|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Cytat:
Nie widzę podpisu(wersja mobilna), ale mam Gapa.
|
|
#1592 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Etro Raving Annayake Tsukimi Boadicea Delirious Cacharel Eden Cos Ci sie z tego podoba? ![]() Mam tez sporo próbek ale nie spisanych ...
|
|
#1594 |
|
perfumove love
|
Szukam małej próbki Piguet Bois Noir
![]() oraz odlewek: Bronze Goddess Soleil 2011 Organza Indecence YR Nature Millenaire TF Sahara Noir Le Baiser du Dragon i w większych ilościach: Eisenberg J'ose AA Herba Fresca. W zamian to co w "Poszukuję/podzielę się..." z mojego podpisu ![]() A za flakony Jose i Herba Fresca to co w wątku "Kosmetyki". I o tak
|
|
|
|
#1595 |
|
Konto usunięte
|
Szukam LVEB
Oddam: Monoi De Tahiti Yves Rocher 100ml Retropical Yves Rocher 75ml Comme Une Evidence L'eau 50ml wszystkie powyzsze bez kilku psikow testowych Odlewki z moich flakonow: FLowerparty Yves Rocher 10ml Hypnose Elixir 5ml Vanille Noir Yves Rocher 10ml Rock'n'Passion Oriflame 10ml Zara Sweet 10ml Dzing! L'Artisan Parfumeur 10ml Delicacy Oriflame 10ml Hidden Fantasy Britney Spears 10ml Victoria Secret Coconut Passion 10ml Fancy Jessica Simpson 10ml Zara Chocolate 10ml Ultra Glam Oriflame 10ml Yves Rocher ananas kokos 10ml YR wanilia 10ml YR jezyna 10ml YR truskawka 10ml YR malina 10ml YR brzoskwinia 10ml Escada Pacific Paradise 5ml Escada Sunset Heat 5ml Escada Ibiza hippie 5ml Escada Rockin Rio 5ml Escada Moon Sparkle 5ml Escada Margaretha ley Sunny Frutti 10ml Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2014-03-29 o 11:33 |
|
|
|
#1596 | ||
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
![]() KOchana - byłabym wstępnie zainteresowana Euphorią.....ale pozostałe to nie moje zapachy.... ewentualnie Aod Le Secret EDP Tylko jak to byśmy ewentualnie zrobiły? Widzisz jakoś taką wymiankę ? ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Ale gdyby się tak udało to byłabym wstępnie zainteresowana Euphorią EDP , za odlewkę LVEB EDP 10 ml ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Hej ![]() Miałam, to już był mega słodziak mega kalibru dla mnie, dziękuję, ale nie dla mnie
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś chce się pozbyć La Vie Est Belle edp Legere, to proszę dać mi znać na pv
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1599 |
|
Mother of Cats
|
Szukają nowego domu
![]() Odlewki: * Bourjois: Soir de Paris EDC (wersja vintage; 5 ml bez 3-4 psików testowych) * CB I Hate Perfume: AmBrosius (4,5/5 ml) * CdG: Vettiveru (9/10 ml) * DS & Durga: Mississippi Medicine (1,5/10 ml) * L'Artisan Parfumeur: Fou d'Absinthe (5 ml bez 3-4 psików testowych) Próbki: * Ajmal: Dahn Oudh Al Shams (0,8 ml) R, A * Annick Goutal: Mandragore Pourpre (1 ml) R, A * Avon: Individual Blue for her (0,7 ml + 0,7 ml) F * Avon: Pur Blanca (0,6 ml + 0,7 ml) F * Avon: Sensuelle (0,7 ml) F * Caron: Parfum Sacre EDT (1,3 ml) R * CB I Hate Perfume: The Fir Tree (1,8 ml) R, A * Diptyque: L'Ombre dans l'Eau (0,6 ml) R, A * Estee Lauder: Amber Ylang Ylang (1,2 ml) R, A * Estee Lauder: White Linen (0,6 ml) R, A * Guerlain: Liu (1,6 ml) R, A * Guerlain: Samsara (1,8 ml) R, A * Ineke: Evening Edged in Gold (0,6 ml) F, A * Jean Paul Gaultier: Kokorico (0,6 ml) R, A * Kenzo: 5:40 pm in Madagascar (1,5 ml) R, A * L'Artisan Parfumeur: Jour de Fete (1,7 ml) R, A * LM Parfums: Ambre Muscadin (0,5 ml) R, A * Pierre Balmain: Jolie Madame (0,8) R * Pierre Cardin: Ophelie (0,7) R * Rochas: Femme Rochas (0,8 ml) R, A * Ulric de Varens: Varens for Me (1,9 ml) R * zapis przy próbkach: F – fabryczna, R – robiona, A – atomizer |
|
|
|
#1600 |
|
Zadomowienie
|
Dorzucam do wymiany:
Serge Lutens Fourreau Noir ~4ml Serge Lutens Laine de Verre 1ml Cloon Keen Atelier Sybarite ~1,5ml Miller et Bertaux Bois de Gaiac et Poire ~1,5ml Xerjoff Dama Bianca ~1,5ml Rosine Majalis ~1ml Bond No. 9 Perfumista Avenue ~1,5ml Micallef Mon Parfum Cristal ~1ml Majda Bekkali Tendre est la Nuit ~0,5ml Szukam: Parfumerie Generale Isparta Millet et Bertaux In Laboratorio Olfattivo Kashnoir
Edytowane przez Lucasai Czas edycji: 2014-03-29 o 18:08 |
|
|
|
#1601 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
#1602 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1603 | |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
W grę wchodzą tylko: Miss Dior, Coco Noir, LVEB, Etro Messe de Minuit, Etro Ambra, Dolce Vita, Ambre Fetiche, J'adore L'Or Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2014-03-29 o 21:06 |
|
|
|
|
#1604 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1605 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1607 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Zadomowienie
|
Każdą ilość Ck one przyjmę jednak najchetniej we flaszce. Oddam to co w podpisie.
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
Szukam le feu issey miyake - chociaż sampelek
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam:
Clean, Skin, 60ml bez kilku psików, brak kartonika |
|
|
|
#1611 | |
|
|
Cytat:
Ażeby wkręcić atomizerek to płyn w buteleczce musi sięgać max. do miejsca gdzie rozpoczyna się szyjka atomka - trzeba by odlać jakieś 0,5 ml ) - czy może być? Jest wtedy niemal 20 ml ![]() Czyli- jeśli dobrze rozumiem, wymianka by była : ta odlewka 20 ml Alien Extraordinaire za ten flakon 25/30 Euphoria EDP we flakonie + 10 ml Ange Ou Demon Le Secret EDP ? Muszę mieć pewność zanim napełnię atomek Alienem Extr., bo na razie dysponuję tym własnie jednym nowym wolnym atomkiem i bym zrobiła odlewkę na świeżo, dzień przed wysłaniem przesyłki ![]()
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, te "niepelne" ( cudzysłowie , bo zupełnie mi to nie przeszkadza ) za 25/30 Euphorii edp we flakonie plus 10 ml Aod Le Secret edp ![]() Tylko, że z mojej strony wysyłka dopiero we wtorek, pasuje Ci tak? ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
|
|
#1613 | |
|
|
Cytat:
I pasuje mi wysyłka nawet później niż we wtorek, ponieważ ja niestety ani jutro, ani we wtorek - nie zdążę wysłać. We wtorek ok 17 być może bym już mogła nadać przesyłke, ale z dwojga złego - wolę, żeby odlewka na noc wtedy jeszcze była bezpieczna u mnie w domu, niż w sortowni pocztowej, z której i tak by wyleciała w środę rano .... Mogę wysłać w środę rano i to samo proponuję Tobie - bez stresu, na luzie ![]() Jeśli uważasz, że na 100% wszystko gra to zapraszam na PW ( BTW - czy to Twoje śliczne zwierzątko jest w Twoim awatarze? )
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1615 |
|
|
To ja zaktualizuję, bo drobne rzeczy uległy dzisiaj zmianie ( część wybyło wraz z gośćmi, których miałam), więc wspomnieć o tym muszę
![]() Podzielę się : Flakony: - Katy Perry Killer Queen So Sheer EDP 30 ml. flakon - nówka. - Naomi Campbell Cat Deluxe ok. 13 ml/15 - flakon z kartonikiem. Odlewki: - Kary Perry Killer Queen So Sheer EDP 10 ml - Kary Perry Killer Queen So Sheer EDP 10 ml ( bo razem mam dwie po 10 ml) - Angel 2011 EDT ok. 9/10 ml - Naf Naf EDT 10 ml Mogę też zrobić odlewkę z moich flakonów - ale nie mam atomków, trzeba by najpierw przysłać swoje do napełnienia: - 10 ml La Vie Est Belle EDP - 10 ml La Vie Est Belle EDT - 10 ml Kashaya Kenzo EDT ( już niemal nieosiągalny) Najchętniej przygarnę : Flowerbomb Rose Explosion Flowerbomb Bonbon Flowerbomb EDP Coco Mademoiselle EDP Coco Noir Euphoria EDP Euphoria Endless Bvlgari Omnia Indian Garnet Inne słodkie, owocowo-kwiatowe... ![]()
|
#1616 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się ogłoszę
![]() 20/50 Gucci Rush 7,5 ml mini Balenciaga Paris ok 3 ml Diorissimo edt 5-6 ml Feerie edp 4,5 ml Joop Femme 5 ml Escada Magnetism 1/5 Stella Nude 5 ml Lola Jacobsa3/5 ml JC Couture Couture 9,5/10 kenzo Amour Indian Holi 9,5/10 Guess by Marciano 6-7 ml Lalique Le Parfum 4/5 Bronze Goddes 2013 ok 4 ml Shalimar Parfum Initial ok 3 ml 24 gold edt próbki (tylko testowane): Shalimar PI l'eau, Jil Jil Sander, MaDame edt Szukam: najbardziej Extatic Balmain oraz Zara Nuit , poza tym różne AA oprócz Liliowej, najchętniej Pamplelune, Euphoria edt, Cinema edp i edt, Dior Addict, Lolita elle l'aime i wiele innych
Edytowane przez tutaj Czas edycji: 2014-03-30 o 21:44 |
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma ktoś może do odstąpienia Jo Malone Oud&Bergamot? Spróbuję się odwdzięczyć
|
|
#1619 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Przypominam się. Może ktoś
mnie uraczy czymś za: Lolita Lempicka EDP ok. 14/30ml Donna Karan Cashmere Mist ok. 37/50ml CK Obsession ok. 94/100ml. Wszystkie we flakonach.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-03-30 o 22:14 |
|
|
|
#1620 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Diesel Loverdose Tattoo Coty Wild Musk Tesori d'Oriente Fiore del Dragone Aquolina: Black/Blue/Gold/Pink Sugar Rihanna: Nude/Rebelle/Reb'l Fleur/Rogue Jessica Simpson: Fancy/Fancy Love Katy Perry: Killer Queen/Killer Queen Oh So Sheer/Purr |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

nie chce odlewac szkoda bo to cała flaszka moze Ty coś mi odlejesz? 
Proszę znajdź coś jeszcze u mnie 

oddasz shalimara?