![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szok.. Powiedziec jej czy nie?
Stawiam na zwariowaną byłą, ale droga Autorko informuj na bieżąco, bo t jest bardzo intrygująca sprawa.
Oby rozwiązała się pomyślnie dla Ciebie
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem, jakoś bardziej to kupuję niż opcję ze stukniętą eks. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
W sumie miałam takie sytuacje, że mój facet w nocy nie odbierał telefonu, ale wówczas wiedziałam, że zasnął na bank szybko po imprezie albo już dawno śpi. Nigdy nie jechałam o takiej porze pod jego dom, bo nie miałam powodu.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba ze jak mowie, probowala sie skontaktowac od poludnia albo sie umowili ze jak wroci z impry to da znac i ona sie martwila ze nie dal znac... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Powiedz jej... Przynajmniej skonfrontujecie swoje zdania i poglądy na tę sytuację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie autorko. Daj nam znac co sie dalej zdarzylo
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Narazie czekam na spotkanie z X, zobaczymy co powie. Mam nadzieje, ze uda nam sie spotkac w srode, jedyny dzien ktory nam obojgu pasuje (nie ma go teraz w kraju, w czwartek za to ja wyjezdzam) - ze akurat teraz musial sie taki tydzien trafic. Dam wam znac co X ma do powiedzenia na temat sytuacji.
Jedyne, czego sie obawiam, to ze nie bede sie w stanie przyznac ze spojrzalam na jego tel. i widzialam kto dzwoni. Glupio mi po prostu. Ale chyba nie bede miala wyboru. Co do tego wieczoru, to wydaje mi sie, ze dziewczyna probowala skontaktowac sie z X juz wczesniej, jak jeszcze bylismy w klubie (widzialam, ze ktos dzwonil na jego tel, ale nie zwracalam na to uwagi, on zreszta tez nie). Dopiero powtarzajace sie telefony w srodku nocy wzbudzily moja podejrzliwosc. Cala sprawa nadal mi lekko smierdzi... Okazalo sie tez, ze dziewczyna jest praktycznie jego sasiadka, mieszka jakies 5 min od jego mieszkania. Wiecej research'u nie jestem w stanie zrobic, pozozstaje czekac na jego wytlumaczenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
A może ona jest z nim w ciąży? Już nieważne, czy to dawna była, świeża była, jakaś niedoszła laska lub przygodna… Może zaistniały jakieś KONSEKWENCJE? Stąd ta desperacka próba kontaktu? Skoro za dnia się nie udało, to może w nocy?
Wysłane z mojego cudownego komórczaka ![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2014-04-01 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Zaraz na zabieg… Może próbuje od dłuższego czasu się z nim skontaktować na wszelkie możliwe sposoby? Chce z nim usilnie porozmawiać CO DALEJ i w końcu zaczęła za nim łazić i wydzwaniać po nocach. To może być 1 z możliwości wg mnie…
Wysłane z mojego cudownego komórczaka ![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2014-04-01 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
mi to śmierdzi, tym bardziej, że chłopak nie zdeklarował się także wobec autorki. Zawsze może powiedzieć, że nic jej nie obiecywał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Konto usunięte
|
Myślę że Autorka nie chce pakować się w jakiś chory układ " na trzecią" . Trzeba sprawę wyjaśnić bo po co mieć później problemy i kaca moralnego.
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
Zauważ że nie wyciszył aparatu, nie wyłączył, więc może nie ma nic do ukrycia. Ale sprawę trzeba wyjaśnić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Ja nie mówię o wielkim wyznaniu miłości, ale o wyjaśnieniu sobie na czym stoją. Czy chcą być w związku czy nie, bo o ile dobrze zrozumiałam wypowiedzi Autorki, sypiają ze sobą a nie potrafią określić się czy są w związku czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnosnie telefonu, Autorko wydaje mi sie ze nic w tym zlego ze powiesz ze telefon ciagle dzwonil i spokrzalas na wyswietlacz. To dosc normalne ze jak w nocy cos ci co chwila swieci po oczach to w koncu zerkniesz. Gorzej wyjasnic ze podejrzalas sms i tu sie bardziej trzeba nagimnastykowac, ale coz..po prostu powirdz ze wracajac z toalety tel.byl nadal podswietlony a na gorze ekranu wyswietlila sie wiadomosc. Jako kobieta czyrasz szybciej niz myslisz i juz...zobaczylas ta pierwsza linijke ![]() Ach i napomnknelabym ze juz widzialas ze w klubie ktos do niego wydzwanial ale dopiero w nocy polaczylas fakty i czujesz sie zdezorientowana, a szkoda ci sie pakowac w g... Z ta ciaza to troche smieszne bo o 4 w nocy chcac rozmawiac o ciazy chyba sie nie pisze ze Ktos jest zawiedziony ze kogks nie ma Powodzenia autorko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() & ![]() ![]() Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2014-04-02 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Może chłopak kręci na dwa fronty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Absolutnie obcy facet, poznany 2 miesiące temu, spotykaliście się dość rzadko i już był seks? 2 miesiące to za mało, a Ty pewnie zrobiłaś z nim to wcześniej. Kiedy niektóre zrozumieją pewną zasadę jaką kierują się faceci - im szybciej będzie seks tym mniej angażują się w związek, wręcz przestają myśleć o związku z tą osobą, spotykają się z nią jedynie dla seksu. Zrobił z Ciebie pukadełko i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Po pierwsze to pogadaj z tym dupkiem. Nie wiem jak Ty ale ode mnie dostałby po ryju.
Po co tak wcześnie daleko z nim zaszłaś? Znaliście się zaledwie 2 msc.... Może to jego stała partnerka, którą zdradza a może dziewczyna z którą też się spotyka (chociaż po smsach widać, że raczej ich znajomość nie wygląda na kilku miesięczną). Cytat:
Cytat:
Może ona się czegoś domyśla i specjalnie pojechała pod dom aby sprawdzić czy tam jest. Myślę, że nie ma sensu gdybać, tylko pogadać z tym typem. Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2014-04-02 o 11:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojej el dziewiątki : ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiemy czy Autorka marzy o wieloletnim związku, czy chce się zaręczyć, mieć dzieci, wyjść za mąż. Nie o tym jest ten wątek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Kolejna prowokacja mirandy/applekiss/malamii
Dziewczyna wychodzi z klubu ze swym alvaro, następnie w nocy słyszy KILKANAŚCIE prób połączeń hej, weźcie tak w nocy, w ciszy posłuchajcie kilkanaście połączeń pod rząd - kilka minut upartego dzwonienia - uszy by ODPADŁY i by człowiek czy chciał czy nie chciał to faceta zbudził, że ktoś tak dzwoni uparcie autorka zaraz wymyśli, że te połączenia to pewnie były i wcześniej tak - ale ona z nim była cały czas i w klubie i potem z nim poszła do lokum, więc z nim cały czas była więc albo by usłyszał połączenia on, albo ona w nocy lubi sobie dzwonienia długiego słuchać bzdury i głupoty już te trolle zmyślają Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-04-02 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Fakt jak komór dzwoni irytująco a ni mam czasu gadać to ją wyłączam lub wyciszam. Nie grało mi to że facet nie wyłączył. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.