|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13
![]() Cytat:
a co do przedszkola, to spróbuj w państwowym 3 latek ma duże szanse, wpisz,że będzie chodził do 16.!! nawet jak później tak nie będzie, ważne,żeby na początek myśleli,że tak będzie, napisz w miejscu zatrudnienia, że szukasz pracy, ale z dzieckiem to ciężko.. musisz spróbować umówić sie z p. dyrektor i pogadać. To podstawa, żeby Cię zapamiętała. poza tym pracowałam w prywatnym przedszkolu, może te wasze jest wyjąkowe,ale nie chce mi się wierzyć,że pieniądze przechodzą na następny miesiąc,choć może tak jest.. te które ja znam i gdzie pracowałam, kolorowo wyglądają tylko z zewnątrz. jak będziesz chciała coś więcej więcej wiedzieć to na priv ja bym swojego do prywatnego nie wysłała. nawet jakby mnie było stać.. :brawo: 3mam kciuki,żeby było owocnie w fasolkę/ki!! Cytat:
a nie mam starego domu.. więc wiesz.. Cytat:
ale ogólnie to faktycznie nie dużo, jak tyle badań z wynikami od razu.. tylko generalnie w całości wyjdzie i tak. Wiem,że Ty czy debra, też już wydałyście sporo.. aha no i w następnym cyklu hsg to nie wiem ile.. Cytat:
![]() a co do historii jak z filmu, to fajnie,że mogłaś na kogoś liczyć i że mąż jest mądry i zgodził się na to, bo przecież to dla Twojego zdrowia.. a tej lasce to się należało jeszcze więcej z buta trzebabyło. dobrze,że już nie jest waszą znajomą, co za pinda! Cytat:
czyli co robisz?? opisz swój plan działań!
![]() |
#1562 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#1564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja za bardzo nie streszczę bo sama nadrabiam, ale są tu spece od streszczania, więc na pewno pomogą, ja mogę powiedzieć,że wczoraj byliśmy z mężem u gina, a relacja jest na str 49, post 1467
![]() |
#1565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wątku lekka stagnacja - mało się dzieje ![]()
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka super wieści! Brawa dla Tż!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#1567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No na szczęście teraz się nie staramy i tak, bo gdybym miała tak czekać ze staraniami przez ten kariotyp to bym się załamała, a tak nie ma takiego ciśnienia, chociaż 3 miesiące czekania by wystarczyło ![]() Jeżeli chodzi o przedszkole to pytałam wyraźnie dyrektorki czy jak powiedzmy nie dam synka z 10 dni do przedszkola to co będzie? to ona powiedziała, że to zależy ode mnie ile będzie chodził, a pieniądze nie wykorzystane przejdą na kolejny miesiąc. Poza tym mały jest zapisany od września a powiedziała, że jak będzie potrzeba to mogę Go w każdej chwili przyprowadzić za opłatą przed wrześniem. Tylko dzień wcześniej zgłosić. Ja też bym nie oddała małego do pr. gdyby nie monitoring, dostanę hasło i będę mogła nawet cały jego pobyt oglądać co robi i jak Go traktują za opłatę 50 zł na rok. Ale o reszcie i o moim planie pogadamy na PW ![]() Ps. a co do Waszych badań to nie przejmuj się opłatami, zobacz jak wszystko szybko kompleksowo Wam zleca i bada a ile ja czekam ![]()
1cs-II kreski 27 maj 2014 ![]() 39/40 11.12.2013 ![]() 16.08.2013 ![]() Synuś- 2011 ![]() Córeczka- 2015 ![]() Killer 1x Edytowane przez Kamel Czas edycji: 2014-03-25 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
Wiecznie, ja mam ostatnio dużo pracy, nauki i ogólnie zarobiona jestem
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Nooo i przede wszystkim ..... Czekam na owulację ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#1569 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kamelku
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#1571 |
Zadomowienie
|
a tu co taka cisza nastała?? ja dziś w domu i zaglądam na wizaż a tu cisza??
dziwne w sumie to ja też jestem w trakcie przygotowywania placków po węgiersku po mojemu!
#1572 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faktycznie dziś cicho ![]() ![]()
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
A my walczylismy z tymi rurami, na szczescie jutro przyjda dokonczyc i bedzie spokoj... A potem bylismy w sklepie szukac inspiracji do naszych nowych mebli lazienkowych... Zaczynamy remont tak za 2-3 tygodnie..
![]() A teraz lezd pod kocem i odpoczywam... Jeszcze powinnam w lozku byc po chorobie, a nie latac po deszczu.. No, ale coz... ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dowiedziałam sie wlasnie ze kolejna kolezanka w ciąży. Oczywiście gratuluje jej ale jakos tak mi sie smutno zrobiło. Staram sie jak moge zeby sie wyzbyć takich uczuć ale jednak jej zazdroszcze ![]() Ja jade troszke do innej kolezanki podebatować przed jutrzejszą wizytą u gina ![]() I uzylam tego kremu na bobra. ![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]() Takie zalanie to by sie przydalo tej co tesciowa urzadzała łazienke ![]() Miałaby pretekst do zmiany płytek. Nie pamiętam , chyba Debra ma lazieneczke zaprojektowana przez teściową.:p Kochana zagadaj z sąsiadami ![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#1575 | ||||
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Ja dzisiaj zalatana - z Bubą u dwóch lekarzy byłam i na niewiele więcej miałam dziś czas. No to super! To teraz niech się ładnie zagnieżdżają! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mnie to wkurzają te wszystkie "samotne matki", co to czerpią profity z braku męża, mimo, że większość ma partnerów ![]() Cytat:
![]() A ta laska, to jakaś niedoje...na ![]() ![]() Wracaj szybko do zdrowia kochana! ![]() Cytat:
![]() ![]() Na razie piję to mleczko pszczele (TŻ też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1576 |
Zadomowienie
|
zielinka meire zalewało kuchnie, o łazience to już dawno truje,że będzie remont, choć ma bardzo ładną
meire właśnie się dziwiłam,że w taką pogodę na zakupy się wybrałaś, a Ty dalej chora ![]() Kamel ja widzę,że wy razem z mężem dbacie o sylwetki, fajnie. mój to na siłownie by siły już nie miał i czasu, wraca i pada.. a ja jakoś nie umiem się zmotywować do ćwiczeń, zmieniłam dietę,ale jakoś tak te ćwiczenia.. ciągle mam wymówkę.. potrzebowałabym jakiegoś kompana, czekam na pogodę i zamierzam jeździć do pracy rowerem, mam 14 km więc było by fajnie, ale najpierw muszę się rozruszać, bo tak od razu, to mogłabym mieć problem. narazie to się stresuję czwartkową wizytą u gina i tym wszystkim co mnie czeka.. ciewawe co jest nie halo, że nie umiem zajść w ciążę zielinka ja też się dziś dowiedziałam,że moja dobra koleżanka jest w ciąży, ale z tego się cieszę, bo to jest ta, która pisałam Wam,że poleciała do Egiptu i w 10tyg poroniła. to było w sierpniu. ale niestety teraz ma ciążę zagrożoną, życzę jej jak najlepiej, a teraz jest dopiero na samym początku,a już była w szpitalu.. ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Lea a co jest Bubie? coś mnie ominęło?
#1577 |
Zakorzenienie
|
Nic mu nie jest
![]() ![]() U nas, to mój mężul ma zapał do ćwiczeń. Albo idzie na siłownię i basen, albo biega... no i codziennie minimum pół godziny ćwiczeń w domu ![]() ![]()
#1578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Lea_ny no i bardzo ładnie, że mąż o siebie dba ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
II kreseczki - 01.03.2014 ![]() 22.11.2014, 3910 g, 57 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez manieczka1 Czas edycji: 2014-03-25 o 19:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1579 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() maskora używałam tego balsamu pod prysznic nivea i bardzo ładnie pachnie, ale jeśli chodzi o nawilżanie to średnio, mogłoby być lepiej ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Desire C przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1581 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ja zmarnowałam ten czas postępowałam wg zasad i nie przynosiło to efektów, także czasem warto dopasować pod siebie. A z motywacją to jest baaaardzo ciężko, najgorzej zacząć i te kilkanaście treningów kiedy się zmuszasz, a potem jak zobaczysz pierwsze efekty to nie możesz doczekać się kolejnego treningu i mimo, że lepiej ćwiczyć co 2 dzień i mieć dzień na regenerację to czasem nie wytrzymasz i ćwiczysz codziennie ![]() A jak potrzebujesz kopa i motywacji to polecam pooglądać zdjęcia fit kobiet np zdjęcia motywujące do treningu itd i od razu nie chce się wyglądać tak jak do tej pory ![]() I zrobić sobie zdjęcia np w stroju kąpielowym przed ![]() Trzymam kciuki za Wasze badania i nie matrtw się, będzie dobrze ![]()
1cs-II kreski 27 maj 2014 ![]() 39/40 11.12.2013 ![]() 16.08.2013 ![]() Synuś- 2011 ![]() Córeczka- 2015 ![]() Killer 1x Edytowane przez Kamel Czas edycji: 2014-03-25 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Desire C przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dziś byłam u rodziny i dopiero co odpaliłam moją korwetę a ta mi padła, aku padł.. już na amen- i tak się sypał od jakiegoś czasu a tż przekładał i przekładał kupno nowego... dobrze, że był blisko sklep to kupiłam nowy akumulator a miły pan mi pomógł... no i to całkiem przystojny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A właśnie, gdzie one się podziewają? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1585 | |
Zadomowienie
|
Lea patrząc na wasze serduszka nie wierzę w Twoją zerową kondycję, no chyba,że to wszystkie szybkie numerki, ale nawet jak to i tak kondycja potrzbna
kamel wiem, będę sie motywować, ale nie dziś :p idę teraz bo mąż wraca do jutra laski! ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() aha a mówisz o wozie, który normalnie jest w pl tak? bo rozumiem,że innym jechaliście z dojczów
![]() |
#1586 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cholera znowu dzisiaj nie ćwiczyłam........... piaty rok z rzędu....... ![]() Ale dasz radę najgorzej zacząć ![]()
![]() |
#1587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
AgnieszkaK fakt zwracam honor, chodziło o kuchnię. Nie wiem czemu cały dzień myślałam o łazience ![]() I tak uważam, że jest to sposób na łazienkę projektu teściowej Viorki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie do końca tak jest, że prywatne fee a państwowe fajne... Mój chrześniak jako 3-latek poszedł najpierw do państwowego. Cieszył się, że do dzieci idzie, że do zabawek. Już 3-go dnia płakał w samochodzie, że mama ma go nie zostawiać, że jak musi do pracy to on poczeka w samochodzie, że będzie sobie spał w foteliku i będzie czekał na mamę. Osobiście to słyszałam bo mnie siostra do pracy podwoziła... Łzy w oczach normalnie miałam. Siostra poszła do tego przedszkola, to jej powiedziały, że dziecko silnie przeżywa rozstanie z mamą. Tego dnia 3 letniego szkraba zostawiły (lub zamknęły) samego na tak długo, że za przeproszeniem zrobił kupę w gacie i złośliwie, tą kupą wysmarował im praktycznie całą salę. Więcej oczywiście do tego przedszkola nie poszedł. Po kilku miesiącach siostra dowiedziała się o nowym prywatnym przedszkolu. Z jedzeniem itd. Zaryzykowała i... mały zachwycony. Uwielbia tam chodzić, dobrze dogaduje się z dziećmi, w doku robi laurki dla pani z przedszkola i nie płakał idąc tam ani razu. Wręcz potrafi mamie powiedzieć: czemu przyszłaś tak szybko:P Więc powodzenia z tym przedszkolem ![]() A ja dziś ponad 9h siedziałam nad pracą licencjacką. Ale zwalczyłam to i jak się zepnę 3 kolejne dni to oddam poprawioną połowę i dopisaną drugą połowę. Odbiorę sprawdzone i plan jest taki by końcem kwietnia oddać pracę do zatwierdzenia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak będę mogła zobaczyć na własne oczy jak się tam synek bawi , jak jest traktowany to myslę, że to najlepsze rozwiązanie. Poza tym mają tam bardzo dużo atrakcji, wyjść, teatrzyków. A Pani która nas przyjmowała to chyba dyrektorka ale też młodziutka mama, widziałam, że wie o czym mówi, bo sama ma malucha. W między czasie jak ja wypełniałam dokumenty to dała kredki synkowi i potem z nim malowała królika i bałwanka i synek był zadowolony i z nią rozmawiał fajnie ![]() ![]() Pani proponowała zostawienie dziecka od zaraz na próbę za darmo ![]() Do tego mam bardzo blisko to przedszkole ![]() Ps. Przykre to co spotkało tego maluszka, ja właśnie się boję takich sytuacji, ale jak bym się dowiedziała to bym zabiła.... Ja sama pamiętam z podstawówki jak gadałam na lekcji i pieprzona nauczycielka kazała takiemu głupiemu chłopakowi mnie jakoś "upomnieć" nie pamiętam jej słów ale ten idiota mnie z całej siły wtedy uderzył w głowę taką twardą książką, że myślałam, że zemdleję i oczywiście nic mu nie powiedziała, chciałabym spotkać teraz tą k.... Powodzenia z pisaniem pracy ![]()
1cs-II kreski 27 maj 2014 ![]() 39/40 11.12.2013 ![]() 16.08.2013 ![]() Synuś- 2011 ![]() Córeczka- 2015 ![]() Killer 1x Edytowane przez Kamel Czas edycji: 2014-03-25 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
Aga Ty to sie urwałaś,z chujanki nie? Powiedz jest tak,nie?
![]() no auto w pl mam swoje ![]() Jagaciatko,pewnie na ubojni... Skore zdzierają na fotel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.