Krzywe nogi - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-16, 21:24   #1681
201802191541
Raczkowanie

Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez smutas123456 Pokaż wiadomość
ehh... nom zgadzam sie na trzecim zdjeciu to nie sa takie prosciutkie nogi mylilam sie ... ale na teledysku wygladaly na proste :P heh

MONIA masz racej my same tworzymy sobie taki problem ja jakos tak powoli je akceptuje i wiecie co dzis jade jeszcze na discoooo iiii... UBRAŁAM superrrraśśną mini.... MEGA krotka sssassas moze troche przesadzilam z ta dlugosica? nawet moj brat wyjechal do mnie z takim tekstem " powalilo cie w takeij miniwoe chcesz jechac ?? przeciez ty sie nie upedzisz od chlopakow" hahahah nie wiem czy tylko tak mi dociął czy powaznie jjeejejjeje bedize widac... ale nie zamierzam jej sciagnac.... hmmm byc moze nikt nie bedzie zwracal uwagi czy sa krzywe czy proste bo na pewno ebdize ciemno troche chyba ze jakies panienki ;/ hihh
ale tak ogladlam sie w lustereccku i moze ja to wszytsko wyhiperbolizowalam.....:c onfused: moze nie sa az takie zle..... a jeszcze jak zalozylam szpileczki to jest jeszcze lepiej

No to gratuluje i zycze udanej zabawy
201802191541 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 21:41   #1682
ChocolatE92
Przyczajenie

noo.. ja mam jutro zamiar założyć wreszcie( od okolo 2 lat [!!!] ) spódniczkę..

brawa dla mnie ;] <lol2>
ChocolatE92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 22:15   #1683
201802191541
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ChocolatE92 Pokaż wiadomość

brawa dla mnie ;] <lol2>
brawa :p klask i:
Stary 2007-06-17, 08:30   #1684
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ChocolatE92 Pokaż wiadomość

brawa dla mnie ;] <lol2>
BRAWO!!!!!!
pola_7841 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 09:13   #1685
shewa
Zakorzenienie

Ja dzisiaj tez załozyłam Krwiaka jeszcze troche widac ale to nic Brawa dla nas
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 09:42   #1686
201802191541
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość

klask i:

Tez bym wyszła ale mam za blade nóżki i usiłuje je opalic :p Ale ja juz tak mam ze zanim sie opale to juz jesień ;/
Stary 2007-06-17, 09:50   #1687
smutas123456
Raczkowanie

ChocolatE92 no brawa brawa ZAKLADJA spodniczke :P a ja po discooo czuje sie superr.... ahhhh tak to sie dawno bawilam ajjaj.... i nikt mi nie powiedzial ze mam krzywe nogi byc moze nie zauwazyli ... ale tyle osob sie namnie gapilo i dziewczyny i chlopaki : hahaha nom ogolnie to zbitoszkaaa byla.... hihihehiehehheihe :P niomm i dzis rowniez na niediele zakladam zpodniczke i wam tez proponuje ! heh ;* pozdrawiam Was dziewczyny :P ciumasek :P
smutas123456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 11:55   #1688
Rock_Fanka
Zakorzenienie

GG do Rock_Fanka

Cytat:
Cos I’m living now
I’m gonna close my eyes
I can’t watch the time go by
I won’t keep it inside
Just freak out and let it go

Rock_Fanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 12:23   #1689
Olgis
Raczkowanie

to ja też się przyłączę. Przez całe miasto paradowałam w spódniczce. Stwierdziłam, że nie jest źle i teraz ją noszę. Nawet w deszcz
tę wrażliwość na piękno,
nigdy się nie zestarzeje.
Olgis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 14:22   #1690
agusia9018
Raczkowanie

GG do agusia9018
Wink Dot.: Krzywe nogi

Przeglądając załączone przez was zdjęcia kobiet z "krzywymi nogami", stwierdzam, że wyszukiwanie kobiet z rzekomo krzywymi nogami staje się waszą obsesją. NIe rozumiem jak można powiedzieć , że nogi Rihanny sa krzywe, jesli ona ma złe nogi to ja chce takie mieć. Sama mam krzywe nogi, ale nie czepiam się innych kobiet. Te panie ze załączonych zdjęć, mają proste nogi, bo przecież noga od kolana w dół przy prostych nogach tez tak trochę "ucieka".... NIe róbcie afery,jesli nie ma z czego....
agusia9018 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 15:38   #1691
pola_7841
Raczkowanie

O matko co z tego że ona ma krzywe madonna i inne pewno też mają nikt nie jest idealny a po drugie ja nie biore przykładu z gwiazd a że ona ma krzywe czy nie ta gwiazda to mi to naprawde zwisa :/ jak każda inna bo co z tego że mają? ty też masz i takie wielkie halo
a po trzecie większość gwiazd ma więcej kompleksów które są ukryte niewidoczne na zdjeciach. I na pewno też rozpaczają ale my za to mamy ludzi którzy pomogą a one mają forsy na tyle żeby sobie to przerobić....
pola_7841 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-17, 16:29   #1692
agusia9018
Raczkowanie

GG do agusia9018

Cytat:
Napisane przez pola_7841 Pokaż wiadomość
O matko co z tego że ona ma krzywe madonna i inne pewno też mają nikt nie jest idealny a po drugie ja nie biore przykładu z gwiazd a że ona ma krzywe czy nie ta gwiazda to mi to naprawde zwisa :/ jak każda inna bo co z tego że mają? ty też masz i takie wielkie halo
a po trzecie większość gwiazd ma więcej kompleksów które są ukryte niewidoczne na zdjeciach. I na pewno też rozpaczają ale my za to mamy ludzi którzy pomogą a one mają forsy na tyle żeby sobie to przerobić....
I co z tego, że mają forsę na poprawę swojego wizerunku zewnętrznego. Taka sztuczna nie jest piekna... Taki problem wyglądu zewnętrznego polega na tym, iż boimy się tego, że płeć przeciwna nas nie zaakceptuje, bo nikt nie lubi byc sam ze swoimi problemami, jak to mówią w "kupie raźniej"....
Stary 2007-06-17, 18:45   #1693
Little Angel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusia9018 Pokaż wiadomość
Przeglądając załączone przez was zdjęcia kobiet z "krzywymi nogami", stwierdzam, że wyszukiwanie kobiet z rzekomo krzywymi nogami staje się waszą obsesją. NIe rozumiem jak można powiedzieć , że nogi Rihanny sa krzywe, jesli ona ma złe nogi to ja chce takie mieć. Sama mam krzywe nogi, ale nie czepiam się innych kobiet. Te panie ze załączonych zdjęć, mają proste nogi, bo przecież noga od kolana w dół przy prostych nogach tez tak trochę "ucieka".... NIe róbcie afery,jesli nie ma z czego....
Zgadzam sie z tobaTo lekka przesada...co to znaczy "idealnie proste"???Rozumiem,ze istnieje jakis kanon-idealnych,mniej idelanych,itp.Skoro Rihana ma KRZYWE to ja juz w ogole nie powinnam sie swiatu pokazywacz moimi
Czy wy przypadkiem nie przesadzacie?
Ja tez mam krzywe*(co ostatnio zaczelam miec gleboko w d****),ale juz doszukiwanie sie tego u innych to jakos nie po mojemu.Kazdy ma jakie ma i tyle.
A wychodzi na to,ze gwiazdy to jacys nadludzie,ktorzy powinni byc z gruntu bez skazy...
Little Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 19:24   #1694
201802191541
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusia9018 Pokaż wiadomość

Nie wiem jak pozostale dziewczyny, ale dla mnie mowienie o tym ze jakas gwiazda nie ma najprostszych nóg NIE JEST CZEPIANIEM SIE tylko proba ukazania ze wsrod najslawniejszych tez sa takie jak my. A ma to na celu podbudowanie i przekonanie sie, ze te krzywe nogi to nie jest tragedia ktora uniemozliwia normalne funkcjonowanie i ze nie nalezy ich chowac tylko umiejetnie pokazywac. Wykorzystanie takowych zdjec ma na celu pozytywne dzialanie na dziewczyny tutaj, a nie jechanie po Rihannie czy kimstam ;>

A w ogole to dzieki waszym zapowiedziom dzisiaj tez poszlam za ciosem i zalozylam spodenki takie nad kolanko :p w moim miescie byl turniej kosza ulicznego i tam sie w nich wybralam, oczywiscie mnostwo ludzi, sami znajomi, a ja sie pokazalam :p no ale pomyslalam ze lepiej tak od razu i miec to z glowy, a potem z górki
Stary 2007-06-17, 19:27   #1695
madarynka
Zadomowienie

Ja doskonale wiem o co wam chodzi, tez nie lubie sie porownywac i dlatego tez wyciagnelam nieszczesna Rihanne, bo dostala jakas tam nagrode boskich nog i przegladajac zdiecia zauwazylam, ze nie sa IDEALNIE proste. Pewnie, ze sama bym chciala miec takie jak ona! Chcialam tylko unaocznic, ze nie trzeba tam miec kosci prostej jak odrysowana od linijki :P by miec ładne nogi ...

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 19:33   #1696
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monisiaaa1989 Pokaż wiadomość
klask i:

Tez bym wyszła ale mam za blade nóżki i usiłuje je opalic :p Ale ja juz tak mam ze zanim sie opale to juz jesień ;/
OJ i co z tego, że blade, moje też są Ale już sie przyzwyczaiłam. Moja koleżanka mnie pocieszyla ze przynajmniej jestem oryginalna, bo jak wegierka Blada ciemne włosy i zielone oczy. Więc jak widzisz bladość też moze byc fajna
A jak bardzo ci to przeszkadza to moze balsam brazujacy?? Ja posmarowałam 2 razy tym z Dove i moje nozki nabrały takiego zdrowszego kolorku
Stary 2007-06-17, 20:00   #1697
201802191541
Raczkowanie

Cytat:
OJ i co z tego, że blade, moje też są Ale już sie przyzwyczaiłam. Moja koleżanka mnie pocieszyla ze przynajmniej jestem oryginalna, bo jak wegierka Blada ciemne włosy i zielone oczy. Więc jak widzisz bladość też moze byc fajna
A jak bardzo ci to przeszkadza to moze balsam brazujacy?? Ja posmarowałam 2 razy tym z Dove i moje nozki nabrały takiego zdrowszego kolorku
No własnie ja sie wczoraj posmarowalam balsamem brazujacym Ziaja :p i jest swietny hehe nadał lekka opalona poswiate i dlatego tez wychylilam sie dzisiaj w krotszych spodenkach A mi to do wegierki daleko, włosy ciemny blond, oczy niebieskie :p
Stary 2007-06-17, 20:06   #1698
shewa
Zakorzenienie

Mi niedługo tez bedzie daleko bo wlosy zmienia kolor na blond :P A z natury mam ciemny blond wiec do wegierki tez mi daleko w sumie :P
Co nie zmienia faktu ze polubiłam już bladość Jak to powiedział mój kolega kiedys ' bladość to oznaka szlachetności'
Stary 2007-06-17, 20:11   #1699
201802191541
Raczkowanie

No bo taaak jeszcze 100 lat temu bladosc byla oznaka wysokiego pochodzenia i pozycji społecznej :p w sumie szkoda ze teraz moda na opalone, ja bym byla za bladoscia xD

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-17, 20:14   #1700
shewa
Zakorzenienie

Ja nie mam nic do opalonych, jeśli jest to ładnie wyglądająca naturalna delikatna opalenizna... a nie spalona na wior ;p
Stary 2007-06-17, 21:37   #1701
201802191541
Raczkowanie

No lekka opalenizna ladna mi chodzilo raczej o to, ze lepiej jakby byla moda na bladosc :p bo to zdrowsze i nie wymaga smazenia sie na sloncu czy w solarium ;> :p a jak moda na "solarki" (jak u mnie, w malym miescie ;/ ) no to jak ktos sie oszczedza i nie biega codziennie na solarium to juz "inny"
Stary 2007-06-17, 23:16   #1703
smutas123456
Raczkowanie

aaaa i SORKA za to brudne lustro.... upsss hhe pa pa mykam spac :bene tton:
Stary 2007-06-18, 08:23   #1704
Olgis
Raczkowanie

Czy to są krzywe nogi? Dopatruję się i dopatruję i nie widzę krzywych nóg. Są wręcz bardzo ładne i fajnie wyglądają w szortach.
tę wrażliwość na piękno,
nigdy się nie zestarzeje.
Olgis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 10:34   #1705
madarynka
Zadomowienie

to jakis zart?masz nogi lepsze niz wczesniej wspomniana rihanna...

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 11:24   #1706
agusia9018
Raczkowanie

GG do agusia9018

Na tych zdjęciach nie zauwazyłam, żeby twoje nogi były krzywe. Tylko mam jedno pytanie:
Dlaczego nie złączysz razem stóp?
Przy rozłożonych stopach nogi wydawają się prostsze....
Stary 2007-06-18, 11:29   #1707
agusia9018
Raczkowanie

GG do agusia9018

Cytat:
Napisane przez monisiaaa1989 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak pozostale dziewczyny, ale dla mnie mowienie o tym ze jakas gwiazda nie ma najprostszych nóg NIE JEST CZEPIANIEM SIE tylko proba ukazania ze wsrod najslawniejszych tez sa takie jak my. A ma to na celu podbudowanie i przekonanie sie, ze te krzywe nogi to nie jest tragedia ktora uniemozliwia normalne funkcjonowanie i ze nie nalezy ich chowac tylko umiejetnie pokazywac. Wykorzystanie takowych zdjec ma na celu pozytywne dzialanie na dziewczyny tutaj, a nie jechanie po Rihannie czy kimstam ;>

A w ogole to dzieki waszym zapowiedziom dzisiaj tez poszlam za ciosem i zalozylam spodenki takie nad kolanko :p w moim miescie byl turniej kosza ulicznego i tam sie w nich wybralam, oczywiscie mnostwo ludzi, sami znajomi, a ja sie pokazalam :p no ale pomyslalam ze lepiej tak od razu i miec to z glowy, a potem z górki
Chyba nie wyraziłam się jasno, posługując się wzrotem "czpianie się". Otóż, rzecz polega na tym, iż mając problem z krzywymi nogami, wyszukujemy w "prostych" nogach gwiazd na gwałt jakiś krzywizn. Bo tak naprawdę zazdrościmy im, że mają lepsze od nas...(ale nie zawsze)...
Stary 2007-06-18, 12:10   #1708
evelina.00
Raczkowanie

Smutas ty chyba nie wiesz co to są krzywe nogi. Złączasz je w kostkach i kolanach więc o jakiej krzywiżnie tu mówimy. Gdybyś miała krzywe to nie byłabyś w stanie bez wysiłku lub wogóle w zależności jak bardzo są krzywe złączyć ich w kolanach () lub kostkach X.
Powiem wam, że przeglądam ten wątek i połowa dziewczyn chyba nie wie co to są naprawde krzywe nogi.
Co innego mieć nogi niezgrabne, nieproporcjonalne ( za chude łytki też się nie będą złączały pomino że kości są proste, za grube uda, cellulitis) a krzywe.
Te dziewczyny które naprawde mają krzywe raczej dobrze co tym wiedzą i pewnie nie raz usłyszały jakiś niemiły tekst nawet od matki czy ojca.
evelina.00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 12:59   #1709
smutas123456
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olgis Pokaż wiadomość
Czy to są krzywe nogi? Dopatruję się i dopatruję i nie widzę krzywych nóg. Są wręcz bardzo ładne i fajnie wyglądają w szortach.
heh.. dziekuje Olgis za mile slowa
Stary 2007-06-18, 13:02   #1710
smutas123456
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madarynka Pokaż wiadomość
to jakis zart?masz nogi lepsze niz wczesniej wspomniana rihanna...

oooo :O hehe no fajnie by bylo gdyby tak bylo ale wcale tak nie jest ehh... mi tam nie zalezy zeby miec piekne nogi ! mam jakie mam! oczywiscie nie ukrywam ze nie cieszylabym sie gdybym takie miala _
ale dzieqje za dobre slowa podnioslas mnie na duchu :P heh
pozdrawiam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości