|
|
#2821 | ||
|
Zaczytanie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Cytat:
![]() Parę osób obserwuje aukcję to może zejdą ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Ewentualnie autobus jak jadę te 150 km też się nada (z nudów)
|
|
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lukardis mam Twoją wpłatę. Jutro wyślę Ci buty
|
|
#2823 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idiota. Buty na pieszo szły z uk i tak się rozlazły ze z 36 zrobiło sie 38. Negatywem mu trzasnij. Cytat:
Nie kuście pom pom ![]() ale ma pięciska w gębę wpakowała 50tysi a na pumeks nie stać.Cytat:
Snula kupiłam nasze sówki. Wyszło 120zł na głowę
|
|
#2824 | ||||
|
Rozeznanie
|
Ajjj... szkoda, że zniszczone. Bardzo, bardzo ładne
![]() Cytat:
O to to właśnie tak samo pomyślałam! Cytat:
Cytat:
) to Edzia kilka razy wystąpiła już w Melissach. Widziałam ją w Patchuli, Lua i Dragonach ... ciekawe co jeszcze ma...---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Book Positive It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
||||
|
|
|
#2825 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takich zabrudzeń nie da się wyczyścić...I jak? ![]() Cytat:
i jak, kupiłaś amazonista? bo napisałaś mi pw-wysłałam Ci linka i cisza...żadnej odpowiedzi zwrotnej ![]() Cytat:
masa ludzi na pewno szuka czegoś co miała Kasia Tusk, więc będą wpisywać jej nazwisko w wyszukiwarkę-jest to w pewnym sensie manipulacja słowami kluczowymi, ale chodzi o to, żeby ludziom pokazała się dana aukcja w wynikach wyszukiwania w końcu...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ej dziewczyny, buty mają na podeszwie "SAMPLES" i dopiero teraz wróciłam do domu i sprawdziłam opis aukcji... " Gorgeous Genuine Melissa sexy peep toe..Perfect samples never been worn direct from Melissa.. Retail £100 plus.. Made from cocomfortable Melplex.. Comes with dustbag" Jak myślicie, co to znaczy, że są próbkami
|
|||||
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze godzina ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Kitikejt
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie noszą żadnych śladów testowania itd. Pachną chyba bardziej od Amazonista no nic, trudno, ważne,że są całe i zdrowe ![]() faktycznie dziwnie się w nich chodzi i moim dziadkom się podobają
Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2014-03-27 o 15:17 |
|
|
|
|
#2828 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
![]() Szukam prawdy o melisskach, tych prawdziwych i jedynych ![]() Są dwie serie tych butów mel by melissa i melissa, czy różnią się czymś jeszcze niż tylko ceną? Od zawsze miałam dylemat z butami, stopy mam chyba z innego świata, już pomijając, że rozmiar 36 (przy wzroście 170), to zawsze każdy but, nieważne czy to sandały z hm czy baleriny z ecco, mnie na początku obcierał (zdarte pięty i palce). Szaleje za melissą, czaje się i czaję już drugi rok na baleriny. Ale obawiam się, że będą mi się ponadprzeciętnie pocić nogi w tej gumie i odparzać, bo mam problem z potliwością stóp. ![]() Piszę na tym wątku, bo już nie mam siły przeszukiwać internetów, gdzie opinie są nierzetelne, bo wypowiadają się dziewczyny które mają melissy z bazaru i mówią, że są taki i takie, śmierdzą gumą i obcierają. Tak jak na początku wypowiedzi, szukam prawdy i proszę o jakąś poradę, czy te buty Was obcierały? Macie jakieś złe doświadczenia z noszeniem ich? Wiem, że na początku pachną magicznie ale czy z czasem ten cudowny zapach nie przemienia się w smród skarpety z serem? Także drogie wizażanki, help!
|
|
|
|
#2829 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście promocję na nonnon?
http://www.nonnon.co.uk/sale.html Niektóre fajne. Kojarzycie czy Campana Sapathila są całkiem płaskie czy mają z centrymetr - półtora podeszwy? Bo mi się podobają, ale od całkiem płaskich kręgosłup mnie boli. Sky Glitter też mi się podobają, ale chyba mają wyższy obcas niż kulki, co? Bo dla mnie kulki / kokardy to maks obcasa, wyższego nie dałabym rady
|
|
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam problemu z potliwością stóp więc nie pomogę w tym temacie, ale wątpię, żeby zapach zamieniał się w smród skarpet Cytat:
coraz bardziej mi przykro, że moje kosztowały prawie 300a przez tablicę można umawiać się też na wysyłkę nie trzeba osobiście |
||
|
|
|
#2832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wow, super!
![]() Cytat:
Otwieraj sprawę koniecznie Cytat:
Ważne, że są nowe nie ma się co przejmować, że sample ![]() Robię dziś wiosenne porządki, masakra ile ciuchów i butów znalazłam o których zapomniałam m.in. gumowe "melisski" z sercem ze wspólnych zamówień z wizażu
|
||
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 7 par, wszystkie moczę we wrzątku żeby ułożyć do stopy, ale i tak otarć do krwi mi to nie zmienia. Stopy mi się w nich parzą, w balerinkach w cieplejszy dzień stopa mi pływa a nie mam zwiększonej potliwości. Rozum podpowiada, że te buty nie są dla mnie i wywalone w nie kilka tysięcy złoty jest piramidalną głupotą, ale kocham na nie patrzeć Ale ogólnie jako komfort noszenia to u mnie się w ogóle nie sprawdzają.
|
|
|
|
|
#2834 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówiłam ![]() Cytat:
![]() Plus dodam od siebie, że aj osobiście wolę Melissę. Jakoś tam bardziej do mnie przemawia. Komfort użytkowania między normalnymi gumowymi, a Melissą jest kolosalny. Mnie obtarły serca lychee bo guma jest przy nich źle obrobiona, ale to taki model mi się trafił. Reszta jest ok, a przestowałam 40 modeli ![]() Kup jedne na próbę i zobaczysz ![]() Owszem zapach się ulatnia. Mam modele z 2010 roku i już mniej pachną. Cytat:
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
|
|
#2835 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chciała dance hits albo divine biało czarne, ale wliczając przesyłkę to dla mnie żadna wielka okazja... Na coggles -20% kod MIDSEASON ale chyba na przecenione nie działa Cytat:
zostaną mi tylko te zszywki w podeszwie ![]() i jak się chodziło w tych "melisskach"? Cytat:
Bo u mnie jest tak, że czasem te pierwsze wyjścia jest obtarcie do krwi, ale potem jak się zagoi to skóra się w tym miejscu uodparnia na dane buty... Cytat:
![]() jutro ma być ciepło |
||||
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Kliknąć Sky?
Edytowane przez LadyI Czas edycji: 2014-03-27 o 15:57 |
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny błagam o radę
![]() ![]() Jesteście specjalistkami, wierze ze mi pomozecie ![]() Chce kupic VW Virtue Tortoiseshell Bow Brown Na nonnon sa za 58f - znajdę je gdzieś taniej? ![]() Czy ona sa ładne? Moze ktos mierzył? Zwykle kupuje buty z wkładka na 25,5 cm, brać 39 czy 40? Stopę mam wąska i szczupła. Błagam o pomoc
|
|
|
|
#2838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama raz ubrała i ją strasznie obtarły. Są straszne, ale znalazło się też kilka innych koszmarków
|
|
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Klikać Kilka fajnych okazji na allegro czerwone serca 38 399zł czarne Orb 39 199zł serca różowe 40 329zł czarne stemple 39 290zł skyscraper 36 289zł
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2014-03-27 o 16:09 |
||
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze... Moze dorzuca.. Masz moze link?
![]() Juz mam do czarnych... Bede polować
Edytowane przez julka910 Czas edycji: 2014-03-27 o 16:08 |
|
|
|
#2843 | ||
|
Zakorzenienie
|
A które chcesz klikać?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Zamowilam
![]() https://www.cruisefashion.co.uk/meli...lcode=23842002 W jakiej formie oni wysyłają buty? Poczta czy kurier? Ile sie czeka na przesyłkę?
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz do nich maila z pełnym adresem. Zrób to szybko żeby nie zdążyli spakować butów.
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Niee, ze 3-4 lata temu. Namiętnie wtedy brałam udział w zamówieniach wizażowych, a teraz te buty stoją, zazwyczaj wcale nie noszone. Wystawię dziś na all ciekawe czy ktoś się skusi
Dziewczyny wygrałam na ebay licytację Emu, ale sprzedająca mi napisała, że mi ich nie wyśle, bo cena jest za niska. Nie było ustalonej ceny minimalnej. Wysyłała mi prośbę o anulowanie transakcji. Nie zamierzam akecptować i jej tego ułatwiać, ale jest coś co mogę zrobić? Nigdy nie miałam takiej sytuacji, ale chyba nawet ebay w tym przypadku nic nie pomoże ?
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisałabym do ebaya o interwencję, bo masz ewidentny dowód, bo napisała, że cena za niska :P bo mogłaby się tłumaczyć, że np. pies pogryzł buty i nie może dokończyć transakcji. A za ile poszły? Ja z wizażowych zamówień miałam ze 3 pary, już wszystkie są wyrzucone. Ogólnie ceny nie są takie super w tych hurtowniach, tzn. jak się mieszka w małej miejscowości to ok - u mnie są sklepy, gdzie widywałam niektóre buty w nieco niższych cenach niż te podawane na wizażu Moja lekko uaktualniona kolekcja, bez mel apple, macadamia, lemon i kaloszy
|
|
|
|
|
#2850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() --------------- Właśnie kliknęłam sówki na Ebayu-złote Wydaje mi się, ze one są złote a nie żółte Nieważne. Koszt 60zł z groszami
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

w gębę wpakowała 50tysi a na pumeks nie stać.

masa ludzi na pewno szuka czegoś co miała Kasia Tusk, więc będą wpisywać jej nazwisko w wyszukiwarkę-jest to w pewnym sensie manipulacja słowami kluczowymi, ale chodzi o to, żeby ludziom pokazała się dana aukcja w wynikach wyszukiwania w końcu...

Otwieraj sprawę koniecznie