|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)
Cytat:
![]() ![]() polecam peeling kawowy. mic nie pomaga tak jak kawka ktora ma tez dzialanie anytycelulitowe i masaz. kup w rossmanie porzadna szczotke do masazu. ja dalam za swoja ponizej 10zl ![]() ![]()
![]() |
#3872 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mnie znają (niektóre) mam 158 wzrostu, wymiary o zgrozo 106-93-117 dziwne te moje wymiary, ubrania 44-46 dół, góra 42-44.
Co teraz robie to: jem wase (zero chleba) nie jem słodyczy, jem owoce, warzywa. Pije dużo około 2-3 litrów dziennie. Pracuje w upale, duchocie, ciężko fizycznie, i nic się nie rusza ! Nie wiem dla czego, lekarz mówił ze hormony się ustabilizowały (długo miałam z nimi problemy) i ze mogę zacząć myśleć o diecie, chciałam dietę 1000 kalorii ale pracuje zbyt ciężko i nie dała bym rady. Zastanawiam się co robie źle. Dlaczego nic się nie rusza z tą wagą ? ![]()
#3873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale podobnie mam z rozmiarami ![]() JA 166 cm wage juz podwalam tutaj ![]() Dol 44 -spodnie,kiecki gora 42 lub nawet 40 -niewymiarowa jestem lub typowa gruszka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Wtajemniczenie
|
Ja też tak mam z wymiarami...Dół 46, góra różnie...ale 44 jest w sam raz!
Ale ostatnio kupiłam sobie marynareczkę 40 ![]() Moje wymiary...Jeju...nigdy nie podawałam ich publicznie... ![]() Burczy mi w brzuchu jak diabli...Będę twarda...jem jogurcik ![]()
![]() |
#3875 |
Rozeznanie
|
Bravo paulinka trzymaj się mocno
![]()
#3876 |
Zakorzenienie
|
No to jak to przeczytałam to od tej minut tez się przyłączam! A co! Żadnych zachcianek typu słodkie i dużo dużo wody niegazowanej! Zobaczymy, czy wytrwam...
![]()
#3877 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie z rossmana wróciłam...
Kupiłam sobie balsam wyszczuplająco- antycellulitowy z Soraya...Zobaczymy czy pomoże...Wieczorem się będę nacierać... I czerwoną herbatę tez zakupiłam..."Twoja broń w walce z nadwagą" jak głosi napis na opakowaniu...Zobaczymy... ![]() Wczoraj miałam "chwilę próby" kiedy rodzinka zrobiła kawę i wołali mnie na jabłecznik...A ja tak kocham jabłecznik! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3878 | ||
Zakorzenienie
|
Wiecie co, moze ja alien jestem: ale was serio tak do tych slodyczy ciagnie?
Nie no, owszem, raz na miesiac poczuje dziwne uczucie wywolane przez moj organizm "Daj mi czekolady". Ale tam przez wiekszosc czasu to nie... Zeby po tym bola... smaku sie nie czuje po tym przez kilka chwil...
![]() |
#3879 |
Raczkowanie
|
Naszata ja mialam bardzo podobne wymiary
![]() Paulinka bardzo dobrze ze podalas wymiary ![]() ![]() ![]() ![]() powodzenia!
#3880 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie.
Kupilam dzis 2 kiecke- cyganska jak wklejala Cmoksia -to identyczna ale brazowa. Tylko u nas ceny sa chore dla duzych rozmiarow - najtansze kieckie dla mojego rozmiaru sa od 55 zl a ta kupilam i poprzednia elegancka za 79 ![]() Moja siostra rozmiar 36 ma kiecki za 30zl a na mnie sa drogie ![]() A wcale to nie sa firmowe rzeczy - sklepy odziezowe po prostu. Jutro ja sobie do szkoly chyba ubiore. Przymierzalam jeszcze swietna biala haftowana idealnie lezala ale cena- 79 zl.. moja mama zbankrutuje ze mna albo kaze mi schudnac ![]()
![]() |
#3881 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak siedziałam od maja w domu to jadłam słodycze z nudów! Wogóle dochodzę do wniosku, że opychałam się byle czym z nudów! A na słodycze mam cholerną chęć, jak np. nie zjem porządnego śniadania i wpadam do domu ok.13 to aż mnie telepie! Cytat:
Zrobię sobię dietę 1000 kcal...poszukam na necie jakiś tabeli z kaloriami... Hmm...najgorsze jest to, że ja nienawidzę się ruszać, w sensie ćwiczyć i wogóle! A wiem że bez ruchu będę chudła dwa razy wolniej... ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
W sumie przymierzylam jeszcze raz ta spodnice i poleci na targowisko.
A moze ktoras z was jest zainteresowana?ROzmiar 44. Kupilam ja zbytnio pod wplywem impulsu- jest nieco za luzna(na gumce) i za dluga.. JEst brazowa ze zlotymi nicmi. Wymienilabym z checia na cos innego o rozmiarze 44 lub bluzke 42- ale najchetniej kiecke lub spodnie.
