|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Dobry
|
|
|
|
#1952 |
|
Wtajemniczenie
|
Joł snad roboty
![]() Dziś jak w młynie, przez cały dzień cóś...a pod wieczór szaleństwo tenisowe ,pewnie znów koło północy skończymy , jak ja to koffam
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Się zobaczy
Też się witam z pracuni ![]() Się mnie nic nie chce, kopnął by mnie ktoś w tyłeczek żeby mi się chciało ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Opowiadaj ![]() Cytat:
![]() So nie? czytam tylko Jej posty bo na nic innego mi czasu nie starcza
|
|
#1954 |
|
Wtajemniczenie
|
jak to jest w końcu z tym wypalaniem ? Moja gin twierdzi że nie trzeba już od razu wypalać ,jak to robili kiedyś, bo nadżer może się samoistnie wchłonąć..
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie nie ma o czym pisać ![]() Depresja wiosenna ( nienawidzę wiosny, już wolę lato), nie mam się w co ubrać, nie mam kasy, nie mam butów, nie chudnę,włosy mi lecą jak głupie. Z desperacji zaczęłam pić drożdże, pokrzywę i skrzyp a dziś idę po kozieradkę. I będę wcierać regularnie, a smrod zignoruję. Ot, życie ![]() Chcę jesieni, albo zimy. |
|
|
|
|
#1956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż w końcu zrozumiała i wypaliła ![]() Nie wiem być może jedne się wchłaniają, drugie nie ![]() Cytat:
ale pomyliłaś się bo nie piję drożdży, i skrzypu i nie wcieram kozieradki. Ale pokrzywę piję
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja nic nie piję bo po drożdżach mam grzyba taaak taaak obleśność dnia ![]() A reszty misie nie kce - pokrzywę piję bo lubię ale głównie na produkcję krwi. Włosy lecą jak leciały - u mnie to standard co roku. Co pół roku. Ale, że nie mam ochoty narzekać, bo to mnie tylko dobija, to już kończę. Wpadłam tylko przybić Ci piątkę. Wszystko minie, będzie dobrze, jak zawsze |
|
|
|
|
#1958 |
|
Piers do przodu
|
Jakie podśmiechujki?
po prostu martwimy się o Twoje milczenie ![]() Gosh nareszcie piąteczek
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio drażliwa jestem ![]() bosze sok warzywny ![]() a fogle ostatnio często chora jesteś ![]() macham znad jogurtu z ziarnem wszelakim i zaraz spadam do miasta z kolejną podrzuconą kothą na sterylkę ![]() o Bogusia zmieniła avek
|
|
|
#1960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze możesz zacząć popijać i wcierać ![]() Chociaż nie życzę, lepiej żeby wystarczyla pokrzywa Cytat:
![]() 2. Pokrzywa smaczna jest ![]() Mam zamiar nasuszyć tego zielska w tym roku porządny zapas, nawet już odpowiednie pojemniki przyszykowałam. U mnie też ostatnio często takie wypady sobie organizują kudly, ale dawno nie bylo w takiej ilości ...chociaz mam podejrzanego i wczoraj wywaliłam go do kosza, szampon z Bingo, bo tak to się w czasie zbiegło...no zobaczymy, wolałabym,żeby to było to ... 3. No musi być dobrze, chociaz wolałabym nie być wtedy łysa ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- A...znaczy z troski podśmiechujki ![]() No to może być ![]() Flo |
||
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja piję sok z pokrzywy ale na ankoholu nie jest smaczna ale szybko popijam![]() Ja czasem myślę nad obcięciem się na zero, bo potem cud włosy odrastają ale taka odważna nie jestem
|
|
#1962 |
|
Wtajemniczenie
|
tak smieniła
![]() może nikt nie zauważy...a jak już to ciekawe jakie będą skojarzenia ![]() who is this my Ladies ? Odpowiedz podam pózniej
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-28 o 10:56 |
|
|
|
#1963 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja chce lata ![]() Cytat:
Cytat:
mi by było szkoda tylu lat zapuszczania
