|
|
#1891 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LII
Już się chwaliłam na FB, ale jeszcze Wam pokażę
![]() Otóż zdarza mi się pogłaskać kaptur...
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1893 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kam-czemu musisz isc do szpitala ?
|
|
#1894 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja to pierwsze co robię po przebudzeniu to najpierw na zegar patrze ![]() No to widocznie od Ciebie Cytat:
![]() No to akurat wiem ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Oj
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1895 |
|
|
Prawda? Kolega stwierdził, że przyczajona, jak snajper
![]() Normalnie -nie wierzę w to sama -już leżę w łóżku!!! O takiej godzinie, to ostatnio się położyłam... Nigdy?
|
#1896 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Kruszysz na zielono? Ziołem? |
|
|
|
|
#1897 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na neurologię na badania... żeby ewentualnie to sm wykluczyć, zbadać boreliozę itp.... na razie nie wiem czy mnie fogle tak zaraz z marszu przyjmą, tzn. na banacha na izbie przyjęć powiedzieli mi że tak, jak przyjdę to mnie neurolog obejrzy, ale polecano mi szpital na szaserów i dziś rano tam dzwonię na neurologię żeby mi powiedzieli czy tam mogę jechać... luzik
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i żeby Ci się udało bez problemu dostać do szpitala, żebyś trafiła na kompetentnych lekarzy no i żeby się okazało ze ogólnie to fałszywy alarm Znad kawy i słońca
|
||
|
|
|
#1899 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() jeszcze mam opcję jechać do szpitala na wołoską, mam najbliżej i też powiedzieli że jak przyjadę to mnie neurolog obejrzy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fiedziałam że tak zareagujesz ![]() Trzymam kciuki żeby tak było ![]() Idę do sadysty (w tym wypadku przesadziłam )
|
|
#1901 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jakich? ![]() Cytat:
hę, do łobiadu ? czymam kciukasy żeby ... No to już jest zbiorowy atak na mojego avka i jako właścicielka praw autorskich proszę moderatora tegoż pod forum o natychmiastową interwencję. Jestem zażenowana takim bezpardonowym porównaniem avka do podrobów vel von trupki. Zniesmacza mnie to i mam zamiar złożyć doniesienie do prokuratury. Nie możemy Szanowni Państwo tolerować nietolerancji a proszę zauważyć że jest tu nawet zarzut rasowy , żółta von trupka mówi sama za siebie... Jestem cała roztrzęsiona i znerwicowana i nikt i nic nie jest w stanie ukoić mych nerwów i przywrócić mego stanu ducha , no może jakaś wycieczka do ciepłych krajów by pomogła więc o odszkodowanie zabiegać będę na pewno. Nie poddam się łatwo i do celu będę dążyć nawet po von trupkach . nr. konta bankowego dla wsparcia mej osoby podam zainteresowanym. Poważnie traktuję swych darczyńców więc jestem czynna 24 h także ten.., jeszcze któś ? ![]() Miłego
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-27 o 09:25 |
|||||
|
|
|
#1902 |
|
|
Kameno, ja też o Szaserach dobre rzeczy słyszałam, w zeszłym tygodniu nawet. Znajoma tam kogoś z rodziny zawoziła z atakiem migreny i wszystkie badania od ręki zrobili i jeszcze położyli człowieka na 2 dni na obserwację.
Trzymam kciuki za wyniki!!! ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Szatanko, chcesz jakiś adres, gdzie rozdają??
|
#1903 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Macham spod glinki marokańskiej i znad herbaty. |
|
|
|
|
#1904 |
|
Wtajemniczenie
|
macham znad zagięcia czasoprzestrzeni a zwłaszcza czaso
![]() ktoś mię gwizdnął na 3 tygodnie i wybaczcie ale nie przeleceu Was, nie dam rady ![]() zasłuchuję się ostatnio tym: http://www.youtube.com/watch?v=rZPfLElHMYI oraz tą wersją: http://www.youtube.com/watch?v=kBVndAu8o3E i tak pomyślałam, że się podzielę ![]() monsz z pracuni przyniósł
|
#1905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Znowu badania? |
|||
|
|
|
#1906 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=YamY6qX55FA Tylko nie mogę patrzeć na ich image
|
|
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() A i snad banana macham ![]() Hmmmm znowu muszę iść do szafy ? Nikogo nie ma
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-27 o 11:02 |
|
|
|
|
#1908 | ||
|
Wtajemniczenie
|
no szo
![]() nie no spoko Golden, ja się wcale nie gniewam ![]() Cytat:
oou najs , zdolny beatboy Cytat:
to i ja wrzucę moją ostatnią miłość ale dam dwie ulubione pieśniczki z całej masy ich kawałków które też ubóstwiam. Oj daaawno już nie miałam tak żeby wszystkie praktycznie kawałki z całych albumów mi się podobały a tu no nie ma kawałka który by nie był jakby dla mnie stworzony, no uwielbiam ich po prostu https://www.youtube.com/watch?v=GWcXuu16ttc https://www.youtube.com/watch?v=nX3O2l48VGk to pewno coś ciśnieniowego..
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Może i tak
![]() Liczyłyście kiedyś swoje zapotrzebowanie kaloryczne? http://www.youtube.com/watch?v=Uk6OSJ6Ory0 Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-27 o 11:22 |
|
|
|
#1910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pachnącego i radosnego dnia całemu Baru albo żeby przynajmniej spokojnie było ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Kameno i trzymaj się!
|
|
|
#1911 |
|
Raczkowanie
|
witajcie Dziewczyny, poszukuję zapachu dla siebie, od dawna chodzę za la vie est belle ale mam wrażenie, że nie pasuje on do mojego stylu ubierania się i mojej osoby.
Potrzebuję coś na wiosnę: ciepłego, przyjemnego, nie zbyt świeżego, nie ciężkie, takie pośrednie. Mam wrażenie, że to ma być zapach dla typowej jesieni: lubię kolory ziemi, brązy ciepłe barwy, naturalne materiały na biżuterię. Stąd mam wrażenie, że np la vie est belle nie pasuje do mnie. Nie mam pomysłu w jakie nuty uderzyć, błąkam się po sephorze i wracam bez pomysłu dla siebie ![]() Podpowiecie coś?
|
|
|
|
#1912 | |||
|
Zakorzenienie
|
znad kawy
i kaca po belgijskim porto.... ![]() odczuwam jakąś sadystyczną (czy tam masochistyczną) przyjemność z patrzenia, jak ktoś strasznie fałszuje i przy tym jest z siebie zadowolony ![]() chociaż występu kibiców nic nie przebije, wyszło ich chyba 20 do jednej piosenki, wyli jak na meczu, na koniec dodali kawałek hymnu swojej drużyny i sami sobie klaskali... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kupiłam chuopu, ale sama mu podpijam ![]() trzymaj się
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie opisane ![]() |
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie mocno kciuki plissss
do wieczora
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1916 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mam nadzieje ze sie okaze ze wszystko ok ,ale jestem opod wrazeniem szybkigo dzialania lekarzy, szybkich badan i fogle , u mnie podobne badanai trwałyi trwały chyba ponad rok to sie wlekło...az zapomnialam do kogo mam isc z koncowym wynikiem .nie wiem dokladnie jakie masz objawy, ale mi dretwiala lewa czesc ciala od głowy (poł głowy) twarz, ręka, piers itd..tak do pasa, i mialam migreny okropne...no i koniec konców wyszło ze to raczej kregosłup szyjny...mialam rehabilitacje, ktora nic nie dala i dolegliwosci w sumie dalej mam, tylko mniejsze.sama spboe po czasie postawilam diagnoze ze moze to na odretwienia ze myslalam ze mnie pół nie ma ![]() , a potem ja mi sie ten stres "rozwiazał" to objawy są duzo słabsze i bardzo zadkie.a mialas jakies badanie kregosłupka? Cytat:
Cytat:
przeciez tak troche w twoim stylu ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- to ja wam puszcze czym mnie katuje TZ z didem całymi dniami , ostrzegam ze jest sie czego bac ![]() https://www.youtube.com/watch?v=YfvdnHK5hyk
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może to tężyczka tak jak u mnie? |
|
|
|
|
#1918 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hhm? nie wiem? o co to? edit-ha! jednak chyba nie-to juz wiem po co mi robili badanie na wapno zjonizowane, a nie mogłam sie nigdzie doczytac po co to sie robi
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-03-27 o 12:00 |
|
|
|
|
#1919 |
|
Piers do przodu
|
Polly - muza wymiata
ale Scatman dawał radę
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

Ja to pierwsze co robię po przebudzeniu to najpierw na zegar patrze 

żeby Ci się udało bez problemu dostać do szpitala, żebyś trafiła na kompetentnych lekarzy no i żeby się okazało ze ogólnie to fałszywy alarm

ale Scatman dawał radę