Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-24, 15:39   #1441
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13

Natrzaskałam sobie kont na Ovuf, po czym przypomniałam sobie, że TOR-a nie włączyłam
A teraz coś mi nie chce działać... wyświetla się "Połączony z siecią TOR", ale wyszukiwarka uruchamia się normalnie
Stary 2014-03-24, 15:48   #1442
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość

Wow, ja o tej godzinie wychodziłam spod kołderki
a ja z kołdrą pożegnałam się o 4:50

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość

Vioris gratuluję takich efektów w odchudzaniu, ja dziś zaczynam, trzymajcie za mnie kciuki proszę

Pytanie do Was: Czy któraś stosowała ten balsam pod prysznic nivea? Nienawidzę wklepywać balsamu
trzymam kciuki za dietę u mnie powoli też leci w dół i nawet widzę po ubraniach już spodnie sobie kiedyś kiedyś kupiłam, ale nie chodziłam w nich bo ledwo wchodziłam, przez co wyglądały okropnie...a teraz już idealnie leżą

ja miałam balsam nivea bo też nienawidzę balsamowania i fajny był, teraz mam z eveline też pod prysznic Minus jest taki, że są niewydajne, bo cała się smaruję i tak na niecały miesiąc mi starcza

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
maskora dokładnie tak jak mówisz
Byłam raz w Pradze, ale tylko jeden dzień, więc nie wszystko widziałam. Tym razem wybieramy się ze znajomymi na 3 dni, więc mam nadzieje, że pogoda dopisze i pozwiedzamy
ooo a gdzie nocujecie? ja byłam w pradze na sylwestra, ale potrzeba paru dni na takie zwiedzenie porządne

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
hej

W ramach wytłumaczenia

Trochę za dużo czasu zajmuje mi siedzenie na forum . Cały czas myślę o staraniach a szczerze mam już tego wszystkiego dość i teraz jestem na takim etapie, że mam w dosłownie wszystko dlatego chce troche odpocząć od rozmów nt starań, badań itd. Mam nadzieje, że mnie zrozumiecie i za jakiś czas przyjmiecie znowu

Aguś trzymam za dzisiejsza wizyte
Rozumiem, bo sama myślę, czy nie odejść na jakiś czas. TŻ uważa, że to przez forum się tak dołuję

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość

Dziewuchy... czy któraś z Was zamawia leki na DOZ?... bo się zastanawiam, czy oni to przysyłają paczką do domu, czy to się odbiera w jakiejś aptece?... chciałam sobie kupić witaminy, bo są dużo tańsze, niż w aptece...
ja czasem zamawiam jak stacjonarnie nie ma ( bo stacjonarnie mam tańszą aptekę) . Trzeba zamówić powyżej 20zł i odbiera się i płaci w aptece.

Cytat:
Napisane przez nuno3 Pokaż wiadomość
Hej
Wczoraj mąż miał wolne i spędziliśmy cały dzień razem. W końcu po 2 tygodniach rozłąki mogłam się nim nacieszyć Zrobiłam pyszny obiad i Tż wcinał, aż mu się uszy trzęsły Docenił, że ma żonę u boku, która o niego zadba. Po południu wybraliśmy się na spacer w deszczu. Jako, że mamy ogromny parasol, to żadna woda z nieba nam nie straszna Mąż zabrał mnie do kawiarni na gorącą czekoladę i deser lodowy No i w dodatku jak miło zaczęliśmy dzień, tak samo zakończyliśmy
ja mam tego wszystkiego po dziurki w nosie w pracy takze mnie tż nigdzie w takie miejsca nie zabiera

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość

Ja juz po USG. A wiec jedno jajo juz sie wyklulo samo z siebie bez zastrzyku - lekarz stwierdzil, ze prawdopodobnie wczoraj rano (wkurzylam sie, bo akurat wczoraj nie bylo bunga bunga Mam nadzieje, ze sobotnie plemniory dały rade ), a drugie ma 17,9 mm, wiec pan doktor kazal sie dzis i jutro seksic W środę ide sprawdzic czy pękło.

Wysłane z mojego HTC Desire C przy użyciu Tapatalka
cały czas trzymam kciuki za bliźniaki

Cytat:
Nie, taki ok. 50
Mi to by głupio było iść tam z TŻ-em, bo ten lekarz czasem się tak ekscytuje, że nawet w poczekalni go słychać Ostatnio jakaś dziewczyna przyszła z mamą - i cała czerwona się ta matka zrobiła jak z gabinetu dobiegło: "No wszystko ładnie, to teraz musisz uprawiać ostry i wyuzdany seks!"
o lol

Jagodzia kiedy córa będzie z Wami w domu?

6.2.15

Edytowane przez maciejka1987
Czas edycji: 2014-03-24 o 16:40
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 16:15   #1443
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
A, zapomniałam się Wam jeszcze pochwalić, że pan doktor był zachwycony moją szyjką i śluzem Zbadał mnie ręcznie i tak grzebał mi w środku i co chwila wydawał z siebie okrzyki radości: "Ojej, ale rewelacyjna szyjka - taka mięciutka i jak mocno otwarta! A ten śluz? Aż czuję czop pod palcami! No rewelacja! O, i chyba ktoś Cię pogryzł... mąż czy z kimś jeszcze mnie zdradzasz?"
nie no wypasiony doktorek mogłaś mu powiedzieć że Tż członek ma zęby

Cytat:
Napisane przez _mala_mix Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Czy można do was jeszcze dołączyć?
hej hej! Witaj i powodzenia

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
tz wyjechal i bara bara nie bylo
nie było w lasku ani kotłowni?

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Chyba jesteś pierwsza, która na to odpowiedziała
a bo reszta to wcześnie straciła aż wstydzi się przyznać, np. ja twierdzę, że stanowczo za wcześnie i teraz żałuję

Dzwoniłam drugi raz do tej endokrynolog i podała mi sekretarka panią doktor i zapisała mnie na 2 kwietnia tylko jestem pozalistą i będę czatować na swoją kolej, pojadę 70km ale wierzę że ta pani mi pomoże

Edytowane przez malinOla1
Czas edycji: 2014-03-24 o 16:23
malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 16:42   #1444
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamawialam Tam nie ma dostawy do domu - tylko w aptece mozna odbierać. Ale jest duzy wybór punktów odbioru, wiec moze masz gdzieś w okolicy

Ja juz po USG. A wiec jedno jajo juz sie wyklulo samo z siebie bez zastrzyku - lekarz stwierdzil, ze prawdopodobnie wczoraj rano (wkurzylam sie, bo akurat wczoraj nie bylo bunga bunga Mam nadzieje, ze sobotnie plemniory dały rade ), a drugie ma 17,9 mm, wiec pan doktor kazal sie dzis i jutro seksic W środę ide sprawdzic czy pękło.

eee te z soboty dadzą radę

teraz proszę się seksić dalej, co byście 2 zrobili

Cytat:
Nie, taki ok. 50
Mi to by głupio było iść tam z TŻ-em, bo ten lekarz czasem się tak ekscytuje, że nawet w poczekalni go słychać Ostatnio jakaś dziewczyna przyszła z mamą - i cała czerwona się ta matka zrobiła jak z gabinetu dobiegło: "No wszystko ładnie, to teraz musisz uprawiać ostry i wyuzdany seks!"
zaje.isty ten lekarz
Cytat:

Ja lat 25 w tym roku, mąż 28, razem od lat 6-ciu, a niedługo 1-wsza rocznica ślubu.

No i tak wymarzyliśmy sobie, że chyba nadszedł odpowiedni czas na dzidziusia.

