Scent Bar LII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-24, 16:40   #1771
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar LII

laski jaki mialam dzis sen

super realistyczny, bez zadnych pokreconych akcji i zwrotów jak w snie....jak normalne zycie... a sniło mi sie ze poznałam Jareda Leto i ze zostalismy parą i ciagle gadaliśmy na rózne skomplikowane tematy, przytulasy tez były, ale seksu ni
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 16:48   #1772
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

super realistyczny, bez zadnych pokreconych akcji i zwrotów jak w snie....jak normalne zycie... a sniło mi sie ze poznałam Jareda Leto i ze zostalismy parą i ciagle gadaliśmy na rózne skomplikowane tematy, przytulasy tez były, ale seksu ni
Ale bez seksu Z JL ... Niemożnościowe to jest. Ale zazdroszczę u mnie ząbiaki
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 16:55   #1773
Murszafka
To ja :)

Matko, u mnie w robo dziś sobie wszyscy do oczu skaczą... Nawet trudno powiedzieć za co... Siedzę, obserwuję i czuję się, jak w zole...

Idę do optyka, małżon połamał okulary, ale oczywiście nie ma kiedy pójść sam... No syf, jak smok...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 17:11   #1774
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

fuble, też bym go nie chciała
Stary 2014-03-24, 17:14   #1775
Betty83
Zakorzenienie

znad latte

Ju trzymam mocno

Ewusiu świetne zdjęcia
ja znowu wróciłam bez (no parę pubowych ) za to byłam na meczu i piwie w kościele
i jeszcze paru fajnych miejscach i na Clannadzie i Mary Black

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Macham znad zapisania dida do przedszkola i proszę o modlitwy w tej intencji. Niech się z nią inni pomęczą

ad cukierków urodzinowych w przedszkolach

Tz dostał krem z neomycyną na infekcję ucha (diagnoza na 90% wg lekarza), właśnie wnikamy jak to zaaplikować żeby niczego nie uszkodzić
Stary 2014-03-24, 17:24   #1776
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Widziałam dość tanie w dekatlonie
a sama mam z rossmana

Nam zimę pozwolił przetrwać serial komediowy
"Dwóch i pół " specyficzny ale śmiechowy
1. dzięki

2. Widzieliśmy, oglądamy po fefnaście razy, nasza ulubiona szydera jako i Diabi Nadali Ale chwilowo mam głód szpiegowskich

Cytat:
[

Macham znad zapisania dida do przedszkola i proszę o modlitwy w tej intencji. Niech się z nią inni pomęczą

I idę dziś zamówić nowe mebelki kuchenne ^^ Będzie kicz w postaci klasycznych szafek BRW w kolorze sosna syberyjska + jakiś ciemnobrązowy blat.
1. hell yeah

2. poka poka Wiem, że się nie boisz mojej niedyplomatycznej szczerości, ale mogę w razie co zamilknąć kulturalnie syberyjska to taka srebnawa? szarawa? mamy taki podłóg inne syberyjskie drzewo, kolor pikny co cut

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-03-24 o 17:27
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 17:30   #1777
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. dzięki

2. Widzieliśmy, oglądamy po fefnaście razy, nasza ulubiona szydera jako i Diabi Nadali Ale chwilowo mam głód szpiegowskich

Najlepciesza Berta jest

A oglądałaś Wikingów? Nie szpiegowski ale bardzo dobrze odzwierciedlający historię
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 17:38   #1778
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepciesza Berta jest

A oglądałaś Wikingów? Nie szpiegowski ale bardzo dobrze odzwierciedlający historię
yep

Nie, Wikingów niet ale nie mam ochoty na żadnych wikingów ja chcę porwania, ucieczki, zagrywki, przykrywki, podwójnych agentów
Nie chcę nic na serio - choć dziś chyba odpłynę pod kocykiem bo smętny dzień
Stary 2014-03-24, 19:51   #1779
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Mam pytanko: zakupiłam buciki używane na all, w aukcji była napisana długość wkładki, buciki przyszły i okazało się że zamiast wkładki musieli zmierzyć całą podeszwę i nawet ich nie włożę Napisałam o tym maila do sprzedającego, nie dostałam odp. I teraz myślę co by tu....... negatyw się chyba nie należy(zwłaszcza że to nowy sprzedający i ma dotychczas jeden komentarz) może neutral? ale kurde nie lubię być olewana
towar niezgodny z umową/opisem, zdecydowanie na komentarz negatywny

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 19:59   #1780
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
poka poka Wiem, że się nie boisz mojej niedyplomatycznej szczerości, ale mogę w razie co zamilknąć kulturalnie syberyjska to taka srebnawa? szarawa? mamy taki podłóg inne syberyjskie drzewo, kolor pikny co cut
Niestetyż nie będzie syberyjskiej bo na żywo okazała się żółto-zielonkawa Więc wybrałam beżowo-kawowy klon, lepiej pasi do łososiowych ścian a do tego blat w kolorze ciemnego kasztanu jakby... I czarne, metalowe uchwyty a'la stare. TŻ zgłupł jak zaczęłam dyskutować o kolorze kafelków w kontekście koloru klonu, łososia i kawowego Chwilowo żadnych fotek ani planów nie mamy.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 20:13   #1781
Parabelka
Panaroja

snad majeranku
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki, kochane.
W tym tygodniu walczę o twórczą emeryturę Wojtka w Zusie
Załatwiam szkołę dla Gucia - zgłoszenie
Odwołuję się od kosztów sądowych
Dostaję decyzję o dodatku mieszkaniowym ( teraz czynsz za 28,5 m wynosi 644 zł!)
Spotykam się z profesorem w spr. stypendium z Ministerstwa
Kończę nagranie do stypendium
Idę do Ministerstwa na konsultacje w spr. Duftartu
Zaczynam 3 nowe zlecenia
Matkoooo...

Cytat:
Napisane przez bogusia32 Pokaż wiadomość
jeszcze jakieś skojarzenia podrobowo-anatomiczno -cielesne ? Śmiało nie krępujcie się
śledziona i kawałek żondołka
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
na palce granie na klawiszach. Od kiedy gram, to mi pierścionki się poluzowały tudzież gitara czy intensywne napierdzielanie na klawiaturze kompa po godzinie dziennie też może pomoże
żebymtoja miała czas
Cytat:
Zadanie specjalne jakie flachony ma na toaletce Joan Collins?
http://www.pudelek.pl/artykul/65097/...ch_s/foto_1#s9

1
2 szminka dobra na wszystko

Przy gruźlicy robi się posiew tzw plowiny Czy jakoś tak
1.na pewno Femme i Chanel 5 , reszty nie wiem
2.
3.
4.plwociny , ale to nie jest posiew z oskrzeli
Cytat:
A ja dziś z okazji że okres dostałam posprzatałam, szafę, szafkę z ubraniami i pawlacz i pochowałam już zimowe buciska

Cytat:

Parabelko,
zaproś Śnieżkę do mnie na darmowe warsztaty z tycia.
Wczoraj wciągnęłam 1500 kcal w chipsach, 500 w waflach, poza tym trochę normalnego żarcia i wino

Mówisz? Nie mam żadnej, może powinnam sobie sprawić

I idę dziś zamówić nowe mebelki kuchenne ^^ Będzie kicz w postaci klasycznych szafek BRW w kolorze sosna syberyjska + jakiś ciemnobrązowy blat.
1.marne szanse - pół bochenka chleba z masełkiem i mienskiem , tabliczka czekolady i 20 deka cherbatników na raz i nic jej wystarczy że nie zje jednego posiłku dziennie i już chudnie
2.
3.fiu fiu

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Właśnie się okazało że deszcz leje
testujem ze Śnieżką hindusko-arabskie cuda kosmetyczne , ona się wysmarowała jakimś olejkiem do włosów , olejem kokosowym , ja się żeńszeniem zamierzam wypacykować i wodą różaną i zobaczymy czy jutro lustra nie pękną

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 20:33   #1782
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Niestetyż nie będzie syberyjskiej bo na żywo okazała się żółto-zielonkawa Więc wybrałam beżowo-kawowy klon, lepiej pasi do łososiowych ścian a do tego blat w kolorze ciemnego kasztanu jakby... I czarne, metalowe uchwyty a'la stare. TŻ zgłupł jak zaczęłam dyskutować o kolorze kafelków w kontekście koloru klonu, łososia i kawowego Chwilowo żadnych fotek ani planów nie mamy.

coś mi się przypomniało...
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...PS5OqrZlGVDC4Q
Stary 2014-03-24, 21:28   #1783
justynaneyman
Zakorzenienie

Och, dziękuję Wam wszystkim za kciukasy! na razie - szkoła wybrana, jutro składamy papiery
Z zusu mam pierwsze sprawdzenie okresów składkowych - przez nich, jest ok, ale czekam na te najważniejsze z Trójmiasta. Modlę się, żeby nie naliczyli odsetek - bo jak jeszcze W. mieszkał tam, to coś bąkali o kilkunastu tysiącach że musi zapłacić
No i ubezpieczyłam całą rodzinę

Jutro dzień drugi - prawdopodobnie dwie rzeczy się rozstrzygną. Listonosz kiedyś doprowadzi mnie do zawału - pomyśleć, że kiedyś nasłuchiwałam turkotu jego kółek, bo to oznaczało flakonik

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 21:45   #1784
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
uwieeeeelbiam

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad majeranku
Czy on jakoś przeciwbakteryjnie działa? w jakiej formie?

Cytat:
Och, dziękuję Wam wszystkim za kciukasy! na razie - szkoła wybrana, jutro składamy papiery
Z zusu mam pierwsze sprawdzenie okresów składkowych - przez nich, jest ok, ale czekam na te najważniejsze z Trójmiasta. Modlę się, żeby nie naliczyli odsetek - bo jak jeszcze W. mieszkał tam, to coś bąkali o kilkunastu tysiącach że musi zapłacić
No i ubezpieczyłam całą rodzinę

Jutro dzień drugi - prawdopodobnie dwie rzeczy się rozstrzygną. Listonosz kiedyś doprowadzi mnie do zawału - pomyśleć, że kiedyś nasłuchiwałam turkotu jego kółek, bo to oznaczało flakonik
Trzymam za gładko układające się sprawy Nie robię jupi żeby nie zapeszyć Ale świetnie, że sprawy Duftartu i w ogóle Twojego malarstwa weszły na taki tor. Tzn same nie weszły, świetny im plan wymyśliłaś - stypendium etc To namacalny atut w w świecie biznesu będzie.
Stary 2014-03-24, 22:30   #1785
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Przywiozłaś sobie coś ciekawego? Coś Was zaskoczyło najbardziej? Jakieś ciekawostki?
Mnie kozy na gałęziach Normalnie kuzynki kota czy jak?
Z Maroka można bardzo dużo ładnych rzeczy przywieźć, bo oni tam bardzo chronią tradycję rękodzieła (m.in przez nakładanie bardzo wysokiego cła na podróby z Chin, żeby nie opłacało się ich sprowadzać) No więc jakby ktoś kasy miał górę i miejsca w walizce to można by przywieźć tego w trzy i trochę no ale my wydaliśmy większość kasy na wycieczki więc kupiliśmy tylko drewnianą kobrę jakieś przyprawy i po marokańskim winie dla rodziców jednych i drugich
Nie przywiozłam sobie żadnego arganowego kosmetyku, nad czym ubolewam, ale nie mogłam sie zdecydować co chcę więc ostatecznie nic nie kupiłam

Ad kozy to chodzą one po drzewach ponieważ nie ma na ziemi już nic do jedzenia więc takie są sprytne ze uczą się wchodzić tam gdzie jest jedzenie

Na wycieczce do Marrakeszu mieliśmy przewodnika Marokańczyka mówiącego po Polsku i naprawdę bardzo dużo nam rzeczy o kraju podpowiadał, ale co mi się rzuciło w oczy najbardziej to ich szacunek do króla tzn pewnie to taka propaganda ze o królu nie można źle mówić, no ale mógł nie mówić wcale jakby się nie zgadzał z jego reformami, a mówił sporo i za każdym razem dobrze
Ogólnie ludzie są tam bardzo mili i wbrew moim obawom wcale nie tak bardzo nachalni (nie byłam w innych krajach typu Egipt, ale już nawet w Turcji wydawało mi sie że bardziej naciągali na zakupy i inne takie )
Cytat:
Napisane przez bogusia32 Pokaż wiadomość

Ewuś przepięknie tam, ależ będziesz miała wspomnień.Również czekam na jakieś ciekawostki około wycieczkowe

Cytat:
ale cudnie zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Ewuś - kozy

Cytat:
ale światło jasne

Cytat:
Ale cuda

Cytat:

Mam pytanko: zakupiłam buciki używane na all, w aukcji była napisana długość wkładki, buciki przyszły i okazało się że zamiast wkładki musieli zmierzyć całą podeszwę i nawet ich nie włożę Napisałam o tym maila do sprzedającego, nie dostałam odp. I teraz myślę co by tu....... negatyw się chyba nie należy(zwłaszcza że to nowy sprzedający i ma dotychczas jeden komentarz) może neutral? ale kurde nie lubię być olewana
powinni pozwolić Ci zwrócić buty, jeśli tego nie zrobią to negatyw się należy
Cytat:
Ewuś, lol - kozy! Chyba było jakieś przysłowie z kozą i pochyłym drzewem? Na pochyłe drzewo krzywa koza skacze?
Te lampy z fotki są metalowe? Cudne, chcę taką tylko nie pasi mi do wystroju.
Ale najbardziej podoba mi się plener
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1395602098
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1395602098

jakoś tak z tymi kozami było
lampy metalowe też mi się podobały (a TZ sie w nich totalnie zakochał, ciągle im zdjęcia robił ) no ale też nie pasują mi do wystroju
Cytat:

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Ewusiu świetne zdjęcia

Cytat:

nadal bardzo mocne

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 22:42   #1786
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam za gładko układające się sprawy Nie robię jupi żeby nie zapeszyć Ale świetnie, że sprawy Duftartu i w ogóle Twojego malarstwa weszły na taki tor. Tzn same nie weszły, świetny im plan wymyśliłaś - stypendium etc To namacalny atut w w świecie biznesu będzie.
Na razie to jak orka na ugorze - tzn zlecenia są, nie mogę narzekać - co do duftartu - będzie Eden i Womanity! zamówione zostały.
W rekomendacjach do Ministerstwa mam instytucję za granicą, która napisała, że ma zamiar ze mną długofalowo współpracować przez zorganizowanie wystawy, warsztaów itp - ale termin wystawy wiąże się z podpisanie umowy i tego jeszcze nie ma. Mam się szykować na wiosnę 2015, ale wiecie, póki nie mam pewnego terminu, to się nie podpalam.

A co do Panienek - widzę już Mursz jako piękną sylwetkę na torcie w swiatełkach ze świeczek, jak na scenie

Stary 2014-03-24, 22:49   #1787
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Ewuś
Polly - doszło wszystko? Nienaruszone?

Dostaję decyzję o dodatku mieszkaniowym ( teraz czynsz za 28,5 m wynosi 644 zł!)
Zaczynam 3 nowe zlecenia
Matkoooo...

doszło
zaskoczył mnie rozmiar obrazu, nie wiem czemu mialam zakodowane ze on ma 50x70 ,
no i teraznie ma go w co oprawic.

jak nalezy go oprawic? bez szkła na przedzie? w zwykła ramkę ze sklepu sie da? czy nie bardzo?

a rysunki chyba za szkło wsadzic?

TZ chciał polizac rysunki dla sprawdzenia autentycznosci

co do reszty trzymam kciuku , ministerstwo brzmi powaznie
Stary 2014-03-24, 22:50   #1788
Murszafka

Cytat:
A co do Panienek - widzę już Mursz jako piękną sylwetkę na torcie w swiatełkach ze świeczek, jak na scenie
O mamo, nie będę spała, jak już zaczniesz!!
Trzymam kciuki za wszystkie sprawy!!! Z ZUSem też się bujać będę, bo mi kapitał początkowy zgubił...

Jeżu, jeżu, jaki mam ☠☠☠☠☠☠☠nik w mieszkaniu... Jak w czasie hamsinu się czuję, wszędzie pył...

Stary 2014-03-24, 22:54   #1789
Polly_
grozi wypollizowaniem

aaaa...i chcialam zapytac o co chodzi z tym nagrywaniem? widzialam i czytalam na blogu ze w studio cos nagrywasz..ale sie nigdzie nie doczytałam w jakim celu?

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Na razie to jak orka na ugorze - tzn zlecenia są, nie mogę narzekać - co do duftartu - będzie Eden i Womanity! zamówione zostały.
W rekomendacjach do Ministerstwa mam instytucję za granicą, która napisała, że ma zamiar ze mną długofalowo współpracować przez zorganizowanie wystawy, warsztaów itp - ale termin wystawy wiąże się z podpisanie umowy i tego jeszcze nie ma. Mam się szykować na wiosnę 2015, ale wiecie, póki nie mam pewnego terminu, to się nie podpalam.

ja ajestem chetna na blacka cdg jakby co...ale nic na siłe nie zamawiam..moze sam z Ciebie wypłynie to sie zgłosze...

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

ostatni tydzien sprzatalam chaupe....
urobek sprzatania to 26 kg makulatury i 19 kg ciuchów,
uwazam ze nieźle mi poszło
Stary 2014-03-24, 23:03   #1790
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly Pokaż wiadomość
znam to - będziesz mieć teraz spokój na dobrych kilka lat ( no może z wyjątkiem tego roku )

Ewuś - dzięki za odpowiedź, uwielbiam takie relacje, punkt widzenia wycieczkowicza. Lampy mnie oczarowały nie mogłam oderwać wzroku, ale również skwitowałam, że nidzie się by u nas taka nie sprawdziła.

choooociaż obstawiam kiedyś na taras (czyli jak powstanie) lub na ogród/plac na wieczorne spotkania przy ognisku a zwłaszcza jego braku Już o takich myslałam nie raz bo w marketonach byli stylizowane w ten deseń Ale oryginały czaaaad

Właśnie Red pomyślałam o Twym balkonie - widzę ją tam

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-03-25 o 11:06
Stary 2014-03-25, 00:05   #1791
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Spoo zawsze potrafisz podnieść na duchu będę ryczącą czterdziestką

Cytat:

Zaczynam 3 nowe zlecenia
Matkoooo...

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Baru - lampka KLIK
Mamy ciut podobny żyrandol

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Też widziałam ten wąt

Cytat:

Czy on jakoś przeciwbakteryjnie działa? w jakiej formie?
W formie maści

Dobranoc
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 00:12   #1792
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
doszło
zaskoczył mnie rozmiar obrazu, nie wiem czemu mialam zakodowane ze on ma 50x70 ,
no i teraznie ma go w co oprawic.

jak nalezy go oprawic? bez szkła na przedzie? w zwykła ramkę ze sklepu sie da? czy nie bardzo?

a rysunki chyba za szkło wsadzic?

TZ chciał polizac rysunki dla sprawdzenia autentycznosci

co do reszty trzymam kciuku , ministerstwo brzmi powaznie
O rany, ja też myślałam, że 50 na 70
W ramki, od ramiarza, zwykłe. Z dyktą u innych klientek nie było żadnego problemu. My osobiście wsadzaliśmy w ramki i od tyłu zaginaliśmy małe gwoździki, żeby się trzymało.
A rysunki za szkło. Co do autentyczności, lizanie jest b. złym pomysłem, bo to tusz i ołowek - niech twój luby spojrzy pod różnymi kątami, zobaczy, że ręczna robota, no i jest połysk od ołówka

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
O mamo, nie będę spała, jak już zaczniesz!!
Trzymam kciuki za wszystkie sprawy!!! Z ZUSem też się bujać będę, bo mi kapitał początkowy zgubił...
No wiesz, Skrb nie przesyła mi specyfikacji ad jej dwóch Panienek, więc być może wejdziesz za Nią w kolejkę
Co do Zusu - nie bój się, przy składaniu wniosku poprosisz o sprawdzenie okresów składkowych - chyba i teraz możesz to zrobić. Panie są b. pomocne i pan Śmieszek serio - tak się nazywa. A u mnie w Wierzejkach na mięsie stoi pan Ciastek

Cytat:
aaaa...i chcialam zapytac o co chodzi z tym nagrywaniem? widzialam i czytalam na blogu ze w studio cos nagrywasz..ale sie nigdzie nie doczytałam w jakim celu?

ja ajestem chetna na blacka cdg jakby co...ale nic na siłe nie zamawiam..moze sam z Ciebie wypłynie to sie zgłosze...
Nagranie służy do prezentacji potrzebnej do ubiegania się o stypendium. Czyli musi być głos (dźwięk) i obraz. Dźwięk robi Ola VS w studiu nagraniowym (Company) a obrazy montuje VI4
Wszystkie drogi prowadzą do forum perfumowego

czy Black miałby być w formacie Odeura czyli Czarnego Kręgu? Byłabym wdzięczna, gdybyś go zmierzyła, bo przycinacz od dykty policzył mi jak za 50 na 70

Do Blacka dojdzie na pewno
Tylko najpierw mam 5 Panienek i pieska i 2 Duftarty oraz Karalucha2.
Ale jak mnie weźmie wena, to nie powiem - zacznę Blacka Już z myślą, żeby był do pary do Odeura twojego

Gdybym nie malowała, od tych papierków i urzędów sama bym się chyba zmieniła w urzędniczkę i zwariowała

Stary 2014-03-25, 00:24   #1793
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
O rany, ja też myślałam, że 50 na 70
W ramki, od ramiarza, zwykłe. Z dyktą u innych klientek nie było żadnego problemu. My osobiście wsadzaliśmy w ramki i od tyłu zaginaliśmy małe gwoździki, żeby się trzymało.
A rysunki za szkło. Co do autentyczności, lizanie jest b. złym pomysłem, bo to tusz i ołowek - niech twój luby spojrzy pod różnymi kątami, zobaczy, że ręczna robota, no i jest połysk od ołówka

No wiesz, Skrb nie przesyła mi specyfikacji ad jej dwóch Panienek, więc być może wejdziesz za Nią w kolejkę
Co do Zusu - nie bój się, przy składaniu wniosku poprosisz o sprawdzenie okresów składkowych - chyba i teraz możesz to zrobić. Panie są b. pomocne i pan Śmieszek serio - tak się nazywa. A u mnie w Wierzejkach na mięsie stoi pan Ciastek

Nagranie służy do prezentacji potrzebnej do ubiegania się o stypendium. Czyli musi być głos (dźwięk) i obraz. Dźwięk robi Ola VS w studiu nagraniowym (Company) a obrazy montuje VI4
Wszystkie drogi prowadzą do forum perfumowego

czy Black miałby być w formacie Odeura czyli Czarnego Kręgu? Byłabym wdzięczna, gdybyś go zmierzyła, bo przycinacz od dykty policzył mi jak za 50 na 70

Do Blacka dojdzie na pewno
Tylko najpierw mam 5 Panienek i pieska i 2 Duftarty oraz Karalucha2.
Ale jak mnie weźmie wena, to nie powiem - zacznę Blacka Już z myślą, żeby był do pary do Odeura twojego

Gdybym nie malowała, od tych papierków i urzędów sama bym się chyba zmieniła w urzędniczkę i zwariowała

co do formatu to sie nie zastanawiałam,problem jest taki ze mam mało scian i wiele sie na nich nie zmiesci juz

a odeur ma 60x80 cm
a tę prezentację mozna bedzie gdzies zobaczyc? strasznie jestem ciekawa
Stary 2014-03-25, 00:33   #1794
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
co do formatu to sie nie zastanawiałam,problem jest taki ze mam mało scian i wiele sie na nich nie zmiesci juz
u mnie naprzeciwnie - mam zbyt dużo pustych ścian i nie stac mnie na takie formaty ryczę pod niemal każdym postem bloga Ju że mogę sobie pomarzyć. Ale serio tak jest, szukamy od 2 lat obrazu, i ja już wiem, że go nie znajdziemy, że on musi powstać. Ale niestety format nas zabija. Dlatego nie wchodzę nawet w dyskusje o koncepcji

Na całe szczęście dla mnie to co mi sie w Justyny obrazach podoba najbardziej - fiolety, mrok, "negatywy" nie pasuje i tak do pokoju z pustą ścianą, niby egzotycznego ala Indiana Jones z meblami w kolorze koniaku W przeciwnym wypadku zbierałabym na obraz
Stary 2014-03-25, 01:08   #1795
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Właśnie Red pomyślałam o Twym balkonie - widzę ją tam
O taaak Ale to się nie opłaca.

Cytat:

Cytat:

marne szanse - pół bochenka chleba z masełkiem i mienskiem , tabliczka czekolady i 20 deka cherbatników na raz i nic jej wystarczy że nie zje jednego posiłku dziennie i już chudnie
1. dwa rybie pęcherze
2. nienawidzę jej! Jeszcze napisz, że ma 170 cm i 45 kg

Rejcz, for ju drobne kuchenne zestawienie obrazkowe. Fronty będą mniej więcej jak na obrazku (nie umiem uchwycić koloru, ten wzór w każdym razie), identyczny blat a'la stare drewno, uchwyty takie o czarne, do tego piekarnik ecru z mosiężnymi bajerami (ale kicz ), beżowy zlew, beżowa płyta gazowa również z mosiądzem.
Poza tym mamy w kuchni czarny metalowy stolik w stylu prostej metaloplastyki, chcę zawiesić stary ciemnobrązowy barometr i okrągły starodawny zegar w mosiężnej ramce.
Można krytykować to jeszcze coś zmienię
Nad kafelkami debatuję. Mamy gładkie śledziowe ściany + podłogę z terakoty w beżowo-śledziowym kolorze. Kawowe kafle bym ewentualnie pyknęła ale boję się przegiąć z kolorystyką więc póki co skłaniam się ku tym w górnym prawnym rogu.

A teraz lete spać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ROYAL-_26_-INTRYGIA-XXVI-front.jpg (98,2 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2014-03-25 o 01:09
Stary 2014-03-25, 01:46   #1796
Polly_
grozi wypollizowaniem

Redd zastanawiam sie jak w jednym czlowieku moze sie miescic polaczeniemgustu ciuchowego i wnetrzarskiego w takim zwstaiweniu jak u ciebie
Stary 2014-03-25, 06:19   #1797
Murszafka

Cytat:
znam to - będziesz mieć teraz spokój na dobrych kilka lat ( no może z wyjątkiem tego roku )
To nie ja, to Polly :-D
Fajnie, wstałam, czekam na przystanku, a autobusu na jogę brak... Zaraz mnie złość zabije...

Stary 2014-03-25, 07:17   #1798
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ja też się muszę zebrać za sprzątanie, szczególnie w ubraniach by się przydał porządek

Znad kawy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 08:42   #1799
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Redd zastanawiam sie jak w jednym czlowieku moze sie miescic polaczeniemgustu ciuchowego i wnetrzarskiego w takim zwstaiweniu jak u ciebie
Może mam nieuświadomione rozdwojenie osobowości?

Stary 2014-03-25, 08:45   #1800
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:

Polly taaaka okazja i nie skorzystać.., toć to grzech

Cytat:

Cytat:
1. dwa rybie pęcherze
że też żadna tam serc nie widzi no
czy serca to też podroby ?

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
dzięki za relacje kochana aż chce się tam pojechać...

Cytat:
Rejcz, for ju drobne kuchenne zestawienie obrazkowe. Fronty będą mniej więcej jak na obrazku (nie umiem uchwycić koloru, ten wzór w każdym razie), identyczny blat a'la stare drewno, uchwyty takie o czarne, do tego piekarnik ecru z mosiężnymi bajerami (ale kicz ), beżowy zlew, beżowa płyta gazowa również z mosiądzem.
Poza tym mamy w kuchni czarny metalowy stolik w stylu prostej metaloplastyki, chcę zawiesić stary ciemnobrązowy barometr i okrągły starodawny zegar w mosiężnej ramce.
Można krytykować to jeszcze coś zmienię
Nad kafelkami debatuję. Mamy gładkie śledziowe ściany + podłogę z terakoty w beżowo-śledziowym kolorze. Kawowe kafle bym ewentualnie pyknęła ale boję się przegiąć z kolorystyką więc póki co skłaniam się ku tym w górnym prawnym rogu.
siorka właśnie kuchnię i salon stylizowała na ''stare'' i piecyk ma identyko prawie jak ten co u Ciebie,zlew też beżowy, blaty czarny marmur z tym że do tego nad piecykiem i blatami poszła cegła ,taka jak w saloonie w załączniku(nie mam foto kuchni) , wygląda to booosko.
20140314_194313.jpg

Edytowane przez bogusia32
Czas edycji: 2014-03-25 o 08:47
bogusia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości