|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drogeria Hebe - część II
Cytat:
nie nie moj facet mi wącha wlosy i wystarczy a ja wlosy wiecznie zwiazuje na czubku glowy wiec nie dosiegne
|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak już pisałam wcześniej z takich łądnych deserowych jest banan scandic i czekolada allwaves, ta kokosowa też ładna, ale nie tak unikalna natomiast jeśli kalos waniliowy ma pachnieć wanilią to ja jestem prezydentem USA, tylko late ma zapach nzośny reszta jest taka typowo chemiczna, któraś to nawet wybielaczem pachnie;/ zuzywałam je do zmywania oleju bo trzeymać na glowie się ich nie da;/Cytat:
haha mój też wąchał, właśnie jak ten szampon joanny wiśniowy miałam to nie mógł przestać wąchać
|
||
|
|
|
#63 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faceci coś mają z tymi włosami. Miałam dawno temu( naprawde dawno, bo w zeszłym tysiącleciu ;p ) kolegę, który tak jak ja nosił kręciołki, powąchał moje włosy, niuchnął swoje i poprosił bym zdradziła jakiego szamponu używam Cytat:
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamietam niestety, bo wszystkie oprócz Late które miaąłm były smierdziuchami, a miałam Placente, Vanile, Karote, Jasmin i być moze cos jeszcze. |
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Rotkohl;45828083]scandic kokosową spróbuj
jak już pisałam wcześniej z takich łądnych deserowych jest banan scandic i czekolada allwaves, ta kokosowa też ładna, ale nie tak unikalna natomiast jeśli kalos waniliowy ma pachnieć wanilią to ja jestem prezydentem USA, tylko late ma zapach nzośny reszta jest taka typowo chemiczna, któraś to nawet wybielaczem pachnie;/ zuzywałam je do zmywania oleju bo trzeymać na glowie się ich nie da;/Dziękuje bardzo na pewno je sprawdze a moze powiesz jak z działaniem w przypadku tych masek? Brzmią smakowicie
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Zoila dziękuję za ulotkę
|
|
|
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za to te w kolorowych opakowaniach (Silk i Keratin) pachną całkiem znośnie. Zapach Keratin to dla mnie coś w stylu jakiejś wody kolońskiej. Dziewczyny, zakupiła sobie któraś z Was nowy (chyba nowy, pierwszy raz w Hebe go spotkałam) pachnący lakier Revlonu? Mam na myśli te śmieszne buteleczki przypominające kształtem mini flakoniki perfum. Jestem ciekawa jak wygląda pędzelek i czy zapach serio się utrzymuje do 2 dni.
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje bardzo na pewno je sprawdze
a moze powiesz jak z działaniem w przypadku tych masek? Brzmią smakowicie [/QUOTE]Bananowa najlepsza pod wzgledem dzialania, ale w 100 % mnie nigdy nic nie zadowala, maski uzywam zeby moc wlosy rozczesac co nie zawsze sie z maska.udaje a bananowa.dawala.rade mojemu koltunowi ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#69 | ||
|
maskott
|
Cytat:
Cytat:
http://mavia-nails.blogspot.com/2013...rape-fizz.html nie miałam żadnego, bo jak robiłam wywiad przed zakupem to mnóstwo opinii o słabym (a raczej beznadziejnym kryciu) |
||
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuje bardzo z pewnością ją kupie |
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem strzele tez psika na łeb
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja nie wiem.... Naprawdę nie mam pojęcia, jak to się porobiło, że nie widziałam wcześniej Hebowego wątku
Witam się więc z wami i uprzejmie informuję, że się przyłączam do waszej wesołej, spamerskiej gromadki <3 Wiecie, że w moim małym, dziwnym miasteczku nie ma Hebe :< ?! Musze dźgać do Łodzi jak chcę coś kupić =.=' Bieda trochę, ale dobrze, że studiuję w Wielkim Miejście Łodzi to przynajmniej nie jeżdżę tylko do drogerii a jeszcze czasem na studia
|
|
|
|
#74 |
|
luckygirl
|
O losie czlowieka nie ma jakis czas a tu nowy watek
witam sie i wlasnie uswiadomilam sobie jak ja dawno nie bylam w hebe. Mialam podskoczyc po pedzle, ale chyba ta promo -20% juz sie skonczyla?
|
|
|
|
#75 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Witaj Ale w końcu jakoś trudy życia studenta trzeba sobie wynagrodzić
|
|
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;45833258]Witaj
Ale w końcu jakoś trudy życia studenta trzeba sobie wynagrodzić [/QUOTE]Dokładnie... Wolę wydawać na kosmetyki niż na jedzenie... Przez to jestem szczęśliwsza i szczuplejsza Obczytałam nowy wątek i.... -Facety lubią wąchać włosy bo we włosach są, podobno, feromony, więc ich to jara ![]() -Maskę z Kallosa miałam tę mleczną...Nic mi nie urwała ani na cyc nie powaliła Natomiast przed tymi dwiema maskami miałam litrową maskę z Auchana... Lorus? Lorys? I ta była świetna |
|
|
|
#77 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() ja też z Łodzi
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam juz drugiego Lorysa i mi nie pasują
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#82 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czytałam o nim, ale jakos sceptycznie podchodze, bo niby kalos też zachwalany wkoło, a dla mnie nie jest wart zajmowania sobie niepotrzebnie miejsca w łazience.
|
||
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
A to niedobrze, bo się zdążyłam napalić na to opakowanie i nazwy zapachów i kolory też całkiem ładnie (przynajmniej w buteleczce) się prezentują. Ale chyba poczekam aż ktoś przetestuje.
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy ich nie widziałam
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś byłam i przeżyłam koszmar. Tyyyyle babek przy szafach, jeszcze panie czekające na makijaż i nie było jak przejść. Pędzli oczywiście brak, promocje z gazetki, dupy nie urywa.... Szkoda czasu. Jedyna nowość to kasy przeniesione z przed wejścia na ścianę po drugiej stronie - czyli z tyłu sklepu. Zamieniono szafy revlon z Catrice miejscami i zauważyłam trochę kosmetyków profesjonalnych np. Joanna.
|
|
|
|
#86 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#87 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O, no widzisz, to mi dużo bardziej niż ten Kallos nieszczęsny Cytat:
Na początku wzięłam tego fioletowego kallosa, no bo hej, latte to latte a ten fioletowy był w mniejszym opakowaniu za piątaczka... No nie sprawdził mi się strasznie, więc wzięłam serical, bo przecież to własnie i nim trąbią internety... Ale też porażka :< Chyba oznacza to, że po prostu się z Kallosem nie lubię :< Cytat:
Używałam Lorysa zamiast odżywki i czasem zostawiałam na dłużej. W obu rolach sprawdzała się o niebo lepiej niż Kallos |
|||
|
|
|
#88 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale to dobrze odbija się na moim wyglądzie xdCytat:
Ja kupiłam zieloną maskę z keratyną już jakiś miesiąc temu stosuję co 3 dni i mam jeszcze bardzo dużo a jedynie 275 ml kupiłam. Świetna wydajność i lepsze efekty niż po odżywce |
||
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, ja nigdy ani Kalosa ani innych masek nie kupowałam w Hebe tylko albo we fryzjerskim albo przez neta, wiem ze troche tych masek litrowych pseudo profesjonalnych jest w hebe ale nie wiem czy te akurat są.
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

nie nie
a ja wlosy wiecznie zwiazuje na czubku glowy wiec nie dosiegne 

jak już pisałam wcześniej z takich łądnych deserowych jest banan scandic i czekolada allwaves, ta kokosowa też ładna, ale nie tak unikalna
faceci coś mają z tymi włosami. Miałam dawno temu( naprawde dawno, bo w zeszłym tysiącleciu ;p ) kolegę, który tak jak ja nosił kręciołki, powąchał moje włosy, niuchnął swoje i poprosił bym zdradziła jakiego szamponu używam 
Za to te w kolorowych opakowaniach (Silk i Keratin) pachną całkiem znośnie. Zapach Keratin to dla mnie coś w stylu jakiejś wody kolońskiej. 

nigdy ich nie widziałam