|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 5
Buuu, nie bylo piżam
Tzn. były, ale same Lki
|
|
|
|
#4893 | ||
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
. To prawda opłaca się kupić dla samych spodni. Jakieś nowe serki wędzone, takie ala warkocz, z przyprawami i bez, wypatrzyłam. Małe opakowania po 2,99zł. I w ogóle wydaje mi się, że trochę nowości w serach jest. Ale niestety byłam tylko na chwilę i nie przyjrzałam się dokładanie. ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4573189 6]dobrze że mam 37,5 38. Tylko jak jest promocja to ten rozmiar pierwszy znika.
Znajoma mi mówiła, że kupuje buty w Deichmannie bo często zostaje tam 41. Zdaje mi się że widziałam 42 nawet.[/QUOTE] w deichmannnie nawet i do 44 rozmiaru są buty, wypuszczają serie xs od 35 i xl do 44
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Polecacie może łososia wędzonego? Czaję się na niego już od dłuższego czasu, ale nie wiem czy dobry. No i zainteresował mnie też ser Brie z dodatkami (z pesto, szczypiorkiem, cebulką...). Kupowałyście go kiedyś?
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Lady D.
|
dzisiaj drugi raz zawiodłam się na lidlu bo jak robię większe zakupy Panie mi nabija w kasie zawsze drozszą odmianę owoców.. np dzisiaj wzięłam kilo tych tanszych jabłek bez nalepki, a cena na paragonie tych drozszych, tak samo pomarancze wzięłam te za 3.49 a cena tych sycylijskich czy jakis z naklejką 4.99....
oczywiście dopiero zobaczyłam to w domu, niby grosze, ale irytujace, nie po to biorę tansze, aby płacić za droższe.. |
|
|
|
#4898 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś przed 20 zobaczyłam tylko kartkę z ceną piżam. Nie została absolutnie żadna. A tak chciałam... Podobały mi się te jeansy w zielony wzór, ale jak dla mnie to do nich trzeba miec idealne nogi.
|
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Zadomowienie
|
Dorwałam gnocchi z pesto
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Racja, że niby grosz, a jednak drażni.
|
|
|
|
|
#4902 | |
|
Lady D.
|
Cytat:
mam nauczkę na przyszłość i przestrzegam.. ![]() ale czasem jak się człowiekowi spieszy no to nie patrzy w ten parogon.. chodzi mi o, że to jest robione specjalnie, aby naciagnąć klientów.. to mi się nie podoba. |
|
|
|
|
#4903 |
|
Zadomowienie
|
W Lidlu jest duzo pomylek na paragonie , czesto tez promocji nie nabijaja . Najlepiej patrzec jak nabijaja , ale przy wiekszych zakupach nie ma sie jak . Chociaz i tak dla mnie mistrzostwem jest wpychanie zakupow kolejnej osoby kiedy ktos sie jeszcze nie spakowal . Nie wiem od czego to zalezy , ale zauwazylam, ze niektorzy nie zamykaja kasy albo kasuja tylko jedna rzecz i dopiero wtedy czekaja .
Kiedys w Biedrze nie zdarzylam wypakowac z koszyka , a kobieta zaczela juz mi kasowac jak na wyscigi . Powiedzialam jej , ze nie obchodzi mnie , ze jej sie spieszy , ale nie zaplaca poki nie zobacze jak nabija kazdy produkt .I z pelna zlosliwoscia zaplacilam banknotem 200 zl . Mialam satysfakcje , bo rzeczywiscie nabila mi na samym poczatku pomidory jako nektarynki i nie odeszlam poki nie zrobila zwrotu . Jest to najbardzie nieprzyjemna pani w sklepie, a ja bylam wyjatkowo niewyrozumiala tego dnia
|
|
|
|
#4904 | |
|
Lady D.
|
Cytat:
to akurat jest normą w biedronce czy Lidlu.. chyba taka polityka im szybciej tym więcej pieniedzy sklep zarobi i mniej kilent błędów dopatrzy na paragonie (a raczej nie ma na to czasu Ja tylko zapłacę już jak najszybciej kolejną osobę nabija, a ja nawet nie zdążę spakować zakupów do siatki i mieszają mi się z następną osobą... i kiedy mam czas na sprawdzenie paragonu jak muszę co prędzej pakować, bo już mam wrażenie, że przeszkadzam tej osobie, która jest za mną podliczana... |
|
|
|
|
#4905 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Ale fakt, że najlepiej od razu patrzeć na paragon, tylko zwykle nie ma czasu .I tak mam spore zaufanie do Lidla, w innych sklepach dużo więcej takich pomyłek wyłapałam - szczególnie w Realu, Biedronie i Almie. |
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4907 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Lady D.
|
|
|
|
|
#4909 |
|
maskott
|
mnie też to dotyczy i wkurza. napisałam im maila
![]() nie widziałam wcześniej, że takie fajne piżamy będą, jutro to już po m raczej nie ma co iść. a któraś powie jak z rozmiarówką? tak jak zawsze w lidlu czyli lepiej brać mniejsze? bo jak nie to może l gdzieś ustrzelę, ale jak mam się w tym topić to nie ma sensu...
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba brać mniejsze. Ja wzięłam S i się topiłam (szczególnie w spodniach), chociaż też to było dla dziwne, bo piżamy M-ki posiadam, tylko nie made in lidl. Najwyraźniej mają taką rozmiarówkę.
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kasowania złych rzeczy, to moim zdaniem zdarza się to wszędzie Tak samo w Lidlu, jak i w Almie i w osiedlowym sklepie i w Tesco itd. Chociaż przyznam, że do tej pory w Almie mnie nie okantowali ![]() Ja się nauczyłam i sprawdzam zawsze paragon po odejściu od kasy, czasem tylko tego nie robię, ale generalnie prawie zawsze kontroluję Kiedyś moje mamie w osiedlowym sklepie babka zamiast 3 bułek nabiła 33
|
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
bo to niemiecka rozmiarówka
[tak samo jest w C&A, Tchibo...]---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj widziałam kilka nowości
Płatki typu fitness : naturalne oraz z jabłkami i rodzynkami po 2,99zł Rurki z kremem czekoladowym i waniliowym 280g chyba 3,99zł (nie jestem pewna) w lodówkach przysmaki z serka twarogowego ok. 4.20zł ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
Kiedyś w programie wiem co jem mówili że jak pieczywo się mrozi i rozmraża to uchodzi z niego woda i dlatego te marketowe bułki są za jakiś czas twarde jak kamień
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to znowu myśle odwrotnie niektórzy strasznie sie ślimaczą ja sama staram sie szybko spakować badź wrzucam do koszyka i na spokojnie sie pakuje. Trafia mnie jak babka jest spakowana i układa sobie karty itp w portfelu a czasem mam wrażenie ze ludzie na złość to robią. Zazwyczaj jak stoje w kolejce to ide przed wyjściem dzieci do szkoły i zależy mi aby kolejka posuwała sie szybko. |
|
|
|
|
#4917 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Nasze M to 38, więc teoretycznie jeśli wzięłam S-kę, to powinna na mnie pasować, a spodnie były jak L
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam się pochwalić, więc się chwalę prezentem od Lidla
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2014-03-25 o 13:43 |
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Spora paka
. Co tam ciekawego dostałaś?Nikt nie kupował wędzonego łososia???
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

06.09.2014 

Racja, że niby grosz, a jednak drażni.

mam nauczkę na przyszłość i przestrzegam..