manifo.com/
AnnaMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 08:45   #3700
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaMK Pokaż wiadomość
Agatko nosiłam rude włosy przez 10 lat, miałam chyba wszystkie odcienie rudości od miedzianych, miedziano złotych, tycjanowskich, marchewkowych, kasztanów, rudawych blondów. Robiłam henną, farbami półtrwałymi, trwałymi, sklepowymi i fryzjerskimi. Wella ma cudne rudości jest nawet farba z intensyfikatorem koloru, jedyne co mi przeszkadzało hmm czerwienie górowały nawet w odcieniach niewinnych czyli 7.34
Moją ulubioną farbą była Loreal Majirel, Majirouge odcień 7.24 idealny dla osób które mają rumieńce, rudy był głęboki, ale niezwykle naturalny, piękny.
Najtrwalsza była henna
Gdy robiłam farbami to do podtrzymania koloru używałam Itely Riflessi :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-riflessi.html
Dla mnie numer jeden, włosy były po nim cudne Niezastąpiony latem.
Muszę odszukać swoje zdjęcia w rudych włosach, miałam tych fotek naprawdę sporo
Kochana fajnie ze napisalas a jak wygląda ten 7,24?
Mi wlasnie będzie wella robila. Jestem jedną nogą już z myślami ze będzie rudy ale pięta mi zostaje na blondziechoć Bunny pisze ze jedna kapiel i będzie blond...
A ten balsam już zapisuje
Stary 2014-03-24, 09:25   #3701
exclusivee
Zakorzenienie

Hej laseczki

Ja wczoraj zgrzeszyłam, zjadłam moje ukochane nuggetsy i frytki amerykańskie w mc Były pyszne A dzisiaj czas na powrót do rzeczywistości- czyt. zdrowe odżywianko i trening Ta pogoda tak mnie dobija ciągle tylko pada i pochmurno

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 09:36   #3702
AnnaMK
Rozeznanie

Agatko, tak jak rzecze Bunny, niewiele ryzykujesz Gorzej by było gdybyś później chciała od razu uzyskać jasny platynowy blond z poziomu 11-12
Pomyliłam się podając Ci odcień Nie 7.24 tylko 7.41!
aaaa miałam jeszcze L`Oreal, Richesse de Diacolor też odcień z poziomu 7-ego, wychodził ładnie, tyle że dużo ciemniej, więc lepiej wziąć rudość z poziomu 8-ego, lub zmieszać pół na pół.
Agatko wszelkie rudości z poziomu 7-ego są dość ciemne, radzę Ci zacząć od poziomu 8-ego
Miałam też odcień 8.42, ale nie zagościł długo na moich włosach...wklejam Ci zdjęcie próbnika, mi wychodził identycznie.
Zobacz sobie ponownie wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364796&page=7
Właśnie strona 7 i tam Moni@ wkleja fotki po Artego 8.41, ten odcień wychodził mi bardzo podobnie i z tego co pamiętam byłam bardzo zadowolona.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg miedzie.jpg (48,6 KB, 29 załadowań)

Stary 2014-03-24, 09:39   #3703
AnnaMK
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Ja wczoraj zgrzeszyłam, zjadłam moje ukochane nuggetsy i frytki amerykańskie w mc Były pyszne A dzisiaj czas na powrót do rzeczywistości- czyt. zdrowe odżywianko i trening Ta pogoda tak mnie dobija ciągle tylko pada i pochmurno

zapisuje się do Twojego klubu, ja też wczoraj zgrzeszyłam, kupiliśmy w KFC ogromny kubełek pikantnych skrzydełek

Stary 2014-03-24, 09:41   #3704
exclusivee
Zakorzenienie

Bunny pytałam o ten staż bo zastanawiam się co mam dalej robić, najbardziej chciałabym otworzyć swoją własną dg, ale na to potrzebuję pieniążków i rozmyślam jaka opcja będzie dla mnie najlepsza Bo osobę po szkole średniej jak ja to prędzej na jakiś staż przyjmą, aniżeli do pracy na cały etat/pół etatu. Poza tym z tego co się orientowałam u koleżanki, za pół etatu (praca w drogerii) nie dość że mało kasy dawali to jeszcze był zapierdziel jak na cały etat, to już wolałabym chyba sprzątać i robić kawę i może ewentualnie myć włosy jakby mnie dopuścili

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 09:56   #3705
Agatau88
Zakorzenienie

Ania ja najbardziej boje się wlasnie o moja buzie. Kolor karnacji. Nie jestem może jakas mega czerwona...zresztą napisze Ci pw

Pewnie się skuszę, niewiele ryzykuje, tylko najwyżej placz ze jest beznadziejnie
Akurat jeśli chodzi o ciemność to już czy 7 czy 8 to pewnie fryz zadecyduje widząc moje wlosy. jak przyjmą kolor.
Stary 2014-03-24, 12:13   #3706
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Bunny pytałam o ten staż bo zastanawiam się co mam dalej robić, najbardziej chciałabym otworzyć swoją własną dg, ale na to potrzebuję pieniążków i rozmyślam jaka opcja będzie dla mnie najlepsza Bo osobę po szkole średniej jak ja to prędzej na jakiś staż przyjmą, aniżeli do pracy na cały etat/pół etatu. Poza tym z tego co się orientowałam u koleżanki, za pół etatu (praca w drogerii) nie dość że mało kasy dawali to jeszcze był zapierdziel jak na cały etat, to już wolałabym chyba sprzątać i robić kawę i może ewentualnie myć włosy jakby mnie dopuścili
tylko staz z up to masz max na 3-6mcy i to pod warunkiem ze potem zatrudnia cie na min. drugie tyle...moze byc ciezko.
jak bylam w mupie to owszem staz dawali ale fryzjerkom po szkole a bez doswiadczenia procz szkolnych praktyk. a nikomu kto mial srednie bez zawodu fryzjera.

agatko rob ten rudy bo az niecierpliwie czekam efektow
zrobilam wpis na blogu ;*

i lece dalej, buziaki kochane!
Stary 2014-03-24, 12:39   #3707
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro nie narzekasz na cerę to może coś innego by Cię skusiło? Są tańsze odpowiedniki np. Acne-derm z kwasem azelainowym toniki z kwasami i wiele innych. Musisz dostosować coś do własnych potrzeb i poszperać na blogach forach ja tak szukałam info o TriAcnealu bo sama nie wiedziałam za co się zabrać za TriAcneal płaciłam w granicach 50 zł
Ok, rozumiem dzięki za info już czytałam o tym Acne-derm i myślę teraz nad TriAcnealem i Acne dermem .
A TriAcneal wyciągnął Ci trochę wągrów ? :S. Sorry że tak pytam, ale Ciekawa jestem Twojej opinii.

A i tak btw. Gdzie jest Kylie ? dawno jej nie było :<

Wymiana

Edytowane przez CherrryCat
Czas edycji: 2014-03-24 o 12:43
Stary 2014-03-24, 13:52   #3708
Agatau88
Zakorzenienie

Bunny bylam na blogu
Stary 2014-03-24, 14:43   #3709
kitkulka
Zakorzenienie

Hej

My weekend mieliśmy super taki rodzinny, w sumie nic specjalnego, ale lubię nasze wspólne chwile

Odebrałam swoje zamówienie ciuchowe z Zary, ale jedną spódnicę muszę zwrócić, bo czuję się w niej fatalnie... i szukam sukienki na wesele, na które idziemy 2 maja i nie wiem jak wybiorę, bo mam po ciąży problem z doborem sukienek mam szersze biodra i fajniejsze uda, w końcu jak kobieta a nie jak słupek i chociaż mi się podoba to jakoś nie potrafię się w tym odnaleźć

Poza tym sama chyba muszę zacząć szukać sukni na ślub, przeglądam neta i jedna wpadła mi w oko, właściwie to nawet skradła mi serce ale w Gd jej nie mają, tylko w Warszawie i Szczecinie a nie wiem kiedy będę mogła wybrać się w taką podróż, żeby chociaż ją przymierzyć...

Moje dziecię bawiło się i bawiło samo na macie i padło

Ex pisałaś o tym, że nie pamiętasz jak to jest lulać maleństwo ja w sumie to też nie lulam Tosi. Kąpiemy ją o 20, dostaje jeść i zasypia wczoraj zasnęła o 21:30 i obudziła się dzisiaj o 6:30 i tak właściwie to noce przesypia
W piątek tylko była taka rozbawiona po całym dniu z dziadkami, że chyba z tych emocji nie mogła zasnąć, "męczyła" mnie do 23
Jutro idziemy na kolejne szczepienie, pierwsze zniosła dobrze, mam nadzieję, że jutrzejsze też pójdzie dobrze i nic jej nie będzie
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 15:07   #3710
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
Ok, rozumiem dzięki za info już czytałam o tym Acne-derm i myślę teraz nad TriAcnealem i Acne dermem .
A TriAcneal wyciągnął Ci trochę wągrów ? :S. Sorry że tak pytam, ale Ciekawa jestem Twojej opinii.
Tak ze wszystkimi tymi "drobnymi" niespodziankami sobie dobrze radzi pod tym względem polecam go bardzo bo ładnie oczyszcza buzię większe problemy też załatwia ale wolniej tak dwa dni i po sprawie no ale z tymi moimi bliznami to będę musiała się jeszcze cackać.

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Stary 2014-03-24, 15:53   #3711
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ze wszystkimi tymi "drobnymi" niespodziankami sobie dobrze radzi pod tym względem polecam go bardzo bo ładnie oczyszcza buzię większe problemy też załatwia ale wolniej tak dwa dni i po sprawie no ale z tymi moimi bliznami to będę musiała się jeszcze cackać.
aha, bo jak patrzę to ten Acnederm to bardzo wolno działa w porównianiu do Triacneala . Mnie to by najbardziej zależało na ogarnięciu nosa oraz brody bo tam najwięcej zaskórników
pewnie jak dostane wypłatę to skuszę się na Triacneal a
Ty na noc go stosowałaś, a rano myłaś i smarowałaś pewnie Cetaphilem ?

Wymiana

Stary 2014-03-24, 16:20   #3712
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
aha, bo jak patrzę to ten Acnederm to bardzo wolno działa w porównianiu do Triacneala . Mnie to by najbardziej zależało na ogarnięciu nosa oraz brody bo tam najwięcej zaskórników
pewnie jak dostane wypłatę to skuszę się na Triacneal a
Ty na noc go stosowałaś, a rano myłaś i smarowałaś pewnie Cetaphilem ?
Wieczorem po umyciu buzi i przetarciu tonikiem nakładam TriAcneal a rano po przebudzeniu tylko przecieram buzię tonikiem i w zależności od tego czy wychodzę z domu czy nie to nakładam krem z wysokim filtrem albo Cetaphil filtr mam z Ziaji ten matujący spf 50+ wzięłam go bo tani był i zbiera całkiem dobre opnie na kwc

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Stary 2014-03-24, 17:02   #3713
201606240916
Konto usunięte

Hej

Właśnie pomalowałam włosy tym nowym schwarzkopfem blonde ultime 8-0. Kolor bardzo ładny, naturalny. Podobny do preference 8.1. Wstawiam fotki, ale nie widać na nich dobrze koloru, bo już troszkę ciemnawo u mnie w domu. Jutro zrobię lepsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blonde ultime 8-0 (8).jpg (72,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blonde ultime 8-0 (9).jpg (68,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blonde ultime 8-0 (11).jpg (84,2 KB, 24 załadowań)
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 17:07   #3714
201606240916
Konto usunięte

bunny o, a ja byłam w Auchanie, ale na ogrodniczym nie byłam. A kupiłaś coś?

Kupiłam ostatnio ten szampon https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...m-witamin.html. Nie wiem jak składowo (nie znam się), ale fajny jest.
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 17:23   #3715
Agatau88
Zakorzenienie

Kitka pokaz sukienke
I pokaz siebie, jestem ciekawa co znaczy pełniejsze uda pewnie i tak jesteś szczuplakmoj numer masz wiec wiesz, tel mam przy sobie. a dawno mmsa nie dostałam zadnego...będzie lanie

Ania ladnie blond-nie za jasny taki naturalny

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
bunny o, a ja byłam w Auchanie, ale na ogrodniczym nie byłam. A kupiłaś coś?

Kupiłam ostatnio ten szampon https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...m-witamin.html. Nie wiem jak składowo (nie znam się), ale fajny jest.
Dziewczyny pisaly ze tens szampon to wyżeracz...w sensie mocny.
Stary 2014-03-24, 17:26   #3716
Eveline1000
Rozeznanie

Hej

Ja właśnie wróciłam z córką ze spaceru ale coś się chmurzy nie wiem czy nie będzie padać

Bunny mogłabyś mi powiedzieć czy ten szampon Matrix silver eliminujący żółty odcień włosów jest ok?Bo miałam Joannę profesjonalną ten fioletowy i mariona ale po obydwu łupież i swędzenie skóry głowy A potrzebuję jakiegoś szamponu do blond włosówBędę wdzięczna za odpowiedz
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 17:32   #3717
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
Hej

Ja właśnie wróciłam z córką ze spaceru ale coś się chmurzy nie wiem czy nie będzie padać

Bunny mogłabyś mi powiedzieć czy ten szampon Matrix silver eliminujący żółty odcień włosów jest ok?Bo miałam Joannę profesjonalną ten fioletowy i mariona ale po obydwu łupież i swędzenie skóry głowy A potrzebuję jakiegoś szamponu do blond włosówBędę wdzięczna za odpowiedz
Jest matrix silver ja go używałam i jest cudowny. Joanna i loreal się neie umywają
o ile mamy na myśli ten sam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-24, 17:39   #3718
Eveline1000
Rozeznanie

Cytat:
Jest matrix silver ja go używałam i jest cudowny. Joanna i loreal się neie umywają
o ile mamy na myśli ten sam.

Agatko chodzi mi o ten
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...ars_rule_id=74

Anka86 śliczny kolorek wyszedłnie za jasny,nie za ciemny taki w sam raz

Buahhot dzięki to chyba wypróbuję ta maseczkę z Mariona

Edytowane przez Eveline1000
Czas edycji: 2014-03-24 o 17:42
Stary 2014-03-24, 17:40   #3719
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
Tak, mam go jest mega. lepszego nie znam w tej kategorii.
Stary 2014-03-24, 17:45   #3720
Eveline1000
Rozeznanie

Cytat:
Tak, mam go jest mega. lepszego nie znam w tej kategorii.
Też się nad nim zastanawiamZobaczę jeszcze może Bunny mi coś poradzi

Dziewczyny a jaki czarny eyeliner możecie polecić ?Bo mi się skończył i nie wiem jaki teraz kupić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości