Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-18, 13:21   #1081
pieńkowa_dama
Zadomowienie

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII

W końcu dotarł do mnie Scent z wymiany straganikowej i nim skropiłam nadgarstki. Bardzo, bardzo intrygujący. Świetnie wpasowuję się w dzisiejszą aurę.
pieńkowa_dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 13:27   #1082
khy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Mam do was pytanie - jak pachnie Maroussia Slavy Zaitsev?

Tumulte wciąż góruje nad AoD, ale to nie moje zapachy mimo wszystko.
Fenris, Maroussia jest absolutnie obledna i niepodobna do zadnego innego zapachu, jaki znam, kadzidlana, tajemnicza, cudna .
khy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 13:35   #1083
eiri
Wtajemniczenie

GG do eiri

A mój małżonek twierdzi, że Maroussia pachnie szarym mydłem.
No i faktycznie, na mnie pachnie nieciekawie, tylko początek ma ładny, cynamonowy
Stary 2007-06-18, 13:48   #1084
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

A dla mnie Maruśka to jakaś trauma Ja lubię kadzidła ale to w Maruśce jest jakieś takie jak stęchła szmata i w dodatku skwaśniałe. Żadko się zdarza, żeby perfumy mi śmierdziały i staram się tego określenia nie używać, ja na prawdę wiele mogę znieść jednak ten zapach przerasta możliwości mojego nosa.

Czasami jak piszecie o Maruśce to mi się wydaje, że może moja próbencja była trafiona...
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 13:56   #1085
homyk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
A dla mnie Maruśka to jakaś trauma Ja lubię kadzidła ale to w Maruśce jest jakieś takie jak stęchła szmata i w dodatku skwaśniałe. Żadko się zdarza, żeby perfumy mi śmierdziały i staram się tego określenia nie używać, ja na prawdę wiele mogę znieść jednak ten zapach przerasta możliwości mojego nosa.

Czasami jak piszecie o Maruśce to mi się wydaje, że może moja próbencja była trafiona...
Na mnie też ten zapach śmierdzi

Dziś mam - nie wiedzieć czemu - paskudny humor Całe szczęście Belle en Rykiel dobrze koją nerwy Smują się mięciutko i leniwie, wyciszają...
homyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 13:59   #1086
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Konto usunięte

Eenax, Kattarino, Margot, Neonko, życzę powrotu do zdrowia
Eenax, pochwal się, jaki to upolowałaś odkurzacz, bo przede mną też zakupy tegoż, ale ciągle to odkładam. Wiadomo, z jakich powodów, gdyby do każdego sprzęty AGD dodawali flaszeczkę perfum.. o to byłoby jakieś rozwiązanie i zachęta, a tak krążę wokół tego stoiska i…. nic. A zdecydować się muszę, bo przyjdzie mi sięgnąć po miotłę i jeszcze na niej odlecę, oby w kierunku dobrej perfumerii
A tak poważnie, to może ktoś doradzi mi, co wybrać, jeśli chodzi o odkurzacze, jaką markę etc. No chyba, że nasze kochane modki wkleja mi bana, za OT-opa.

Pachnę dziś Rousse, bo mam ochotę na cynamon. Wczoraj także pachniałam tym Lutkiem , a w kawiarni zamówiłam sobie kawę z syropem cynamonowym
Po lekturze blogu Elve nie mogę przestać myśleć o Cinnabar Estee Lauder. Pomyśleć, że nie znam tego kultowego zapachu, a cynamonu tam ponoć dostatek. W każdym razie opis Elve zrobił na mnie duże wrażenie.
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 14:12   #1087
E
Zakorzenienie

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4584772]Eenax, Kattarino, Margot, Neonko, życzę powrotu do zdrowia
Eenax, pochwal się, jaki to upolowałaś odkurzacz, bo przede mną też zakupy tegoż, ale ciągle to odkładam. Wiadomo, z jakich powodów, gdyby do każdego sprzęty AGD dodawali flaszeczkę perfum.. o to byłoby jakieś rozwiązanie i zachęta, a tak krążę wokół tego stoiska i…. nic. A zdecydować się muszę, bo przyjdzie mi sięgnąć po miotłę i jeszcze na niej odlecę, oby w kierunku dobrej perfumerii
A tak poważnie, to może ktoś doradzi mi, co wybrać, jeśli chodzi o odkurzacze, jaką markę etc. No chyba, że nasze kochane modki wkleja mi bana, za OT-opa.

Pachnę dziś Rousse, bo mam ochotę na cynamon. Wczoraj także pachniałam tym Lutkiem , a w kawiarni zamówiłam sobie kawę z syropem cynamonowym
Po lekturze blogu Elve nie mogę przestać myśleć o Cinnabar Estee Lauder. Pomyśleć, że nie znam tego kultowego zapachu, a cynamonu tam ponoć dostatek. W każdym razie opis Elve zrobił na mnie duże wrażenie.[/QUOTE]

Mnie Cinnabar powalił na kolana, a potem jeszcze dał potężnego kopa w zadek - innymi słowy: ja bym nim za nic nie mogła pachnieć

Jak się tak zastanowić jednak, to testowałam go już dość dawno, a moje wybory perfumeryjne są coraz trudniejsze dla otoczenia Może więc teraz by mi się spodobał? Niestety pewnie się już o tym nie przekonam
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 14:22   #1088
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez E Pokaż wiadomość
Jak się tak zastanowić jednak, to testowałam go już dość dawno, a moje wybory perfumeryjne są coraz trudniejsze dla otoczenia
Mamy te same objawy choroby zwanej perfumoholizmem
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 14:28   #1089
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dziękuję za przybliżenie zapachu
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Maroussia jest słodko kadzidlana, tak z najwiekszym skrócie.

Jak by co to Maroussie mam i puste fioli tez sie znajdą.
Dzięki, już piszę na PW. Za kadzidłami to ja tak średnio, ale skoro jest nietypowe to może coś dla mnie? Ponoć Kenzo Amour też ma w sobie kadzidło, a ten zapach uwielbiam (od kilku dni ).
Cytat:
Napisane przez khy Pokaż wiadomość
Fenris, Maroussia jest absolutnie obledna i niepodobna do zadnego innego zapachu, jaki znam, kadzidlana, tajemnicza, cudna .
To mnie przekonało Jak mi się spodoba, to na Allegro wypatrzyłam śliczną miniaturkę - choć flakonik dziwnie się kojarzy...
Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
A dla mnie Maruśka to jakaś trauma Ja lubię kadzidła ale to w Maruśce jest jakieś takie jak stęchła szmata i w dodatku skwaśniałe.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 14:39   #1090
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Na mnie też ten zapach śmierdzi

Dziś mam - nie wiedzieć czemu - paskudny humor Całe szczęście Belle en Rykiel dobrze koją nerwy Smują się mięciutko i leniwie, wyciszają...
Och jak dobrze, że nie jestem sama w odczuciach co do Maruśki

Nie smutasiaj się Homyku

Wszystkim schorowanym życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Stary 2007-06-18, 14:43   #1091
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4584772]Eenax, Kattarino, Margot, Neonko, życzę powrotu do zdrowia
[/quote]

Dziękuje postaram sie wrócić szybko do zdrowia

Jak tylko wrócę do domu to napisze jaki ja mam model.
Ja szukałam takiego bez workowego (z plastikowym pojemnikiem na "farfocle") i koniecznie z filtrami HEPA dla alergików.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 14:58   #1092
Konto usunięte

Cytat:
Jak tylko wrócę do domu to napisze jaki ja mam model.
Ja szukałam takiego bez workowego (z plastikowym pojemnikiem na "farfocle") i koniecznie z filtrami HEPA dla alergików.
Eenax, z góry bardzo dziękuje za info

E, masz PW
Stary 2007-06-18, 15:12   #1093
demonik
Zakorzenienie

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4584772]A tak poważnie, to może ktoś doradzi mi, co wybrać, jeśli chodzi o odkurzacze, jaką markę etc. No chyba, że nasze kochane modki wkleja mi bana, za OT-opa.[/QUOTE]

To i ja się podłączę z prośbą o radę .

Przeczesuję internetowe sklepy, fora, odwiedzamy warszawskie sklepy i wciąż nie możemy zdecydować się na wózek. Drogą eliminacji wybraliśmy 3 i nie potrafimy zdecydować sie na jeden spośród nich .

Szukamy wózka wielofunkcyjnego, z dużymi, pompowanym kołami (nie musi należeć do najlżejszych) i rozkładanym siedziskiem w spacerówce. Fotelik i adapter mile widziane .

Cytat:
Mnie Cinnabar powalił na kolana, a potem jeszcze dał potężnego kopa w zadek - innymi słowy: ja bym nim za nic nie mogła pachnieć

Jak się tak zastanowić jednak, to testowałam go już dość dawno, a moje wybory perfumeryjne są coraz trudniejsze dla otoczenia Może więc teraz by mi się spodobał? Niestety pewnie się już o tym nie przekonam
E, gdybyś kiedyś znalazła się przypadkiem w W-wie , to może udałoby Ci się przetestować Cinnabar . Widziałam go niedawno w sklepie E.Lauder w Galerii Mokotów. Chętnie bym Cię tam zaprowadziła . A później na lody do La Fragoli .

demonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 15:35   #1094
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

24, Faubourg Hermes - trochę słońca w ten pochmurny dzień.

A w temacie Cinnabaru EL to na pewno powinien być dostępny w salonach firmowych EL.
Piękny, faktyczne trudny, bo mocno retro, rozkwita w siarczystym mrozie i wtedy oszałamia bogactwem cynamonu, ale to nie jest jadalny cynamon Nic z klimatów OI czy L LL.
joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 15:41   #1095
khy
Zadomowienie

Stella In Two Peony - i czuje sie w niej tak straszliwie czysto, swiezo i wyprasowanie, ze az mam ochote wyskoczyc przez okno z obrzydzenia ;-))).
khy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 15:49   #1096
Kota
Zakorzenienie

Dzisiaj do pracy był Lalique, teraz niespodziewanie wcześniej przyszłam do domu, założyłam domową bluzkę pachnącą jeszcze resztkami Cabocharda, ach piękny jest, wytrawny, szlachetny:lo ve:
Kota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 15:52   #1097
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez khy Pokaż wiadomość
Stella In Two Peony - i czuje sie w niej tak straszliwie czysto, swiezo i wyprasowanie, ze az mam ochote wyskoczyc przez okno z obrzydzenia ;-))).
Stary 2007-06-18, 16:01   #1098
tomama
Witchdoctor

Cytat:
Napisane przez demonik Pokaż wiadomość

Przeczesuję internetowe sklepy, fora, odwiedzamy warszawskie sklepy i wciąż nie możemy zdecydować się na wózek. Drogą eliminacji wybraliśmy 3 i nie potrafimy zdecydować sie na jeden spośród nich .

Szukamy wózka wielofunkcyjnego, z dużymi, pompowanym kołami (nie musi należeć do najlżejszych) i rozkładanym siedziskiem w spacerówce. Fotelik i adapter mile widziane .
Demonik, a w jakich granicach cenowych? A te 3 wybrane modele wózków to....?

w temacie : dzisiaj moj pierwszy dzień z Innocentem
Stary 2007-06-18, 16:04   #1099
dorinka30
Zakorzenienie

A ja nowo dostarczonym EMPORIO ARMANI-SHE , jak na razie wydają mi się cudownie miękkie, jakieś takie słodko-kobieco-drapieżne. Ale to pierwsze wrażenie, zobaczymy jak dalej

Na razie jestem pod wrażeniem
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 16:29   #1100
agnyska81
Zakorzenienie

Testowo globalnie pachnę Voile d'ambre i podoba mi się on

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 16:56   #1101
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:

Demoniku a jakie wybraliście ?
Może coś pomogę. Na świeżo jestem
Zresztą właśnie w zesżłym tygodniu sama opyliłam swój głęboki wózeczke na allegro hihi.

Nie miałam wielofunkcyjnego, bo jakos tak. Mieliśmy PegPerego Cullę na stelażu Classe4 - super, duża gondolka, dwa pokrycia - zimowe i letnie, moskitierka, pompowane duuuże koła.
A spaceróweczkę miałam Graco - Voyager'a - teraz mam Jeepa Liberty i tez sobie chwalę, chociaż - tak w zaufaniu - graco lepszy.
Widziałam Graco'we zestawy wielofunkcyjne też

w temacie global Mitsouko - już wiem, że niestety nie mój on. Wogóle nie wiem czemu wszystkie szypry wychodzą u mnie z taką mydlaną nutą, no - ale to takie najgorsze, najzwyklejsze mydlane mydło jakie znam abuuuuuu
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 17:22   #1102
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Dzisiaj naprawde "srednio" sie czuje i akurat musialam isc na pobranie krwi- pani pielegniarka tak sie pastwila na moimi biednymi zylami, ze padlam pod stol, przy 4 fiolce
Kurka, od dwóch tygodni odkładam badania krwi, tak mi się chce na nie iść, że...
Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Mam do was pytanie - jak pachnie Maroussia Slavy Zaitsev?
Jak świeża, dorodna kupka w lipcowym słońcu
Dla mnie - trauma.
Cytat:
Monik, a na maminym też już sprawdzałaś? Bo pewnie jest tam jakiś wózkowy wątek

Papuga drze się na całą studnię, deszcz leje jak w tropikach, paranoja.
Pachnę Mauboussin.
P.S. I mam wnerwiającego PMSa, a jutro o 16.00 ustny egzamin.

Kill me, anybody.

Oscar Wilde

Edytowane przez rachela
Czas edycji: 2007-06-18 o 17:56
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 18:08   #1103
daigee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo A miałaś miałaś, prawopodobnie gdyby nie Ty to długo bym się zbierała do poznania TP więc tym bardziej dziękuję

A najlepsze jest to, ze czuję się dokładnie tak jak Dorota opisała to tutaj Żeby tak jeszcze otoczenie to zauważyło
Przynam się bez bicia, że uszczknęłam pół kropelki z fiolki (Pozwoliłaś ).
Zapach bardzo mi się spodobał i jestem w stanie Cię zrozumieć Może też se kupię...

Się zarabia to się ma

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane proszę o pomoc, czy któraś zna ten zapach:
http://www.allegro.pl/item206270168_..._mr_andre.html
Czytałam ,że pachnie cynamonowo, świątecznie...
Bardzo proszę o opinie, buteleczka jest cudna i mam ochotę kliknąć
Hmmm... to chyba będzie pachniało jak puder Terracotta Guerlaina
Stary 2007-06-18, 18:32   #1104
tulipanka
Zakorzenienie

ważą się losy Śródziemnomorskiego, bo dzisiaj nim pachnę i jakoś mnie nie zachwyca, tak, jak wcześniej... sama nie wiem dopachnię się nim jeszcze na wieczorny wypad na piwo ze znajomymi i się zobaczy

Nevado, zdaje się, że Tymena nabyła ostatnio kolejną flaszkę Terracotty, chyba gdzieś go nawet na forum opisywała...

a ja nawet nie poszłam się zapytać o ten przedtermin bo stwierdziłam, że za mało się przygotowałam i nie zdążę, miałam się pouczć w czasie dość długiej przerwy między zajęciami, ale pojechałyśmy z koleżankami do Pasażu, nawet wlazły ze mną do Sephory i wytrzymały i nie marudziły i nawet były całkiem zainteresowane tym, co bez wytchnienia opowiadałam im o poszczególnych flakonach albo nieźle udawały
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 18:45   #1105
E
Zakorzenienie

Cytat:

E, gdybyś kiedyś znalazła się przypadkiem w W-wie , to może udałoby Ci się przetestować Cinnabar . Widziałam go niedawno w sklepie E.Lauder w Galerii Mokotów. Chętnie bym Cię tam zaprowadziła . A później na lody do La Fragoli .
Na temat wózków to ja ni w ząb (to już prędzej widłowe chyba ).

Lody, lody - kiedy ja (biedny żuczek ) mam zakazane
Za to "Warszawę" chętnie bym odwiedziła, a raczej kilka Forumek ją zamieszkujących Niestety na razie się nie zanosi

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
24, Faubourg Hermes - trochę słońca w ten pochmurny dzień.

A w temacie Cinnabaru EL to na pewno powinien być dostępny w salonach firmowych EL.
Piękny, faktyczne trudny, bo mocno retro, rozkwita w siarczystym mrozie i wtedy oszałamia bogactwem cynamonu, ale to nie jest jadalny cynamon Nic z klimatów OI czy L LL.
Tak, pamiętam, że jadalny nie jest ale coś mi w nim nie grało
A OI nie lubię

Homyku

Tulipanko, a może ryzyk-fizyk?
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 18:48   #1106
Córka D'artagnana
Zakorzenienie

Po lekturze blogu Elve nie mogę przestać myśleć o Cinnabar Estee Lauder. Pomyśleć, że nie znam tego kultowego zapachu, a cynamonu tam ponoć dostatek. W każdym razie opis Elve zrobił na mnie duże wrażenie.[/quote]

Kijanko, ja nie czuję w Cinnabar krzty cynamonu, a jeżeli już to mocno przeterminowany cynamon nadgryziony pleśnią, zamknięty w plastikowym pudełeczku. Zapach przypomina mi też letnią wersję wody toaletowej Opium Fleur imperiale, ale tylko na początku. Mocno duszne i przywiędłe kwiatki albo stara szafa wypełniona po brzegi znoszonymi i dawno niewietrzonymi przestarzałymi ubraniami. Finał to dobrze mi znany i nie do zniesienia zapach luksusowego rozświetlacza do ciała Tomorrow Avonu. Nie wiem czy to pora roku, czy moja skóra tak spłaszcza i zniekształca ten zapach. Co innego Youth Dew.

Cytat:
oj ja też nie mogłabym tym pachnieć, już nie powiem czym mi ten zapach zalatuje

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość

Joasiu bardzo mocno retro, wręcz myszowato.
Córka D'artagnana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 18:55   #1107
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4584772]
Eenax, pochwal się, jaki to upolowałaś odkurzacz, bo przede mną też zakupy tegoż, ale ciągle to odkładam. [/quote]

Ja mam Samsung T-66 Series. Dokladny model: VCC6631V3W/XEO. Cokolwiek to znaczy najważniejsze ze:
- na smieci ma plastikowy pojemnik wiec odpada babranina z papierowymi rozwalajacymi sie workami i próbami prawidlowego zalozenia, a tak naciskasz przycisk wysuwasz pojemnik a zawartosc wysypujesz tam gdzie chcesz mozna myc w zmywarce i jest wielosetkrotnego uzytku
- Filterem HEPA po którym w wywiewanym z odkurzacza powietrzu jest mniej niz 1% zanieczyszczenia
- do tego wchodzi system silvernano który z tego 1 % jeszcze wyłapuje jakies pyłki
- do raczki mozna dołaczyc jeszcze jeden filtr opcjonalnie ktory mozna sobie dokupić.
- jest mały i lekki ale niestety tylko w kolorze bieli (były tez błekitne wiec biały wybrałam).

Ogólnie jak bym miała polecac odkurzacze to wlasnie takie z plastikowymi pojemnikami i filtrami Hepa.
Napewno takie modele ma jeszcze Elektrolux (który baaardzo polecam bo chwale sobie ich produkty), Bosch (tez baaardzo sobie chcale te marke) i Philips wprowadził ostatnio na rynek model z jeszcze badziej doskonalymi filtrami i oczywiscie pojemnikiem plastikowym.
Jedyna wada to taka ze sa to dosc drogie modele bo od 600 złotych w góre.

Z tanszych polecam Zelmera. (moi rodzice maja model Meteor i im dobrze słuzy funkcjonalnie ale za to worki kosztują)

Odradzam wszystkie no namey typu: alaska. hoover, domel, alabama itp.

Mam nadzieje ze nie bedzie to potraktowane jako reklama Zadna z powyższych firm mi nie zapłaciła za wymienienie nazw. Wszystkie wiadomosci sa tylko i wyłacznie moja opinia na zasadzie sprawdzania własnoreczno-kurzowego.

A pozatym nadal nie pachnę. Dalej ktoś mi wkreca głowę w imadło i boksuje brzuch. Ciekawa jestem jak ja bede sie myc skoro ja wszystkie zele pod prysznic mam dosc mocno aroamtyzowane.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 19:05   #1108
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Z tanszych polecam Zelmera. (moi rodzice maja model Meteor i im dobrze słuzy funkcjonalnie ale za to worki kosztują)

A pozatym nadal nie pachnę. Dalej ktoś mi wkreca głowę w imadło i boksuje brzuch. Ciekawa jestem jak ja bede sie myc skoro ja wszystkie zele pod prysznic mam dosc mocno aroamtyzowane.
W temacie odkurzaczowym również posiadam Meteora i jestem bardzo zadowolona a te worki nie są znowu aż tak kosztowne...

Eenax, a może kup sobie taki żel pod prysznic AA Help - on jest dla skóry alergicznej, atopowej itp., a przy okazji właśnie nie pachnie, więc może by Cie nie drażnił?

Ja troche nie w tym wątku, ale zanabyłam sobie to mikre Eternity Purple Orchid i właśnie mam na łapie. Stanowczo poleci dalej. Zaczynam sie bać strzałów w ciemno...
Stary 2007-06-18, 19:08   #1109
Fenris
Czekam na Ragnarok

Euphoria, a nadgarstkowo Burberry Brit.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 19:17   #1110
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cocoon
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości