|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13
Heja!
u nas dziś piekne słoneczko, więc chyba w końcu okna umyję co by go trochę wiecej do środka wpadlo ![]() Idę po kawusię (maślanka nie pomaga)
|
#2072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Papierosek dobrze pędzi albo u mnie czekolada ![]() Wysłane z mojego X2 10.25 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2073 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2074 | |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry dziewczęta!
zaspałam plaowałam wstać wcześniej,bo mam trochę pracy.. i nie wiem od czego zacząc więc z weszłam do was na chwilęwczoraj było serduszko Cytat:
ja jak tydzień temu się źle czułam, co miałam odwrotną sytuację do Twojej to po stoperanie zatkało mnie od poniedziałku do piątku..a potem już normalnie.. nie wiem co na to, expertem jest mój dziadek kupuje śliwki kalifornijskie w takiej puszce w ALDI suszone, przed spaniem zalewa 7 szt DOKŁADNIE! bo inaczej niby na niego nie działa, o 6rano je pije i wszystko idzie jak ma iść..
|
|
#2075 | |||
|
Zakorzenienie
|
A tak poza tym, to hello
Widzę, że ciekawe tematy wczoraj miałyście ![]() Ja to lubię czasem sama ze sobą - ale ja to robię w nieco dziwny sposób, więc przy TŻ-cie bym nie chciała A on przy mnie, też się czasem "podotyka" - ale to w ramach chwilowego odciążenia, jak mnie już ręce bolą albo na sam finisz jak planuje skończyć gdzieś indziej, niż w środku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba, że to co dodawali do gazety, to podzielili na mniejsze części ![]() Dzięki
Edytowane przez Lea_ny Czas edycji: 2014-03-29 o 09:28 |
|||
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Nie palę, a czekulady aktualnie nie mam w domu
![]() Ale kawusia da radę Wiecznie ale Ty dziś jeszcze chcesz teścior robić czy jutro z samego rana? ![]() Vioris! Idę w poniedz. (ostatni dzień promocji) zrobić pakiet tarczycowy na Żelaznej powiedz mi kochana, bo tam w tej cenie jest TSH, ft3, ft4, czy Ty robiłaś cos jeszcze? Bo ja się zastanawiam zeby cały zrobić, czyli antyTg, antyTpo, bo nie miałam nigdy w całości robionego całego pakietu. Ciekawe ile trzeba będzie dopłacić ![]() Mania ja też dziś sama będę, jutro też
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać babusy
![]() A jaki początek dnia piękny Miałam wstać wcześniej, ale rano Tż wrócił i ![]() szyja lekko tylko uchylona więc nic nie bedzie z tego, ale chociaż było bez presji. Jagacia u mnie też umyj jak się zabierasz bo ja jakos nie moge. Co do okien to ostatnie wole dac kobitce 5 dyszek i z bańki. Nienawidze okien myć
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2080 |
|
Zadomowienie
|
Jagatka jasne, ja tam bym tych śliwek nie przełknęła,ale dziadek stosuje od lat,bo jak nie stosuje, to wiesz.. nie działa..
![]() a tak w ogóle,to moje okna też możesz umyć,albo chociaż potowarzyszyć.. lecę bo trzeba wreszcie coś zrobić!
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby z tych waszych serduch cosik wyniknęło ![]() Apropo szyjki... moja w 24dc jest jakaś taka luźna/otwarta nawet jakby wodnisty śluz dziś rano był o co kaman, @ już idzie ![]() A pamiętacie, że dziś zmiana czasu na letni? ![]() Jakoś całkiem o tym zapomnialam, Tż mnie właśnie uświadomił. Zaś nie będę wiedziała kiedy wstać na mierzenie
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2014-03-29 o 09:46 |
|
|
|
|
#2082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jakoś nie jestem przekonana co do jego zrobienia ![]() jeszcze wybije ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
|
|
#2083 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() Jagatka dobrze, że o tej zmianie czasu przypomniałaś Wiecie co te serducha przy staraniach to naprawdę są do
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
zbieram się do pracy
. Pa
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie coś stopa boli... nie wiem czy TŻ mnie nie uszkodził jakoś wczoraj - bo każe mi asystować mu podczas ćwiczeń...
i ćwiczy na mnie jakieś chwyty (poszedł na te sztuki walki ), robi przysiady ze mną na plecach, podnosi mnie nogami... i już czasem mnie bolą te jego ćwiczenia
|
#2086 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć Zboczuchy
![]() Cytat:
![]() Jak się poszczęści to może i ja będę testowała, jeszcze nigdy mi się nie udało Lea_ny robisz sobie dobrze w dziwny sposób? tzn. jak ??Okna myłam ze dwa miesiące temu, ale wiadomo przed świętami też będzie trzeba. Ale to za jakieś 2 tygodnie dopiero się za to zabiorę. Ja do mycia okien używam takiej ściągaczki i jestem zachwycona. Zapomnijcie o smugach! Co do zmiany czasu, ja będę mierzyć tak jak mierzyłam w przedziale 6-6.15, nic nie będę zmieniać
