|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Mapa z dojazdem do domu weselnego...
Drogie Wiżanki proszę serdecznie o pomoc
Chciałabym do zaproszeń ślubnych dołączyć mapę z dojazdem do Ośrodka Wczasowego w którym będziemy mieli wesele. Drogę z dojadem zaznaczyłam na mapie Google Maps. ale kompletnie nie wiem jak to dołączyć do zaproszeń. Nasze są w kolorze ecru. Brzydko będzie wyglądało jeśli włożymy do kopert tylko wydruk tej mapy, chcelibyśmy, żeby to ze sobą wszystko grało.. ![]() Jeśli któraś z Was dołączała mapę do zaproszeń proszę o info jak rozwiązała kwestię jej wyglądu. Dzięki serdeczne za wszelkie podpowiedzi
...Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem... http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007092200400430.pngKrzysztof Myszkowski LENKA JEST JUŻ Z NAMI - 15.06.2009 21.45 - 2990 g i 53 cm NAJKOCHAŃSZEGO SZCZĘŚCIA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mapa z dojazdem do domu weselnego...
Ja dołaczałam. Ale jakoś nie przejmowałam się tym. Zaproszenia były tez ecru, a mapka na zwykłym papierze , Format ...może 8x8. ale możesz kupic papier wizytówkowy i drunąć na takim, zwiekszy to coprawda koszt, nikt na to uwagi zwracać nie bedzie.... Ale bedzie pasowało do zaproszenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nasza mapka była zrobiona na kartce A4 koloru ciemniejszego kremu. Ponieważ sporo gości było spoza Częstochowy (Kraków, Kielce, itd.) postaraliśmy się, aby na mapce znalazły się drogi dojazdowe do miasta, zaznaczyliśmy skąd, które miasto będzie dojeżdzać
![]() Nie przejmuj się, że to nie będzie pasować do zaproszenia, to akurat pikuś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym sie nie przejmowała tym, że mapka nie będzie pasowała do zaproszenia. Ważne żeby była na tyle dokładna, by nikt z gości nie miał problemów z dojazdem.
![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-02 o 10:58 Powód: połknełam ważną litere "m" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja az tak wygladem mapki sie nie martwie -bardziej tym jak ją zrobic zeby była dokładna,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
wydrukuj z e-mapa, bedzie dokładna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.