|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: BIAŁYSTOK - poszukiwań w mieście cz. III
w auchanie w tym sklepie sportowym naprzeciw deichmanna
|
#4592 |
|
Raczkowanie
|
wiecie gdzie mogę to dostać ? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-w-plynie.html
nie ma na allegro
|
#4593 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, teraz na Grouponie jest oferta - Mikrodermabrazja za 49.99 w salonie Excellent Spa - myślicie, że warto? Jakoś boję się ofert z Groupona
![]() I jest cudownie! Edytowane przez aduska1212 Czas edycji: 2014-03-27 o 10:00 |
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukam firmy, która zajmuje się sprzedażą wyposażenia sklepów np. lada, szafki na asortyment. Czy znajdę gdzie w Białymstoku/okolicach takie firmy? Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2014-03-27 o 15:24 |
|
|
|
|
#4595 |
|
Wtajemniczenie
|
No to jednak sporo zaoszczędzisz
|
|
|
|
#4596 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, czy orientujecie się, jak to jest, jesli ciążę prowadzi lekarz nie pracujący w szpitalu, a ja chcę rodzić w konkretnym szpitalu?
|
|
|
|
#4597 |
|
Konto usunięte
|
Może was zainteresuje, że na stronie Hebe jest oferta pracy dla Białegostoku, co pewnie oznacza, ze w końcu mają zamiar otworzyć tą drogerię u nas.
|
|
|
|
#4598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czy możecie mi polecić firmę do prania dywanów? Chodzi mi o kogoś solidnego, z którego usług byłyście zadowolone, a nie polecenie firmy dziadka, wujka, brata. ![]()
|
|
|
#4599 |
|
Zadomowienie
|
pod warunkiem że będzie identycznie wyglądała...
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie lepiej wypożyczyć suknię ? Można mieć wymarzoną z katalogu i tanio. Moim zdaniem ciężko jest sprzedać suknię (szyta na miarę) a tylko miejsce zajmuje. Co innego garnitur - facetowi zawsze się przyda. Dlaczego oni zawsze muszą mieć lepiej? ![]() Wolałabym wydać więcej kasy na dobrego fotografa niż na suknię ![]() Może wiecie gdzie można kupić takie cudo? https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...83469828_n.jpg Nie musi być przyklejane. Mój Tż nie umie normalnie wyciskać pasty do zębów z czego duża ilość się marnuje, bo tak zgniecie łapskami tubę, że nie dam rady jej naprostować
Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2014-03-28 o 09:09 |
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;45786843]Może was zainteresuje, że na stronie Hebe jest oferta pracy dla Białegostoku, co pewnie oznacza, ze w końcu mają zamiar otworzyć tą drogerię u nas.
O fajnie ciekawo jaką lokalizację wybrali, czy galerię czy może gdzieś w centrum...tak pomyślałam że może na Lipowej w miejscu po CCC ale to za mały lokal... zresztą blisko Rossmanna. |
|
|
|
#4602 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;45786843]Może was zainteresuje, że na stronie Hebe jest oferta pracy dla Białegostoku, co pewnie oznacza, ze w końcu mają zamiar otworzyć tą drogerię u nas.
Cytat:
Cytat:
na pewno trafisz za małe pieniądze
|
||
|
|
|
#4603 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy jaka wyjdzie, nie musi być identyczna, nawet nie chcę, by była identyczna ![]() A fotograf też jest
|
|
#4604 |
|
Wtajemniczenie
|
z tym wypozyczeniem to tez ponoc nie tak latwo, bo tanio wcale nie wychodzi. no i moze byc tak ze ktoras panna nosila ta suknie w piatek, ty masz wesele w sobote i okazuje sie, ze ta wymarzona sukienka zostala porwana lub mocno ubrudzona na te sobotnie wesele. masakra. kolezanka zna to z autopsji
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co myślicie o kamerzyście? Przydaje się czy zbędny wydatek? Może lepiej dwóch fotografów i świetny plener zdjęciowy. Ja pomyślałam, że na swoim ślubie też będę robić zdjęcia gościom ( zajmuję się hobbystycznie fotografią) i to będzie dla nich taki upominek i zarazem pamiątka. |
|
|
|
|
#4606 |
|
Rozeznanie
|
Rowerzystki, rowerzyści i nie tylko, pomóżcie uzupełnić ankietę, która dotyczy turystyki rowerowej na terenie województwa podlaskiego: http://moje-ankiety. pl/respond-61114/sec-kHI6TFyp.html (przed pl usuńcie spację, wizaż uznaje mój link za spam).
Z góry dziękuję za poświęcony czas!
|
|
|
|
#4607 |
|
Zadomowienie
|
nie otwiera mi się link do ankiety
edit: udało się, wypełniłam Edytowane przez Callianna Czas edycji: 2014-03-28 o 18:19 |
|
|
|
#4608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4609 |
|
Rozeznanie
|
Pomysł super! My jednak zrezygnowaliśmy, bałam się, że goście zamiast bawić się z nami, spędzać czas będą w kolejce do fotobudki... :P
|
#4610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4611 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
PS: A o co chodzi z tym Hebe? Czym ta drogeria się wyróżnia od innych, że jest się z czego cieszyć? |
|
|
|
|
#4612 |
|
Konto usunięte
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;45800382]A ja obstawiam nową galerię, co się buduje przy Białce. Słyszałam, że kierowników sklepów to poszukują wcześniej jeszcze w trakcie budowy sklepu/galerii.
PS: A o co chodzi z tym Hebe? Czym ta drogeria się wyróżnia od innych, że jest się z czego cieszyć?[/QUOTE] Wątpię, planowane otwarcie galerii Jurowieckiej jest gdzieś pod koniec roku a w ogłoszeniu była mowa o sprzedawcy nie o kierowniku, Może kierownika już wcześniej szukali. Obstawiam, że Hebe będzie w którejś z już istniejących galerii. Dużo fajnych promocji i produktów niedostępnych w Rossmannie czy Naturze.
|
|
|
|
#4613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
az sie sama zastanawiam
|
|
#4614 |
|
Raczkowanie
|
Super! Hebe się przyda. Właśnie dlatego, że w Rossmannie i Naturze nie wszystko jest, a u nas czasem żeby coś kupić trzeba się porządnie najeździć po mieście i potem i tak kończy się na Allegro
![]() Marzy mi się jeszcze hurtownia z prawdziwego zdarzenia, gdzie można by było kupić "profesjonalne kosmetyki". Muszę zamawiać na Allegro głupi Folisan, albo krem do twarzy, bo w jedynej jako tako wyposażonej hurtowni (Aura) trzeba przedstawiać jakieś dokumenty żeby łaskawie zechcieli coś sprzedać. Chcę kupić krem, a traktują mnie jakbym zamówiła wzbogacony uran. Przydałaby się im porządna konkurencja. |
|
|
|
#4615 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo dziękuję!
|
|
|
|
#4616 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze bylyscie wlasnie "tam"
Gdzie moge pojechac na weekend, moze cos na Mazurach , moze jakies miasteczko piekne? pospacerowac , zobaczyc cos ciekawego, odstresowac sie , spedzic milo czas? cos w odleglosci max 250 km.
|
#4617 |
|
Wtajemniczenie
|
Możecie mi polecić jakąś przychodnie z dobrym lekarzem rodzinnym ?
|
#4618 |
|
Konto usunięte
|
Wysłałam PW
A i jeszcze sobie przypomniałam, że słyszalam że na Mickiewicza są dobzi lekarze rodzinni. Tam przy Alfie chyba.
|
|
|
|
#4619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może Święta Lipka - Reszel - Wilczy Szaniec? Reszel jest bardzo urokliwym miejscem. W Reszlu jest m.in. zamek krzyżacki, w Wilczym Szańcu można zobaczyć siedzibę Hitlera. |
|
|
|
|
#4620 |
|
Rozeznanie
|
co rozumiesz przez "dobry lekarz rodzinny"?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.