|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Małe piersi na ręce inteligenta, duże - robotnika.
Cytat:
![]() A taki prawnik wsiada za luksusowe auto i ma malo ruchu
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zgadzam sie z tym
|
|
|
|
#33 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
JA nie mam pogardy dla ludzi z niższym wykształceniem,bo tak jak Ty uważam,że są nam bardzo potrzebni.Ale napisałam w ten sposób,bo wydaje mi się,że taki jest punkt widzenia autora wątku.Była to wypowiedź ironiczna,bo inaczej tu się chyba nie da
![]() Może dodam jeszcze,że mam szacunek do ciężkiej pracy,czy jest ona fizyczna,czy umysłowa.Odczytałam tylko intencje autora w ten,a nie inny sposób. Co z tego,że prowokacja,jak śmiesznie jest
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok ,przepraszam ,ze zle zinterpretowalam Twoja wypowiedz.A autor watku jest tak inteligenty a pisze takie glupoty.Widac nie ma ciekawszych tematow do rozmow ,i on ma sie za inteligentnego od czterech pokolen ,eh.
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
och te wykształciuchy
Coś chłopie generalizujesz A co jeśli inteligent pasjonuje się hydrauliką ? A co jeśli robotnik po pracy lubi poczytać dobrą książkę? A co jeśli kobieta powiekszy sobie piersi? Inteligent rzuci ją, bo będzie przy niej źle ( ) wyglądał?Nie zauważyłam takiej prawidłowości.to tylko i wyłącznie kwestia gustu.
|
#37 |
|
BAN stały
|
Zachęcam do obserwowania rzeczywistości. Od dziś zwracajcie na to uwagę. J
a obserwuję to od paru miesięcy, po tym gdy biuścista dziewczyna zarzuciła mi, że inteligenci to nie interesują się dużymi biustami. Zastanowiłem się nad tym, poobserwowałem i doszedłem do takich przekonań jak ona. Proponuję więc - zacznijce obserwować i za parę tygodni proszę wyciągać stosowne wnioski, może okażą się inne niż moje przemyślenia, choć nie sądzę .
|
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co,jeśli inteligent zostanie robotnikiem,bo jest to bardziej opłacalna dla niego praca?Mimo,że jest po studiach.Teraz bardzie poszukiwane są zawody,do których studia nie są potrzebne I wiele osób je kończy a i tak ląduje zupełnie gdzie indziej...
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za pare tygodni znowu przyjdz nam cos opowiedzieć. Czekam z niecierpliwością. Co do pytania: nie. Mam za to inną teorię. Kobiety wysokie, szczupłe, zadbane (w pewnym sensie) i ze średnim i małym biustem, to z reguły widuję obok panów popularnie zwanych "dresami". Panie mają różowe, skąpe ciuszki (które ładnie podkreslaja ich zgrabny, mały biust) a ich partnerów nie określiłabym mianem inteligentnego nawet pod groźbą kija bejsbolowego.
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
Teoria jest nonsensowna.
Ja wprawdzie wolę mniejsze biusty niż duże i jestem ( a jakże ) inteligentem (student to chyba inteligent - prawda?), podobnie jak większość moich znajomych z uczelni, ale chyba nie sądzisz, że ktokolwiek z nas kieruje się kryterium biustu przy doborze partnerki. Inteligent ceni przede wszystkim walory duchowe partnerki, a nie fizyczne i jeśli ma jakieś preferencje co do wyglądu fizycznego, to napewno nie kieruje się nimi przy wyborze dziewczyny. Poza tym znam też wielu studentów, którzy chodzą z biuściastymi dziewczynami i co mieliby je porzucić, bo jakiemuś inteligentowi od 4 pokoleń ubzdurało się, że wykształcony facet nie może mieć dziewczyny z duzym biustem? To co napisałeś jest bez sensu.
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się w pełni
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Rownież zgadzam się z Robertem
![]() Po lawinie odpowiedzi wątek nam się nieco uspokoił. A tok wogóle,to wiecie,jaki (dokładnie w tej chwili) opis na gg ma moj kolega (student biologii)?? 9/10 facetów woli kobiety z dużymi cycami,a ten 10 woli tych 9
|
|
|
|
#43 | |
|
BAN stały
|
Cieszę się
Cytat:
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-06-19 o 23:52 Powód: Post pod postem. Przypominam o Edycji i MULTIcytowaniu. |
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Filozofia nie jest moim ulubionym przedmiotem,więc na egzaminie pisałam wszystko,co mi tylko do głowy przyszło
Co z tego,że 1 zdanie wykluczało 2 Dlatego powinnam dostać Nobla za nowe teorie w filozofii nowoczesnej ![]() Dlatego też zastanawiam się,czy Leon nie jest naukowcem (z racji swojego wyższego wykształcenia) i nie próbuje ludziom wcisnąć swoich teorii,nad którymi myślał latami i tyleż czasu robił badania.Może jesteśmy o krok od odkrycia największej prawdy o człowieku i jego popędach
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#48 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, no i pierwsza pała w mojej karierze studenckiej, szykuję się do poprawki w przyszłym tygodniu. No i jeden egzamin zostawiam sobie na wrzesień, bo teraz już jestem mocno wykończony trudami sesji .
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Widze,że dobry student jesteś
Ja ostatnio siedzę więcej na wizażu właśnie dlatego,że jest sesja Zawsze tak mam Są ważniejsze sprawy,niż nauka w takim momencie Jutro mam egzamin :PInna sprawa,która mi się nasunęła w między czasie to fakt,że teraz studia może skończyć każdy.Nie oszukujmy się-KAŻDY.Nie są one więc żadną miarodajną wartością co do tego,co masz we łbie.A czytając wypowiedzi takie,jak Pana Inteligencika utwierdzam się tylko w tym przekonaniu ![]() Freuda owszem czytałam,może jest w tym trochę racji
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
w takim razie powinien jeszcze zbadac jakiego rodzaju, i czy w ogole wystepowaly u inteligentow i robotnikow w dziecinstwie zaburzenia seksualne - kim byli uwodziciele, jak przeszli przez faze edypalna i jaki rozmiar miseczki miala mama..........
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Leon.... takie sexi imię.... pasuje do białych kozaczków
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zgadzam się z Tobą Leonie.
Znam i widzę wiele osób wykształoconych płci męskiej i zeńskiej , tworzących pary z kilkuletnim stażem. Wielkość biustu < płci obojga> jest różna, a mimo to są razem i jak mniemam, na podstwie ich opowiadań, ich doznania estetyczne i erotyczne związane z wielkością piersi są na równie wysokim poziomie co ich wykształcenie. To po pierwsze. Po drugie, nie zgadzam się z wypowiedziami Moren, z których bije po oczach jawna dyskryminacja ludzi ze średnim bądz zawodowym wykształceniem. Bywa, ze i oni mają szerokie horyzonty swoich zainteresowań, mają swoej pasje < nie tylko na poziomie kanałów kanalizacyjnych>. Też są inteligentni, więc i z takimi ludzmi można porozmawiać na ciekawe tematy. |
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MOże niech każdy napisze to co uważa w tym temacie.Nie zgadzam się z twoja wybujałą teorią. Jest mocno naciągana, a temat założony tylko, bo to kobiece forum gdzie łatwo wzbudzić kontrowersję przypasowaniem cycków danej grupie zawodowej... Idź.
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Leon jest z rodziny inteligenckiej oraz dobrą posade posiada
żadne tam kozaki go nie rajcują tylko małe biusty ![]() Kozaki są dla klasy robotniczej
|
#55 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inteligentny jest. Studia w trakcie konczenia. Jako robotnik nie pracuje, a jednak chodzi ze mna po ulicy ![]() Dziewczyny z mniejszym biustem inteligentniejsze? Wielkosc biustu jest wyznacznikiem inteligencji? Wiesz co? Dam ci dobra rade. Nie mysl tyle bo sie spocisz.
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Leonie
twoja teoria nie ma sensu za bardzo wszystko generalizujesz nie można powiedzieć, że robotnicy lubią duże piersi a inteligenci małe, przecież to zalezy od człowieka a nie od jego ,,pozycji''.
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
poobserwowalam z myslach wszystkie znjome mi pary i stwierdzam ze nie zgadzam sie z ta teoria
duze, male biusty mieszaja sie z "inteligencja" i klasa robotnicza takze nie widze podstaw do tej teorii to co naprawde uderzylo mnie w tym watku to klasyfikacja ludzi, bardzo plytka inteligent ze szlachetnymi rysami i spocony robotnik, z ktorym nie ma o czym porozmawiac no coz... widac inteligencja w parze z kultura nie idzieaha jeszcze jest cos takiego jak inteligencja spoleczna, widac niektorym inteligentom moze jej brakowac... |
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
To się uśmiałam
Jeśli bycie inteligentem oznacza wysuwanie takich teorii (które świadczą o bardzo przedmiotowym traktowaniu ludzi) to ja chyba wolę się "zakolegować" z klasą robotniczą. |
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Zadziwiło mnie, że przy wyborze partnera można kierować się jednym kryterium. Najwyraźniej takim kryterium dla autora postu jest mały biust. Tylko pogratulować „inteligencji”. Myślę, że nie musze niczego więcej pisać na ten temat.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

) błyskawiczne rozdzielenie - inteligent - szczupła dziewczyna, robotnik - grubsza. No co to jest, kurcze blade? 

) wyglądał?

Kozaki są dla klasy robotniczej
twoja teoria nie ma sensu za bardzo wszystko generalizujesz nie można powiedzieć, że robotnicy lubią duże piersi a inteligenci małe, przecież to zalezy od człowieka a nie od jego ,,pozycji''.