W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-02, 22:41   #2551
Martva
Zadomowienie

Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III

Cytat:
Napisane przez whiteglove Pokaż wiadomość
Ja już po prostu nic nie wiem, oszalałam, na jednych działa to, na innych tamto, na mnie chyba tylko rower i bieganie, a dywanówki ani trochę nie wpłynęły na moje odchudzanie :P
Biegać nie mogę, pływać nie umiem, rowerkowałam stacjonarnie na różne sposoby (długo i lekko, długo i średnio, długo i zmiennie albo krótko interwałowo) i nic, porzuciłam ostatnio typowe modelujące różne części ciała na rzecz różnych kardio i póki co jedyną odczuwalną różnicą jest to że bardziej się pocę na twarzy w trakcie ćwiczeń , ale dam sobie jeszcze trochę czasu.
Niemniej zdemotywowana się czuję.

Edytowane przez Martva
Czas edycji: 2014-04-02 o 22:43
Martva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 22:53   #2552
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Martva Pokaż wiadomość
Biegać nie mogę, pływać nie umiem, rowerkowałam stacjonarnie na różne sposoby (długo i lekko, długo i średnio, długo i zmiennie albo krótko interwałowo) i nic, porzuciłam ostatnio typowe modelujące różne części ciała na rzecz różnych kardio i póki co jedyną odczuwalną różnicą jest to że bardziej się pocę na twarzy w trakcie ćwiczeń , ale dam sobie jeszcze trochę czasu.
A normalny rower i jazda w terenie? Godzinka jazdy po szosie to rewelacja - po asfalcie lekko się jedzie, interwały są bo raz jest z górki, raz pod górkę no i utrzymane średnie tempo np. 20 km/h, tętno podwyższone przez tę godzinę i voila, minimum 400 kcal spalone A przede wszystkim nie jest nudno, bo krajobraz zróżnicowany, lekko się pedałuje, myśli odpływają w różnych kierunkach i nawet się nie czuje kiedy ten czas leci
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 23:02   #2553
magda*M
Rozeznanie

GG do magda*M

Cytat:
Napisane przez emilcia0209 Pokaż wiadomość
fitnesowapani wiesz co ? w sumie nie wiem jak to sie stało wiem że przez jakiś czas robiłam tak że stawałam na jednej nodze i na tej co stałam to wspinałam się na palce i na zmianę . Słyszałam że to są na łydki właśnie . Nie wiem czy to dzięki temu

Dziewczyn mogę was o coś prosić ? chcę sobie kupić jakąś fajną sukienkę i znalazłam taką : jak wam się podoba ? jest jeszcze żółta , czerwona , czarna a cena mnie kusi
Dobrze zrobiłaś, że kupiłaś Jest śliczna, planuję zakup takiego samego kroju tylko tutaj kolorków mało jak dla mnie. Koniecznie zdaj relację z jakości no i czekamy na fotki .

Celestia również gratuluję pięknego ciałka. Ja to takiego brzucha już chyba nigdy nie będę miała :-(. Ale dziewczyny mają rację, że dzięki właśnie waszym rezultatom przedstawianym na fotkach, chce się ćwiczyć. Bo nie są fotki ,,tiuningowane".

Dzisiaj tak:
- rozgrzewka 2 godz. sprzątanie łazienki i wc (takie kompleksowe od góry do dołu),
- 130 przysiadów i 20 sumo squat +7 kg,
- Jillian 6wx6p,
- rozciąganie
Jutro jak nie dam rady poćwiczyć to tragedii nie będzie bo to co dzisiaj zrobiłam z łazienką i wc to jutro robię z resztą mieszkania + okna. Także swone kalorie pewnie spalę ;-)
magda*M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 23:02   #2554
Martva
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez whiteglove Pokaż wiadomość
A normalny rower i jazda w terenie?
Odkąd prawie przejechał mnie autobus (zjeżdżałam z górki i hamulce zadziałały bardziej niż powinny), pożyczyłam znajomej znajomego mój rower, już raczej bezzwrotnie. Mnie tam stacjonarny nie nudzi w ogóle, oglądam filmy, a w czasach 'długo i lekko' to i książki czytałam, więc czas mi się nie dłuży. Tylko że nie działa. Nic nie działa, z drugiej strony boję się że jak teraz po paru miesiącach prób ruchu wrócę do dawnego trybu życia, to nagle waga mi się ruszy ale znów nie w tę stronę w którą bym chciała.
Stary 2014-04-02, 23:03   #2555
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Co polecacie, bo sie tak zastanawiam:

