Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-17, 11:50   #3871
Spaza
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Oj zazdroszcze takiego własnego, domowego ogródka Mimo, że z rodzicami mieszkałam w domku jednorodzinnym, nie chcieli słyszeć o czymś takim jak własne owocki i warzywka Ostała nam się tylko wiśnia po poprzednich użytkownikach działki
Wiśnie też lubię ale chyba jednak od wiśni wolę czereśnie
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 11:52   #3872
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

"Świat wypadł mi z moich rąk..
Jakoś tak nie jest mi wcale żal...
Czy Ty wiesz jak chciałbyś życ? Bo ja też..."

Źle, źle, źle!
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 11:56   #3873
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
ja tam nie przepadam za czeresniami , lepsze truskawki
ja ostatnio loki robiłam sobie eeee a juz wiem maam mi robiła na komunie
ja lubie siebie bardzo w lokach, ale teraz mamjeszcze za krotkie wlosy, dlatego mi sie wczoraj nie podobaly

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mnie tez sią cały dzień chce spać zasnęłam parę razy nad książkami

a gdzie się starasz o praktyki?

też jeszcze nie jadłam w tym roku, w ogóle to bardzo lubię ale przerażają mnie robaki wiec zazwyczaj sie zniechecam do jedzenia
jak sie dostane to sie pochwale
zauwazylam ze mi sie mniej chce spac jak jestem "poimprezowa", niz tak normalnie. a pogoda taka jak wczoraj, wiec teoretycznie powinnam dzis byc juz zupelnie nie do zycia, biorac pod uwage lekko-poalkoholowy stan

owoce ktore uwazam za najbardziej "robaczane" to sliwki. pewnie dlatego ze je otwieram i widze. a czeresnie zjadam w caloscie i pewnie nawet nie wiem ile w zyciu robali "zżarłam"

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Hmm,są tacy co mają ponad 80

To może zanieś tam,ja bym na Twoim miejscu niosła do jak najlepszej szkoły
Mi możesz dać czereśnie

Najważniejsze,żebyś się dobrze czuła we fryzurce

Przesadziłam z jedzeniem Ale spaliłam

Nie wiem jak tam u Was,ale u mnie jakaś dziwna ta pogoda. Raz pada deszcz,a po chwili słońce świeci
u mnie pogoda taka sama, szaleje

co do fryzurki to wlasnie dziwnie bo ja sie super czuje w lokach zawsze. no ale tak jak pisalam, musza mi jednak wloski troszke odrosnac najpierw.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

zgadzam się z Tobą
z doświadczenia mojego marnego, miałam szansę iść do każdego liceum bo byłam finalistką olimpiady, ale poszłam do takiego które było blisko i w którym było mi później w miarę łatwo i później żałowałam trochę, bo chociaż maturę zdałam super (bo to była stara matura, prosta sprawa ) to miałam duże problemy z dostaniem sie na studia, a wiem ze po bardzo dobrym liceum nie miałabym takiego problemu
jesteście naprawdę bardzo zdolne (co widać po wynikach ) wiec idźcie do jak najlepszego liceum żeby za 3 lata nie żałować

i grać w kosza te na pewno będzie można
ja rowniez sie zgadzam. najlepszym dowodem jest chyba to, ze jak mialam rozmowe kwalifikacyjna na studia (byl examin merytoryczny + rozmowa kwal.) to profesor przegladal sobie przy mnie moje papiery i powiedzial, ze bardzo sie cieszy ze chodzilam do takiej a nie innej szkoly, i mimo ze examin merytoryczny poszedl mi tak, ze moglby pojsc lepiej , to jednak rozmową kwaliffikacyjną widocznie troche nadrobilam, bo sie jednak dostalam. wiec zawdzieczam to w duzej mierze temu, ze chodzilam do renomowanego liceum.

Cytat:
ewusia widze widze i słysze a to na bugucicach festyn jest
no ja tam zawsze chodze pieszo ale do szkoły bede jeździc busem
ja to jezdzilam autobusem.. w str przeciwna niz do szkoly

Cytat:
Oj zazdroszcze takiego własnego, domowego ogródka Mimo, że z rodzicami mieszkałam w domku jednorodzinnym, nie chcieli słyszeć o czymś takim jak własne owocki i warzywka Ostała nam się tylko wiśnia po poprzednich użytkownikach działki
tak, moj tatuś tez nigdy nie chcial slyszec o zadnych drzewkachowocowych czy warzywkach itd. tylko trawka, krzaczki ozdobne, i ewentualnie troche kwiatkow na szczescie nieopodal od domu jest sad sasiadow i mozemy korzystac jak z wlasnego

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 12:55   #3874
agness51
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Dzisiaj w końcu cieplej niż wczoraj dlatego zaraz uciekam, jadę do tesco na zakupy, bo wczoraj wieczorem zużyłam za dużo jogurtów Wieczorem postanowiłam upiec sernik z rodzeństwem i niestety potrzebne były składniki z moim zapasów poszedł m.in serek activia (a chciałam z niego placki zrobić - tylko dlatego go kupiłam), jogurty naturalne (i tak się kończyły - Jogo i activie ), budyń kokosowy, pół kg twarogu... ych - a bez tych produktów (oprócz budyniu) praktycznie nie funkcjonuje I moja galaretka bez cukru którą tak skrzętnie ukrywałam ^_^
Poza tym trzeba by jakieś owoce kupić
A u mnie i wczoraj i dzisiaj baardzo ciepło
Aż mi się samej takiego sernika zachciało,narobiłaś smaka

Cytat:
O,wisienki
Ja to tylko mam taki niby ogródek na działce Kiedyś moi rodzice sadzili tam mnóstwo warzywek,nawet truskawki były,ale teraz to większość kwiatków będzie,może jakieś warzywka ewentualnie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Źle, źle, źle!
Nefre,kochana,co się dzieje?

Słuchajcie,kupiłam sobie spódniczkę,taką na lato,do kolana Problem w tym,że ja tak w ogóle to nie chodzę raczej w spódnicach,ale chciałam się w końcu przemóc Ale dzisiaj stwierdziłam,że mam za grube nogi Pokazałabym Wam fotkę,ale się wstydzę i sama nie wiem,z jednej strony to bym chciała w niej chodzić,ale ja nie umiem określić jakie mam nogi

A gdzie jest LoLcia???

Ja się jeszcze trochę polenię na Wizażu,a potem wychodzę,mam nadzieję,że się nie rozpada nagle

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 13:00   #3875
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
u mnie w ogrodzie rosnie, zapraszam ale chyba jeszcze jest niejadalny, musze sprawdzic

ale dzis sliczna pogoda
zaraz jade do kina na Jasia Fasole z siostrzenicami, potem na lody. no i moze uda mi sie gdzies zostawic moje cv i jeszcze zagladne do kilku sklepow bo szukam jakis slicznych krotkich spodenek ale nie moge nic znalesc.

milego dnia
no to ja się do ogródka wpraszam

pogoda owszem niczego sobie, ale nie sprawdzę bo się uczę

Cytat:
Como vai dziewczyny

Dzisiaj w końcu cieplej niż wczoraj dlatego zaraz uciekam, jadę do tesco na zakupy, bo wczoraj wieczorem zużyłam za dużo jogurtów Wieczorem postanowiłam upiec sernik z rodzeństwem i niestety potrzebne były składniki z moim zapasów poszedł m.in serek activia (a chciałam z niego placki zrobić - tylko dlatego go kupiłam), jogurty naturalne (i tak się kończyły - Jogo i activie ), budyń kokosowy, pół kg twarogu... ych - a bez tych produktów (oprócz budyniu) praktycznie nie funkcjonuje I moja galaretka bez cukru którą tak skrzętnie ukrywałam ^_^
Poza tym trzeba by jakieś owoce kupić

A właśnie, wczoraj w końcu złożyli mi to łóżko i do tego moskitierę przywiesili
Bajka w końcu się wyspałam porządnie

Życzę miłego dnia
też dziś byłam na zakupach, zapasy serków wiejskich i jogurtów nieodzowne
super ze łóżeczko dobrze się sprawuje

Cytat:
A ja spędze cudną niedzielę z zarządzaniem produkcją Bosko

łączę sie w bólu... ja nad gramatyką historyczną i stylistyką

Cytat:

Źle, źle, źle!

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

jak sie dostane to sie pochwale
zauwazylam ze mi sie mniej chce spac jak jestem "poimprezowa", niz tak normalnie. a pogoda taka jak wczoraj, wiec teoretycznie powinnam dzis byc juz zupelnie nie do zycia, biorac pod uwage lekko-poalkoholowy stan
no to trzymam kciuki żebyś sie dostała

masz szczęście bo ja po imprezie na drugi dzień jestem nietomna totalnie

chociaż dziś jakieś ciśnienie mam niskie bo słabo mi i sił mi brak...
moja kochana rodzina przyjedzie dziś z obiadem jak miło ze ktoś się nade mną zlitował i nie muszę dziś stać jeszcze przy garach

udanego popołudnia (oczywiście dla tych które sie nie uczą bo w przeciwnym razie to niemożliwe )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 13:02   #3876
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Słuchajcie,kupiłam sobie spódniczkę,taką na lato,do kolana Problem w tym,że ja tak w ogóle to nie chodzę raczej w spódnicach,ale chciałam się w końcu przemóc Ale dzisiaj stwierdziłam,że mam za grube nogi Pokazałabym Wam fotkę,ale się wstydzę i sama nie wiem,z jednej strony to bym chciała w niej chodzić,ale ja nie umiem określić jakie mam nogi

A gdzie jest LoLcia???

Ja się jeszcze trochę polenię na Wizażu,a potem wychodzę,mam nadzieję,że się nie rozpada nagle
pokazuj fotkę ja tam nie wierzę.. na pewno ładnie wyglądasz tylko sobie wmawiasz (znam z autopsji )

no właśnie, gdzie Lolcia? i gdzie Orzeszek?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 13:05   #3877
Ather
Zakorzenienie

Cytat:

A gdzie jest LoLcia???
Też się zaczęłam zastanawiać, bo coś długo jej nie ma na Wizazu

A co do spódniczki - Agness, dokładnie jakbym 'sluchała' siebie ^^ bo mam to samo. Nawet jak kupię spódniczkę to potem ją albo oddaję albo sprzedaję którejś znajomej bo nie mogę się przemóc.

No ale ja to ja, ja nie jestem do końca normalna A moje nogi są ... n/c jak dla mnie.

Za to Ty masz świetną figurę, to też bardzo bym Cię prosiła abyś jednak dodala to zdjęcie - nie masz się czego wstydzić ! Za ten tekst to powinnaś dostać po łapkach
Nie masz grubych nóg ! W ogóle to pozwól innym ocenić a nie sama się zabierasz za krytykowanie siebie

Poczekam sobie tutaj cichutko na zdjęcie
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 13:21   #3878
agness51
Zakorzenienie

Macie
Proszę o szczerość

http://img158.imageshack.us/img158/3923/dsc00289yv2.jpg

Ps.No właśnie Orzeszka też nie widać

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2007-06-17, 13:33   #3879
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Macie
Proszę o szczerość

http://img158.imageshack.us/img158/3923/dsc00289yv2.jpg

Ps.No właśnie Orzeszka też nie widać
Myślałam że pokażesz się w tej spódniczce którą kupiłaś, byłoby łatwiej ocenić Chociaż jestem pewna że świetnie leży przy takich nogach jak Ty masz...
Chyba powinnam zacząc wpadać w kompleksy bo ja mam jakieś wychudzone i krzywe patyki gdyby nie moje łydki które akceptuje to chyba nie wychodziłabym z kombinezonu

A tak poważnie, Agness - uważam że przesadziłaś z tym stwierdzeniem że masz za grube nogi do spódniczki. Wagę masz idealną, figurę również - czego byś chciała więcej ? Wolisz zaszyć się w długich spodniach / rybaczkach latem zamiast śmigać jak to dziewczyny powinny - w świetnych spódniczkach ?

Kiedyś zawsze uważałam że mam grube nogi, od nich wszystko się zaczęło, myślałam że to działa tylko w jedną stronę, że nogi są nieatrakcyjne jak są grube, a okazało się że jak ma się jakieś patyki - to wygląda jeszcze gorzej, bo wtedy wszelkie niedociągnięcia czy 'zakrzywienia' bardziej się uwidaczniają...

U mnie np. jak wbije się w krótkie spodenki to nogi od kolan w góre są masakryczne. Ogromna dziura pociesza mnie fakt że w rybaczkach wyglądam znośnie bo te łydki są całkiem OK... ale też nie chcę grzać tyłka w rybaczkach całe lato, to też kupiłam ostatnio kilka par krótkich spodenek i chyba pomyślę nad spódniczką... bo tak bardzo mi się podobają

Ale z drugiej strony jak się nad tym teraz zastanowiłam... nie obchodzi mnie co myślą inni, nie będę się męczyła w długich spodniach tylko dlatego że jak ubiorę coś krótszego to będę narażona na komentarze innych. To i tak nic nie zmieni, i tak wszyscy się na mnie dziwnie patrzą jak idę po mieście, a ja bardzo tego nienawidzę... nie znoszę gdy ktoś na mnie patrzy i tego nie jestem wstanie zmienić za chiny.

Naprawdę Agness, nie masz się czego wstydzić kochana, masz się dobrze czuć - a jak kupiłaś tą spódniczkę to coś w niej musiało być i chciałaś ją mieć. To też... po prostu ją noś
Stary 2007-06-17, 13:41   #3880
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam że pokażesz się w tej spódniczce którą kupiłaś, byłoby łatwiej ocenić Chociaż jestem pewna że świetnie leży przy takich nogach jak Ty masz...
Chyba powinnam zacząc wpadać w kompleksy bo ja mam jakieś wychudzone i krzywe patyki gdyby nie moje łydki które akceptuje to chyba nie wychodziłabym z kombinezonu

A tak poważnie, Agness - uważam że przesadziłaś z tym stwierdzeniem że masz za grube nogi do spódniczki. Wagę masz idealną, figurę również - czego byś chciała więcej ? Wolisz zaszyć się w długich spodniach / rybaczkach latem zamiast śmigać jak to dziewczyny powinny - w świetnych spódniczkach ?

Kiedyś zawsze uważałam że mam grube nogi, od nich wszystko się zaczęło, myślałam że to działa tylko w jedną stronę, że nogi są nieatrakcyjne jak są grube, a okazało się że jak ma się jakieś patyki - to wygląda jeszcze gorzej, bo wtedy wszelkie niedociągnięcia czy 'zakrzywienia' bardziej się uwidaczniają...

U mnie np. jak wbije się w krótkie spodenki to nogi od kolan w góre są masakryczne. Ogromna dziura pociesza mnie fakt że w rybaczkach wyglądam znośnie bo te łydki są całkiem OK... ale też nie chcę grzać tyłka w rybaczkach całe lato, to też kupiłam ostatnio kilka par krótkich spodenek i chyba pomyślę nad spódniczką... bo tak bardzo mi się podobają

Ale z drugiej strony jak się nad tym teraz zastanowiłam... nie obchodzi mnie co myślą inni, nie będę się męczyła w długich spodniach tylko dlatego że jak ubiorę coś krótszego to będę narażona na komentarze innych. To i tak nic nie zmieni, i tak wszyscy się na mnie dziwnie patrzą jak idę po mieście, a ja bardzo tego nienawidzę... nie znoszę gdy ktoś na mnie patrzy i tego nie jestem wstanie zmienić za chiny.

Naprawdę Agness, nie masz się czego wstydzić kochana, masz się dobrze czuć - a jak kupiłaś tą spódniczkę to coś w niej musiało być i chciałaś ją mieć. To też... po prostu ją noś
Dziękuję bardzo za miłe słowa,ja naprawdę nie umiem siebie ocenić,być może mam zaburzenia związane z własną akceptacją Już mi się nie chciało tej spódniczki wciągać na siebie Leń ze mnie

Sądząc po Twoich fotkach,które widziałam,nie masz się czego wstydzić kochana Może faktycznie jesteś troszkę za szczupła,aczkolwiek jestem pewna,że nie masz za grubych nóg

Co do tych spódniczek,to właśnie dlatego chciałam zacząć w nich chodzić,bo teraz w sklepach takie śliczne są Od koloru do wyboru

Też nie lubię jak się ktoś na mnie patrzy,denerwuje mnie to,np.idę,i czuję taki świdrujący wzrok,no po prostu wkurza mnie to

Stary 2007-06-17, 13:49   #3881
anniaa

witam
gujanka no nie ładnie trzeba zawsze trafiac do szkoły
agness przesadzasz , uwazam ze masz fajne nogi , oj chociaz ja tam mam bzika na punkcie swoich nóg

ja nie mam ogórka ale mam w kuchni na parapecie taki mini ogródeczek
o cebulka tam jest , kiełki , papryka chili
ale moja babcia ma działkei to bardzo duzo i tam duuzo warzyw i owoców jest i kwiatów itp

żoładek i głowa- gorączka mnie boli ja juz chyba nic jesc nie moge...

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 13:52   #3882
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
agness przesadzasz , uwazam ze masz fajne nogi , oj chociaz ja tam mam bzika na punkcie swoich nóg

żoładek i głowa- gorączka mnie boli ja juz chyba nic jesc nie moge...
No właśnie,ja też zaczynam mieć chyba bzika jakiegoś

Biedactwo

Stary 2007-06-17, 13:54   #3883
anniaa

Cytat:
No właśnie,ja też zaczynam mieć chyba bzika jakiegoś

Biedactwo
ja od zawsze mam kompleks z nogami... nie pamietam aby kiedy kolwiek powiedziałam : podobaja mi sie moje nogi....

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 14:22   #3884
Ather
Zakorzenienie

Cytat:

Sądząc po Twoich fotkach,które widziałam,nie masz się czego wstydzić kochana Może faktycznie jesteś troszkę za szczupła,aczkolwiek jestem pewna,że nie masz za grubych nóg
Grubych to raczej nie, 45 cm w udzie w najgrubszym miejscu... chodzi o to że są brzydkie od kolan w górę i jest duża przerwa między udami przy złączonych nogach
No ale nie można mieć wszystkiego, pocieszam się płaskim i cholernie twardym brzuchem. Heh swoją drogą ostatnio wyglupiałam się ze znajomymi i w pewnym momencie jak jeden mnie 'dźgnął' dla zabawy palcami po brzuchu (z zamierzeniem łaskotania) to trochę się zdziwił żeby nie powiedzieć przeraził, bo fakt faktem sama też zauważyłam że mam kamień zamiast miekkiego brzuszka ale to akurat mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie Dlatego ubóstwiam kolczyki do pępka i krótkie bluzki

btw. Agness, pamiętasz jak na priv rozmawiałyśmy o tych kolczykach ? wczoraj doszedł jeszcze jeden i tym razem ostatni, już nie chcę przesadzać ^^
Ale postanowiłam zafundować siostrze kolczyki (trzeci raz przekłuwane miała, bo wiecznie wyciągała i zarastały ) i nie mogłam się powstrzymać, strzeliłam sobie do kolekcji jeszcze jednego w uchu I na tym definitywny koniec
Stary 2007-06-17, 14:34   #3885
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Grubych to raczej nie, 45 cm w udzie w najgrubszym miejscu... chodzi o to że są brzydkie od kolan w górę i jest duża przerwa między udami przy złączonych nogach
No ale nie można mieć wszystkiego, pocieszam się płaskim i cholernie twardym brzuchem. Heh swoją drogą ostatnio wyglupiałam się ze znajomymi i w pewnym momencie jak jeden mnie 'dźgnął' dla zabawy palcami po brzuchu (z zamierzeniem łaskotania) to trochę się zdziwił żeby nie powiedzieć przeraził, bo fakt faktem sama też zauważyłam że mam kamień zamiast miekkiego brzuszka ale to akurat mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie Dlatego ubóstwiam kolczyki do pępka i krótkie bluzki

btw. Agness, pamiętasz jak na priv rozmawiałyśmy o tych kolczykach ? wczoraj doszedł jeszcze jeden i tym razem ostatni, już nie chcę przesadzać ^^
Ale postanowiłam zafundować siostrze kolczyki (trzeci raz przekłuwane miała, bo wiecznie wyciągała i zarastały ) i nie mogłam się powstrzymać, strzeliłam sobie do kolekcji jeszcze jednego w uchu I na tym definitywny koniec
no to gratuluję brzuszka
ather a jak to jest z tymi kolczykami w pępku, długo się goi po przekłuciu?
tu też muszę się pochwalić że schudłam troszkę

edit: ale padnięta jestem, spałam 4 godziny, imprezka wczoraj przeciągnęła się do 6 rano!!a nie mogę odespać bo zaraz mam gości,

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 16:04   #3886
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
no to gratuluję brzuszka
ather a jak to jest z tymi kolczykami w pępku, długo się goi po przekłuciu?
Dziękuję i Tobie również gratuluję

Co do kolczyka w pępku, to hm... niech sobie przypomnę, bo robiłam tak dawno temu, z 4 lata już będą
Robiłam na samym początku maja z tego co pamiętam, a w sierpniu pierwszy raz wymieniłam kolczyk (na wakacjach), było niezagojone jeszcze do końca i troszeczkę bolało przy pierwszej zmianie, fakt faktem. Ale potem nie minęło dużo czasu i wszystko zaczynało się prześlicznie goić. Wiec myślę że to będzie tak do 5 miesięcy aby całkowicie się zagoiło i aby bez problemów wymieniać ile dusza zapragnie bez żadnego bólu, ot tak jak w uszach

Od jakichś dwóch lat jak nie więcej, nie miałam żadnego, ani razu - problemu z kolczykiem w pępku. Więc jest dobrze
Ale warto Motywacja i satysfakcja ogromna a latem przy opalonym brzuchu jakiś zbajerowany kolczyk (jestem maniaczką kolczyków, co chwilę jakiś nowy wpada ) to bajka
Stary 2007-06-17, 16:56   #3887
gujana
Wtajemniczenie

A ja wlasnie wrocilam z malego rowerkowania. pojezdzilibysmy wiecej ale brzuch mnie strasznie rozbolal i wrocilam do domu jak juz wrocilam to przestal wredny brzuchol

Stary 2007-06-17, 17:05   #3888
oreganka
Zakorzenienie

no ale o tym kolczyku trzeba jednak mysleć kilka miesięcy przed wakacjami,tak myślałam

Stary 2007-06-17, 17:10   #3889
gujana
Wtajemniczenie

Agness, smialo zakladaj spodniczke, nie masz sie czego wstydzic!

ja mam ochote najakies fajne spodenki spodniczka nowa tez by sie przydala, bo wszystkie mam albo dluuuuugie albo krociuchne jakas "normalna" by sie przydala

Stary 2007-06-17, 17:44   #3890
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam ochote najakies fajne spodenki spodniczka nowa tez by sie przydala, bo wszystkie mam albo dluuuuugie albo krociuchne jakas "normalna" by sie przydala
ja ostatnio tez zaczęlam śmigać w spódniczkach, mam jedną fajną dzinsową miniówę z zeszłego roku i byłam w szoku bo znowu do niej wchodzę!!!
dziewczyny dzisiaj małe rande vu mi się szykuje....

Stary 2007-06-17, 18:18   #3891
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wlasnie wrocilam z malego rowerkowania. pojezdzilibysmy wiecej ale brzuch mnie strasznie rozbolal i wrocilam do domu jak juz wrocilam to przestal wredny brzuchol
A to peszek No ale zdarza się i tak ... będzie następna okazja

A ja dopiero co wróciłam ze spaceru... Poszłam po obiedzie bo atmosfera w domu stała się nie do wytrzymania...
Czasami mam ich wszystkich serdecznie dość i z miłą chęcią zamieszkałabym z ojcem

... ale na szczęscie tylko czasami.

Cytat:
no ale o tym kolczyku trzeba jednak mysleć kilka miesięcy przed wakacjami,tak myślałam
W sumie tak, bo w wakacje to się wyjezdza nad morze/jeziora, chodzi się na baseny... a na początku trzeba uważać z tą raną, i tego typu miejsca nie są wskazane.

Cytat:
Ocho
Stary 2007-06-17, 20:02   #3892
agness51
Zakorzenienie

Wróciłam

Cytat:
Heh,pamiętam Tylko nie przesadzaj z tymi kolczykami

Cytat:

Może i macie rację Muszę sobie jeszcze chociaż jedną upatrzyć I jakieś spodenki

Cytat:

A ja dopiero co wróciłam ze spaceru... Poszłam po obiedzie bo atmosfera w domu stała się nie do wytrzymania...
Czasami mam ich wszystkich serdecznie dość i z miłą chęcią zamieszkałabym z ojcem

Nie jesteś sama Ja też tak czasami mam,ale mieszkam z ojcem,co niekiedy jest bardzo uciążliwe

Stary 2007-06-17, 20:07   #3893
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
ja ostatnio tez zaczęlam śmigać w spódniczkach, mam jedną fajną dzinsową miniówę z zeszłego roku i byłam w szoku bo znowu do niej wchodzę!!!
no, no, to trzymamy kciuki i czekamy na wiesci

co do spodniczki to ja sobie zima kupilam fajna mini dzinsową tylko jakos tak mi troche u dolu z tylu odstaje i czasem mnie to wkurza bo mi sie zdaje ze caly kuper mi tam wystaje a zima do grubiastych rajstop jakos mi to nie przeszkadzalo,ze tak ciut odstaje

Cytat:

ano czasami tak jest, to chyba normalne w kazdym domu
ja wlasnie bylam chwile posiedziec jeszcze na powietrzu, wzielamkocyk i siup na trawke nawet przeczytalam kilka stron notatek

ale senna jestem. nie wiem czy to impreza o sobie przypomina (boli mnie glowa, a wczoraj duzo smacznych koktajli % probowalam- kolega u ktorego bylismy uwielbia serwowac fajne drinki ) czy moze cisnienie spadlo
mam nadzieje ze dotrwam do 21, ale ogolnie dzis wczesnie do lozeczka ide

Stary 2007-06-17, 20:11   #3894
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
ale senna jestem. nie wiem czy to impreza o sobie przypomina (boli mnie glowa, a wczoraj duzo smacznych koktajli % probowalam- kolega u ktorego bylismy uwielbia serwowac fajne drinki ) czy moze cisnienie spadlo
mam nadzieje ze dotrwam do 21, ale ogolnie dzis wczesnie do lozeczka ide
Imprezowiczka
Ja też chyba się wcześniej położę

Stary 2007-06-17, 20:39   #3895
gujana
Wtajemniczenie

Agness, dzisiaj mialam jeszcze jechac na jakis koncert (jakiejs nieznanej mi niemieckiej grupy,ale znajomi Niemcy mowili ze fajna :P ). Ale dobrze ze sie rozmyslilam wczesniej, bo bym chyba tam usnela

Stary 2007-06-17, 20:42   #3896
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Agness, dzisiaj mialam jeszcze jechac na jakis koncert (jakiejs nieznanej mi niemieckiej grupy,ale znajomi Niemcy mowili ze fajna :P ). Ale dobrze ze sie rozmyslilam wczesniej, bo bym chyba tam usnela
Mi to ciężko przekonać się do niemieckiej muzyki

Stary 2007-06-17, 20:53   #3897
Atram
xxyy

Cytat:
to czemu nie sprobojesz przytyc?

Cytat:
gratuluje
i powodzenia na rande wu

a ja dzis bylam w kinie na Jasiu Fasoli, fajny film, polecam a potem na wielkich lodach w Galerii Krakowskiej, ktore wrecz ubostawiam duzy wybor smakow i wielkie galki
i kupilam sobie japonki fajne szukalam tez krotkich spodenek ale nic nie znalazlam.

troche niewyspana jestem, ciagle jeszcze potrzebuje odespac sesje. chyba niedlugo sie poloze

agness, zrob zdjecie w spodniczce
Stary 2007-06-17, 20:57   #3898
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
a ja dzis bylam w kinie na Jasiu Fasoli, fajny film, polecam a potem na wielkich lodach w Galerii Krakowskiej, ktore wrecz ubostawiam duzy wybor smakow i wielkie galki
i kupilam sobie japonki fajne szukalam tez krotkich spodenek ale nic nie znalazlam.

troche niewyspana jestem, ciagle jeszcze potrzebuje odespac sesje. chyba niedlugo sie poloze

agness, zrob zdjecie w spodniczce
A ja idę w piątek na Shreka Przynajmniej się pośmieję trochę
Odeśpij odeśpij kochana,w końcu masz za sobą tyyle nauki,nieźle się nastresowałaś
Co do zdjęcia,jutro postaram się zrobić

Jutro mam na szczęście na dziewiątą,więc trochę pośpię

Stary 2007-06-17, 21:00   #3899
LoLcIa123
Zakorzenienie

Hop,hop.
Przepraszam,że się nie odzywałam przez taki kawał czasu,ale musiałam sprawdzić jak bardzo będziecie za mną tęsknić a tak poważnie,to piorun podczas burzy uderzył w modem i nie miałam internetu od czwartku .
Tak więc nadrabiam zaległości
Cytat:
LoLcia,Ania,pochwalcie się wynikami egzaminu
Eh,no mi testy poszły beznadziejnie,płakałam przez cały weekend,bo udało mi się zdobyć jedynie 63punkty,porażka totalna pocieszam się tym,że dojdą mi jeszcze punkty z ocen,musi być dobrze,no.
Cytat:
lolcia a mozna wiedziec ile płaciłas za wizyte u fryzjera ?
ja sie umówiłam na wtorek
Aniu 85zł
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Witam Można się przyłączyć?
Witam

Cytat:

Źle, źle, źle!
Nefre

Cytat:
Masz ślicznie nogi i nawet nie próbuj myśleć inaczej!
Cytat:
Ulala,Powodzenia
Cytat:
U mnie tez tak czesto bywa,szczególnie w weekendy,eh i cóż zrobić

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 21:05   #3900
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Eh,no mi testy poszły beznadziejnie,płakałam przez cały weekend,bo udało mi się zdobyć jedynie 63punkty,porażka totalna pocieszam się tym,że dojdą mi jeszcze punkty z ocen,musi być dobrze,no.
LoLciu,nie martw się,będzie dobrze Na pewno się dostaniesz,tam gdzie chcesz

Cytat:
Napisane przez LoLcia123
Masz ślicznie nogi i nawet nie próbuj myśleć inaczej!
Dziękuję

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości