![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
![]()
hejka dziewczynki
![]() ja caly czas jestem na diecie ![]() ![]() ![]() mam okolo 167 cm wzrostu i waze 61 ![]() nie jest to juz zadna nadwaga jaka wczesniej mialam ![]() ![]() nie mam specjalnych problemow z trzymaniem diety ![]() ![]() ![]() teraz zaczelam male cwiczonka ![]() ![]() ![]() ![]() czytalam o calulitisie....ja uzywam na niego peeling kawowy i krem jednaj firmy ktory dla mnie jest swietny!!!wczeniej probowalam vivhy ale jest do dupy ![]() moim najwiekszym problemem podczas diety jest to ze jak juz malo jem to za jakis czas moglabym poprostu nie jesc.nie czuje takiej potrzeby ![]() ![]() na pocztek mysle ze duzo napisalam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Dot.: ---> 10 kg mniej do końca roku 2007 <---
hej witamy!
![]() elianka...problem w tym, że jestem z małego miasta i o rossmanie to tu nikt nie słyszał... a twoja praca to faktycznie dar z niebios... a ja składałam już tyle podań...w większości do supermarketów których u nas dostatek, ale co najśmieszniejsze nawet tam chcą doświadczenia, którego nie mam po LO... no nic wypełnie ta śmieszną ankietę...i sie zobaczy... ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dzięx ikonka86 za odpowiedz w sprawie therm Line - jak widać nie ma cudownych środków. Niby sie to wie, ale zawsze gdzieś tak chciałoby sie zeby takie istniały.
paula_blu_ajss - nie ma sie co dziwić, że takie kretynskie ankiety każa wypełniać. Chcą miec podkładke na piśmie, ze zobowiazała ś sie wypelniac takie i takie obowiązki, robic takie i takie rzeczy - nie moga tego zawrzec w umowie, bo to nie jest zgodne zz prawem pracy - jak przypuszczam - mamy tu studentkę prawa, wiec pewnie cos na ten temat wie wiecej ![]() Faktem jest ze w marketach po porstu NIE MA KTO PRACOWAC! Jest taka załamka ze szkoda gadac - kolejki kilometrowe, kilka kas czynnych. Porazka - ale trudnosie dziwic i temu - za granica taka praca jest duzo wyzej płatna. A u nas to jest wyzysk ludzi. NIe dziwie sie ze ludzie nie chca sie tego podejmwac.
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Witaj ciapulinka
![]() ![]() Napisz jak się za siebie wzielaś, co? Zbieram teraz rózne informacje, bo zaczynam swoja diete i chciałabym zobaczyc w koncu efekty ![]() Przerzucam sie całkowicie na pieczywo chrupkie. Jestem skłonna zrobic ustepstwo tylko i wyłacznie na rzecz jakiejs kromki pełnoziarnistego pieczywa. ![]()
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
uh, wymiary robie pierwszy raz, sa okropne ale zamieszczam je dlatego zeby sie jeszcze bardziej scisnac w sobie i zmobilizowac!!!
biust 85 talia 80 oponka 97 biodra 110 udo 66 waga dzisiejsza 71 ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
ikonka- masz take wymiary jak ja kiedy zaczynałam
![]() ciapulinka- powidz nam co robiłaś, że schudłaś tyle (oooo) ja niby mam 6 gg za soba, ale docelowo chce schudnąc jeszcze 12 czyli razem 18..... edit- z tymi umówami o pracę to jest tak jak mówi orisha- takie klauzule sa niedozwolone, więt taka ankieta to obejście przepisów... a z tym dośwaidczeniem to jakis absurd... nie ma komu pracować a oni jeszcze jakieś wymagania stawiają :/
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
elianka jestem dobrej mysli ze skonczymy raz na zawsze z tluszczykiem
![]() wlasnie jem sniadanko: kanapka z chuda szynka + pomidor + rzodkiewka i do tego szklanka mleczka ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Na prośbę ikonki zamieszczam swoje wymiary- z początku odchudzania (15 maj) i z ostatnich pomiarów (12.06).. tak orientacyjnie
![]() aha- mam 167 cm wzrostu. było/ jest Waga 73/67 Biust 100/96 Talia 82/79 Biodra 106/99 ![]() Udo 58/55 może nie jakoś spektakularnie, ale powoli, skutecznie i do celu ![]()
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
łał! ja tez tak chceeeee!! biore sie za cwiczenia xD
ciapulinka Ty z tego co widze masz orbitreka, powiedz mi, duzo daje cwiczenie na nim??
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
![]()
hejka
![]() ![]() co ja robilam???po pierwsze nie znosze gotowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co najwazniejsze nie mysle o jedzeniu!!!wiec bycie na dietach nie stanowi dla mnie zadnego problemu ![]() dzis po wczesniejszych doswiadczeniach wiem ze nalezy cwiczyc!!!to nalepszy sposob na odchudzanie.nie zeby jakos sie tam forsowac ale ruch to podstawa. jak pisalam wczesniej od niedawna cwicze ![]() ![]() ![]() ![]() ale mysle ze najwazniejsze podczas odchudzania jest myslec pozytywnie ze sie da schudnac!!! na temat diet czytalam tyle ze kiedys stwierdzilam ze zwariowac idzie.wybraam to co mi odpowiadalo. i bez zbednego wydawania kasy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wlasnie jestem po wazeniu i mierzeniu. Sprawa nie wyglada ciekawie... Wzrost:178 Waga: 74,6 Biust: 100 Talia: 83 Oponka:92 Kuperek: 103 Udzisko (w najgrubszym miejscu): 61 To zaczynamy nasze zmiany ![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
no wiec przyznam jest ciezko!!nawet na latwym poziomie masz dosc po 12 minutach.ale nie dziwota skoro czlowiek ma kiepska kondycje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kremy sa dodakiem do jedrnosci skory i tych innych spraw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
ciapulinka podziwiam za Twoje podejscie... az tryska energia z kazdego zdania
![]() mam orbitreka w domu, wiec tez sie biore za jazdowanie ;D hehe ![]()
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
no to nie ma co pora się obmierzyć...
tylko plis no comment...i tak mi wstyd ![]() wzrost: 168 [zawsze byłam przekonana, że już 170... ![]() waga: 71 biust: 90 talia: 80 oponiak:90 ![]() biodra: 97 udzicho: 59 obliczyłam se nawet BMI a co mi tam...jakieś 25,16...to już jest otyłość czy narazie nadwaga ![]() jej ale się zapuściłam... na swoją obronę mam tylko tyle, że mam dość chłopięcą sylwetkę...jak pieniek prawie bez talii...do tego szerokie ramiona i dość mały biust...przez co wyglądam jeszze grubiej... ![]()
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
![]()
dziewczynko wsystko mozna osiagnac jak czlowiek chce
![]() paula na biust sa jakies cwiczenia z ciezarkami by nie zmalal podczas diety ![]() ![]() nawet jak dobrze pamietam mozna miec np biust pelny przy miseczce jaka sie albo numer wiekszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() moja znajoma codziennie na orbitreku jezdzila prawie godzine i bez diety schudla tak ze jest dzis jak szczypio ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
ciepulinka wklejaj co popadnie
![]() ![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
elianka suuuper
![]() Dla mnie najgorsze jest to, ze cały dzien siedze przy komputerze ![]() ![]() ciapulinka widzę ze przeszłaś przez niezły zestaw diet ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy siedzialam w domu - czyt miałam duzo czasu i studia ![]() ![]() Eeech, Ja sie zmierze jutro rano - na raziemoze powiedziec tylko, ze przy wzroscie 161 cm waże 66 kg - ostatnio przytyłam ![]()
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
![]()
1. Najważniejsze- NIE GARBIĆ SIĘ!
2. "Ściskanie piłeczki" - składamy ręce jak do modlitwy, łokcie unosimy na wysokość ramion i napieramy na dłonie. Powinno byc odczuwalne napięcie w ramionach i mięsniach na klatce piersiowej. Wytrzymac 10 sekud, powtórzyć kilka razy. Fajne, bo nie trzeba specjalnie się przygotowywac, i nawet siedząc przy komputerze można sobie zrobić przerwę i ponaciskac kilka razy ![]() 3. Damskie pompki- Uklęknij na podłodze. Oprzyj się na kolanach i rozstawionych na szerokość barków dłoniach. Łokcie powinny być delikatnie ugięte. Staraj się rozluźnić szyję i patrz w dół. Bardzo ważne przy wykonywaniu pompek jest napięcie wszystkich mięśni. Wciągnij brzuch, jednocześnie pamiętając o napięciu pośladków. Ciało od kolan do barków powinno stanowić linię prostą. Wdech- zgiąć łokcie i w dół, wydech- wracamy do góry. Zacząć od 5 pompek, potem stopniowo zwiększać liczbe powtórzeń- najlepiej seriami. 4. Stań wyprostowana, wysuń prawą nogę i lekko ugnij w kolanie, oprzyj na udzie prawą rękę. Lewą ręką chwyć hantle, zegnij ją w łokciu i poprowadź do prawego ramienia. Potem wyciągnij rękę przed siebie i wytrzymaj w tej pozycji 3 s., nastepnie powoli opuść rękę. Powtórz ćw na każdą stronę. 5. Podnodszenie ramion za głowę- połóż się na plecach, pamiętając żeby przylegały dokładnie do podłoża. Zegnij kolana i wciągnij brzuch. Unieś ręce (delikatnie ugięte w łokciach) wraz z ciężarkami przed siebie na wysokość ud. Rozluźnij mięśnie karku i patrz w górę. Następnie przenieś rękę wraz z ciężarkami za głowę, napinając mięśnie klatki piersiowej. Robiąc wydech, przenieś ramię do pozycji wyjściowej, pamiętając że łokcie są zawsze delikatnie ugięte. Wykonuj to ćwiczenie na przemian prawą i lewą ręką. 6. Odwodzenie ramion w bok (z ciężarkami)- połóż się na plecach, pamiętając aby przylegały dokładnie na całej długości do podłoża. Zegnij kolana i wciągnij brzuch. Unieś ramiona delikatnie ugięte w łokciach, wraz z ciężarkami, na wysokość klatki piersiowej . Weź głęboki wdech i opuść ramiona jak najdalej w bok, napinając mięśnie klatki piersiowej (łokcie są zawsze delikatnie ugięte). Postaraj się ściągnąć łopatki, pamiętając, aby plecy miały kontakt z podłożem. Powracając do pozycji wyjściowej, zrób wydech. 7. Jak masz możliwość- zacznij chodzić na basen- pływanie świetnie robi na jędrność całego ciała. ja tez gdzies czytalam ze masaz piersi w kierunku preciwnym do ruchow zegarka jakies 300 na kazda piersc moze zwiekszyc obetosc i ujedrnic ![]() wiec moj mezczyzna ma co robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Co do biustu... Cóż... tak to juz z nami kobietami jest - kiedy mamy mały biust chcemy miec wiekszy, kiedy mamy duzy - same wiecie.
Ja mam 75 D i nie ukrywam ze czasem mnie to denerwuje ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
orisha to ty jesteś szczuplutka w biuście...jak modelki
![]() ciapulinka dziekuję...za zestaw ![]()
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
buuuuuuuuu ja nie dosc ze mam maly bo jakies 75/80 B to jeszcze mi zmaleje buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
![]() |
#115 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym na duze biusty to przewaznie robie takie jakies pancerne zbroje - masakra! ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja to bym chciała na ujędrnianie biustu cwiczenia... Pompki damskie, hantle i prysznice/ masaze - tylko jakos nigdy nie maialam motywacji zeby to wszystko robic
![]() ![]() Ok, teraz kawka, bo chyba zarz usnę... Poza tym drapie mnie w gardle - normalnie chodzace nieszczescie ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Yhyyyyy, taaaaaak... Modelki po wszczepieniu silikonu... Musze sie pomierzyc, ale sotatnimi czasy było jkaie 98-99 cm. I tak nie jest tak znowu zle
![]() ![]() ![]()
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
![]()
kochaniutkie ja na jedrnosc uzywam serum 3D eveline cosmetik
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.