a) BPU + PŁASKI BRZUCH
Zajęcia 2w1. Koncentrujemy się na rzeźbieniu i ujędrnianiu tzw. problematycznych partii ciała, które mają tendencję do ...gromadzenia tkanki tłuszczowej. Atakujemy więc brzuch, uda, biodra i pośladki. Zdecydowaną większość ćwiczeń wykonuje się w pozycjach niskich izolowanych, działając na wybrane partie mięśniowe. Cechą charakterystyczną jest wielokrotne powtarzanie tych samych ćwiczeń z umiarkowaną lub dużą intensywnością. Ćwiczenia te mają na celu poprawę kondycji, koordynacji ruchowej i ogólnego samopoczucia. Wspaniale wpływają na przyspieszenie spalania tkanki tłuszczowej oraz wspomagają walkę z cellulitem. To zajęcia dla osób o każdym poziomie zaawansowania, bez ograniczeń wiekowych. Trening ten nie obciąża bowiem kręgosłupa ani stawów.

b) Power Fit jest stworzony specjalnie dla Ciebie jeżeli uwielbiasz spalać kalorie, chcesz wyładować negatywne emocję, skutecznie złagodzić stre...s i porządnie się zmęczyć.
Kombinacja zestawów ćwiczeń połączonych z segmentami cardio skutecznie wpłynie na redukcję tkanki tłuszczowej oraz wyrzeźbi i wysmukli Twoje ciało. Zajęcia mają na celu poprawić w znacznym stopniu Twoją kondycję, wzmocnić mięśnie oraz wytrzymałość ścięgien i wiązadeł. Na zajęciach Power Fit wymodelujesz wszystkie partię ciała, od pośladków, bioder, ud, aż po ramiona, brzuch oraz biust. Pomagają w walce z rozstępami i cellulitem, czego efektem jest ukrwiona i napięta skóra.
Zestawy ćwiczeń charakteryzują się średnią oraz wysoką (dostosowaną do grupy) intensywnością. Do zajęć wykorzystywany jest różnorodny sprzęt oraz przybory. Zajęcia kończą się 5-7 minutowym stretchingiem.
Uwaga! Niewskazany dla osób z nadciśnieniem lub dolegliwościami układu sercowo-naczyniowego.

c) ACT- Aerobic Circuit Trening (Aerobiczny Trening Obwodowy)
Specjalnie dla Ciebie proponujemy zajęcia ACT. Tego typu trening jest bardzo popul...arny na całym świecie. Dzięki tej metodzie można w skuteczny sposób pozbyć się tkanki tłuszczowej, zwiększyć kondycję oraz wzmocnić i ujędrnić całe ciało. Czyli osiągnąć efekty, o których najczęściej myślimy patrząc w lustro. Podczas zajęć grupa wykonuje od 2 do 4 obwodów. Trening charakteryzuje się duża dynamiką, co wpływa na spalanie zbędnej tkanki tłuszczowej. W trakcie ćwiczeń gwarantowana świetna zabawa oraz intensywny wysiłek. Idealna forma zajęć dla osób, które lubią różnorodność ćwiczeń, skierowana zarówno dla początkujących jak również tych bardziej zaawansowanych. Podczas jednej sesji treningowej poprawiamy zarówno siłę jak i wytrzymałość- spowodowane jest to wykonaniem wielu ćwiczeń na wszystkie partię mięśniowe w optymalnym tempie. Do zajęć wykorzystywany jest sprzęt sportowy.
* W celu zapewnienia 100% wsparcia, zajęcia prowadzone są przez 2 instruktorów.

d) ABT – brzuch, uda, pośladki. Przeważająca część zajęć przeznaczona jest na ćwiczenia siłowe mięśni brzucha, ud, bioder i pośladków. Umiarkowana intensywność zajęć wspomaga spalanie tkanki tłuszczowej, poprawia siłę mięśniową oraz powoduje zmianę kształtu i elastyczności mięśni. Taka forma ruchowa polecana jest dla osób początkujących jak i średniozaawansowanych w każdym wieku.

e) Aerobik czyli turbo spalanie. Ćwiczenia fizyczne w rytmie muzyki, ukierunkowane głównie na rozwój wytrzymałości aerobowej (tlenowej) i mięśniowej ćwiczących. Trening zagwarantuje Ci, że zapomnisz o kłopotach dnia codziennego, poprawi się Twój humor i do tego spalisz mnóstwo kalorii!!! Zajęcia te zwiększają ilość tlenu w naszym organizmie, a rolą tego rodzaju treningów jest w dalszej konsekwencji zwiększenie wydolności układu oddechowego i krwionośnego oraz zwiększenie wytrzymałości mięśniowej całego organizmu. Aerobik to więcej niż tylko wyrozumowane ćwiczenia fizyczne, jest to świadome i celowe oddziaływania ruchem na zdrowie fizyczne, psychiczne, emocjonalne oraz na sprawność umysłu. W pierwszej części zajęcia zawierają ćwiczenia aerobowe połączone w układy choreograficzne tj. Low Impact, Hi Impact – Hi/Lo, Tea Bo, Afro, Latin. Natomiast w drugiej części modelujemy wybrane partie mięśniowe.

f) aerobic-fat killer, tak jak aerobik turbo spalanie charakteryzuje sie średnia intenswywnością wysiłku, aczkolwiek fatkiller jest odrobinę intensywniejszy, połączony z ruchami takimi jak kopnięcia uderzenia angazujacymi do pracy wieksze grupy mięsniowe-wieksze spalanie kalorii.

g) fit combat-obecnie najintensywnijesza forma zajęć grupowych w klubie.
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 05:43   #2556
NightwishLove
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Myślałam, że po nocy będzie więcej nadrabiania
Ja dzisiaj na nogach od 4:30 wyjątkowo, ale tylko dlatego, że muszę iść do lekarza na 8 rano na nogach i to na drugi koniec miasta... Potem szybko na pociąg, jakiś nudny wykład na uczelni, prezentacja i do domu

Wczoraj byłam na piwie ze znajomymi z grupy, prawie spóźniliśmy się z kolegą na pociąg... Ale, że kondycja mi się poprawiła to zdążyliśmy minutę przed odjazdem

Dzisiaj w planach mam to co wczoraj jeśli chodzi o ćwiczenia

Kornelciaczek ja się nie wypowiem, nie znam się

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie

Edytowane przez NightwishLove
Czas edycji: 2014-04-03 o 05:45
NightwishLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 06:52   #2557
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
własnie ostatnio ją oglądałam i chciałam kupić, ale szkoda, ze nie ma rozmiarów, bo ten uniwersalny będzie dla mnie za duży;(
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 08:17   #2558
ceciii
Zadomowienie

Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!

Cytat:
Napisane przez Marcusia Pokaż wiadomość
razem jesteśmy 2 lata i 7 miesięcy. a kwiaty dostałam dokładnie 4 razy
- raz na urodziny
- na wielkanoc
- raz jak postraszyłam, że go zostawię i przez tydzień się do niego nie odzywałam
- na dzień kobiet tego roku

A co w tym MER było??

Celestia skończyłam trening. Możesz codziennie wrzucać swoje zdjęcie!!
Byl reportaz o tym, ze PL podpisala dyrektywe.mowiaca o tym, ze wlasciciele aut sprzed 2005 beda musieli je zezlomowac :O i ludzie sie wypowiadali, jakis polityk i w ogole :-D tak sie wkurzylismy z moim, ze wylaczylismy i.poszlismy.spac. Nastepnego.dnia okazalo sie, ze na.koniec programu mowili, ze to zart ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>
ceciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 08:31   #2559
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xKlaudja Pokaż wiadomość
Poćwiczone:
190 squatów
ABS z Mel B
pośladki z Mel B
trening całego ciała z Mel B
cardio z Xhit - how to lose weight

podkreślone - dzięki Celestia
Nie ma sprawy
Cytat:
W ogóle kryzys mnie dopadł, uświadomiłam sobie że od połowy grudnia ćwiczę i nic nie drgnęło ani na wadze, ani w centymetrach (a jak drgnęło to nie w tę stronę co miało). Kolega zapytał czy sobie zapisuję zmiany w cm (i że nie ma sensu się mierzyć i ważyć za często), a ja nie zapisuję bo nic się nie zmieniło. Chyba czas na własny wątek z cyklu 'jestem d**a wołowa i nie potrafię mieć efektów' :P
Wiesz, myślę, ze warto się przyjrzec temu co jesz może przekraczasz dzienne zapotrzebowanie kalorii i dlatego większych zmian nie ma. Sprawdź swój jadłospis, wprowadz zmian jeśli potrzeba i cwicz dalej. Sprawdziłabym też tarczycę, jesli faktycznie nic nie rusza od dłuższego czasu. A jakie treningi robisz? jak często, jak długo?
Cytat:
Napisane przez NightwishLove Pokaż wiadomość

Kornelciaczek ja się nie wypowiem, nie znam się
Dla mnie tez trochę za trudny temat
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 08:55   #2560
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Kornelciaczek to chyba zależy od tego co chcesz osiągnąć. Chcesz spalić tłuszcz czy wyrobić mięśnie ?
Jakbym miała wybierać to przeplatałabym power fit bo to chyba jest cos jak cardio i Abt zeby ładnie zbudować mięśnie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Oliwiabb
Czas edycji: 2014-04-03 o 09:00
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 09:00   #2561
ursaliana
Rozeznanie

Cytat:
Ja bym na twoim miwjscu zbadała TSH - na tarczyce, badanie krwi kosztuje jakieś 15zl, i będziesz miała pewność..
ursaliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 09:12   #2562
anulka4771
Wtajemniczenie

Celestia ależ masz suuper ciało Cud,miód i malina

Dzięki Twojemu zdjęciu będę ćwiczyć np dziś choć dostałam okres a podczas niego nie najlepiej się czuję

Dzień Dobry

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 09:14   #2563
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Celestia ależ masz suuper ciało Cud,miód i malina

Dzięki Twojemu zdjęciu będę ćwiczyć np dziś choć dostałam okres a podczas niego nie najlepiej się czuję

Dzień Dobry
O żesz, miło mi
Stary 2014-04-03, 09:31   #2564
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
O żesz, miło mi
Jeszcze jedno Możesz wrzucać takie zdjęcia codziennie Codzienna motywacja

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 09:37   #2565
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochane moje, czas na fotkę po iluś tam tygodniach, tragedii nie ma ale brzuch to zawsze by się chciało mieć ładniejszy. Nie mniej jednak, ćwiczę dalej kiedy tylko czas pozwoli
Ja pierdziele!! Jestes za☠☠☠ista!! Co za cialo!! Co za figura!! Zazdroszcze!! Kochana jak to robisz?? I ten biust (moje marzenie) ---> mamy takie same stroje i ja w swoim to deska

Mamuska chyba pytala o zdjecia - strona 72 Ale moze zrobie w takim stroju jak Celestia, ale ja to przyniej sie chowam
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 09:46   #2566
emilcia0209
Rozeznanie

Dzień dobry ...

Karen15 to jaki nosisz rozmiar ? xs ?

Kurcze odnośnie tarczycy ... to chyba jakaś plaga ostatnimi czasy wchodzę czy to na forum , czy fb i wszystkie idą tarczycę sprawdzać bo nie ma efektów itd. bo albo chcesz schudnąć i przechodzisz na dietę redukcyjną i do tego ćwiczenia ... albo ćwiczysz dla kondycji ... bez zdrowego odżywiania i z efektów ... tarczyca ma też inne objawy

i chwalę się że wygrałam zestaw kosmetyków na fb antycellulitowych + na ujędrnianie biustu

aaaaaaa jak usiądę to już nie mam 3 wałeczków na brzuchu tylko 1

- TATO ? A dlaczego cukierki są owijane w takie papierki co szeleszczą gdy się je rozwija ?
- żebyśmy słyszeli jak mamusia się odchudza

Edytowane przez emilcia0209
Czas edycji: 2014-04-03 o 09:49
emilcia0209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 09:53   #2567
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:

i chwalę się że wygrałam zestaw kosmetyków na fb antycellulitowych + na ujędrnianie biustu

aaaaaaa jak usiądę to już nie mam 3 wałeczków na brzuchu tylko 1
Ale ekstra ja nigdy nie wygrałam żadnych kosmetyków.
Stary 2014-04-03, 10:00   #2568
emilcia0209
Rozeznanie

Cytat:
Ale ekstra ja nigdy nie wygrałam żadnych kosmetyków.

ja powiem skromnie że dużo wygrałam na fb zwłaszcza kosmetyki . Były też i ciuchy i baaa nawet pifffko

- TATO ? A dlaczego cukierki są owijane w takie papierki co szeleszczą gdy się je rozwija ?
Stary 2014-04-03, 10:16   #2569
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:
ja powiem skromnie że dużo wygrałam na fb zwłaszcza kosmetyki . Były też i ciuchy i baaa nawet pifffko
Wygraj cos dla mnie
Stary 2014-04-03, 10:32   #2570
emilcia0209
Rozeznanie

DoDoo ale w totka nie umiem wygrać

Stary 2014-04-03, 10:35   #2571
Martva
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma sprawy

Wiesz, myślę, ze warto się przyjrzec temu co jesz może przekraczasz dzienne zapotrzebowanie kalorii i dlatego większych zmian nie ma. Sprawdź swój jadłospis, wprowadz zmian jeśli potrzeba i cwicz dalej.
Nie wiem ile jem kalorii, ale wątpię żebym przekraczała. Muszę wreszcie wziąć i policzyć wartość kilku dziennych jadłospisów które mi się udało zapisać.

Cytat:
Sprawdziłabym też tarczycę, jesli faktycznie nic nie rusza od dłuższego czasu. A jakie treningi robisz? jak często, jak długo?
Tarczycę miałam badaną dwa razy: kilka lat temu poszłam do pierwszego kontaktu, bo mi pasowała połowa objawów niedoczynności, a chyba w zeszłym roku mnie ginekolog wysłał, tak kontrolnie (z pakietem innych badań). Za każdym razem wyszło w normie.

Zaczynałam ćwiczenia od Skalpela, potem trochę modyfikowałam, miałam romans z Mel B, ale generalnie takie bardziej modelujące na konkretne partie; od jakiegoś czasu poszłam bardziej w zestawy cardio, jakieś aerobiki, pajacyki, podskoki. Nawet sobie zapisuję treningi od +40 dni, jak sobie nie mogę zapisywać efektów :P
Stary 2014-04-03, 10:36   #2572
Marcusia
Rozeznanie

Cytat:
Kurcze odnośnie tarczycy ... to chyba jakaś plaga ostatnimi czasy wchodzę czy to na forum , czy fb i wszystkie idą tarczycę sprawdzać bo nie ma efektów itd. bo albo chcesz schudnąć i przechodzisz na dietę redukcyjną i do tego ćwiczenia ... albo ćwiczysz dla kondycji ... bez zdrowego odżywiania i z efektów ... tarczyca ma też inne objawy
Jeżeli chodzi o tarczycę to objawów jest full wypas. Osobiście byłam podejrzewana o niedoczynność. Ale okazało się, że jak zaczęłam powtzrać badania to te pierwsze na których wyszła niedoczynność były pomylone
Aczkolwiek kasy za usg powtarzanie badań w kilku kierunkach nikt mi kasy nie oddał
Wydaje mi się, że osoby aktywne, które mają problem z hormonami tarczycy po ćwiczeniach (za każdym razem) powinny mieć zakwasy, aczkolwiek to tylko moje spostrzeżenie, niekoniecznie trafne
Do tego oczywiście niedociśnienie, osłabienie, zły sen... ale poprzednie też mogą być objawem nieodpowiedniego nawodnienia organizmu

Dziś w planie fryzjer a po nim 20 min treningu. Kupiłam sobie do kawy na 2 śniadanie amerykankę, ale w gardle mi staje jak przypominam sobie o Celestii
Stary 2014-04-03, 10:43   #2573
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem ile jem kalorii, ale wątpię żebym przekraczała. Muszę wreszcie wziąć i policzyć wartość kilku dziennych jadłospisów które mi się udało zapisać.
Spróbuj ogarnąc swoją szamę może tu gdzieś tkwi problem. Przeanalizuj, czy aby na pewno nie jesz śmieciowego jedzenia, gotowców ze słoików itp

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Marcusia Pokaż wiadomość

Dziś w planie fryzjer a po nim 20 min treningu. Kupiłam sobie do kawy na 2 śniadanie amerykankę, ale w gardle mi staje jak przypominam sobie o Celestii
A cóż to jest ta amerykanka?
Stary 2014-04-03, 10:47   #2574
emilcia0209
Rozeznanie

Cytat:
[COLOR=Indigo]
A cóż to jest ta amerykanka?

słodkie ciacho a'la drożdżówka

Stary 2014-04-03, 10:50   #2575
Marcusia
Rozeznanie

http://majanaboxing.blox.pl/resource...kanki_017a.jpg
Nie taka drożdżówka. AMONIAKOWA PYCHOTKA
Stary 2014-04-03, 10:52   #2576
Martva
Zadomowienie

Jem strączki i kukurydzę z puszek, przeciery pomidorowe z kartoników, sosy typu keczup i salsa i codziennie mały deser (typu trzy cienkie ciasteczka, pasek gorzkiej czekolady, dwie łyżeczki nutelli - większa ilość słodkiego mnie zamula). Co drugi-trzeci weekend mi się zdarza pójść z chłopakiem na pizzę, zapiekankę albo coś w ten deseń. Naprawdę trudno mi uwierzyć żeby takie rzeczy miały aż taki wpływ na moją wagę (zwłaszcza jak widzę niektóre jadłospisy które tu dziewczyny wrzucają a mają spadki). Dodatkowo tyle się mówi że dieta to 70% efektu - ale ja bym chciała zobaczyć chociaż to 30% powstałe przez ruszenie tyłka od kompa :P
Stary 2014-04-03, 10:57   #2577
Celestia
Zakorzenienie

Bleuh, nie jedzcie tego tona niepotrzebnych, pustych kalorii.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Jem strączki i kukurydzę z puszek, przeciery pomidorowe z kartoników, sosy typu keczup i salsa i codziennie mały deser (typu trzy cienkie ciasteczka, pasek gorzkiej czekolady, dwie łyżeczki nutelli - większa ilość słodkiego mnie zamula). Co drugi-trzeci weekend mi się zdarza pójść z chłopakiem na pizzę, zapiekankę albo coś w ten deseń. Naprawdę trudno mi uwierzyć żeby takie rzeczy miały aż taki wpływ na moją wagę (zwłaszcza jak widzę niektóre jadłospisy które tu dziewczyny wrzucają a mają spadki). Dodatkowo tyle się mówi że dieta to 70% efektu - ale ja bym chciała zobaczyć chociaż to 30% powstałe przez ruszenie tyłka od kompa :P
Wiesz, kazdy ma też inną przemianę materii ja np musze uważac na to co jem, bo szybko widac negatywne efekty a mam przyjaciółkę, która jest chuderlakiem, a wżera wszystko co popadnie
Stary 2014-04-03, 11:11   #2578
Martva
Zadomowienie

Ja mam bardzo stałe widełki wagowe: 56-57 na czczo, max do 58,0 pod koniec dnia, jeśli dużo zjadłam/wypiłam (ważenie się to zaczyna być nerwica natręctw, ale przejmuję się tylko tymi porannymi wartościami). Ale odkąd ćwiczę, nie widziałam na wadze 55, a wcześniej się zdarzało.
Stary 2014-04-03, 11:19   #2579
xxxLOLKAxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxLOLKAxxx

Cytat:
Kochane moje, czas na fotkę po iluś tam tygodniach, tragedii nie ma ale brzuch to zawsze by się chciało mieć ładniejszy. Nie mniej jednak, ćwiczę dalej kiedy tylko czas pozwoli
Ja dziękuję, właśnie popadłam w wielkie kompleksy ale masz ciałko cudowne

Cytat:
Napisane przez fitnesowapani Pokaż wiadomość
Co do tanów z nieznajomym.... codziennie mi wrecza różę przed pracą.. ale na darmo jego starania
Takim to dobrze

Cytat:
Napisane przez majlenka_ Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj na solarium i mój luby do mnie z tekstem: 'skoro ty się robisz taka fit i do tego jeszcze to solarium to ty chyba szukasz jakiegoś przystojniejszego'
mega
xxxLOLKAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 11:48   #2580
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Dziewczyny a może macie jakieś ćwiczenia na chude nożki? Robie wykroki z ciężąrkami ale wydaje mi się, że od tego tylko nogi mi jeszcze bardziej schudły a mięsni nie ma :P Dodam zdjęcie ale nie wiem czy dobrze widać, ciezko uchywcic nogi, do tego mam beznadziejne lustro.

W ogole dzisiaj pierwszy raz robiłam te ćwczenia na brzuch z cięzarkami i od dzisiaj robie tylko te :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg unnamed.jpg (17,8 KB, 55 załadowań)
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości