|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Cytat:
![]() Kuuuuwa kot sie na mnie rozciaga! pasozyt jeden ![]() reset day chyba bardziej... hahaha teraz mi sie przypomnialo: Kiedys kolega z nocnej zmiany rozbawil mnie do lez,przychodze z rana taka niedoje***na(tz jeszcze nie znalam wtedy),a on do mnie,ze byl tu wczoraj jakis koles,chyba Polak i po angielsku umial tylko powiedziec :My friend!! no speak.... No i tak mnie tym rozsmieszyl,ze sie poplakalam,moze nie tyle chodzi o samo zdanie,ale jak on to powiedzial Cytat:
Boshhh laski R. sie obudzil jak go odbieralam i ryk,kuuuuwa taki ryk,ze malo szyby w autobusie nie popekaly,trwalo to dobra godzine,rzucal sie na lozku,bil mnie,wrzeszczal! Ale powaga nie wiedzialam jak mam go uspokoic! ![]() i dostalam 2 kartki na Dzien Matki podpisane/pomazane przez R i cup cake taki ladny,ale spoko ja tego jesc nie bede ![]() Na obiad bedzie gulasz,ale dopiero pozniej,bo zanim sie zrobi to mnie ch*j strzeli... TZ po pracy jedzie brata odebrac z lotniska,wiec ja w tym czasie postaram sie zrobic Skalpel,a jak nie to dopiero wieczorem i wtedy pifko bedzie jutro,albo w ogole... Ahaaa no i gotuje kalafiora tylko nie wiem czy bedzie z maslem i bulka czy tylko z maslem,czy ze smakiem tylko ide kucharzyc
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia ale dlaczego mialaby nie spadać?
Przecież każdej z nas jak na początku połączyła dietę z ćwiczeniami to waga ładnie spadała. Gorzej było jak ktoś nie ćwiczył od początku i później próbował, to wtedy stała. Ale na początku nigdy tak nie było. Ale jeśli chcesz skupić się na samej diecie, to ok, ale pilnuj jej ostro. Do Wielkanocy coraz blizej, także musisz się spiąć. ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Oddelegowałam towarzystwo do Biedronki więc zabieram się za ćwiczenia. Hmmmm tylko co? Killer kusi. |
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze ide zaliczyc spacer dziś. juz chyba 4
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
oho, killer
ja chyba zrbię drugie podejscie do Tubro tylko teraz idę grzebac w zabawkach, bo M. chce jaką torebeczkę. grom wie gdzie ona teraz jest, ale bedzie mi jęczeć dopóki nie znajdę. wiesz nadia tak mowisz troche jakbyś kalkulowała czy sie opłaca ćwiczyć. tak czy siak, czy spadnie po tym czy nie to jednak ruch jest zdrowy. na pewno nie zaszkodzi. a że nam ćwiczącym nie spadało to mogę mowic tylko za siebie, ale ja jadłam za dużo a potem pokutowałam ćwiczac...takie podejscie faktycznie nie bardzo. oszukiwałam samą siebie. z drugiej strony...nie każdy musi lubić ruch i nie będę cię nakłaniać. spoko HaGie popedałowałs, wiec też dobrze ![]() a co tak duzo wam wyszlo tych kalorióf? mnie wyszło 1600.
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Super, to też ruch
![]() Cytat:
Matko, ten Killer mnie wykończył. Umarłam. |
|
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Mi wyszło na redukcję 2040 kcal przy minimalnym ruchu...
TAmlin a dlaczego na rzeźbę najmniej kalorii? ja zawsze myślałam, że jak się ćwiczy i buduje mięśnie, to trzeba więcej jeść. Nie ogarniam ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Ups, pomyłka Jeszcze raz przeliczyłam sobie te kalorie i wyszło mi na redukcję 1755 kcal... bo ja pierdoła jedna, za pierwszym razem nie zaznaczyłam, że ja kobieta jestem
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam tamlin
poturbowana całe Turbo. ręce mi drżą a na podłodze kałuża lecę pod prysznic, potem kolacja dla dziewczynek, kapiel i lulu. bedę później.
|
#159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I co? Fajne jest nie? Szybko leci, a brzuch na maksa pracuje cały czas nie?
|
||
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
La'Mbria nam wyjaśni.
tamlin no ba! zaje.bi.ście zaraz mi na oczy pada i po treningu wydaję się sobie taka szczupła dobra, uciekam czytać bajkę. zaraz wracam. mam nadzieje, ze bedzie co czytac ![]() patisia witaj na swojej pierwszej u nas wieczornej zmianie
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
boshhh wy juz po cwiczeniach,a u mnie szatan w najlepsze buszuje
TZ nie ma,nie wiem o ktorej wroci,ale pifka dzis raczej nie wypije,bo musze pocwiczyc! ![]() Laski ja sie chyba skusze na te shake... bo drazetki srednio dzialaja,a musze jakies rezultaty zobaczyc wkrotce,bo zejde!
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
A bo Wy tu zmiany macie
![]() To przy okazji jutro rozpocznę poranną, bo muszę szybko wstać ![]() Rozciągacie się po każdym treningu? |
|
|
|
#164 | ||
|
Zadomowienie
|
mam pytanie - są tu jakies baby ze śląska???
bo mam zamiar zrobić jutro na obiad rolady śląskie, czy zrazy zawijane czy jak to sie tam w różnych częściach polski nazywa... proszę dajcie łatwy przepis, najlepiej w wersji light, żebym też mogła zjeść, bo mam wielką ochotę na nie ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
no paranoja... fakt, schudły, jedna to nawet ponad 30kg w zaledwie 3 czy 4 miesiące, ale potem mega przytyły i to szybko i duuuuuużo. a po drugie, to strasznie drogie byłoCytat:
bo my tu czynne całą dobę jesteśmy, więc musimy mieć system zmianowy ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- ja to myślałam, że rozciągać się trzeba przed treningiem, ale ja laik jestem
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
kochana przed jest rozgrzewka. ja sie rozzciagam po, ale podobno to co jest to kropla w morzu potrzeb. trzeba sie rozciagac duuzo dluzej niz te 5 minut na koniec.
z roladą nie pomogę ja cambrige nie stosowalam ale koktail almased, tez znany dosc. i stoi pucha za ktora dałam 70zł, bo nie przełknę takieniedobre. nie wiem jak mozna nie miec w ustach w ogol jedzenia tyle czasu.
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Marta , Tamlin mi chodzi o to ze ja musze widziec spadki na wadze , bo inaczej motywacja mi opada
Narazie chyba skupie sie na spacerach, bieganiu moze troche za Mała Zebym miala jakas fajniejsza wage to pewnie by nie przeszkadzal brak spadkow, ale tak to ciezko jak widze takie liczby Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#167 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Życzcie mi powodzenia
|
||||
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
będzie ciekawie. za wolno jechać nie może bo się przewróci, ty z wozem za szybko nie, bo Matin od pędu powietrza padnie już was widzę i ten slalom miedzy ludźmi
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
a dlaczego od poniedziałku nie będziesz miała juz niani dla Matiego?
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Będę miała, tyle że teraz przychodziła do nas, bo on chory, a tak to jak go do niej prowadzę, bo mieszka w bloku obok mojego biura. Także zaliczam przedszkole, później nianię i mam kilka metrów do pracy. Tak najwygodniej.
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Chyba |
|
|
|
|
#171 | ||
|
Zadomowienie
|
witam wieczorną zmianę.
ja już u rodziców, ale padnięta jestem więc pewnie niedługo pójdę spać. Cytat:
Cytat:
Jeżeli Ci na tym zależy to oczywiście, że jest to w Twoim zasięgu. Musisz tylko przyjąć ze spokojem to, że nie będziesz szczupła za miesiąc czy dwa. Ale jeśli zależy Ci na długotrwałej zmianie to tym bardziej chyba dobrze próbować zmieniać myślenie niż ścigać się żeby potem odrobić podwójnie kilogramy. Pisz co robisz, co jesz.
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde dziewczyny. Kupilam dziś bluzke taka w panterke w miare elegancka i spodnie czarne po cześci pikowane. na to marynarka i chce to zalozyc na te "wesele" ale teraz tak sie zastamawiam czy nie bede wygladac głupio w spodniach i bluzce
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka byłaby bardziej wskazana moim zdaniem.
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
zrób se fotkę. ocenimy.
a ja juz z kompanką kaszel kaszel kaszel. Ułożyłam ją w salonie na kanapie, wysoko poduchy... wiedzac, ze polujemy na jej kupę, cały dzień nie zrobiła. ta wieczorna cisza...J. niema, bo chodzi na 2 zmiane by zajmowac sie L. w dzień, powyłączane wszystko, tylko chleb się piecze, dzieci pozornie uśpione...i ten kaszel...taki budzi we mnie niepokój może się wyciszy i mocniej zaśnie.
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ci powiem, że od tego zapalenia oskrzeli Matina na każdy kaszel będę reagowała drżeniem serca.
A w dzień jak? Co jej dałaś na noc? |
|
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
aha
|
#177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem gotowa na dłuuuga walkę ze soba (i swoim apetytem).A tak w ogóle to muszę zrezygnować z biegania i większości ćwiczeń. Zaliczyłam dziś wizytę w szpitalu i jak się okazało na dobrę uszkodziłam rzepkę w kolanie. ;/ |
|
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane!
ale się za Wami stęskniłam!!!!!! Dzień dobry nowe dziewczęta: Gabik, Patisia, Katia Patisia - gratulacje! Katia - duża walka przed Tobą, ale damy rade! A nie było mnie z Wami bo się rozchorowałam, w czwartek czułam się fatalnie, w piątek szef pozwolił pracować z domu, więc w czwartek po pracy myk w samochód i do mamusi Przyjechałam bardzo późno, ale wczoraj ładnie pracowałam, potem przyjechał TŻ I własnie jeszcze śpi, więc się dorwałam do wizażu ![]() Także jeszcze całe dwa dni wolnego przede mną W ogóle, nie pochwaliłam Wam się! Babeczka oddała nam zaliczkę z tego noclegu w Paryżu! I wczoraj TŻ oddawał mieszkanie nasze poprzednie i bałam się, że facet nam kaucji nie odda, przynajmniej nie całej, bo jest parę rzeczy, których mógłby się czepić... 4 lata, to jednak ściany się brudzą itp. Ale oddał całość I powiedzieliśmy sobie, że jak odda całość to pojedziemy na sylwestra gdzieś w góry Co do meldowania wagi, ostatnią znam z czwartku rana: Tamlinku, wpisz proszę 86.2. Nadwyżkę jakąś nadal mam, ale za parę dni @ powinnam mieć, więc może za tydzień będzie lepiej
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
hej
melduję 77,4wczoraj widzę już rozmowa się urwała. a taki melanż miał być ![]() Ja położyłam się z L. i jakoś nocka zleciała nawet spokojnie. Kaszlała, ale spała Tamlin ja ją ciagle nebulizuję pulmicortem. Dziwię się, bo to świetny silny lek i dotąd wystarczyła jedna dwie nebulizacje i było jak ręka odjął. Teraz spektakularnej poprawy nie widzę. A na domiar złego od rana M. narzeka, ze ją gardło boli i brzuch. Zaglądałam, nie ma nawet zaczerwienionego. Boże kiedy skończą się te choroby w zeszłym roku już myślałam, ze za nami te choróbska a od Nowego Roku ciagle coś. Na dworze tak pięknie się zapowiada. Znów mam powera Perfekcyjnej Pani Domu A gdy wróci J. może uda sie pobiegać?A co u was? jakie plany na wiosenny weekend? insane ale już się lepiej czujesz? cieszę się, że tak Ci się fajnie układa. Dobry okres w Twoim życiu. Oby tak dalej Jk idzie poszukiwanie pracy w W-wie TŻ-owi? pewnie już by chciał rzucic tę posr.ną robotę.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-03-29 o 07:32 |
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Insane, same dobre wieści
![]() Ja witam już z drogi do szkoły, ale okropna mgła dzisiaj. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

. Tamlin ma w piątki rest day, wiec jej wolno, Tobie nie 

i cup cake taki ladny,ale spoko ja tego jesc nie bede
tylko nie wiem czy bedzie z maslem i bulka czy tylko z maslem,czy ze smakiem tylko 
ja chyba zrbię drugie podejscie do Tubro tylko teraz idę grzebac w zabawkach, bo M. chce jaką torebeczkę. grom wie gdzie ona teraz jest, ale bedzie mi jęczeć dopóki nie znajdę. 

nie znam się na tym

no paranoja... fakt, schudły, jedna to nawet ponad 30kg w zaledwie 3 czy 4 miesiące, ale potem mega przytyły i to szybko i duuuuuużo. a po drugie, to strasznie drogie było
kaszel kaszel kaszel. Ułożyłam ją w salonie na kanapie, wysoko poduchy...
wiedzac, ze polujemy na jej kupę, cały dzień nie zrobiła. ta wieczorna cisza...J. niema, bo chodzi na 2 zmiane by zajmowac sie L. w dzień, powyłączane wszystko, tylko chleb się piecze, dzieci pozornie uśpione...i ten kaszel...taki budzi we mnie niepokój