|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Nie łapać dołow mi tu proszę, życzę powodzenia w szukaniu pracy, rozumiem że to takie zajęcie na wakacje, tak?
kłótnie na gg są najgorsze, właśnie dlatego że gorzej z godzeniem się przez gg. jejciu ja dalej dziwnie się czuję ...
|
|
#3932 | |
|
xxyy
|
Cytat:
chcialabym pracowac w jakims barze lub w czyms podobnym![]() oreganko, to naturalne ze tak do tegco podchodzisz, jesli mialas wczesniej ciezkie doswiadczenia z facetami, to normalne ze teraz jestes nieufna. bedzie dobrze
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko -> Co do tego spotkania, bądź dla siebie bardziej wyrozumiała, to przecież normalne że nie chcesz znów 'wtopić' z jakimś facetem i uważasz... By znów nie było powtórki z rozrywki jak z facetem z którym się rozstałaś.
Poza tym sam fakt że spotykacie się ponownie - już coś znaczy Nie było więc tak źle na pewno ![]() A basen - świetna sprawa ![]() Co do nastroju, coś jeszcze się wydarzyło, że wpadłaś w taki a nie inny ? bo w innym wątku pisałaś że straciłaś apetyt... Niedobrze ![]() Ewuś -> Współczuję jeśli chodzi o tą naukę Dużo Ci jeszcze zostało ?A co do TŻ'a... ważne że już jest OK, ale fakt faktem kłótnie przez gg są jeszcze gorsze niż te zwykłe, bo tak to na koniec można się przytulić i wszystko odrazu OK, a tak... tylko padają mocne słowa :/ Atram -> Zatem oby udało Ci się znaleźć jakąś pracę ![]() Kurcze, też bym poszukała, ale w te wakacje mam już tyle planów ![]() Hm... dzisiaj chcę jechać po książkę, którą Sylwia poleciła, "Francuzki nie tyją". Naczytałam się sporo pozytywnych recenzji, podobno ksiązka bardzo pomaga... |
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i bez makijażu, nie wiem czy to najlepszy pomysł tak od razu wyskakiwać..heheha ten brak apetytu to z powodu tego że stresuje mnie ta cała sytuacja, ale wciskam na siłę śniadanie własnie ![]() napisz potem jak książka
|
|
|
#3935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenie w szukaniu pracy Cytat:
Cytat:
bo nawet jak zrobię sobie wolne to będę mieć wyrzuty sumienia ze sie nie uczę ![]() ale se piwa nawarzyłam no to teraz muszę pić je ![]() powodzenie w poszukiwaniu książki nie umiem się za nic zabrać, muszę kategorycznie odejść od kompa miłego dnia |
|||
|
|
|
#3936 | |
|
xxyy
|
Cytat:
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
oszz ja się na niczym skupić nie mogę
a w pracy jestemjeszcze smsa miłego dostałam przed chwilą
|
|
#3938 |
|
♥
|
Witam
lolciu o jak fajnie ze jestes ![]() ![]() agness oj tam rodzenstwo zawsze głupoty gada np. moi bracia gadaja ze powinnam sie zapisac na sumo bo mam odpowiednia sylwetke kurde ja spiaca jestem ze hoho spałam 2 godziny , źle sie czułam i nie umiałam usnac i przez 4 godz gadałam przez tel z michałem a potem słuchałam muzyki a dzisiaj znow mnie brzuch boli
|
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
Exam z niemca ostatecznie 4
A teraz pranie i pakowanie Samotnośc w sieci". Podobno film strasznie kiepski, ale mam nadzieję, że książka będzie lepsza Ktoś czytał Bo nie wiem czy czasami nie powinnam się w jakąś inną zaopatrzyć
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w uczuciach jestem bardzo powściągliwa, ale może choć raz dam komuś szansę
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do książki- to ja czytałam wg mnie świetna książka, bardzo szybko się ją czyta a film rzeczywiście był kiepski...
|
|
|
|
|
#3943 |
|
♥
|
milka gratuluje ocenki
od tych dni
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do filmu i książki, moja mama czytała i oglądała. Film n/c - ponoć beznadzieja totalna. A książka - cudo. Wg. niej Tylko dlatego że czytała ksiązke poszła do kina na ten film kiedys i sie zawiodła.Ale ksiązke poleca
|
|
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też właśnie poszłam do kina tylko dlatego, że książka mi się strasznie podobała i się rozczarowałam. W sumie nie spodziewałam się nic dobrego po tym filmie... A tak btw. to podziwiam- 200 dni bez słodyczy- ja nie mam tak silnej woli
|
|
|
|
|
#3946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A miałam iść do sklepu. Tak sobie pomyślałam, że może się rozejrze za jakąś jeszcze inna książką, zainteresowała mnie ta polecana przez Sylwię "Francuzki nie tyją" Nareście prawie wakacje (jutro ostatni egzamin, a reszta koniec września ), więc mogę nareście czytać to co chce, a nie to co muszę![]() Ps. Ok idę i mam nadzieję, ze mnie piorun nie trafi
|
|||
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie dość że udało mi się to jeszcze zaczęło mnie wręcz odrzucać od słodkiego oby tak pozostało.No nic, zbieram się, jadę do centrum na polowanie mam nadzieję że w którymś empiku znajdę tą książkę 'Francuzki nie tyją'. Miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
|
#3948 | ||||
|
Zakorzenienie
|
'Maris Matherly-Reed, współwłaścicielka nowojorskiego wydawnictwa potrafi rozpoznać przyszły bestseller, nawet jeśli manuskrypt jest niekompletny, a autor ukrywa się pod inicjałami. Spotkanie z tajemniczym autorem stanie się punktem zwrotnym w jej życiu. Namawiając go do napisania dalszych rozdziałów ulega fascynacji historią dwóch przyjaciół, którzy, spragnieni mocnych wrażeń, wyruszają jachtem w nocny rejs. Z tej szalonej wyprawy powróci tylko jedna osoba...'.
Między tym wszystkim przewija się jej życie osobiste,stosunki z mężem,który ma kochanke,muszę przyznać że książka jest dość ostra i sporo w niej scen erotycznych,ale jest wciągająca .Cytat:
Cytat:
.Mam nadzieje,że się dostanę![]() No proszę,gratuluję Cytat:
).Cytat:
![]() .Szczerze mówiąc ja sama czasami nie rozumiem swoich humorów,a co dopiero facet ![]()
|
|
#3949 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Gratuluję ocenki Cytat:
A ja dzisiaj byłam w szkole Straaasznie się wynudziłam,no ale na szczęście jutro nie mam lekcji,tylko jakąś akademię :rolley es: Więc nie będzie tak źle![]() Dziewczyny,w ogóle to miałam Wam powiedzieć,że chyba okres dostałam Nie wiem z jakiego to powodu,czy to zasługa tabletek,czy po prostu lepszej diety,ale mam coś w kolorze brunatnym Zawsze coś
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||||
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
no ja na okres czekam..i nic
żebym tylko nie dostała nad morzem :/ a ta książka hmm.. w jakiej może być cenie?
|
|
|
|
#3951 | |
|
xxyy
|
Cytat:
![]() ksiazka super, film tez niczego sobie, wszyscy na niego narzekaja, a mi sie nawet podobal
|
|
#3952 | |
|
xxyy
|
Cytat:
i kiedy?
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
wyjazd 22 czerwca - Kołobrzeg
|
|
|
|
#3954 |
|
xxyy
|
zazdroszcze
|
#3955 |
|
Wtajemniczenie
|
Milka, gratuluje czworeczki z germana
oni wrecz blagaja wszystkich mieszkajacych w poblizu zeby pomogli z tymi owocami, bo zal jak same opadaja i gnija. ja dzis od rana mialam marny dzien, wszystko z rak mi lecialo i ciagle chcialo mi sie plakac na zajeciach z kolei usypialam, wiec cud ze dotrwalam do konca.. no ale teraz jak wrocilam to nawet lepiej sie czuje..Lolcia, fajnie ze sie odnalazlas ![]() co do klotni przez gg - tez mi sie takowe zdarzaly i rowniez uwazam ze sa okropne i trudniejsze do "odkrecenia".
|
#3956 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do moich humorów to też ich nie rozumiem.. wiec przydałby sie ktoś kto by rozumiał ![]() Cytat:
![]() super zazdroszczę ![]() Cytat:
Cytat:
ja czytałam tą książkę, może być, chociaż moim zdaniem miejscami przesadzona filmu nie widziałam bo słyszałam że beznadziejny wiec nie chciałam marnować na to czasu ![]() Cytat:
ześwirował mi wizaż chyba i zacytował wszystko w odwrotnej kolejności ![]() widzę że ciasto które sobie ukroiłam już sie skończyło i sok też tak więc koniec przerwy
|
|||||
|
|
|
#3957 |
|
♥
|
witam
juz sie o wiele lepiej czuje ![]() ale sie wkurzyłam wysłałam tate do sklepu i mówie zeby kupił serki wiejskie i 2 twarogi chude i co przyjechał i kupiłam : 7 serków wiejskich ze szczypiorkiem których nie nawidze 2 twarogi tłuste ciekawe co teraz bede jesc lolciu mam do ciebie pytanie nie wiesz czy w katowickich Lo liczy sie zachowanie ( jest jakos punktowane ) ? :
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2007-06-18 o 20:01 |
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytałam o nią dziś w bibliotece, niestety nie mieli. Ale na allegro nowe są po 14 zł a we wszystkich księgarniach po 34 ![]() Zamówię na allegro + 6 zł przesyłka, wyjdzie sporo taniej. Mam nadzieję że dojdzie przed moim wyjazdem
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Omg,jak mnie brzuch boli
Może faktycznie organizm wraca do 'normalności'...Ather kupiłaś tę książkę o nietyjących francuzkach ?Ewusia co do tej kłótni z facetem,to mam nadzieję,że już między Wami lepiej
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3960 |
|
♥
|
agness wiesz lepiej przetrwac ból niz martwic sie ze nie ma sie okresu cos za cos
a moze cie brzuch boli od smiechu co ?![]() ![]() edit: ide miłego wieczorku |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

chcialabym pracowac w jakims barze lub w czyms podobnym
Nie było więc tak źle na pewno 

Bo nie wiem czy czasami nie powinnam się w jakąś inną zaopatrzyć

A miałam iść do sklepu. Tak sobie pomyślałam, że może się rozejrze za jakąś jeszcze inna książką, zainteresowała mnie ta polecana przez Sylwię "Francuzki nie tyją"
), więc mogę nareście czytać to co chce, a nie to co muszę
żebym tylko nie dostała nad morzem :/