Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-26, 07:40   #4501
201605301559
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
zrobiłam, zjadłam i stwierdzam - pycha
super!

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość

jak ja ją teraz będę oglądać?

haha, "zrobiłaś mój dzień" tą fotą ;D

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Kelle1986 Pokaż wiadomość
oni mnie przerażają, dziwna para..
Boję się ich oglądać.
Raz włączyłam bez dźwięku.
On wyglądał, jak zakładnik talibów, a ona przy nim - jakby przedstawiała żądania
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 07:47   #4502
Bellitudoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Ja chcę jeść a syfy same złażą, kiedy nie dostarczam im mleka
to owsianka na wrzątku, ja tylko taką jadam

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

O matko, ale ta NetiAneti jakoś dziwnie do tego meża, jakby nagrywali film w ciche dni.
I jaka tapeta na twarzy, tzn o ile za ciemny podkład!
Stary 2014-03-26, 07:49   #4503
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
to owsianka na wrzątku, ja tylko taką jadam [COLOR="Silver"]

właśnie taką jem! dosładzam trochę miodem, dodaję banany, borówki, prażone migdały. Czasami część bananów i borówek blenduję, powstaje fajny mus - zamiast jogurtu .
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 08:02   #4504
201605301559
Konto usunięte

[QUOTE=SALIX;45751790]
bananowy smak to jedno, fantastyczną rzeczą w tych naleśnikach jest ich lekkość, piankowość jakby, można ich dużo wsunąć bez uczucia zapchania się ciastem

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Salix, a napiszesz nam tutaj dokładny przepis?
Bo jak napisałaś o piankowości, to teraz będę o nich myślała cały dzień.
Aproposowo piankowości - ostatnio miałam ochotę na małe co nieco i tak bez emocji otwrorzyłam jogurt. Muller Maroko - inne z tej firmy mi niczego nie urwały, więc liczyłam wyłącznie na zaspokojenie Małego Głoda.
Pierwsza łyżka i mmm.. zamknęłam oczy, jak w reklamie (swoją drogą, mogliby mnie zaangażować, tak im słodzę)
To było coooś - gęsta pianka, o której marzę do dzisiaj - ale nie mam czasu iść przed robotą ani po niej do sklepu, więc łuup na ziemię w tę szarą rzeczywistość!
Stary 2014-03-26, 08:40   #4505
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość

Boję się ich oglądać.
Raz włączyłam bez dźwięku.
On wyglądał, jak zakładnik talibów, a ona przy nim - jakby przedstawiała żądania

W tym filmie też trochę to tak wygląda, genialne podsumowanie ciężko się na to patrzy, facet chyba nie uznaje kamery, a Neti... ta pomarańczowa twarz, OMG
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 09:02   #4506
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cocodrillo Pokaż wiadomość
Chyba troszkę przesadzasz- zdjęcie całkiem ładne, subtelne, wyraźnie inspirowane klasyką gatunku (czyli kobiecego aktu, bo takie zdjęcia możemy zobaczyć w playboyu, a nie erotykę jak mylnie myślą niektórzy).
Poniżej wklejam zdjęcie z Marilyn Monroe, które moim zdaniem posłużyło za główną inspirację:

Ja osobiście nie widzę nic złego w pozowaniu do aktów, szkoda, że w Polsce wciąż jest to trudny temat.
Ja lubię akty, nawet bardzo - z jakąś nutką zadziorności, tajemnicy, z ładnym światłem. Fotograf poleciał po linii najmniejszego oporu i nawet jeśli to miała być inspiracja, to wyszło to moim zdaniem marnie.

Cytat:

Salix, a napiszesz nam tutaj dokładny przepis?
Bo jak napisałaś o piankowości, to teraz będę o nich myślała cały dzień.
Napiszę ale dopiero w piatek bo mąż w delegacji i nie za bardzo mamy kontakt (no chyba, że wieczorem mi podyktuje przez telefon )
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 09:16   #4507
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ja lubię akty, nawet bardzo - z jakąś nutką zadziorności, tajemnicy, z ładnym światłem. Fotograf poleciał po najmniejszej linii oporu i nawet jeśli to miała być inspiracja, to wyszło to moim zdaniem marnie.

Napiszę ale dopiero w piatek bo mąż w delegacji i nie za bardzo mamy kontakt (no chyba, że wieczorem mi podyktuje przez telefon )
Dziękuję!
Jakby mój mąż tak dobrze gotował, to bym go nie wypuszczała z domu - byłby moim kulinarnym zakładnikiem ale nie mam męża :P

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

[QUOTE=SALIX;45755854]Ja lubię akty, nawet bardzo - z jakąś nutką zadziorności, tajemnicy, z ładnym światłem. Fotograf poleciał po linii najmniejszego oporu i nawet jeśli to miała być inspiracja, to wyszło to moim zdaniem marnie.

Ja też lubię akty - ukazują charakter modela i piękno ciała.
Ale nie ten. Ta dziewczyna wygląda, jakby siedziała w ciemnym lesie, zabrali jej kurtkę, a z naprzeciwka właśnie nadjeżdżałby samochód i światłami raził ją w oczy...

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2014-03-26 o 09:17
Stary 2014-03-26, 09:25   #4508
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję!
Jakby mój mąż tak dobrze gotował, to bym go nie wypuszczała z domu - byłby moim kulinarnym zakładnikiem ale nie mam męża :P
a niech jedzie - więcej czasu na hejtowanie juciuberek i rozbijanie związków na wizażu

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:

Ja też lubię akty - ukazują charakter modela i piękno ciała.
Ale nie ten. Ta dziewczyna wygląda, jakby siedziała w ciemnym lesie, zabrali jej kurtkę, a z naprzeciwka właśnie nadjeżdżałby samochód i światłami raził ją w oczy...
trafne porównanie
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 09:29   #4509
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=qp5iFsyzI5s tag: życie na obczyźnie u cremedelacreme i Darka
mądrze mówi Gocha, w ogóle uwielbiam ich - rozsądni ludzie z wielkimi serduchami - tak ich odbieram

co do jednego z powodów ich emigracji - już wielokrotnie mówili o braku tolerancji dla tuszy Gosi, o tym, że znajomi Darka, chyba nawet jego rodzina, nie akceptowali jej ze względu na jej wagę, no ręce opadają

dalej nie mogę strawić tego, że ludzie potrafią być tak zacofani
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 09:45   #4510
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=qp5iFsyzI5s tag: życie na obczyźnie u cremedelacreme i Darka
mądrze mówi Gocha, w ogóle uwielbiam ich - rozsądni ludzie z wielkimi serduchami - tak ich odbieram

co do jednego z powodów ich emigracji - już wielokrotnie mówili o braku tolerancji dla tuszy Gosi, o tym, że znajomi Darka, chyba nawet jego rodzina, nie akceptowali jej ze względu na jej wagę, no ręce opadają

chyba raczej podli
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 09:58   #4511
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Nie wiem, ile waży ta dziewczyna z filmiku, ale wiem że w PL jest się nazywanym obrzydliwym grubasem jak się ma rozmiar powyżej 38, wiem coś o tym

Nie żeby zagranicom było lepiej z innymi sprawami - emigracja to nie tylko UK, które charakteryzuje się dość dużą toleracją. Są dalej kraje, w których fioł na punkcie różnych aspektów wyglądu (niekoniecznie wagi!) sięgając granic absurdu. I przy których Polska to raj... :P
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 10:10   #4512
201605301559
Konto usunięte

Cytat:

Jak chodziłam do podstawówki, byłam gruba.
Przeżywałam koszmar, szczególnie na w-f. Tak sama z siebie nie wpadłam, żeby zacząć się odchudzać - żyłam pod kloszem, ładnie się uczyłam i mamusia mnie dokarmiała, a ja byłam pośmiewiskiem, ale z czerwonym paskiem. Swego czasu zapanowała moda na dżinsowe ogrodniczki - jak już wyprosiłam mamę i mi je kupiła, czułam się wspaniale. Do czasu, gdy zobaczył mnie ojciec - te słowa pamiętam do dzisiaj "nie dość, że jesteś gruba i masz wielki brzuch, to jeszcze eksponujesz to ogrodniczkami?!"
Przeżyłam szok. Czułam się wtedy w nich taka piękna, a tu takie wiadro zimnej wody?!
Coś we mnie pękło, wzięłam całą kasę, którą miałam i poszłam do warzywniaka. I obkupiłam się tymi warzywami i owocami jak głupia. Z tego żalu narzuciłam sobie taki rygor, że w niezbyt długim czasie schudłam 14 kg.
Teraz mam prawie 30 lat, 173 cm i od tamtego dnia, gdy zakończyłam swoją pierwszą i ostatnią do tej pory dietę trzymam wagę 54 kg.
Ale do tej pory czuję się jak zagubiona, gruba dziewczynka, nie potrafię przyjmować komplementów i do końca życia będę pamiętać te słowa. I nie jest to jakieś flirciarskie, po prostu tak jest.
Dlatego nie dziwię się Cremikowi, że wolała wyjechać. Ludzie są okrutni. A jak zranią najbliżsi, to w człowieku coś pęka...

powinnam skończyć swoją opowieść słowami "I tak właśnie stałam się hejterem..." :P

Czas edycji: 2014-03-26 o 10:18
Stary 2014-03-26, 10:23   #4513
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
chyba raczej podli

jedno z drugim idzie w parze i jedno jest konsekwencją drugiego
Stary 2014-03-26, 10:24   #4514
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Jak chodziłam do podstawówki, byłam gruba.
Przeżywałam koszmar, szczególnie na w-f. Tak sama z siebie nie wpadłam, żeby zacząć się odchudzać - żyłam pod kloszem, ładnie się uczyłam i mamusia mnie dokarmiała, a ja byłam pośmiewiskiem, ale z czerwonym paskiem.
Swego czasu zapanowała moda na dżinsowe ogrodniczki - jak już wyprosiłam mamę i mi je kupiła, czułam się wspaniale. Do czasu, gdy zobaczył mnie ojciec - te słowa pamiętam do dzisiaj "nie dość, że jesteś gruba i masz wielki brzuch, to jeszcze eksponujesz to ogrodniczkami?!"
Przeżyłam szok. Czułam się wtedy w nich taka piękna, a tu takie wiadro zimnej wody?!
Coś we mnie pękło, wzięłam całą kasę, którą miałam i poszłam do warzywniaka. I obkupiłam się tymi warzywami i owocami jak głupia. Z tego żalu narzuciłam sobie taki rygor, że w niezbyt długim czasie schudłam 14 kg.
Teraz mam prawie 30 lat, 173 cm i od tamtego dnia, gdy zakończyłam swoją pierwszą i ostatnią do tej pory dietę trzymam wagę 54 kg.
Ale do tej pory czuję się jak zagubiona, gruba dziewczynka, nie potrafię przyjmować komplementów i do końca życia będę pamiętać te słowa. I nie jest to jakieś flirciarskie, po prostu tak jest.
Dlatego nie dziwię się Cremikowi, że wolała wyjechać. Ludzie są okrutni. A jak zranią najbliżsi, to w człowieku coś pęka...
Mogłabym rzec: siostro! Ja zawsze byłam grubym dzieckiem - w podstawówce ważyłam 73 kg przy wzroście poniżej 160 cm, z tego 'wspaniałego' okresu zostały mi rozstępy na udach ale moja historia dokładnie taka sama - jedynaczka pod kloszem, przekarmiana przez babcię i rodziców 'bo jeszcze rośnie i wyrośnie z tego przecież', najlepsza uczennica w szkole etc. Tylko że mi nikt nie wylał wiadra zimnej wody na głowę w odpowiedniej chwili i tak naprawdę dopiero w wieku 16 lat schudłam 10kg, ale nadal nie należałam do szczupłych. Nadal mam żal do moich rodziców (głównie do mamy), że olewali zalecenia wydawane przez lekarza przy każdym bilansie i przez pielęgniarkę szkolną, że mam nadwagę, powinnam mieć zmienioną dietę, a najlepiej być pod opieką dietetyka. Te 10kg które zrzuciłam w gimnazjum wróciło mi po tym jak poznałam mojego obecnego męża, więc teraz znowu mam nad czym pracować. Ale do tej pory dobrze pamiętam to co przeżywałam przez rówieśników i jestem świadoma, że gdzieś to mi w psychice siedzieć będzie jeszcze długi czas...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 10:32   #4515
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Mogłabym rzec: siostro! Ja zawsze byłam grubym dzieckiem - w podstawówce ważyłam 73 kg przy wzroście poniżej 160 cm, z tego 'wspaniałego' okresu zostały mi rozstępy na udach ale moja historia dokładnie taka sama - jedynaczka pod kloszem, przekarmiana przez babcię i rodziców 'bo jeszcze rośnie i wyrośnie z tego przecież', najlepsza uczennica w szkole etc. Tylko że mi nikt nie wylał wiadra zimnej wody na głowę w odpowiedniej chwili i tak naprawdę dopiero w wieku 16 lat schudłam 10kg, ale nadal nie należałam do szczupłych. Nadal mam żal do moich rodziców (głównie do mamy), że olewali zalecenia wydawane przez lekarza przy każdym bilansie i przez pielęgniarkę szkolną, że mam nadwagę, powinnam mieć zmienioną dietę, a najlepiej być pod opieką dietetyka. Te 10kg które zrzuciłam w gimnazjum wróciło mi po tym jak poznałam mojego obecnego męża, więc teraz znowu mam nad czym pracować. Ale do tej pory dobrze pamiętam to co przeżywałam przez rówieśników i jestem świadoma, że gdzieś to mi w psychice siedzieć będzie jeszcze długi czas...

ooo, te okropne rozstępy - te na wewnętrznych stronach ud to moja pamiątka z wczesnoszkolnych lat..
Do tego doszło wcześniejsze dojrzewanie, ukrywanie piersi, garbienie się, śmiech koleżanek "a ona ma już okreees!"

Nie chciałabym za nic w świecie wrócić do podstawówki.
Chyba najspokojniejsze chwile spędziłam w szkolnej toalecie, gdy się w niej zamykałam w czasie przerwy, żeby nie słuchać tego śmiechu, szczególnie księżniczek ze starszych roczników...

Panno Mrau - a ja właśnie zauważyłam, że prowadzisz bloga i masz kanał na YT
Już po tytułach filmików widzę, że wiesz, po co nagrywasz i masz coś do przekazania.
I jaka Ty jesteś piękna!
po powrocie do domu zrobię sobie maraton z Tobą

Czas edycji: 2014-03-26 o 10:44
Stary 2014-03-26, 10:47   #4516
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
jedno z drugim idzie w parze i jedno jest konsekwencją drugiego
nie zawsze
Stary 2014-03-26, 11:07   #4517
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
nie zawsze

Nie powiedziałam, że zawsze
Jednak zacofanie to zamknięty umysł, to z kolei prowadzi do braku tolerancji, a dalej do podłych zachowań to tak w wielkim skrócie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-03-26, 11:28   #4518
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
ooo, te okropne rozstępy - te na wewnętrznych stronach ud to moja pamiątka z wczesnoszkolnych lat..
Do tego doszło wcześniejsze dojrzewanie, ukrywanie piersi, garbienie się, śmiech koleżanek "a ona ma już okreees!"

Nie chciałabym za nic w świecie wrócić do podstawówki.
Chyba najspokojniejsze chwile spędziłam w szkolnej toalecie, gdy się w niej zamykałam w czasie przerwy, żeby nie słuchać tego śmiechu, szczególnie księżniczek ze starszych roczników...

Panno Mrau - a ja właśnie zauważyłam, że prowadzisz bloga i masz kanał na YT
Już po tytułach filmików widzę, że wiesz, po co nagrywasz i masz coś do przekazania.
I jaka Ty jesteś piękna!
po powrocie do domu zrobię sobie maraton z Tobą
W tym samym miejscu mam rozstępy mnie to całe doświadczenie nauczyło tylko jednej rzeczy - jeśli kiedykolwiek będę mieć swoje dzieci to nie dopuszczę do tego, żeby znalazły się w takiej sytuacji, bo wiem ile to nerwów kosztuje i ile bólu potrafi sprawić.

Dziękuję Kilka wątków temu ktoś tu podrzucał linka do mnie nawet Teraz mam chwilową przerwę w blogowaniu i nagrywaniu, bo sprzedałam aparat i zwyczajnie nie mam narzędzi pracy, ale w tym tygodniu kupuję nowy i będę wrzucać już regularnie, bo mam zbyt długą listę pomysłów na notki i filmiki Swoją drogą jak macie jakieś uwagi to chętnie posłucham krytyki
Stary 2014-03-26, 11:36   #4519
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
W tym samym miejscu mam rozstępy mnie to całe doświadczenie nauczyło tylko jednej rzeczy - jeśli kiedykolwiek będę mieć swoje dzieci to nie dopuszczę do tego, żeby znalazły się w takiej sytuacji, bo wiem ile to nerwów kosztuje i ile bólu potrafi sprawić.

Dziękuję Kilka wątków temu ktoś tu podrzucał linka do mnie nawet Teraz mam chwilową przerwę w blogowaniu i nagrywaniu, bo sprzedałam aparat i zwyczajnie nie mam narzędzi pracy, ale w tym tygodniu kupuję nowy i będę wrzucać już regularnie, bo mam zbyt długą listę pomysłów na notki i filmiki Swoją drogą jak macie jakieś uwagi to chętnie posłucham krytyki
Ja mam ! Za rzadko dodajesz filmy .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 11:39   #4520
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ja mam ! Za rzadko dodajesz filmy .
A idź Ty! Hejter się znalazł, no
pracuję nad tym cały czas, docelowo chcę 2-3 razy w tygodniu coś wrzucać.
Stary 2014-03-26, 11:48   #4521
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Jednak zacofanie to zamknięty umysł, to z kolei prowadzi do braku tolerancji, a dalej do podłych zachowań to tak w wielkim skrócie

Przy pomocy takich skrótów można powiązać wszystko ze wszystkim.
Tutaj mozna w takim razie znaleźć duzo zacofanych osób, ile razy tusza była wytykana RGP i Boogie, nie ważne EOT bo nie chce rozpętywać dyskusji na ten temat.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 11:56   #4522
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Znacie jakąś dziewczynę, która się maluje na jutubie i jest typem kolorystycznym zimnym? Najlepiej jeszcze bardzo jasnym, z blond włosami i oprawą. Większość dziewczyn to ciemne brunetki z piwnymi oczami
W ogóle nie umiem odwzorowywać makijaży, normalnie ostatnio myślę intensywnie nad wizytą u kogoś, kto zna się dobrze na wizażu i pokaże mi raz a dobrze jak się malować.
Stary 2014-03-26, 11:57   #4523
magi18
Zadomowienie

Cytat:

Ja bym na pewno tak nie generalizowała.
Można być zacofanym a tolerancyjnym. I można być człowiekiem światowym, oczytanym, a niestety nietolerancyjnym.
Zresztą nie zapominajmy również, że tolerancja nie jest równa akceptacji. Można coś tolerować, a nie akceptować.

