|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Iza
dla Domisia
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Jana pięknie wytwaliscie
Fiol dobrze że masz leki i jesteś pod kontrolą Berbie wózek wizualnie wygląda bardzo ładnie. Fajnie że ma przewiewna budke. Na lato to jest przydatne. Ale sprawdź koniecznie czy spacerówka jest rozkładana na płasko ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Gryzelda śliczny makijaż
|
#1653 |
|
Konto usunięte
|
Gratki dla Domisia
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Barbie Mnie też podoba się wizualnie wózek, ale za bardzo nie znam się, więc nie pomogę. A wybraliście już fotelik
![]() Maga Co u Was? Jak Olek? Pani Jak sytuacja u Was? Lepiej się czujecie? Zeberko Wg mnie te Emelki strasznie drogie. Nie masz sklepu gdzieś obok siebie żeby przymierzyć? Tańsze modele znajdziesz w PrimaStradzie online. My ostatnio kupiliśmy Stasiowi jakiś ich starszy model za 114 zł i czaję się na drugie z wyprzedaży A probiotyk to może doustny? Ja po skończeniu antybiotyku pewnie weźmę LacibiosFemina, też mamy akurat w aptece na promocji to kupię kilka opakowań ![]() Iza Jak zleciały te 3 ms
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1656 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za to żeby się udało ![]() ten sam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszczę ![]() Cytat:
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki..
![]() Jana, Zeberka.. Gratuluje.. Ciesze sie, ze wszystko u Was dobrze.. ![]() Cytat:
sa tu lepsze specjalistki... Ja to z wozkami mialam tak, ze musial mi sie podobac... ![]() Jak sie czujesz?.. ![]() Ooo... Gratulacje!!... Jak cudnie.. Taki slodziak teraz jest na pewno.. zdjecia, koniecznie zdjecia malego przystojniaka.. Ja Was podczytuje na biezaco, ale z tym odpisywaniem wiadomo, jak jest.. ![]() Ja wlasnie zaczelam 1cs.. Wiec powoli zaczynam sie bac.. jutro jade powtorzyc badania tarczycowe.. Trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo dobrze, bo inaczej znow nici ze staran... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberko Kamil też tak krzywi stopy... ale chodzi prosto więc nie wiem czy coś z tym robi. Krzywi do siebie właśnie duże palce jak siedzi wyluzowany
Kucyk chyba Ty pisałas o wypuklosci po jednej stronie miałam tak od 15tc i do końca ciąży wypinal się bardziej po prawej stronie. Po ciąży przez parę miesięcy miałam troszkę bardziej wypukly tam brzuch ale potem się wyrownalo ![]() Barbie patrzyłam na tel. Bardzo podobny do tako lareta. Jeśli widzialas go na żywo, rozkłada się na płasko i w dobrej cenie to bierz! Izka rośnie nam Dominis ![]() Jana super że wytrzymalas!! ![]() Ją dziś nocka nie przespana, Kamil w nocy miał pierwszą gorączkę w życiu (nie wiem ile bo nie miałam serca wkładać mu do tylka term. , muszę kupić ten bezdotykowy), ale po ibum przeszło i zdrowy. Jednak przez to że nie spał w nocy +zmiana czasu kompletnie miał rozwalony dzień, humor i o dziwo apetyt. Winie dolną jedynke która już tydzień się wyzyna |
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Luna biedny Kamilek
Fiolus u nas dużo lepiej. Olek w dzień jest super uśmiechnięty, w nocy różnie się budzi ale już się przyzwyczailam. Nadal wymaga żeby się nim cały czas zajmować ale już przynajmniej nie muszę go tyle nosić. A na jakiej dokładnie stronie kupujesz butki Stasiowi?
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- 2 lata temu o tej porze byłam na IP..... |
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie tego nie mam i jak widziałam to w innych wózkach to wydawało mi się fajne. Zwłaszcza że latem naprawdę było gorąco. Ale ja miałam wózek u mamy na tarasie bo z Olkiem nie dało się spacerować a tam był cień
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a stosujesz cos na dziaselka??..Tule mocno... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1663 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Konto usunięte
|
Monika
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Maga Ja kupuję tylko stacjonarnie Emelki, ale czasem przeglądam neta w poszukiwaniu okazji, ale jeszcze tak nie kupowałam
Monika Smutna rocznica, ale najważniejsze, że J. jest z wami. |
|
|
|
#1667 |
|
Konto usunięte
|
Monika
Ale miałam dzisiaj okropny sen Nawet mi się nie chce go przypominać. No nic, ważne, że świeci słoneczko, oby dzień był lepszy.Chyba pojadę do miasta, zamówić kwiatki na grób.. |
|
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() Niedługo będzie fotka słodziaka
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45823018]
Ale miałam dzisiaj okropny sen Nawet mi się nie chce go przypominać. No nic, ważne, że świeci słoneczko, oby dzień był lepszy.Chyba pojadę do miasta, zamówić kwiatki na grób..[/QUOTE] U nas dzisiaj brzydko. Dzisiaj mamy jazdę próbną autem które chcemy kupić, to z domu wyjdę Potem wizyta położnej więc dzień zleci. Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45823018] Ale miałam dzisiaj okropny sen Nawet mi się nie chce go przypominać. No nic, ważne, że świeci słoneczko, oby dzień był lepszy.Chyba pojadę do miasta, zamówić kwiatki na grób..[/QUOTE] to chyba była jakaś noc koszmarów, bo ja też się dzisiaj męczyłam ![]() A ja wczoraj powynosiłam wszystko z dużego pokoju, przygotowując sobie malowanie na dzisiaj i obudziłam się z bolącym gardłem, katarem i temperaturą
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś jestem zdenerwowana na maksa. Ciężko się dodzwonić do przychodni, przełożyłam wizytę u diabetologa, wizyta S. została odwołana u neurologa, czekałam na nią od grudnia, teraz mamy termin na koniec maja
![]() Na dodatek teraz jeszcze lekarz od połówkowego wziął urop i wizytę mam jeszcze później, świetnie. Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2014-03-31 o 12:56 |
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45823018] Ale miałam dzisiaj okropny sen Nawet mi się nie chce go przypominać. No nic, ważne, że świeci słoneczko, oby dzień był lepszy.Chyba pojadę do miasta, zamówić kwiatki na grób..[/QUOTE] Cytat:
Meire ![]() Pani a co u Was?
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Fiol, spokojnie, tylko spokojnie...
Byałam dziś u lekarza i jednak chyba jestem chora, bo dostałam antybiotyk. Michaś spoko. Czyli gites. Czyli szczęście w nieszczęściu. W ogóle kiedyś tam wysłałam ankietę z witamin Pregna i dziś synek dostał książeczkę Strzałkowskiej mała rzecz a cieszy również to, że inwestują dobrze (czyt. w dobrą literaturę dzieciową )
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
tak dentinox i na noc ibum
![]() Cytat:
a co do budki to tak jak Maga pisała, dla ludzi którzy siedzą na ławce/tarasie fajna rzecz ![]() ja Kamilowi spuszczałam budę w gondoli |
|
|
|
|
#1675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to dobrze że masz leki. Miejmy nadzieję że zaraz Ci się polepszy Cytat:
Co tu taka cisza? Piszcie coś bo mi nudno :p Ja napiszę że auto mi się bardzo spodobało i raczej się na nie zdecydujemy Oprócz tego przyszło mi zamówienie z allegro i lista wyprawkowa coraz krótsza Znalazłam też na allegro fajne literki na ścianę Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1676 |
|
Konto usunięte
|
Pani wracaj do zdrowia.
Pamiecie jak liczyłam dni ? Dziś minęło 100 Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko widziałam przed chwilą Twój wątek o pudrach brązujących ale nie mam czasu czytać tego wszystkiego.
Możesz mi jakiś polecić? Taki do 35zł? Bo szukam właśnie tylko zależy mi żeby się nie świecił... |
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cicho dzisiaj
chociaż raz jestem na bieżąco ![]() kupiłam dziś kwiatki, rzeżuchę i majeranek do posiania, i bratki do posadzenia
|
#1679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ty się kuruj My też tak ostatnio jezdzimy.Bo jak jest buda to jest ryk taki że aż ludzie na ulicy patrzą ![]() Pokażesz jakie?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2014-03-31 o 18:00 |
||
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam że się nie odnoszę i nie cytuję ale jakoś sił mi brak na cokolwiek...
Melduję się tylko że u mnie jako tako leci...czyt. objawy raz są a raz ich nie ma....
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

dla Domisia

A probiotyk to może doustny? 

za to żeby się udało