|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi
Cytat:
No to gratuluje i zycze udanej zabawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Przyczajenie
|
noo.. ja mam jutro zamiar założyć wreszcie( od okolo 2 lat [!!!] ) spódniczkę..
brawa dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj tez załozyłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Raczkowanie
|
ChocolatE92 no brawa brawa ZAKLADJA spodniczke :P a ja po discooo czuje sie superr.... ahhhh tak to sie dawno bawilam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Raczkowanie
|
to ja też się przyłączę
![]() ![]()
#1690 |
Raczkowanie
|
![]()
Przeglądając załączone przez was zdjęcia kobiet z "krzywymi nogami", stwierdzam, że wyszukiwanie kobiet z rzekomo krzywymi nogami staje się waszą obsesją. NIe rozumiem jak można powiedzieć , że nogi Rihanny sa krzywe, jesli ona ma złe nogi to ja chce takie mieć. Sama mam krzywe nogi, ale nie czepiam się innych kobiet. Te panie ze załączonych zdjęć, mają proste nogi, bo przecież noga od kolana w dół przy prostych nogach tez tak trochę "ucieka".... NIe róbcie afery,jesli nie ma z czego....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Raczkowanie
|
O matko co z tego że ona ma krzywe madonna i inne pewno też mają nikt nie jest idealny a po drugie ja nie biore przykładu z gwiazd a że ona ma krzywe czy nie ta gwiazda to mi to naprawde zwisa :/ jak każda inna bo co z tego że mają? ty też masz i takie wielkie halo
a po trzecie większość gwiazd ma więcej kompleksów które są ukryte niewidoczne na zdjeciach. I na pewno też rozpaczają ale my za to mamy ludzi którzy pomogą a one mają forsy na tyle żeby sobie to przerobić.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy wy przypadkiem nie przesadzacie? Ja tez mam krzywe*(co ostatnio zaczelam miec gleboko w d****),ale juz doszukiwanie sie tego u innych to jakos nie po mojemu.Kazdy ma jakie ma i tyle. A wychodzi na to,ze gwiazdy to jacys nadludzie,ktorzy powinni byc z gruntu bez skazy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem jak pozostale dziewczyny, ale dla mnie mowienie o tym ze jakas gwiazda nie ma najprostszych nóg NIE JEST CZEPIANIEM SIE tylko proba ukazania ze wsrod najslawniejszych tez sa takie jak my. A ma to na celu podbudowanie i przekonanie sie, ze te krzywe nogi to nie jest tragedia ktora uniemozliwia normalne funkcjonowanie i ze nie nalezy ich chowac tylko umiejetnie pokazywac. Wykorzystanie takowych zdjec ma na celu pozytywne dzialanie na dziewczyny tutaj, a nie jechanie po Rihannie czy kimstam ;> A w ogole to dzieki waszym zapowiedziom dzisiaj tez poszlam za ciosem i zalozylam spodenki takie nad kolanko :p w moim miescie byl turniej kosza ulicznego i tam sie w nich wybralam, oczywiscie mnostwo ludzi, sami znajomi, a ja sie pokazalam :p no ale pomyslalam ze lepiej tak od razu i miec to z glowy, a potem z górki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Zadomowienie
|
Ja doskonale wiem o co wam chodzi, tez nie lubie sie porownywac i dlatego tez wyciagnelam nieszczesna Rihanne, bo dostala jakas tam nagrode boskich nog i przegladajac zdiecia zauwazylam, ze nie sa IDEALNIE proste. Pewnie, ze sama bym chciala miec takie jak ona! Chcialam tylko unaocznic, ze nie trzeba tam miec kosci prostej jak odrysowana od linijki :P by miec ładne nogi ...
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak bardzo ci to przeszkadza to moze balsam brazujacy?? Ja posmarowałam 2 razy tym z Dove i moje nozki nabrały takiego zdrowszego kolorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Mi niedługo tez bedzie daleko bo wlosy zmienia kolor na blond :P A z natury mam ciemny blond wiec do wegierki tez mi daleko w sumie :P
Co nie zmienia faktu ze polubiłam już bladość ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Raczkowanie
|
No bo taaak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam nic do opalonych, jeśli jest to ładnie wyglądająca naturalna delikatna opalenizna... a nie spalona na wior ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Raczkowanie
|
No lekka opalenizna ladna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Raczkowanie
|
OK dzis juz zalaczma moje ... NOGI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POZDRAWIAM WAS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://img160.imageshack.us/img160/4656/obraz012dr3.jpg http://img341.imageshack.us/img341/7607/obraz004wq3.jpg http://img526.imageshack.us/img526/7153/obraz015yb7.jpg http://img526.imageshack.us/img526/6464/nogibmpuk3.jpg http://img517.imageshack.us/img517/2940/obraz013sg2.jpg http://img517.imageshack.us/img517/9458/obraz014wk1.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Raczkowanie
|
aaaa i SORKA za to brudne lustro.... upsss
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Raczkowanie
|
Czy to są krzywe nogi?
![]() ![]()
#1705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1706 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Dlaczego nie złączysz razem stóp? Przy rozłożonych stopach nogi wydawają się prostsze.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Raczkowanie
|
Smutas ty chyba nie wiesz co to są krzywe nogi. Złączasz je w kostkach i kolanach więc o jakiej krzywiżnie tu mówimy. Gdybyś miała krzywe to nie byłabyś w stanie bez wysiłku lub wogóle w zależności jak bardzo są krzywe złączyć ich w kolanach () lub kostkach X.
Powiem wam, że przeglądam ten wątek i połowa dziewczyn chyba nie wie co to są naprawde krzywe nogi. Co innego mieć nogi niezgrabne, nieproporcjonalne ( za chude łytki też się nie będą złączały pomino że kości są proste, za grube uda, cellulitis) a krzywe. Te dziewczyny które naprawde mają krzywe raczej dobrze co tym wiedzą i pewnie nie raz usłyszały jakiś niemiły tekst nawet od matki czy ojca. |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Raczkowanie
|
oooo :O hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale dzieqje za dobre slowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.