Mnie na studiach uczył podły człowiek. Mądry był, wiedzę miał ogromną. Ale na wykładach potrafił doprowadzić do płaczu, bo taki miał humor. Potrafił znęcać się psychicznie nad człowiekiem, bo wolno mu było. Więc to nie zacofanie prowadzi do podłych zachowań. Lecz charakter człowieka.
magi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:03   #4524
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
Znacie jakąś dziewczynę, która się maluje na jutubie i jest typem kolorystycznym zimnym? Najlepiej jeszcze bardzo jasnym, z blond włosami i oprawą. Większość dziewczyn to ciemne brunetki z piwnymi oczami
W ogóle nie umiem odwzorowywać makijaży, normalnie ostatnio myślę intensywnie nad wizytą u kogoś, kto zna się dobrze na wizażu i pokaże mi raz a dobrze jak się malować.
Ja kojarzę same ciepłe blondynki z tych jutubowych.
Co do odwzorowania makijaży to tak naprawdę ciężka sprawa - można podpatrzeć technikę nakładania, ale ja nie jestem w stanie zrobić makijażu z tutorialu 1:1 - zawsze muszę coś inaczej nałożyć i dostosować do swojej budowy oka. A jak tego nie zrobię to potem jest tak, że np. u Digitalki makijaż wygląda wow, a u mnie jakby Salvador Dali się do mnie dobrał To kwestia praktyki - po wykonaniu x makijaży zaczyna się dostrzegać, w którym miejscu nałożyć jaki cień, żeby nasze oko dobrze wyglądało. No chyba że się kompletnie nie widzi takich rzeczy, ale to wtedy nawet lekcja indywidualna dużo nie pomoże
Stary 2014-03-26, 12:03   #4525
201604250957
Konto usunięte

magi18 dokładnie np. o mojej babci mogłabym powiedzieć, że jest w pewnym sensie zacofana ale nie nazwałabym jej nietolerancyjną ani tym bardziej podłą a generalizowanie i wielkie skróty są z założenia złe
Stary 2014-03-26, 12:06   #4526
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Przy pomocy takich skrótów można powiązać wszystko ze wszystkim.
Tutaj mozna w takim razie znaleźć duzo zacofanych osób, ile razy tusza była wytykana RGP i Boogie, nie ważne EOT bo nie chce rozpętywać dyskusji na ten temat.
Nawet jeśli ich waga jest powyżej przeciętnej to dalej jest ICH sprawa. Nie muszą się tłumaczyć dlaczego wyglądają tak a nie inaczej.
Stary 2014-03-26, 12:17   #4527
201605301559
Konto usunięte

Cytat:

uwielbiam filmiki z inspiracjami - widzę, że u Ciebie też taki jest, pójdzie na pierwszy ogień
Wspaniale, że będziesz już wrzucała regularnie!
Stary 2014-03-26, 12:20   #4528
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet jeśli ich waga jest powyżej przeciętnej to dalej jest ICH sprawa. Nie muszą się tłumaczyć dlaczego wyglądają tak a nie inaczej.
Wydaje mi się, że w tamtej wypowiedzi raczej chodziło o to, że Gosi nikt tutaj nie wypomina wagi, a Księżniczce i innym owszem
Stary 2014-03-26, 12:20   #4529
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Cytat:
Ja kojarzę same ciepłe blondynki z tych jutubowych.
Co do odwzorowania makijaży to tak naprawdę ciężka sprawa - można podpatrzeć technikę nakładania, ale ja nie jestem w stanie zrobić makijażu z tutorialu 1:1 - zawsze muszę coś inaczej nałożyć i dostosować do swojej budowy oka. A jak tego nie zrobię to potem jest tak, że np. u Digitalki makijaż wygląda wow, a u mnie jakby Salvador Dali się do mnie dobrał To kwestia praktyki - po wykonaniu x makijaży zaczyna się dostrzegać, w którym miejscu nałożyć jaki cień, żeby nasze oko dobrze wyglądało. No chyba że się kompletnie nie widzi takich rzeczy, ale to wtedy nawet lekcja indywidualna dużo nie pomoże
Ja mam tzw. opadającą powiekę, dlatego wszystkie cieniowania można u mnie sobie o kant wiadomo czego potłuc. Zazdroszczę dziewczynom które mogą sobie nałożyć ileś tam kolorków i przy otwartych oczach dalej to będzie widać.
Stary 2014-03-26, 12:21   #4530
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
kojarzy mi się ona, ale czy to zimny czy ciepły typ, to nie wiem.
Wiem natomiast, że bardzo dokładnie pokazuje, co i jak

https://www.youtube.com/watch?v=nJiF...lMR_czfhvfIXeQ

jeszcze tutaj coś:
https://www.youtube.com/watch?v=d-Czc5vaplA

Czas edycji: 2014-03-26 o 12:26
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości