|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Cytat:
jeeeeej to już prawie! Jak nie wyjdzie wykurzanie to pełnia chyba 15 jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45888806] Dziewczyny jestem w szoku. Przeglądam allegro i znalazłam używane smoczki do butelek! Aż mnie obrzydziło :/ Ja smoczek wywalam po kilku-kilkunastu tygodniach, bo zwykle gorzej się zaczyna Artkowi pić. Do głowy by mi nie przyszło kupować używki. Kogoś nieźle porąbało. [/QUOTE] chyba to przerasta moje możliwości zrozumienia dziwnych zachowań ludzkich ![]() Cytat:
![]() ten cykl, który chyba na miano cyklu nie zasługuje mam w plecy, bo po pierwsze przyplątała się mi się jakaś infekcja i dostałam od ginki antybiotyk na tydzień a poza tym na wizycie we wtorek wyglądało chyba na to, że nic się u mnie nie dzieje (dziś 25dc) i kazała mi brać znów duphaston, potem w 10dc zrobić badanie prolaktyny i od jego wyniku zależy co dalej... Ale biorąc pod uwagę to jak mój organizm się ostatnio zachowuje (a raczej powinnam napisać - nie zachowuje) to obawiam się, że coś z tą prolaktyną może być na rzeczy i pewnie czeka mnie najpierw jej zbijanie... ![]() Cytat:
dla Tymka ![]() Cytat:
![]() też mi się wydaje, że będzie chłopiec ![]() u Agatki też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pani a Ty jak, już lepiej?
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do dzieła!!!! a widzisz postępy? macie jakiś instruktaż? ![]() Torres tak wymuszał nowe ciuchy ![]() nic? nic?? ![]() za suwaczek!!!!dobra waga ![]() Torres w wieku Dominika, jak Jakub, potrzebował karmienia sam na sam. Skończyło się wizażowanie, słuchanie radia, gadanie z TŻ... a i tak główka szła za każdym dźwiękiem. U mnie w szpitalu co do dnia czekali na 38 tydzień, żeby Młodego wykurzać.
|
|
#1953 |
|
Zadomowienie
|
Iza-daj fotę Dominika.
On chybWagowo taki atletami jak Tymon. ![]() Ile ma teraz tyg? |
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
tak?? a mnie się wydaje że córcia...
|
#1955 |
|
Zadomowienie
|
Pani- widze postęp.
Dzisiaj dostrzegła to wreszcie rehabilitantka i pierwszy raz stwierdziła, ze umiejętności ma adekwatne do wieku.Mamy instruktaż. |
|
|
|
#1956 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
heh. a robiłaś badania z krwi?
syn! Cytat:
![]() ![]() klask i:a! no ja dalej chrypię i cherlam, syn nie pyta czy jestem w formie zew hustawek wzywa ![]() Zebra wczoraj pytała jak po powrocie konkubenta do pracy. Niestety lajf jest taki, że tylko w poniedziałek z nami był.
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
a czym sie sugerujecie??
naogladalam sie LM....ale tam wszystko piekne.....
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczuciem ![]()
|
|
#1960 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mały puclok
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla a może castagnus zastosujesz??
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiż jestem Pan Poważny i Przystojny
![]() Nie myślałam o tym ale jest to jakaś alternatywa, dzięki za podrzucenie pomysłu
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
Haha pucus
![]() Ale jestem głąb, zapomniałam ze miedzy nami w ciąży zawsze było 6 tyg różnicy.sprawdziłam w kajecie, Tymon w 14 tyg (bez dwoch dni) wazyl 7200g. Idą łeb w łeb. Klocki
|
|
|
|
#1964 |
|
Konto usunięte
|
Iza oczka ma chyba po Tobie, co?
Słodki ![]() Dzięki za odpowiedzi w sprawie mm! Artek jest dzisiaj taki fajny, nie marudzi, na spacerze dłuuugo sobie wszystko oglądał, a potem spał ponad godzinę; włożyłam mu do kojca matę i sam długo bawi się zabawkami... Ostatnio tak się rozwija Kaszki dzisiaj zjadł 2 z 3, obiadek - musiałam otworzyć 4 słoiczki, no ale ostatecznie z kilku różnych propozycji zjadł całą porcję :P Wypił rano mleko, potem całą butlę herbatki, aż mu teraz dorobiłam Oby tylko tak dalej... Kubek, Artek jest late preterm. Pamiętam, jak kiedyś o tym pisałyśmy. Jakie są konsekwencje, mogłabyś mi przypomnieć? Czy teraz mam się jeszcze o coś martwić? |
|
|
|
#1965 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45883738]
Obniżyliśmy łóżeczko na najniższy poziom, bo Artek wykombinował, że nogi można prostować :P[/QUOTE] dorasta ![]() Cytat:
Cytat:
sukienka na zdjęciu ładnie wygląda, ale jak dla mnie na pewno by się na biuście nie zmieściła, a jeśli nawet to by powiększyła jeszcze bardziej biust, czego mi nie trzeba. ja dziś po wielkich zakupach padnięta jestem. po powrocie dostałam ochrzan od całej rodziny za tak długie zakupy, ale ja się czułam dziś bardzo dobrze jak nigdy. no i mamy wózek
|
|
#1966 |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45895519]
Kubek, Artek jest late preterm. Pamiętam, jak kiedyś o tym pisałyśmy. Jakie są konsekwencje, mogłabyś mi przypomnieć? Czy teraz mam się jeszcze o coś martwić?[/QUOTE] Nie. Wszystko macie pod kontrolą. Tylko, juz kiedys miałam Ci pisac, skontrolowałabym jeszcze jednak Artka oczy. Wiem, ze Ty sie zrazilas do badania, i chyba po jednej wizycie odpuscilas, ale warto jeszcze jak bedzie ok 12 mż skontrolować dno oka. :/ Ide spac. Padam. Moje dziecko juz od dwoch godzin spi
|
|
|
|
#1967 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki Kubek
Jak już będzie miał roczek, to pewnie przyjmą nas w innym miejscu. Tam na tej Ceglanej to jest masakra... Ludzie się tam chyba meldują o 3 w nocy w tych kolejkach... Parę dni temu martwiłam się, że Artek nic nie pije. Dziś wywalił 2 butelki herbatki Jak nie je, to pije. Jak je, to nie pije. A czasami ma focha na poszczególne posiłki A ja na niego patrzę i mogłabym na kolanach dziękować codziennie za tego gościa
Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2014-04-04 o 20:51 |
|
|
|
#1968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45895519]Iza oczka ma chyba po Tobie, co? Słodki ![]() [/QUOTE] To samo dziś powiedziała lekarka i pielęgniarka która go szczepiła ![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45896137] A ja na niego patrzę i mogłabym na kolanach dziękować codziennie za tego gościa [/QUOTE]Jest cudowny
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle pamiętam, pewnie coś jeszcze jest. A jaki wózek kupiliście? Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
wieMY
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oj tam, oj tam! mężnieją chłopaki ![]() poka, poka! [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45896137] Jak już będzie miał roczek, to pewnie przyjmą nas w innym miejscu. [/QUOTE]nas wciąż prowadzą w tym samym miejscu... ciekawe czy co maisto to obyczaj ![]() Synusia masz cudnego. Bardzo się zmienia To ja też wrzucę swojego Ancymonka (a że leniwa jestem to fota, którą rano zmniejszyłam na mamuśkowe forum ).Tytułem wstępu - Michał ma w łapce ludzika gumowego zwanego "panem Piratem". Pan Pirat i Torres to jest team. Od 6 grudnia się przyjaźnią i wciąż bawią w jedną zabawę - chowanie. Pan Pirat robi "tup tup tup" i ucieka w różne miejsca, a T. go szuka. Ostatnimi czasy Michał animuje już PP i wciąż jest tak samo zaskoczony i uradowany jak go SAM schowa i SAM znajdzie. W ogóle ten zaskok w oczach, że PP się TAM schował ![]() No i dziś to Pan Pirat się schował w pędzlach mamy no i T. go szczęśliwie znalazł ratujac sytuację ![]() mama pognała po aparat, ale zrobiła tylko jedno kiepskie zdjęcie, gdyż zobaczyła kątem oka resztę pędzli w wannie... a to Pan Pirat! łobuz!
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze prześcieradła (do wózka, na przewijak i do łóżeczka), przewijak i materac
Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1972 |
|
Konto usunięte
|
Pani, chodziło mi o to, że wcześniej nas nigdzie nie chcieli przyjąć z takim malcem, w jedynym szpitalu w naszym mieście były odległe terminy, tylko tam w tej klinice Gierkowej. Ale tam jest makabra, 10000 ludzi na metr kwadratowy, trzeba się meldować wcześnie rano. Może teraz nas gdzie indziej już przyjmą.
Opowieść przednia, a mina Torressa ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- A dałam dzisiaj Arturowi dorosły jogurt z bananem słoiczkowym Wcinał aż miło. Pewnie będzie nabiałowy po mamusi :P
|
|
|
|
#1973 |
|
Konto usunięte
|
Ja tylko na szybko - pochwalić się moimi zawieszkami alkohoLovymi
hand-made oczywiście
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
po takim dniu jak dzisiaj powiedział tż, żeby go nawet z samochodu nie wyciągał, bo będę wokół niego chodzić a i tak padnięta jestem.
kupiliśmy Jedo Fyn
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Perse cudnie się ogląda takie zdjęcia
![]() Pani mina T. superowa. I historia też Berbie fajnie że tyle zakupilas. To już 27 tydzień u ciebie dobrze że te suwaczki macie
|
#1976 |
|
Konto usunięte
|
Gryzelda ale to Ty robiłaś? Świetne
|
|
|
|
#1977 |
|
Konto usunięte
|
Perse tak, ja robiłam. Od A do Z w całości moje dzieło - łącznie z wiązaniem kokardek
|
|
|
|
#1978 |
|
Konto usunięte
|
No to super
![]() Oboje macie oryginalne (ale bardzo ładne) imiona
|
|
|
|
#1979 | ||
|
Zakorzenienie
|
HEJKA!!!
Dzis mamuśki pokazały swoich przystojniaków wiec musiałam się odezwac!!! Ale fajowe chłopaki!!!!!!!!!!!!!1:lo ve: AGATKO, WADERKO! cudownoscie Male Człowieeczki!!!! JANA! kochana ale Ty się w szpitalu oleżysz ale już niedługo!!! MAGA! a pytałaś kiedyś o MMR - my jeszcze nie szczepiliśmy i nie dostaliśmy wezwania! PANI! uśmialąm się z historii! Cytat:
Cytat:
![]() BERBIE! będziecie zadowoleni! ANITKA! ale już bliziutko! |
||
|
|
|
#1980 |
|
Konto usunięte
|
Perse dziękuję
![]() A no i Iza, Perse, Pani - Chłopaki do schrupania! ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

jeeeeej to już prawie! Jak nie wyjdzie wykurzanie to pełnia chyba 15 jest 

dla Tymka 

klask i:

nie chce, zeby cos bylo nie tak...
za wyniki
a to Pan Pirat! łobuz!