![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
I znów zwymiotowała...tym ryżem
![]()
#4472 |
Zakorzenienie
|
Iffonka!!! Gratulacje wielkie kochana!!!
![]() ![]() ![]() Silver, zdrówka dla Daruni Gocha, zdrówka dla dzieciaków!!! Mam nadzieję, że wszystko będzie okej ![]() Laski nie nadrobię w życiu, mam tyle na głowie że masakra, co siadam przy kompie to robię tylko te papiery (Elllmi ![]() M. ma tyle roboty, że zostaje w robocie po godzinach i jeszcze w domu zasuwa, a ja się wściekam ![]() ![]() Młody przez jakieś 1,5tyg tylko na butli ale wyszła mu dolna dwójka, druga się kluje i dwie czwórki górne. Od wczoraj za to tyle je, że ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj startowałam w Chorzowie na 10km i wybiegałam 5 miejsce wśród kobiet łącznie biegaczy było 850 a babeczek ponad 200 ![]() ![]()
#4473 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o matko biedna Malutka ![]() Cytat:
![]() ![]() Moje Dziecko stwierdziło chyba, że w chałupie syf bo wyciągnęła mopa z wiadra z wodą i przeszła z nim przez cały przedpokój ![]()
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Coś mi się wydaje że pojedziemy do tego szpitala....
![]()
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyśle Ci moje zdjęcie....od razu Co się gęba ucieszy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Silver bardzo Wam wspólczuje, ale moze faktycznie jedźcie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tradycyjnie, zgodnie ze zwyczajem - pomidorowa na niedzielnym rosole ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A... tż to w ogóle jeszcze takie "prawdziwy tż", czy tylko z nazwy? ![]() Cytat:
![]() A gdybyście się jednak nie budowali, to chciałabyś spróbować? ![]() Cudooownie!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --------------------------------- Pola wreszcie pospała, od 20.30 do 6.20, drzemkę miała od 11.30 do 14, a teraz już śpiąca ![]() ![]() ![]() Teraz będziemy się kąpać i pewnie koło 20 do spania ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
W szoku może nie ale jakkolwiek to zabrzmi w momencie kiedy podleliśmy decyzje o staraniu chyba nie wiedziałam na co sie porywam dopiero teraz do mnie wszystko dochodzi. Nie spodziewałam się że to będzie już. Na uczelni będę musiała wziąść dziekanke bo nie dam rady napisać pracy magisterskiej z dwójką tak małych dzieci. A jak u Ciebie podnosisz małego? Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie bym spróbowała ale ja nigdy nie chciałam z tą wyjeżdżać na stałe więc pewnie by mi się tam nie spodobało.
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Iffonka gratulacje ogromne!!!
Silver biedna Daria, strasznie mi jej szkoda ![]() Lady gratulacje za 5 miejsce! I nie pleć głupot żeś gruba, bo oprócz Neti i ja Ci mogę swoje zdjęcie wysłać za karę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy miałaś ostatnią @? na razie targam małego dziś chyba nawet za dużo bo mnie troszkę brzuch pobolewa no i bardzo się boję,że młody mnie kopnie albo coś on ciągle po nas łazi wiesz do mnie to wszystko jeszcze nie dociera powiedzieliście już komuś? bo ja tylko Wam i mamie,reszta musi poczekać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
oj faktycznie nie wygląda to fajnie :/ Zdrowka
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gocha zdrówka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Konto usunięte
|
Lady
![]() ![]() http://www.parkslaski.pl/images/phoc...l_img_5519.jpg ten po lewej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy, czekamy na wizyte u ginka Bartek dzisiaj przeszedł samego siebie, normalnie jak by go złość rozrywała.
![]() |
#4486 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
też tak miałam, Agatka 2l, ja z krwiakiem w bonusie, a ta miała fazę na łażenie po nas... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45734936]nie bierz
![]() też tak miałam, Agatka 2l, ja z krwiakiem w bonusie, a ta miała fazę na łażenie po nas...[/QUOTE] pamiętam rety jak ten czas leci, zdawało mi się,że Agatka była starsza ![]() iffonka, szaja ma racje z tą pracą, teraz pisz, masz większą motywację poza tym zaraz po urodzeniu dziecko i tak śpi gorzej potem z wolnym czasem |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Coś mi sie telefon popierniczył i nie mogę nic wysłać
![]() Przyszłam tylko pogratulować Iffonce- ![]() Silver- co z Wami? Mykam do łóżka ale będę podczytywać chociaż. Branoc ![]()
#4489 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam Kochane za życzenia Zdrówka dla Blanki.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ifonka ogromne gratulacje! Zaraz nam się tu zrobi wątek poczekalni w odchowalni ![]() Silver biedna Daria,tak mi Was szkoda,tyle się na Was zwaliło ostatnio. Myślę o Was ciepło ![]() Yellow ja nie mam słów na ta Twoja rodzinę! ![]() Pstryczku Kubuś i jego nocne przeboje Położyły mnie na łopatki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Nadrobiłam cały weekend ale nie cytowałam bo wtedy nadrabiałabym chyba jeszcze ze dwa dni. Z tego co pamiętam: Silver, Fewcia, Gocha, zdrówka dla dzieciaczków ![]() Iffonka, Gratulacje!!! ![]() Deli, super że zdecydowałaś się dalej karmić ![]() Pstryczku, moja Mała na razie też tylko gaworzy ale nie przeszkadza jej to bardzo precyzyjnie komunikować swoich potrzeb ![]() Debrah, jeśli chodzi o pozwalanie dziecku na różnego rodzaju bałaganienie czy bawienie się innymi rzeczami niż zabawki, to ja Małej też na dużo pozwalam, jak mamy gości to aż czasem się dziwią że jej chyba wszystko wolno... Ale jak de facto nie mam nic przeciwko to po co mam jej zabraniać? W zasięgu jej rąk nie ma żadnych niebezpiecznych rzeczy lub takich co są wartościowe a mogłaby je zniszczyć, jak się jakaś zdarzy to od razu zabieram. I właśnie gdzieś czytałam i do mnie to przemawia, że nie powinno się nadużywać zabraniania, tzn. powinno się zabraniać wtedy kiedy jest to uzasadnione a nie dla jakiejś idei, że np ktoś inny by nie pozwolił. Bo skoro mi jest tak naprawdę wszystko jedno to nie będę konsekwentna, raz zabronię a raz będę zmęczona i jej pozwolę. A jak mi zależy żeby Mała czegoś konkretnego nie robiła, np nie bawiła się okularami męża bo może je zniszczyć to zawsze jej tego zabronie i Mała się szybko nauczy. A wiadomo też że zakazany owoc jest bardziej kuszący więc niektórymi rzeczami pozwalam jej się pobawić przy mnie pod moim nadzorem po to żeby daną rzecz poznała i potem się do niej już nie wyrywała. A jeśli zdarzy się że jednak Mała zacznie robić coś czego sobie nie życzę to zazwyczaj zabieram daną rzecz/ odciągam Małą i odwracam uwagę. A jeśli chodzi o ubieranie bo pytałaś czy Ty czy mama przegięła, to mi się wydaje że możliwe że żadna ![]() Little, trzymam kciuki żebyś szybko znalazła coś lepszego i żebyś jeszcze się cieszyła że tak się potoczyło z pracą ![]() Co do prawa jazdy, to ja mam już od prawie 12 lat ale raz jeżdżę często, potem przerwa i tak ciągle, ostatnio jeździłam jeszcze przed ciążą więc muszę się znów przyzwyczaić. No i muszę zacząć jeździć po Warszawie, bo tak to raczej jak jechaliśmy gdzieś w trasę to prowadziłam. No ale teraz się już robi lepsza pogoda to pewnie coś zacznę działać ![]() A teraz co u nas ![]() Spędziliśmy cudowny weekend, w sobotę było pięknie więc pojechaliśmy do zoo, potem w parku naprzeciw Julka zdrzemnęła się w Tuli a my z mężem spokojnie sobie pospacerowaliśmy i pogadaliśmy. Wczoraj już było gorzej z pogodą ale byliśmy na basenie a potem wpadła siostra z chłopakiem i było bardzo miło. A dziś mieliśmy szczepienie mmr (Priorixem). Julka bardzo dzielnie zniosła, zapłakała tylko chwilę, już po wkłuciu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane, melduję, że nie mam kompletnie czasu teraz pogoda u Nas kiepska siedziałyśmy w domu więc mała dostawała juz do głowy.
Ja jeszcze chce troche ruszyć z tym biznesem zdjęciowym troche siedze na kompie ona wiaodmo chce do mnie, źle mi że na nim siedze ![]() Widziałam że kolejna fasolka w naszym gronie ![]() ![]() ![]() Nawet nie umiem zebrać myśli żeby napisać coś mądrego ![]() Silver jak Daria? ![]()
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Silver - co u Was? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Pisalam Wam dzis ze Kuba zasnal wczoraj sam na kanapie...
zobaczcie jak zasnal dzis!!! ![]() ![]() ![]() ps. uprasza sie o niezwracanie uwagi na nozie tatusia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurczę... ![]() Zdrówka !! Cytat:
GRATULACJE ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobre. Mi Zuzka wczoraj zasnęła na kolanach, przy włączonym kompie z piosenkami ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-03-24 o 20:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuba wymiata po prostu ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Jesteśmy jeszcze w domu. Daria zasnela. Ostatnio wymiotowala o 18. Potem wypila trochę herbatki, zjadła herbatnika. Mleczka jej nie dawałam.
Ale miała znowu biegunkę. Jak w nocy się pogorszy to jedziemy do szpitala. Biedulka moja ![]() Pierwszy raz mi wymiotowala i taka przestraszona była. Nie wiedziała co sie dzieje ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160
#4499 |
Zakorzenienie
|
ja też małżowi pokazałam
![]() ![]() ![]() ![]() biorę się za papiery ![]() ![]() ![]()
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że obejdzie się bez szpitala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.