|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Puder a cera
Chciałabym kupić puder, żeby ukryć to i owo....
, ale mama mówi, że nie ma mowy, bo wpłynie on negatywnie na moją cerę. Prawda, nieprawda?
Pies myśli: Jaki mój pan jest dobry: daje mi jeść, bawi się ze mną, daje mi miejsce do spania... Chyba musi być Bogiem... Kot myśli Jaki mój pan jest dobry: daje mi jeść, bawi się ze mną, daje mi miejsce do spania... Chyba muszę być Bogiem... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Puder a cera
To zalezy od tego jaka masz cere dokladnie i jaki wybierzesz puder/podklad....
Mozesz trafic na taki kotry cie zapcha i bedzie jeszcze gorzej, ale sa rowniez takie ktore sa jakby "lecznicze"-cera wyglada po nich lepiej niz bez ich uzywania. Wiec jest to kwestia dobrego doboru kosmetyku... |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
popieram koleżanke wyżej
jeśli masz skóre skłonna do trądziku itp, to puder nie zaszkodzi, o ile będzie on miał własciwości lecznicze, z maybelline był taki puder z wyciągiem z rumianku jeśli nie masz problemów ze skórą to puder Ci napewno nie zaszkodzi, ochorni Twoja skóre po cześci przed słońcem itp..... polecam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
A oprócz tego maybelline to polecacie jeszcze jakieś??
Pies myśli: Jaki mój pan jest dobry: daje mi jeść, bawi się ze mną, daje mi miejsce do spania... Chyba musi być Bogiem... Kot myśli Jaki mój pan jest dobry: daje mi jeść, bawi się ze mną, daje mi miejsce do spania... Chyba muszę być Bogiem... |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem czy inne sie ze mna zgodza,ale mi wyjatkowo sluzy(w sensie nie zapycha) puder w kamieniu constance carol. ja daje rano na buzie filtr,maczke ziemniaczana i ten puder i nie narzekam na cere
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
osobiście nie jestem za tym constance carol....
po nim cera jest taka pomarańczowa i go widac na twarzy.... ale czasem to indywidualna sprawa
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od lat mam nr.17 -jest transparentny, dla mnie idealny i za grosze, dla mocno przetłuszczającej się cery może być za słaby, ale nałożony wiele razy i tak pozostaje niewidoczny aha, podkładu i pudru zaczęłam używać, gdy miałam dość spore problemy z trądzikiem, kosmetyki nie były do cery trądzikowej, na szczęście nic się nie pogorszyło, używałam ich wiele lat, trądzik zniknął , teraz mam cerę ładną, żadnych ujemnych skutków, wystarcza lekki puderek |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
widocznie miałam w domu jakiś niedopasowany do cery odcień
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
to teraz może odwrotnie.... jakich Broń Boże nie kupywać?
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Ja się włączę do tematu..Proszę was polećcie mi jakiś puder (
najlepiej w kamieniu, bo mialem podklad z sorayi i normateint i mi nie służyly) który dobrze zakryłby duże krostki i matowił cere chociaz na 8 h ?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

, ale mama mówi, że nie ma mowy, bo wpłynie on negatywnie na moją cerę. 

jeśli nie masz problemów ze skórą to puder Ci napewno nie zaszkodzi, ochorni Twoja skóre po cześci przed słońcem itp.....
po nim cera jest taka pomarańczowa i go widac na twarzy.... ale czasem to indywidualna sprawa