![]() |
#3883 |
Przyczajenie
|
Ale dzisiaj się zbulwersowałam
![]() Narazie nic nie mówię domownikom, bo jak coś nie wypali (tfu, tfu) to będą mi wypominać... Teraz burczy mi w brzuchu...I dobrze... ![]() ![]() ![]() paulinko życzę powodzenia może tym razem się uda i Tobie i mnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zadomowienie
|
Egzamin z zesłżego tyg zdałam na 5
![]() ![]() Jeszcze tylko ten piatkowy przede mną, boję się.....ciezko mi sie uczy.... ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3886 | ||
Zakorzenienie
|
Helenko, paczka poszla.
Poza tym na prosbe Alithi nie majacej juz na nic sily, przypominam wam, ze watek nie jest zatytulowany "Grupa wsparcia odchudzajacych sie", a "Grupa wsparcia puszystych/pulchnych". Wiec jesli z tematami dietetyki moglybyscie na PW, to Alithia zapewnie bylaby wam niezmiernie wdzieczna za niezmienianie tematyki watku już od paru ladnych stron...
![]() |
#3887 |
Rozeznanie
|
Oj Aniu, Aniu czepiasz się, Alithia jak widzę tobie tez to nie pasuje
![]() ![]() Dawaj kobieto temat daleki od odchudzania, a na tyle interesujący żeby wszystkie babeczki wciągnąć ![]() ![]() Ja mam propozycje tematu „Jak mam sobie chłopa znaleźć ?! ![]() ![]() ![]()
#3888 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do tego gdzie szukac milosci zycia, to nie szukac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
oj tak.. sama się znajdzie. czasem w najmniej spodziewanym momencie i w najmniej spodziewany sposób. a później? później pozostanie tylko planowanie wspólnego przyszłego życia. bo fajnie jest mieć tą pewność..
![]()
#3890 |
Rozeznanie
|
Oj et-ka ja juz trochę zaczęłam wątpić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za mało składne pisanie ale nie wiem jak to wyrazić i język mi sie plącze ![]() A dziś jadę do pracy rowerkiem, zobaczymy czy przeżyję ![]()
#3891 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | ||
Zakorzenienie
|
Nie czepiać się mnie. Alithia stwierdzila ze zrobilyscie watek odchudzajacy. Moglo ja to przydolowac. Powiedzialam ze jesli jej nie pasuje, niech napisze, stwierdzila ze nie ma sily, przekazalam wiadomość.
A jak poderwac faceta? Nie wiem. Do mnie sami sie przyczepiaja ;P Ale jak ktoras chce kilku namolnych adoratorow moge jej oddać. Musze zadzwonic do administracji... dozorczyni przesadzila.
![]() |
#3893 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 | ||
Zakorzenienie
|
Ustawila pod moim mieszkaniem butelki po piwie. Twierdzi ze ma 2ch lokatorow ktorzy widza, jak regularnie wyrzuca sie ode mnie przez okno:
pety, glaby od kapusty, resztki cytryn, herbaty oraz butelki po piwach. Ja pier....ole! ALE NIE! Dozorczyni jest swieta. To moja mama jest winna calemu zlu swiata i calemu balaganowi na bloku ![]() Ja nie mam sily. Niech mi ktos da cos na uspokojenie, bo zejde do tej baby i jej zeby wybije.
![]() |
#3895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | ||
Zakorzenienie
|
Dzwonilam do administratorki. I dowiedzialam sie ze moja matka jest winna, ze to ona smieci. Ta, sama sobie napisala karteczke (patrz watek gospodarz jak aniol).
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
To nie powątpiewaj moja droga
![]() I co? I pojawił się taki Jeden nieoczekiwanie na mojej drodze, wlazł z butami w serce i wyleźć nie chce i nie zamierza ![]() ![]() ![]() Po prostu samo przyjdzie ![]() Szpiegusku - podłość i głupota ludzka nie znają granic! ![]()
#3899 |
Zakorzenienie
|
Jak sie chcecie odchudzać to róbcie to. Ja i tak robie swoje, a piszę to co wiem, że mogę tu napisać. Moze rzeczywiście piszcie sobie o tych dietach na PW albo na GG. Niektóre z nas poruszają tematy rózne od wsparcia puszystych na PW lub na GG właśnie. To dobry sposób i delikatny, a dajacy swobode wypowiedzi. Nie zgadzałam sie co do wymierzania rozmiarów puszystosci, bo każdy ma inną miarę, ale temat diety i odchudzania to juz inna sprawa. Chiociaz ciesze się jak ktoś znajdzie skuteczny sposób i schudnie, ale... no własnie uszanujmy wolę Matki Załozycielki i innych, którym to nie odpowiada. I co Wy na to?
Jesli chodzi o temat mężczyzny i jego posiadania. Często potrzeba cierpliwości i delikatnych znaków dla niego. W Twoim przypadku to chyba o to chodzi. Trudno cos tak naprawde doradzać, bo za bardzo sie nie znamy i nie znam tego chłopaka, o którym piszesz, ale wyglada na to, ze jest Toba zainteresowany.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zadomowienie
|
Kochane piszcie o czym chcecie....w końcu mamy wolność słowa....
![]() Tylko czasem lepiej wymienić się czymś na PW lub na GG. Chyba mam rację prawda? _Totally_ dziękuję Helenko nie dziekuję za życzenia powowodzenia ![]() Wracam to tych ton notatek walających się po całym pokoju....
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.