|
|
#1964 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Polski bokser, nie pamiętam nazwiska
|
|
|
|
|
#1965 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Hej jo snad krówki z prawdziwym masełem
|
|
|
|
#1967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Wcale niezłe są ![]() 2. A dużo go pijesz? I czy kopie? ![]() 3. Nieprawda Jak kiedyś ścięłam ( bo popaliłam rozjaśniaczem) wcale nie było ich więcej po odrośnięciu ![]() Cytat:
![]() 2. Adamek
|
||
|
|
|
#1968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Ja mam jeszcze nadzieję że znajdę lavendę do noszenia bardzo chciałabym przetestować AA lawendową ale przegapiłam zakup i ktoś mi sprzątnął sprzed nosa ... ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1969 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja powoli ścinam po kawałku a potem chcę dłuższe
Cytat:
![]() Chodziło mi o to że odrastają zdrowsze
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. nieee no były tam marchewki i japka ale gównie seler naciowy - musiałam się oczyścić Zadziałało ![]() 3. Jeden dzień dreszczyków, potów i katar to nie choroba ![]() Chociaż, żeby tradycji stało sie zadość, to teraz, czyli prawie w kwietniu, pewnie się rozwinie Normalnei mam takie przeczucie No ale może znów się uda? Idę parzyć imbir 4. Ale one mają szczęście trafiając w Twoje ręce. Miałąm pisać właśnie, że wygląda mi na kogoś kto sie lubić bić. Tak mu z oczu patrzy.
|
|
|
|
|
#1972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 wypalać zawsze 2 nie wypalać bo to pozostawia blizny i u kobit nie rodzących problemy 3 nie wypalać bo ektopia na szyjce jest fizjologiczna a niektórzy lekarze nie umieją rozpoznać co to ektopia a co co innego uf Niech się Parabellum wypowie ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie wygląda ja Tok Kruz
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
To zdrowe jest tzn taki napój ? |
||
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Ajaj
![]() Pozostaje czaić się na coś co ma dobrze wkomponowaną w składzie lawendę a nie ma jej w nazwie? Czy to dobry trop? Ja bym chciała nie pachnieć lawendą ale czuć, że ona jest jakimś elementem zapachu. choooociaż teraz jak mnie wzieno na słodkie kfiaty, zimne morza i oceany oraz ozony, czyli wszystko czego unikałam latami, to już niczego nie jestem pewna. Np podobają mi się zapchy oeljku na noc z Sanoflore. Kilku serii z Nuxe. Z zimnych na razie posucha, z wątku o cierpko gorzkim zielonym wynotowałąm Diptyque L'Ombre Dan's L'eau - no ale ni mam gdzie niuchnąć, a i tak nie noszę się z zakupem flachi tylko współzakupem. Inna opcja cenowo nei wchodziw grę. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
Ja piłam w kielichu saute. Czasem z wodą, ale aj wody nei lubię
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra to na podkręcenie zabawy ogłaszam konkursik
kim jest gostek z mojego avka.? od teraz czekam na strzały pierwsza poprawna odpowiedz będzie nagrodzona; odlewką Choparda Wish oraz flakonikiem Coty healing garden green tea. ja pokrywam koszty wysyłki miłej zabawy i smutaski ; uśmiechnąć się ![]() 20140328_112344.jpg
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam że to Tom Kruzzz ![]() A jak z boxerów to Khalidov |
|
|
|
|
#1980 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Hm, nie Nie wiem. Ale jak żaden z bokserów to i tak nieważne.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

ale pomyliłaś się bo nie piję drożdży, i skrzypu i nie wcieram kozieradki. Ale pokrzywę piję

może nikt nie zauważy...
Ale one mają szczęście trafiając w Twoje ręce.