|
|
#2087 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A on wie dokładnie kiedy masz płodne? ![]() Niech Ci szybko zleci ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
nie daj się! Wlaśnie Lea! Ja tez miałam pytać w jaki "dziwny" sposób robisz sobie dobrze? ![]() Cytat:
Ja tez używam takiej ściagaczki podobnej
|
|
#2088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale też czasem miałam kontuzje ![]() Jagatka wiem,ze zabrzmi to banalnie,ale postaraj się teraz nie badać szyjki i obserwować objawów, bo kurcze wiesz to nie jest dobre. pomyśl sobie,że to jest początek cyklu, a nie druga połowa.. albo odwrotnie myśl tak idzie @. mi to bardzo pomaga ostatnie dwa cykle nie wariowałam.. temp mi psikusy robiła,ale to wiecie pewnie przez chorobę. ale odkąd przestałam o tym tak myśleć (idzie, na prawdę) to jest łatwiej.i szybciej czas leci. ja np znowu mam prawie owulkę.. życzę Tobie z całego serca fasolinki,ale wiesz.. jak się teraz nie uda, to będą wielkie smutki a po co??wiosna jest itp. a zmianą czasu się nie martw, gdzieś to jest opisane, poza tym nawet jak będzie różnica pół godziny w temp nie wiele zmienia. a tak w ogóle to te temp i tak i zawsze mówią prawdę patrz lea, i ogólnie wiele dziewczyn, z resztą Tobie już też wpadki wróżyłyśmy, bo temp były takie piękne.. ja zaczęłam z dystansem podchodzić do tego. i lepiej mi z tym. a teraz idę już na prawdę miłej soboty!
|
|
#2089 |
|
Rozeznanie
|
Nie wie, bo co mu da ta wiedza, to i tak kwestia szczęścia, żeby zaskoczyło, no ale żeby szanse były to te seksy muszą jednak być, a mi sie już nie chce i mam inne stresy, a z tą owulką to też taka niewiadoma
|
|
|
|
#2090 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() U mnie też piękne słońce od rana i również mam zamiar okna myć Co prawda wzięłam się za nie już wczoraj, ale jak słońce zaszło, to nie widziałam już czy domyte są czy nie, więc dziś dokończę
|
#2091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nastawiam się na @ i juz nie dam się zbalamucić i namówić na test przed jej terminem więc go nie zrobię ![]() Cytat:
Dobra, biorę się za te okna, bedę podczytywać
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Leany czyżbyś tez nic nie wkładała do Bożeny podczas samoobslugi?
ja tak mam od lat, mnie palcowki nie rajcują w ogóle![]() Mania jak kto nikt nie wstawil tempek Wiecznie ale szot prajs u Ciebie wysoko, aż jestem w szoku! A Carmen Elektra tez dlugo plamila a jednak byla ciaza mam nadzieję, że u Ciebie tez tak się skonczy! Innej wersji nie przyjmuje do wiadomosci
Edytowane przez Leine Czas edycji: 2014-03-29 o 11:00 |
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jaka piękna pogoda ![]() Ja to potrzebuje buty bo dalej latam w jesiennych do kolan ![]() Może dziś się przejadę gdzieś do sklepu. Cytat:
Też myślę żeby jeszcze te anty zrobić Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie rajcuje tylko męski dotyk, mój nie - sama mam na to sposób nieinwazyjny
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż ja mówię o zabawach bez przyjaciela... i w sumie nie o samo wkładanie mi chodzi, ale ogólnie o dotykanie Bożeny W zasadzie nie wiem jak w rzeczywistości robi to większość kobiet Tyle co na filmach widziałam - no i zawsze się miziają po Bożenie... ja to robię zupełnie inaczej, nawet w grubych spodniach bez zdejmowania mogę ![]() Malina, takiego smaka na grilla mi wczoraj narobiłaś, że szok!
Edytowane przez Lea_ny Czas edycji: 2014-03-29 o 11:16 |
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ew w zabawach z tz on mi go wklada ![]() Ja potrafię i się miziać i w autobusie bez dotykania więc chyba mówimy o tym samym Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
<lalala>
Piątka! ![]() Cytat:
W autobusie mój sposób by nie przeszedł Tak czy owak, nie wygląda to seksownie (jak zwykłe mizianie się po piczce), więc nie robię tego przy mężulu
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

. No chyba że walnie mi na mózg i przed pracą sobie nasikam 

niech Ci się kochana spełnią wszystkie życzenia 

weszłam do was na chwilę
, ale temp. trzyma się nadal bardzo wysoko 
Chyba, że to co dodawali do gazety, to podzielili na mniejsze części 

nawet jakby wodnisty śluz dziś rano był 

i ćwiczy na mnie jakieś chwyty (poszedł na te sztuki walki