|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
Cytat:
ja smigam na zmiane w takich krótkich http://atlantex.home.pl/spodniesciag...odnie34mix.jpg albo w leginsach 3/4 albo w dlugich leginsiorkach z kieszeniami ala spodnie ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Bóg zapłać dobra kobieto! ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- I niech nadejdzie 30 marca, a promocja sie skonczy
|
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Bóg faktycznie powinien nam płacić, przynajmniej miałybyśmy wystarczająco środków na szaleństwa w Rossmannie
|
|
|
|
|
#2553 | |
|
Zadomowienie
|
Jak ostatnio miałam incydent w rossie i tylko TŻ wziął azzaro bo tylko jedne mogłam podobno, to teraz...
Wzięłam co innego, niż to z czym wtedy byłam przy kasie zrezygnowałam z Bourjois Glamour, bo słodziaków już mam trochę, a cena nie porywa w sumie (najwyżej poźniej wezmę na promocję z książeczką) :pWzięłam Helene D'Arcy Enjoue EDP i Gabriela Sabatini Ocean Sun DNS. TŻ dokupił Mexx pure w CND. Cały czas się jeszcze zastanawiam nad Chanson d'Eau EDT, na początku czuć taką mocną cytrynę a później takie mydełko przyjemne. Tylko jak poczytałam opinie, że pachnie jak odświeżacz i że 20 lat temu to były jedne z niewielu dostępnych perfum, a ja nawet tych czasów nie pamiętam :p to jakoś nie wiem... Doradźcie Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() Taak niech już będzie 30 i będzie z głowy, a ja jeszcze mam na półce zafoliowaną setkę cerrutti 1881, ale chyba puszczę w świat, to będzie luźniej :p Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda, opakowanie jest specyficzne
![]() Potwierdzam! |
|
|
|
#2555 |
|
Zadomowienie
|
Ja też. Męska jest cudowna, przynajmniej ta pierwsza, bo tej nowej jeszcze nie wąchałam
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie poniucham
moze by sie mojemu spodobały
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na swoim wymusiłam zakup najnowszego Banana Absolute Man - teraz sam stwierdził, że są uper
To wie ktoś po ile ten Glamour chic z Pret a Porter????? |
|
|
|
#2558 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Wredny kotecek
|
Wąchałam wczoraj nową gabrielę sabatini miss gabriela, śliczna ale nie dam się naciągnąć
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Firma ponadczasowa
|
|
#2561 |
|
Raczkowanie
|
stenka30 ślicznie dziękuję
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja nie mam takich skojarzeń, ostatnio natknęłam się na Evasion - tych dawno temu :p używała moja mama ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
|
#2563 |
|
Zadomowienie
|
Kolejne i już ostatnie zakupy perfumeryjne zrobione
![]() dokupiłam sobie jeszcze LaRive have Fun i dezodorant w sprayu adidas fun sensation Moja mama kupiła Nike Fission i swoją drogą jeśli ktoś szuka zapachu podobnego do c-thru pearl garden to ten jest wg mnie bardzo podobny Wachałam polecaną przez kilka dziewczyn Pume Flowing i chyba jestem jedną z nielicznych kobiet, której ten zapach nie podszedł.Ale może to i dobrze dla mojego portfela ![]() oprócz tego w końcu udało mi się kupić krem Isana z pompką za 7 zł ![]() Jeśli ktoś potrzebuje to mam do oddania niezarejestrowany kod Chętnych proszę o info na pw
Edytowane przez anna_belle Czas edycji: 2014-03-26 o 20:33 |
|
|
|
#2564 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25,99 dns ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
Niedawno go wąchałam zapach bardzo ładny, ciekawe jak z trwałością Ile dałaś za adidas fun sensation ?Spodobał mi się też dns Beyonce Heat tylko obawiam się że może nie być zbyt trwały... Miała go któraś chodzi za mną i chodzi
|
||
|
|
|
#2565 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dns ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Co do Flowing to mnie też nie porwał, ale lubie jego nieduszaca pudrowosc, nie spotyka się tego za często. Mam insolence guerlain i tam pudrowosc wymieszana z fiolkami zabija, ale ja uwielbiam. Flowing to delikatniejsza i bezpieczniejsza wersja. Planuje edt jak wypsikam połowę dns. ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Evasion i Kobako to druga grupa prlowskich perfum moja mama też je miala te20 lat temu.
|
|
#2568 |
|
Zadomowienie
|
6,59 zł
dla mnie ma jakąś taką drażniącą nutę dlatego go nie kupiłam ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- co do la rive to na razie nie wiem jak z trwałością ale mogę dać znać jak przetestuję
|
#2569 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać że NC Cat deluxe bardzo przypomina mi Moschino Funny, tylko w Cat czuje wyraźnie grejpfruta, a w Funny ogolnie cytrusy, jednak oba aż wibruja od tych nut.
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Żeby już nie kusilo... Oddam niezarejestrowany kod
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam B. Heat Rush i jest tak samo trwałe jak EDT |
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
jestem w szoku ze u was takie akcje. u mnie bez problemow. 2 razy kupowalam na kod
![]() dzis przybyl mi hallie berry exotic jasmine 30ml - za jakies 48zl poleccie jakies tanizny. swieze i dobre na lato albo jakies eleganckie. (mam cicha nadzieje ze nie dostane maszynki do miesa i wszystko wydam na psikadelka) Wysłane z mojego samsunga s4
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2574 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w Rosie i udało mi się dorwać Britney Spears Radiance 50 ml edp - za około 35 zł z kuponem.100% polecam. Zapach słodko-świeży bardzo ładnie się rozwija idealny na wiosnę i lato, urocza buteleczka ,całe 50 ml
i ta cena )
Edytowane przez pinkgirl8602 Czas edycji: 2014-03-26 o 20:07 |
|
|
|
#2575 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojj to tego akurat nie wiem. Mam B. Heat Rush dns jak dla mnie średnio trwałe.---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Ja mam dns, cudowny zapach! Podłączam się, jakaś fajna świeża tanizna też by się jeszcze przydała
|
||
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczesniej kupowałam 3 razy w innych Rossmanach, gdzie ksiązeczka ni obowiązuje - tu żadnych problemów nie miałam. To może ze świeżych Adidas Pure Lightness, Nike Up or down. Swieżo-elegancki jest Pret a porter, Celine Dion Chic. No to wpadło mi 9 psikadeł, mężowi 1
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-03-26 o 19:28 |
|
|
|
|
#2579 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- 100 ml edt coś koło 75 zł, 50 ml chyba 49 zł. w każdym razie jakbym chciała kupić 100 ml produktu w 100 ml buletce wyniósł ponad 70 zł, natomiast koszt 100 ml w 50 ml butelce był 10 zł droższy od większego opakowania. oczywiście bez odjęcia rabatu mam nadzieję że mnie zrozumiałaś.---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- no właśnie dla mnie jeden z nieśmiertelnych zapachów, ale niekoniecznie chciałabym tak pachnieć, sentyment wielki, przypomina się od razu dzieciństwo i potajemne psikanie. ale obecnie szukam innych nut, ciekawych świeżaków z zaczepnikiem.
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

chodzi za mną i chodzi