|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
![]() 2. Podobno reguluje przetłuszczamei skóry, świetnie robi na zanieczyszczoną i trądzikową, no i wzmacnia wlos do tego. A wcierana w skorę glowy hamuje wypadanie i powoduje szybszy przyrost oraz wysyp bejbikow. I nie capi jak kozieradka .Cud natury jakby ![]() 3. O, a jaka to dieta jaglana? Tylko kasza caly dzień? 4. Ja od ponad tygodnia opajam się sokiem brzozowym wlasnobrzózkowym. Narazie dojrzewam do wcierania go w skórę glowy i stosowania na twarz zamiast toniku
|
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. plan jest taki: 1-3 dzień 200-500g kaszy jaglanej uprażonej i ugotowanej (bez soli, dopuszczalne dodatki: olej z pestek winogron, zioła, siemię, pestki dyni) do picia napój aloesowy, herbaty ziołowe, ewentualnie jedna mała kawa bez cukru i mleka od 4-go dnia do 1lub 2 porcji kaszy warzywa na parze 4-7 dzień jakaś owsianka na śniadanie jakby mi się znudził zestaw chociaż nie wiem czy ten aloes mi nie popsuje startu... taki detox wiosenny
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś na jodze i zazdroszczę Murszafce, że może codziennie na jogę chodzić i to jeszcze rano
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1836 |
|
To ja :)
|
To ja może pójdę spać, skoro wszyscy mówią, że to fajne i jeszcze, że spokojne
![]() Gdyż rano na jogę. Dobranoc ze środka burzy piaskowej!
|
#1837 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Napar, tylko mocny. Na kubek 300 ml dwie kopiaste łyżki. Dziewczyny na LU pisały, że trzeba tego sporo pić, ale mozna wlaśnie tak sobie ulatwić 2. Wygladaj fajnie. ![]() Muszę wreszcie sprobować tej kaszy jaglanej, bo nigdy nie jadlam....a zawsze mamy w domu .... Cytat:
W sumie to skrzyp już dosypuję od kilku dni do koktajlu, myślę czy by nie sypać pokrzywy, to moze i herbatę.... ![]() 2. Tego chyba nie można przedawkować ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
p prostu nie wiem nawet że zyję ![]() Cytat:
Bo mam tako i kocham ją 2. ooo dzięki - zanotowałam, tego mi potrza było od zawsze ad herbat, zepsułam chuopina, jak kiedyś pijał zamiatane ścierwa udające herbatę tak teraz rozpoznaje który earl grey jest który Jechał dziś xxkilometrów specjalnie po Dilmahowy bo najlepszy z tych ogólnodostępnych - bo w domu klęska żywiołowo earl greyowa - zero Mówi, że pierwszy raz w życiu stał w kasie marketu z jedną paczką herbaty - zmartwił się.
|
|||
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie łączę z Tobą w bólu, gdyż ja to przeżyłam, i pamiętam doskonale jak to jest. We wspomnieniach wydaje się nawet gorsze. brrrrrr
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-26 o 00:33 |
|
|
|
#1840 |
|
|
Poooobudka!!!
![]() Dziś znów próbuję dotrzeć na jogę...
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
no to
za autobusy ![]() Resztę nadrobię po pracy bo teraz to macham
|
|
|
|
#1842 | |
|
|
Cytat:
Odjazd za 10 minut, a autobus już jest.Przy okazji wczorajszej akcji z autobusem, okazało się, że jesteśmy z Neską niemal sąsiadkami, w każdym razie, mamy wspólny przystanek Świat jest mały.Marzę już o normalnym dostępie do kompa, w pracy niezbyt swobodnie można korzystać z sieci -raz, że poblokowana większość stron, dwa, nawet jeśli przyjdę 2 godziny wcześniej i chcę 10 minut pokorzystać z internetu, zaraz ktoś ma z tym problem... No a w domu kompy odłączone, żeby kurz ich nie zabił... A aplikacja na telefon ma swoje wady, na przykład nie cytuje, jak trzeba. Toteż gubię wątki i ciężko mi nadążyć za Waszym strumieniem świadomości
|
|
#1843 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad nieumiejętności dogadywania się z własnym chłopem
![]() Kurde, ostatnio panicz zachowuje się jak baba, rzuca jakiś dwuznaczny/ironiczny tekst a ja powinnam się domyślać co miał na myśli. Po czym nadyma się, strzela focha i milczy. Na koniec zazwyczaj okazuje się, że podobno on się bardzo jasno wyraził i wcale nie nadymał, tylko ja robię sceny. PMS ma chyba. Żeby to była baba to bym mu kupiła kwiaty i pozwoliła się wypłakać na mymłonie, a z chłopem to nie wiem, obiad dać i ten teges?
|
|
|
|
#1844 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dobry
Cytat:
Przez kolano go i wio ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Mursz nie krzycz , bo wszystkich pobudzisz ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam, bo skrb wrzuciła na fejsie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1846 | |
|
|
Cytat:
Zaczyna się śmiać. Na chwilę, ale i to mnie cieszy ![]() No robię, co mogę!! ![]() Dotarłam na jogę... Powitanie słońca na pierwszych zajęciach po przerwie, to jest coś, co mnie doboja, dyszałam jeszcze przez godzinę po zajęciach Ale ruszyło się w grzbiecie to, co ruszyć się miało i już czuję, że jest lepiej
|
|
#1847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2 nio 3 no i do przodu
|
|
#1848 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mogę Ci sprzątać a Ty mi będziesz płacić odlewkami
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i nawet zasiedziałą Spoo to ruszyło
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2014-03-26 o 11:06 |
|||
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogrubione słowo: piękne |
|
|
|
|
#1850 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł joł snad wody
Wiosna się już zaczyna zaliczyłam już 2 napady mdłości.Też tak macie na wiosnę czy tylko ja tak mam ? Cytat:
Bardzo fajnie I jakby co zgłaszam się na kocią opiekunkę ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Bardzo szybko bo w ciągu 3 dni okazało się że bez piłki moje plecy mówią NIE |
||||
|
|
|
#1851 | |
|
|
Cytat:
![]() Ja tez mam piłkę, ale jako, że zabiera 2/3 przestrzeni pokoju, lezy bez powietrza... Cho ze mną na jogę
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
umówiłam się na 10 na kawę na skype. rano mnie wydarło z łoża z myślą że zaspałam. poleciałam szybko kawę z cukrem i mlekiem zalać. odpalam kompa a tu 5:47... nie wiem, może Murszaf tak krzyczała na pobudkę, że do mnie doszło..... ![]() Cytat:
na szczęście mój publicznie prawie wyłącznie Grechutę parę innych rzeczy mu chodzi po głowie, ale boi się, że jego autorytet padnie jak sobie nie poradzi ![]() za to ja lubię chodzić na karaoke z zupełnie innych powodów ![]() a od kogo Skrb pobrała?
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 u mnie też zabiera Negatyw się denerwuje ale będzie z powietrzem zamówię kolor zielony to wkomponuje się w kanapę
|
|
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do niedawna się bałam że umieeeeram, ale przyjaciółka mówi, że to norma u meteopatów, że na te niiiiże, fronty, przesilenia tak się reaguje, przy czym mam się cieszyć bo jej mdłości idą krok ekhm dalej. Biedna. Także tak, taki talent
|
|
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staram się dobrze odżywiać ,ruszać się ,pić wodę i tak gucio z tego ... A najlepsze jak poszłam z tym do lekarza i usłyszałam że to psychiczne i co mi się wiosną stało że tak źle reaguję ![]() Próbuję się zmotywować do sprzątania szafy ...Dajcie mi kopa w dupę bo się nie ruszę ... A i zapomniałam dodać że z Justyną N też mam wspólny przystanek
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-26 o 12:21 |
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samo musi znic Dajemy kopa - wszyscy na trzy czte-ry wychodzimy z Baru - sama nei będziesz miała po co siedzieć ![]() Ja serio lete |
|
|
|
|
#1857 |
|
Piers do przodu
|
Po cichu bo po cichu ale muszę się pochwalić, że przy zmianie niektórych przyzwyczajeń właśnie mam dowód, że moje nerki zaprzestały czasowo samodestrukcji .... uff .... co za ulga niesamowita jak wizje przyszłości na razie zawisły na kołku
|
#1858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 ała ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1860 | |||
|
|
Cytat:
![]() 2. I komu wrzuciła na łola?? ![]() Cytat:
![]() 2. Też mam zieloną Komponuje mi się akurat yłącznie z nożem kuchennym, ale co tam ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

mam nadzieję że nadmiar nie szkodzi

p prostu nie wiem nawet że zyję 
Mówi, że pierwszy raz w życiu stał w kasie marketu z jedną paczką herbaty - zmartwił się.
za autobusy