|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Dziewczyny dziękuję Wam za miłe słowa w sprawie zaproszeń
Ysia - oszalałam i już chcę jutro! Świetnie w nich wyglądasz!
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Ysia wow ale różnica!
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Ysia super!!!! Ale do slubu bedziesz jeszcze usupelniac?
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zachwycona
Twoje rzęsy są bardzo ładnie zrobione, nie wyglądają nienaturalnie, efekt jest taki, jaki sama chciałabym osiągnąć!
|
|
#1685 |
|
Zadomowienie
|
Ysia pięknie wyglądasz !! a czy to osłabia naturalne rzęsy ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
podobno tak, i trzeba uzupelniac. to mnie najbardziej stopuje przed ta metoda, a powiedziala mi to moja druhna, ktora zawodowo jest MUA i robie takie rzesy...
|
|
|
|
#1687 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1688 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1689 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ysia wow! ![]() Cytat:
|
|
#1690 |
|
Zadomowienie
|
cornflower_girl, jakoś się ułożyło
mikonada ![]() ysia, mega różnica, ale sama to pewnie wiesz Kupiłam ozdobne diamenciki na nasz stół, zielone i czerwone - nie mogłam się zdecydować, a że były po 1.49/opakowanie Ktoś ostatnio pisał, że w realu jest promo na Beauvillon - 2x1l za 30 zł. W tesco w normalnej cenie są za 14.99, a od 1 kwietnia będzie za 14.49 Ponawiam pytanie o colę/pepsi. Czy warto kupić wcześniej? 2.50 za butelkę 1 l. Dziś w końcu wyślemy specyfikację zaproszeń... |
|
|
|
#1691 |
|
Zadomowienie
|
Ysia efekt zaje.
Mnie też to stopuje. A na początku myślałam, że napewno sobie przedłużę. Teraz hoduję na odżywcę, ale takiego efektu nie otrzymam. Niestety.
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1693 | ||
|
Blond forever!
|
Cytat:
Uzupełniać trzeba, bo rzęsy wypadają tak jak wypadają rzęsy naturalnie i wtedy razem ze sztuczną ![]() Trzeba dopełniać co 3-4 tygodnie, aby efekt był zachowany, ale ja już mam rzęsy1,5 miesiąca i cały czas efekt jest (wczoraj chwaliła je pani okulistka), a ja już mam naprawdę mega prześwity ![]() I na razie uzupełniać nie będę, bo już nie pracuję w tym salonie (a miałam tam za pół darmo), poczekam aż same wszystkie wypadną ![]() Ale na ślub przedłużam bankowo! Cytat:
![]() Teraz polujemy na jakąś ciekawą promocję z Fantą/Sprite i sokami (bo koniecznie chcemy soki, a nie napoje)
|
|
|
#1694 |
|
Wtajemniczenie
|
Ysia, super efekt!
|
|
|
|
#1695 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Pepsi i tak byśmy nie kupowali, bo wolimy colę (a patrzymy niestety pod siebie :P), ale Mirinda czy Fanta nam nie robi różnicy, więc będzie spoko zakupić je w takiej atrakcyjnej cenie ![]() My chyba kupimy sok Hortex 2l za 3,99zł w Kaufie właśnie teraz jest promocja. Bo i tak będziemy przelewać do dzbanków, więc duże pojemności mogą być.
|
|
|
#1696 |
|
Zadomowienie
|
kroooliczek89, fajna promocja
![]() Blondi2989, też chcemy soki Poczekam na jakieś promocje w maju, bo dopiero wtedy będę na mejscu i będę mogła kupić. Mam nadzieję na komunijne promocje ![]() Dzięki dziewyczny za odpowiedź |
|
|
|
#1697 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które pytały gdzie kupiłam buty - w Mogilanach pod Krakowem, tam mam blisko. Ale skoro macie sklep bliżej, w Wawie to warto zajrzeć!
dla zamawiających online na pewno rada żeby mierzyć stopy nie tylko wzdłuż, ale też wszerz. Obcas: mierzyłam szpilkę - chybotałam się. Wzięłam flare, 6cm (taki jak na zdjęciu). Optymalna dla mnie wysokosć. Szpilka przy tej wysokości wyglądała moim zdaniem gorzej. śliczne obrączki Cytat:
perfumy mojego życia ![]() właśnie mi się skończyły ale używam ich na co dzień, a na ślub musi być coś ekstra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w każdym razie dla TŻ-a dawanie sobie nawzajem prezentów było oczywistą oczywistością ![]() ja planuję kupić mu zegarek, tak jak enzunio swojemu ![]() Cytat:
śliczne są! ten cytat jest genialny i tak bardzo do Was pasuje! jest szał pał ![]() przekonałam się na 110%, że muszę takie mieć co do perfum mi się marzą: Armani Diamonds ![]() Dior Addict albo Carolina Harrera Ale skoro tak zachwalacie Naomi trzaby ją wypróbować
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2014-03-28 o 19:16 |
|||||
|
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
Jutro wam już opisze wszystko bo od zadłużenia rzęs nawet nie usiadłam jeszcze
moja kosmetyczka mówiła ze jej klientki (np. Lewandowska ) noszą rzęsy latami i nic z naturalnymi sie nie dzieje
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA chwalę się dzisiejszym zakupem!
|
#1700 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzięki
Gdy przeczytałam go na jednej ze stron, od razu zmieniłam poprzedni, który wybrałam (od George Sand) Tłumaczenia że to ze Starego Testamentu jest, czyli obowiązującego w judaiźmie, nie pomogły ![]() nasturcja1308, Lemon_Drop, dzięki za miłe słowa ![]() Cytat:
fajnie że się Ci przydało. Nie nie widziałam, ale jak wpadną moje ślepia na coś takiego to dam jeszcze znać ![]() Co do imion, wyszło faktycznie zgranie, i bibilijnie Pamiętam, że gdy się poznawaliśmy on zapytał mnie o imie, a potem podał swoje- na co ja: Nie żartuj sobie ze mnie!![]() Cytat:
Tak , zdecydowaliśmy się na jedno ( w polskim i amerykańskim zaproszeniu), bo jesteśmy po cywilnym i wszyscy znajomi i rodzina wiedzą że zmieniłam już nazwisko. Moja mama strasznie przeżywała, że nie zapraszam z panieńskim, ale kazałam się jej pogodzić że już jestem jego a nie cała ich I w końcu się zgodziła ![]() Fantastycznie wyszło! A gdzie w końcu robiłaś? ![]() Co do perfum, ja się wypachnie na ślub moimi stałymi Calvin Klein Beauty Mój mąż je na mnie uwielbia! i dba bym nigdy nie została z pustym flakonem
|
||
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuki, żeby auto które nam się spodobało miało wolny nasz termin
|
|
|
|
#1702 |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ używa na wyjątkowe okazje Euphoria
i pewnie taką też użyje na wesele dzwoniłam dzisiaj do cukierni, na której mi zależało i ma bardzo dobre wypieki zaproponowali mi cenę 26/27 zł za osobę.... w cenie jest tort, ciasto na sale, paczki 0,8 kg . jak wy macie??
|
|
|
|
#1703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne!
![]() Cytat:
tort 7kg - 273zł ciasta 13kg - 247zł drobne ciasteczka - 88zł paczki: ok. 35 paczek, 14,50zł/szt. - 507zł W sumie ok. 1100zł za wesele liczone na 70 osób. |
|
|
|
|
#1704 |
|
Zadomowienie
|
Misia – ja również witam
![]() Kasiulenkowo- motorem do kościoła , brzmi jak bajka Świat_katarzyny – właśnie też myślałam aby poprosić koleżankę co by nam nie cyknęła parę fotek koktajl bananowy to co może od kwietnia ćwiczymy razem ?Myboyismine- w sumie skoro mają dobre opinie to chyba warto im zaufać pochwal się jak znajdziesz buty ![]() Elrosa- faktycznie grzebyk piękny ale malutki ![]() Cornflower- chyba faktycznie zapytam o te zaproszenia, przedstawię jakbym to widziała i czy wgl znajomy się tego podejmie super że te pogłoski się nie potwierdziły, wcale Ci się nie dziwie na Twoim miejscu ja też pewnie byłabym strasznie zestresowanaMikonada- za obrączki Le-lena – za jakiś czas będziesz się zastanawiać jak wgl mogłas mieszkać bez Tżta ![]() Ewaden- fajne zaproszenia, proste ale z klasą Ysia –ale różnica Tysia – co do ciast nie pomogę , sama nie mam tego jeszcze ustalonego ![]() A co do perfum to jakoś zawsze było mi szkoda kupować takie powyżej 100 zł , nie wiem jakoś tak zawsze ratowałam się takimi średniakami które wiadomo że trwałość mają kiepską, dlatego na ślub też zastanawiam się nad kupnem jakichś :”z wyższej póki”, ale właściwie nie mam pomysłu jakie mogłyby to być. |
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1706 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1707 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sesja w górach też mi się podoba i myślałam o tym kiedyś na szlaku kiedy widziałam fotografowanych nowożeńców. Niestety TŻ nie przepada za takimi klimatami. ![]() Piękne! ![]() Cytat:
![]() Ysia - efekt świetny!
|
|
#1708 |
|
Wtajemniczenie
|
Ysia świetnie teraz wyglądają rzęski
zrobiłabym sobie, ale kurcze nie chce mi się bawić w uzupełnianie...
|
|
|
|
#1709 |
|
Raczkowanie
|
Głupi komputer zjadł mi wszystko co miałam napisanie
To co pamiętam: zaproszenia bardzo ładne i ta minimalistyczna klasyka i połaczenia czerni i bieli i te kolorowe co były wrzucane z pudełeczkiem ![]() Obrączki Welon ysia rzęsiska patricia to wino wsydu wam nie przyniesie ![]() Ze ślubnych spraw: zamówiłam sukienkę!!! taką jaką chcę będą mi panie mixa robić do tej pory się jaram tym jak głupia w lipcu pierwsza przymiarka oczywiście z butami i pani mi powiedziała, żebym szukała przede wszystkim wygodnych, bo jak nie znajdę ładnych to one mi mogą przerobić każde za pomocą koronki tak żeby do sukni pasowały i były piękne
|
|
#1710 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie do dziewczyn używających odżywke do rzęs FEG, gdzie ją kupujecie? Macie jakichś sprawdzonych sprzedawców na allegro?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

Świetnie w nich wyglądasz!

15:00
super efekt 

ale używam ich na co dzień, a na ślub musi być coś ekstra
Ja tylko na etsy, ale cena zabija 
jest napisane Ewa i Adam ...... pierwszy raz się z tym spotkałam, dlatego pytam