A, że ja już mam schizy, bo jestem całą poschizowana:P to fajnie byłoby pogadać z kimś, kto poradzi, uspokoi i poplotkuje
witamy, witamy

No się chcą taką pogodą
Nic tylko spać
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 16:49   #1445
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Chetnie jak znajde sposób na mierzenie na nocy w pracy
Ależ proszę bardzo

Pracując na nocną zmianę, mierzenie temperatury może okazać się trudne, ale nie jest to niemożliwe. Postaraj się przestrzegać tych samych zasad pomiaru temperatury co po nocnym śnie. Mierz temperaturę po co najmniej trzech godzinach snu, tuż po przebudzeniu, zanim wykonasz jakąkolwiek czynność. Jeśli na przykład wracasz nad ranem i śpisz do popołudnia, to zmierz temperaturę jak tylko obudzisz się, po najdłuższym czasie snu. Podobnie jak przy porannym pomiarze, istotne jest, abyś mierzyła temperaturę codziennie o podobnej godzinie. Jeśli jednak nie jest to możliwe, zmierz temperaturę po przynajmniej 3 godzinach snu i odnotuj inną godzinę, abyś wiedziała, że ta temperatura może być obarczona błędem. Często jednak, pomimo zakłóceń, Twój wykres będzie pokazywał dwufazowość i owulacja będzie mogła zostać prawidłowo wskazana.

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

Wątek zakatarzony i zachorobiony więc i ja złapałam nie śpię od 4 w nocy, taki miałam katar i ogólnie gardło mnie boli bardzo

Vioris gratuluję takich efektów w odchudzaniu, ja dziś zaczynam, trzymajcie za mnie kciuki proszę , zaraz Wam powysyłam tą moją dietę, przepraszam, że dopiero teraz ale u mnie remont łazienki wciąż trwa. A gdzie tu malowanie kuchni i drugiej łazienki i mąż jeszcze stwierdził, że może od razu wiatrołap zrobimy i będzie cały dół odpitolony

W tym cyklu nie mierzę tempki, ciekawe co się tam u mnie dzieje. 3 dni temu pojechałam z kremem na bogato to tżcik mnie wciągnął wczoraj pod prysznic na małe bara bara i ogólnie wcześniej też mnie wymiział, ciekawe czy efektownie

Pytanie do Was: Czy któraś stosowała ten balsam pod prysznic nivea? Nienawidzę wklepywać balsamu

Miłego dnia, Dużo zdrówka! Kciuki za wszystkie wizyty i owulacje!
Efektownie na bank, ale najwżniejsze czy efektywnie
Zdrówka życzę i powodzenia na dietce
Ja tez chętnie się z nią zapoznam, więc tez poproszę o przesłanie
A dlaczego to tempki nie będzie?

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
Cześć Ślicznoty

U mnie zalątek maratonu serduchowego. Wczoraj to mnie tak bolało że aż Tżtowi było mnie żal. No na bank była-jest owulka bo dzisiaj też czuję. Nie będę się nastawiać na ten cykl. Niebawem idę do gina to mi powie czy wszystko ok. Podświadomie krąży mi myśl że nie chce rodzić w grudniu i że byłoby ok gdyby teraz się nie udało. Rodzić w styczniu już ok
Nie zazdroszczę maratonu
A z tym terminem to nawet mnie nie denerwuj babolcu jeden jak zajdziesz w następnym cyklu i bedziesz mieć termin na styczeń to jaką masz gwarancję że nie urodzisz dużo wcześniej przed terminem?
Jagodzia jest najlepszym przykładem- poród ponad m-c wcześniej - i co, będziesz czekać jeszcze kolejny cykl?

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hejo

proszę bardzo łapcie fluidki mamusiowe
Zgarniam dzięki mamuśko
Stary 2014-03-24, 16:50   #1446
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Heja

U mnie już dziś lepiej.. obudziłam się bez gorączki.. mam więcej siły.. nawet apetyt na kawę mi wrócił, to znaczy, że dochodzę do siebie.. bo od piątku nie piłam.. nawet tylko jedna plamka na migdale została, więc chyba jednak coś tam działa.. ale gardło dalej boli... ale się cieszę, że już mi lepiej..
Dobrze, że lepiej
Ochota na bara bara wraca?

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
A ja od paru dni nie umiem się wbić tak porządnie w rozmowę aaaa bo jakbyście o seksie gadały to by inaczej było
Właśnie coś Cię mniej

Cytat:
Bym Wam powiedziała że boście chłopa dawno nie miały,ale na tym wątku to jest nie na miejscu akurat
Kto nie miał ten nie miał... ja miałam aż za dużo

Cytat:
hej

W ramach wytłumaczenia

Trochę za dużo czasu zajmuje mi siedzenie na forum . Cały czas myślę o staraniach a szczerze mam już tego wszystkiego dość i teraz jestem na takim etapie, że mam w dosłownie wszystko dlatego chce troche odpocząć od rozmów nt starań, badań itd. Mam nadzieje, że mnie zrozumiecie i za jakiś czas przyjmiecie znowu
Ja rozumiem szczerze to sama sie nad tym ostatnio zastanawiałam, szczególnie po owulacji, przed @, taka nerwowka że lepiej forum nie wlączać takze wracaj - czekamy i kibicujemy

Cytat:
A ja zaczynam dziś 8miesiąc że niby kiedy to zleciało?

Cytat:
To Cię jajo zaskoczyło ale fajnie że samo dalo radę, bez zastrzyku
To działać dzis i czekamy na fasolinki

Cytat:
A, zapomniałam się Wam jeszcze pochwalić, że pan doktor był zachwycony moją szyjką i śluzem Zbadał mnie ręcznie i tak grzebał mi w środku i co chwila wydawał z siebie okrzyki radości: "Ojej, ale rewelacyjna szyjka - taka mięciutka i jak mocno otwarta! A ten śluz? Aż czuję czop pod palcami! No rewelacja! O, i chyba ktoś Cię pogryzł... mąż czy z kimś jeszcze mnie zdradzasz?"
Boski jest ten Twoj gin
Stary 2014-03-24, 16:52   #1447
Jagatka_N
Zakorzenienie

mala_mix witaj i powodzenia życzę

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam drugi raz do tej endokrynolog i podała mi sekretarka panią doktor i zapisała mnie na 2 kwietnia tylko jestem pozalistą i będę czatować na swoją kolej, pojadę 70km ale wierzę że ta pani mi pomoże
Ale super ze tak szybko, kochana ja wierzę ze ginka da zielone światło na starania i będzie dobrze i tego Ci życzę z calego serducha

Za mną znowu żadna nie tęskniła
a ja pędze z pracy żeby was nadrobić
Stary 2014-03-24, 16:56   #1448
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
mala_mix witaj i powodzenia życzę

Ale super ze tak szybko, kochana ja wierzę ze ginka da zielone światło na starania i będzie dobrze i tego Ci życzę z calego serducha

sorry, ale nie miałam nawet czasu zatęsknić
Stary 2014-03-24, 17:03   #1449
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:

nie wiem zobaczymy co ona powie, co zrobić z torbielem, co z tymi guzami dobrze że nie popuściłam bo bym musiała czekać conajmniej do maja.

Bo my kochanie rozumiemy że Ty pracujesz i jesteś później

Stary 2014-03-24, 17:08   #1450
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Bo my kochanie rozumiemy że Ty pracujesz i jesteś później
Dobra dobra
Obrażę się i se pójdę stąd
Stary 2014-03-24, 17:27   #1451
FlightlessBird
Zakorzenienie

pamiętacie jak mówiłam, że plamię? dobre żarty - liczyłam, że @ się rozkręci, a od 2 dni znów nic No i jak tu się nie wkur....? Jak @ sobie tak ze mną pogrywa
Stary 2014-03-24, 17:28   #1452
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
nie było w lasku ani kotłowni?
odmowil! to się niech goni, pfff... Miesiąc teraz nie będzie mial sexu

Leany super lekarza masz
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 17:40   #1453
nuno3
Raczkowanie

Cytat:
Ja robiłam prywatnie.. w laboratorium w prywatnej przychodni.. nie wiem, jak to jest z NFZ...
W jakimś dniu konkretnym to badałam.. ale teraz sobie nie przypomnę niestety, jak to jest...
No ja też chcę prywatnie zrobić, tylko muszę się dowiedzieć, gdzie to robią.

A tak swoją drogą, to jak przy rozliczaniu pitu zobaczyłam, ile kasy idzie na składkę zdrowotną, to zwątpiłam Za tę kwotę można by porobić całą masę badań, wizyt u prywatnych lekarzy i jeszcze by zostało, a tak to jeszcze trzeba dopłacać Po prostu rozbój w biały dzień.

Cytat:
Carmena dupka obcisnieta w dresikach bo nowe kupil, w przymierzalni nie dalo rady bo towarzystwo mieliśmy

Wysłane z mojego X2 10.25 przy użyciu Tapatalka
Towarzystwo nie musiałoby się pchać z Wami do przymierzalni

Cytat:
leżę i kwiczę

Cytat:

Ja lat 25 w tym roku, mąż 28, razem od lat 6-ciu, a niedługo 1-wsza rocznica ślubu.

A, że ja już mam schizy, bo jestem całą poschizowana:P to fajnie byłoby pogadać z kimś, kto poradzi, uspokoi i poplotkuje
Witaj

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
a ja z kołdrą pożegnałam się o 4:50

ja mam tego wszystkiego po dziurki w nosie w pracy takze mnie tż nigdzie w takie miejsca nie zabiera
Toż to środek nocy dla mnie
Pożal się mu, to może nagle "inteligentnie i samodzielnie" wpadnie na pomysł, żeby Cię gdzieś zabrać

Cytat:

No to już w miarę sensowny termin. Trzymam kciuki za wizytę Mam nadzieję, że zajmie się Tobą wnikliwie

Cytat:
Z tym, że to endo, ale to detal

A powie mi któraś, czy prolaktynę to się bada w konkretnym dc czy to obojętne?
Stary 2014-03-24, 17:41   #1454
meire
Zakorzenienie

Cytat:

Leany super lekarza masz
Uuuuuu.. Po takim poscie, to sie bedzie lasil.. Moj przy mnie waruje, jak piesek.. Widze, ze juz nie wyrabia.. Wystarczy go lekko dotknac po rozporku, a tam namiot.. a nawet mi sie nie chce mu loda zrobic, zeby spuscic nadmiar.. jestem okropna..
A Twoj to sie powinien cieszyc, ze ma taka zonke goraca...
Zrobilas juz jakas zadyme w sklepie??..

Jagatka, nie pitol glupot.. Mi to zawsze Ciebie brak... I Mani mniej.. I Carmenki.. I viorisowa tylko teraz o diecie mysli... ukatrupic Was wszystkie..

Moj wlasnie pojechal do castoramy poogladac rozne rzeczy do lazienki.. Zaluje, ze nie moglam jechac... Tak lubie wybierac rzeczy do domu... Nie moge sie doczekac kupowania koszyczkow, kwiatkow i innych ☠☠☠☠☠☠☠ek...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 17:43   #1455
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobra dobra
Obrażę się i se pójdę stąd
no jasne zabierz owieczkę pędzącą Tylko spróbuj

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
pamiętacie jak mówiłam, że plamię? dobre żarty - liczyłam, że @ się rozkręci, a od 2 dni znów nic No i jak tu się nie wkur....? Jak @ sobie tak ze mną pogrywa
no co za małpiszon a jest szansa że nie przyjdzie bo na ovu jestem w tyle trochę

Cytat:
ale przyjedzie taki wypuszczony że od razu Cię zapyli

nuno ale towarzystwo by popędzało albo zaglądało niestety z prolaktyną nie pomogę
meire ale Ty szczujesz tego swojego, nie bądź taka i daj mu pomacać

Edytowane przez malinOla1
Czas edycji: 2014-03-24 o 17:45

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-24, 17:49   #1456
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

no co za małpiszon a jest szansa że nie przyjdzie bo na ovu jestem w tyle trochę

ale przyjedzie taki wypuszczony że od razu Cię zapyli

nuno ale towarzystwo by popędzało albo zaglądało niestety z prolaktyną nie pomogę
meire ale Ty szczujesz tego swojego, nie bądź taka i daj mu pomacać
raczej nie owu była w czasie mojego i TŻ chorowania, więc trochę przespaliśmy
Stary 2014-03-24, 18:02   #1457
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuno3 Pokaż wiadomość
Z tym, że to endo, ale to detal
No przecież wiem
Oj tam oj tam

Cytat:
Uuuuuu.. Po takim poscie, to sie bedzie lasil.. Moj przy mnie waruje, jak piesek.. Widze, ze juz nie wyrabia.. Wystarczy go lekko dotknac po rozporku, a tam namiot.. a nawet mi sie nie chce mu loda zrobic, zeby spuscic nadmiar.. jestem okropna..
A Twoj to sie powinien cieszyc, ze ma taka zonke goraca...
Zrobilas juz jakas zadyme w sklepie??..

Jagatka, nie pitol glupot.. Mi to zawsze Ciebie brak... I Mani mniej.. I Carmenki.. I viorisowa tylko teraz o diecie mysli... ukatrupic Was wszystkie..

Moj wlasnie pojechal do castoramy poogladac rozne rzeczy do lazienki.. Zaluje, ze nie moglam jechac... Tak lubie wybierac rzeczy do domu... Nie moge sie doczekac kupowania koszyczkow, kwiatkow i innych ☠☠☠☠☠☠☠ek...

Oj tam oj tam - przecież wiesz, że tak tylko sie droczę
A Tobie normalnie jakaś aserukrella by sie na to libido przydała?
@ jeszcze nie ma? od kiedy znowu bądą tempki?

Cytat:
O to Ci chodziło?
Stary 2014-03-24, 18:16   #1458
_mala_mix
Raczkowanie

Mój Tż mnie ostatnio rozmontował.

Pojechał do apteki po tableteczki, wraca z 8-ma testami ciążowymi. Ja tak na niego (mina w stylu: kochanie pogięło Cię ?) a on: no wiesz... w promocji były, 2 szt za 3,50zł, żal było nie wziąć jak my mamy TAKIE plany (i ta pełna konspiracji mina).

I jak tu go nie kochać

Prawdę mówiąc nie mogę się doczekać, aż będę miała okazję ku temu by któryś z tych testów wykorzystać
Stary 2014-03-24, 18:33   #1459
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:

Pojechał do apteki po tableteczki, wraca z 8-ma testami ciążowymi. Ja tak na niego (mina w stylu: kochanie pogięło Cię ?) a on: no wiesz... w promocji były, 2 szt za 3,50zł, żal było nie wziąć jak my mamy TAKIE plany (i ta pełna konspiracji mina).

I jak tu go nie kochać

Prawdę mówiąc nie mogę się doczekać, aż będę miała okazję ku temu by któryś z tych testów wykorzystać
A jakie?
Tylko nie mów, że te paskowe bo za takie to tylko
A sikałaś już kiedys na teścior? Znasz te emocje?
Stary 2014-03-24, 18:37   #1460
meire
Zakorzenienie

Cytat:

Oj tam oj tam - przecież wiesz, że tak tylko sie droczę
A Tobie normalnie jakaś aserukrella by sie na to libido przydała?
@ jeszcze nie ma? od kiedy znowu bądą tempki?
Czekam na zalanie po ostawieniu.. Zobaczymy kiedy bedzie... Tempki pewnie od nowego cyklu.. teraz u mnie nuda..

Cytat:

I jak tu go nie kochać

Dobry jest... nooo... Faceci to potrafia rozczulic..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-03-24, 18:39   #1461
Jagatka_N
Zakorzenienie

Leine!

Składam podanie o zmianę na 1 stronie na 2cs po #.

Do podania zdjęć nie załączam, ale proszę o szybkie rozpatrzenie mej prośby
Stary 2014-03-24, 18:46   #1462
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Leine!

Do podania zdjęć nie załączam, ale proszę o szybkie rozpatrzenie mej prośby
Załącz fotę jakiejś słodkiej ofcy... to ją na pewno rozczuli
Pisze na biało, żeby było tak konspiracyjnie
Stary 2014-03-24, 19:05   #1463
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
O to Ci chodziło?

Stary 2014-03-24, 19:11   #1464
manieczka1
Zakorzenienie

Hej piczony! Ja dziś po pracy byłam u ginka po receptę na dupka, bo się kończy i po obiedzie spałam od 16 do 19 ale już Was nadrobiłam
Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
U mnie zalątek maratonu serduchowego. Wczoraj to mnie tak bolało że aż Tżtowi było mnie żal. No na bank była-jest owulka bo dzisiaj też czuję. Nie będę się nastawiać na ten cykl. Niebawem idę do gina to mi powie czy wszystko ok. Podświadomie krąży mi myśl że nie chce rodzić w grudniu i że byłoby ok gdyby teraz się nie udało. Rodzić w styczniu już ok

Sent from my HTC Vision using Wizaz Forum mobile app
No to z tych serduch ma być fasolka i koniec

Meire. Nawet nie wiesz jak się cieszę, że już lepiej się czujesz niedługo akcja parapet a z dozu zamawiam i odbieram w wybranej przeze mnie aptece

Cytat:
hej

W ramach wytłumaczenia

nie ma sprawy. My tu czekamy na Ciebie

Cytat:
A ja zaczynam dziś 8miesiąc że niby kiedy to zleciało?

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

8 miesiąc ja jutro zaczynam 8 tydzień

Nuno to fajno, że jesteś zadowolona z wizyty. Grunt to mieć plan działania

MailnOla super, że udało Ci się zapisać do endo

Leine jakąś brzydką pogodę przywiozłaś

Cytat:

no i pięknie! A jak coś to sobotnie plemniory dadzą radę to co? Testujesz razem z Debrą na te bliźniaki?

Cytat:
Napisane przez skrzat1988 Pokaż wiadomość
A w ogóle gdzieś mi umknęło, że manieczka będzie miała dzidzię, GRATULUJĘ BARDZO BARDZO BARDZO ) Jak się czujesz ? Byłaś już u gina?
Dziękuję czuję się różnie a wizytę mam w środę za tydzień.

Cytat:

Witaj!!! powodzenia

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 19:22   #1465
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Załącz fotę jakiejś słodkiej ofcy... to ją na pewno rozczuli
Pisze na biało, żeby było tak konspiracyjnie
Mówisz, że to pomoże hmm uno momento...

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Hej piczony! Ja dziś po pracy byłam u ginka po receptę na dupka, bo się kończy i po obiedzie spałam od 16 do 19 ale już Was nadrobiłam

No to z tych serduch ma być fasolka i koniec

Meire. Nawet nie wiesz jak się cieszę, że już lepiej się czujesz niedługo akcja parapet a z dozu zamawiam i odbieram w wybranej przeze mnie aptece

nie ma sprawy. My tu czekamy na Ciebie

Nuno to fajno, że jesteś zadowolona z wizyty. Grunt to mieć plan działania

MailnOla super, że udało Ci się zapisać do endo

Leine jakąś brzydką pogodę przywiozłaś

no i pięknie! A jak coś to sobotnie plemniory dadzą radę to co? Testujesz razem z Debrą na te bliźniaki?

Dziękuję czuję się różnie a wizytę mam w środę za tydzień.

Witaj!!! powodzenia

A o mnie znowu nic

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Leine!

Do podania załączam zdjęcie, proszę o szybkie rozpatrzenie mej prośby

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-03-24 o 19:17
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 19:32   #1466
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
A o mnie znowu nic[/COLOR]

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Leine!

Do podania załączam zdjęcie, proszę o szybkie rozpatrzenie mej prośby

Kocham Cię piczko!
A z takim zdjęciem to podanie powinno być rozpatrywane w pierwszej kolejności

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 19:36   #1467
agnieszkaK
Zadomowienie

jestem!!
już po wizycie, zaraz Wam opiszę! nie wiem czy zdążę wszystko,ale najpierw najważniejsze!

dziękuję za wszystkie kciuki i pamięć!! jesteście kochane piczony

JESTEM ZADOWOLONA
ogólnie lekarz stary, jak się okazało kilka dni temu, to prowadził ciążę mojej mamy, w sensie ze mną to tak w czasie zwykłej rozmowy z mamą padło jego nazwisko.

zbadał męża, zrobił mu usg(ja byłam na zewnątrz więc nei wiem jak to wyglądało), potem ja zrobił mi badanie z wziernikiem, pobrał wymaz, pomacał od środka (skomentował,że teraz w modzie Polki mają,że są gładkie :p)
potem usg dopochwowe (w życiu tak długo nie miałam robionego), nie pamiętam wszystkich wymiarów, ale powiedział,że jak na 8dc to bardzo dobrze wyszło, w lewym jajniku pęcherzyk chyba 11mm, w prawym chyba 10. mówił coś o grubości błony śluzowej coś,że 6,czy 8. jakaś szerokość (macicy chyba 4cm nie wiem o czym mówił)

ale najgorsze jest to,że mam grzybicę, jakieś drożdżaki, bardzo popularne podobno najprawdopodobniej po antybiotykach, bo szyjkę miałam trochę jakąś tam, więc wziął wymaz i zaraz go zbadał (bo on jest też analitykiem i dużo badań robi u siebie)
w między czasie mój mąż wyszedł i poszedł oddać żołnierzyki! i UWAGA UDAŁO SIĘ ZROBIŁ TO!:brawo:

dużo nam tłumaczył i rozmawiał, opowiadał jakieś tam przypadki..
ja mam kolejną wizytę w czwartek, żeby obserwować cykl i postępy.
dostałam kilka leków przepisanych głównie na tą grzybicę, dla męża też. powiedział,że w czwartek odbiorę wyniki męża.
będzie sprawdzał różne parametry dziś i jutro po 24 godz na przeżywalność czy coś tam!mówiłam mu ,że mąż się stresuje i,że sądzi ,że jest bezpłodny.

ale dziewczyny uwaga, najlepsze jest to,że ja pojechałam do domu, mąż do garażu i niedawno dzwonił do mnie,że p. doktor dzwonił do niego i powiedział,że z nim jest wszystko dobrze!!!!
dzisiejsza wizyta kosztowała w sumie ze wszystkim 300zł

Edytowane przez agnieszkaK
Czas edycji: 2014-03-24 o 19:47
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 19:37   #1468
meire
Zakorzenienie

Cytat:

Dziekuje, Kochana.. gdyby nie skutki uboczne antybiotyku, to byloby juz super.. Ale od piatku mam 2 kg mniej na wadze... nie potrzebuje zadnej diety.. Malo co moge jesc przez te gow.niane tabletki... jedyny plus taki, ze mam taki pusty brzuch, ze az plaski jest...

Jejku... 8 tydzien... To za tydzien zobaczysz malutkie raczki, nozki i slicznie bijace serduszko... cudownie...

Jagatka... leinowie to powinnas jakies hardcorowo seksualne zdjecie zapodac... Ona i potulna owieczka??.. To sie nie krzyzuje...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-03-24, 19:39   #1469
Leine
Zakorzenienie

Jagatka ale będzie z Ciebie futeralu na fotel ja wlasnie leze i grzeje sie w takowym... Także tego... Fajnie jest

Jagacia, Młoda zmienilam juz na 1 stronie kaszaloty Wy moje
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 19:39   #1470
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Kocham Cię piczko!
A z takim zdjęciem to podanie powinno być rozpatrywane w pierwszej kolejności
No w końcu

A jak byłaś dzis u gina to tylko receptę dał? Bez usg? Chyba bez bo byś pewnie zdala relację jak wytrzymujesz w pracy te mdłości?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości