Wszystko o Avonie - cz.35 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-04, 18:41   #871
taka jedna
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.35

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
ja zamykając katalog 3 miałam 15 sztuk zestawów w zapasie a teraz na tą chwile mam tylko 3 zestawy i jeden mam zostawić kuzynce tak więc mam dwa zestawy i pod koniec miesiąca mojej mamy imieniny to jeden zestaw jej dam i jeden mi się zostanie

a zamówiłam te 15 sztuk bo skoro sprzedałam 20 sztuk i brakowało mi tak mało do tableta to zamówiłam na zapas
No tak, kilka/kilkanaście sztuk na zapas można wziąć jak się wie, że zejdą. Ale nie wydaje mi się by ktoś dla siebie brał te kilkadziesiąt sztuk ze względu na tablet. A jak się ma chętnych i można mieć przy okazji dla siebie za 1zł to grzech nie brać U mnie na wodę nikt nie był chętny i nie przyszło by mi do głowy zamawiać 35 zestawów, jakbym sprzedała ze 20 to bym pewnie rozważyła.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 18:54   #872
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
No tak, kilka/kilkanaście sztuk na zapas można wziąć jak się wie, że zejdą. Ale nie wydaje mi się by ktoś dla siebie brał te kilkadziesiąt sztuk ze względu na tablet. A jak się ma chętnych i można mieć przy okazji dla siebie za 1zł to grzech nie brać U mnie na wodę nikt nie był chętny i nie przyszło by mi do głowy zamawiać 35 zestawów, jakbym sprzedała ze 20 to bym pewnie rozważyła.
U mnie klientki brały po 6 zestawów, w tym dla siebie i dla koleżanek, a niektóre po 2 komplety dla siebie. Nie sądziłam, że tyle uda mi się sprzedać, w pierwszym zamówieniu miałam 22 komplety i wtedy rozważałam, że 13 wezmę i zaryzykuję Ale udało się od razu sprzedać, do tej pory klientki do mnie dzwonią i pytają czy mam te zestawy z rabatem (dawałam im troszkę taniej).

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Chciałam wystawić moją paletkę na allegro, a znalazłam ofertę 49,99 + wysyłka gratis No to ja się tak nie bawię, za tyle to się nie opłaca sprzedawać
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 18:56   #873
teresa_85
Przyczajenie

"Może miałaś zapisane,niewysłane zamówienie w strefie?W tym smsie pisze kto jest nadawcą przesyłki?"

Wszystko się wyjaśniło... Moja liderka zrobiła swoje zamówienie na mój adres tylko "zapomniała" mnie o tym poinformować
teresa_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 19:10   #874
Legniczanka Ania
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez teresa_85 Pokaż wiadomość
"Może miałaś zapisane,niewysłane zamówienie w strefie?W tym smsie pisze kto jest nadawcą przesyłki?"

Wszystko się wyjaśniło... Moja liderka zrobiła swoje zamówienie na mój adres tylko "zapomniała" mnie o tym poinformować
czemu na Twój adres?
Legniczanka Ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 19:14   #875
guuucha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
U mnie klientki brały po 6 zestawów, w tym dla siebie i dla koleżanek, a niektóre po 2 komplety dla siebie. Nie sądziłam, że tyle uda mi się sprzedać, w pierwszym zamówieniu miałam 22 komplety i wtedy rozważałam, że 13 wezmę i zaryzykuję Ale udało się od razu sprzedać, do tej pory klientki do mnie dzwonią i pytają czy mam te zestawy z rabatem (dawałam im troszkę taniej).

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Chciałam wystawić moją paletkę na allegro, a znalazłam ofertę 49,99 + wysyłka gratis No to ja się tak nie bawię, za tyle to się nie opłaca sprzedawać :p:
Też odebrałam dzisiaj paletę w COKu i po wstępnym obejrzeniu pomyślałam o allegro, ale jak zobaczyłam oferty to stwierdziłam, że zostawiam sobie, za taką kasę nie opłaca się jej sprzedawać...
guuucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 19:30   #876
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez guuucha Pokaż wiadomość
Też odebrałam dzisiaj paletę w COKu i po wstępnym obejrzeniu pomyślałam o allegro, ale jak zobaczyłam oferty to stwierdziłam, że zostawiam sobie, za taką kasę nie opłaca się jej sprzedawać...

ja palete sprzedałam dzisiaj koleżance z pracy mojej mamy za 100zł w świątecznym katalogu była za 170zl, więc stwierdziłam, że za 100zl kupi, bo uwielbia się malować
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 20:18   #877
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia5554 Pokaż wiadomość
ja palete sprzedałam dzisiaj koleżance z pracy mojej mamy za 100zł w świątecznym katalogu była za 170zl, więc stwierdziłam, że za 100zl kupi, bo uwielbia się malować
O to Ci się udało
Stary 2014-04-04, 20:45   #878
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
no nie, dla siebie bym nie zamówiła 35 sztuk perfum tylko dlatego żeby mieć tablet, juz wolałabym iść do sklepu rtv/agd i tam sobie kupić

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Chciałam wystawić moją paletkę na allegro, a znalazłam ofertę 49,99 + wysyłka gratis No to ja się tak nie bawię, za tyle to się nie opłaca sprzedawać
to poczekaj z miesiąc jak już nie będzie tyle paletek i wtedy może podniosą ceny na all bo teraz każdy dostał to jest tam wysyp ale jak już część osób posprzedaje swoje egzemplarze to będą wtedy droższe
Stary 2014-04-04, 21:20   #879
tworazka
Zakorzenienie

zamowilam spray utrwalajacy i uwazam je za cacko . w kolejnym katalogu biore... 5 butelek. Chowaja sie hydrolaty. od 10-18 nosze makijaz, a wieczorem mam jeszcze suchawy puder na twarzy, zero zwarzenia podkladu, nic... normalnie szok. ciekawe kiedy wycofaja haha
Stary 2014-04-04, 21:30   #880
monialek89
Raczkowanie

Dziewczyny, który Supershock jest wg Was najlepszy <focus 6, str. 6-7>?? Bo nie wiem który wybrać, szczególnie, że ten klasyczny mi nie spasował (jakiś taki suchy mi się wydaje, jedynie szczoteczka fajnie się sprawdza w rozczesywaniu) - help
monialek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 21:50   #881
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
też tak miałam jak byłam nowa tzn.niezupełnie tak,bo zamówiła z mojego konta ale paczka do niej poszła-potrzebowała po prostu mieć aktywną konsultantkę,ale mogła spytać czy może,co to takie wchodzenie na czyjeś konto

Cytat:
Napisane przez monialek89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, który Supershock jest wg Was najlepszy <focus 6, str. 6-7>?? Bo nie wiem który wybrać, szczególnie, że ten klasyczny mi nie spasował (jakiś taki suchy mi się wydaje, jedynie szczoteczka fajnie się sprawdza w rozczesywaniu) - help
mnie się wydaje że 1 i 4 to są klasyczne (4 jest jakaś czerniejsza czerń) a 2,3 i 5 to Max ale w opakowaniach do wyboru...nie kojarzę żeby były inne Super Shocki poza zwykłym i Maxem mi tez klasyczny nie przypadł do gustu więc Maxa spróbuję
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 22:20   #882
navioe
Zakorzenienie

Czy wszystkie najjasniejsze podklady mają różowe tony? Bo składam zamówienie i nie mam czasu na próbki

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
też tak miałam jak byłam nowa tzn.niezupełnie tak,bo zamówiła z mojego konta ale paczka do niej poszła-potrzebowała po prostu mieć aktywną konsultantkę,ale mogła spytać czy może,co to takie wchodzenie na czyjeś konto
A moja też do mnie pisze jak nie składam zamówień przez jakiś czas to teraz już wiem o co chodzi.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 22:21   #883
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monialek89 Pokaż wiadomość
ja ostatnio miałam Super Shocka z jakiejś promocji kupionego i też był suchy, chociaż wcześniejsze były OK, więc nie wiem o co chodziło
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 22:32   #884
hypnotized28
Raczkowanie

Cześć dziewczyny czy któraś z Was posiada w swoich zasobach avonowe konturówki do ust? Będę wdzięczna za wszystkie opinie i zdjęcia, klientki pytają o trwałość, krycie i kolory
hypnotized28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 22:33   #885
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
zamowilam spray utrwalajacy i uwazam je za cacko . w kolejnym katalogu biore... 5 butelek. Chowaja sie hydrolaty. od 10-18 nosze makijaz, a wieczorem mam jeszcze suchawy puder na twarzy, zero zwarzenia podkladu, nic... normalnie szok. ciekawe kiedy wycofaja haha
U mnie się zupełnie nie sprawdził, bubel jakich mało. Idzie do zwrotu.

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 22:46   #886
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Ale podałaś jej wcześniej hasło do swojego konta w strefie? Czy liderka może składać zamówienia na naszym koncie bez hasła?
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 23:50   #887
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja też z "tamtych czasów" przed paybackowych, ale nie pamiętam jak się to nazywało i też nie wymieniam na bony, a właśnie na rzeczy z katalogu nagród :P najbardziej się wkurzyłam na swoje nieogarnięcie , jak mój Junior porwał plecak i stanęłam przed zakupem nowego danego dnia. Wędrówka po sklepach, ten nie pasuje mu tamten, nie, a te firmówki wszystkie to ok 150zł kosztują. Kupiłam w końcu, a wieczorem zaglądam na payback a tam identyczne mogłam zamówić za punkty i starczyło by punktów na dwa

o tak, półka na to potrzebna.
Mam nadzieję, że ten numer już zarejestrowałyście w Avon, bo zanim karta przybędzie fizycznie , to już punkty można zbierać na nią za zakupy katalogowe
Ja niestety nie mam możliwości zarejestrowania jej w Avonie ... Musze czekać.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 00:07   #888
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja niestety nie mam możliwości zarejestrowania jej w Avonie ... Musze czekać.
Wpisz w wyszukiwarkę w strefie Payback i się powinno pokazać Pb i tam możesz wpisać numer Co nie znaczy, że już się punkty będą doliczać
Stary 2014-04-05, 00:28   #889
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legniczanka Ania Pokaż wiadomość
u mnie niespodziewanie wyszło na 3 tablety nie brałam na siłę nic, nie mam już ani jednego zestawu
O matko to dałaś do pieca
Ja nawet jednego zestawu nie sprzedałam
Stary 2014-04-05, 00:31   #890
sensitive17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Legniczanka Ania Pokaż wiadomość
u mnie niespodziewanie wyszło na 3 tablety nie brałam na siłę nic, nie mam już ani jednego zestawu
Rany ja tylko 4 sprzedałam
Stary 2014-04-05, 00:33   #891
smerfetka25
Zakorzenienie

Za to kusi mnie coraz bardziej torba baron za anew, szmata czy cerata - podoba mi się
Jest program na kremy 50% więc gładko pójdzie

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2014-04-05 o 00:38
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 01:37   #892
sensitive17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Za to kusi mnie coraz bardziej torba baron za anew, szmata czy cerata - podoba mi się
Jest program na kremy 50% więc gładko pójdzie
Torebka mnie rajcuje
Stary 2014-04-05, 08:19   #893
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:

O rany... strasznie nie w porządku ta Twoja liderka,ja bym się wkurzyła za takie coś
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 08:22   #894
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Lakier Sahara Sunrise miałam nadzieję że jednak będzie bardziej w żółty wpadać a jednak to taka brudna jasna pomarańcz,nie podoba mi się
W katalogu tak właśnie był przedstawiony Ja się zdziwiłam, że taki żółty jest Muszę zrobić swache tych lakierów

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 09:16   #895
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Wpisz w wyszukiwarkę w strefie Payback i się powinno pokazać Pb i tam możesz wpisać numer Co nie znaczy, że już się punkty będą doliczać
O, znalazło

Wpisuję nr i wyskakuje inf, że nieprawidłowy

Szkoda, ze już zamówiłam karte z Orange, wolałabym z Avonu

Instagram

Stary 2014-04-05, 09:25   #896
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kokolino4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ,czy wiadomo coś o dodatkowej ofercie Demo ??zawsze była szybciej a tu jeszcze jej nie ma ..

wysłałam pytanie czy przy katalogu 5 pojawi się dodatkowa oferta demo - taką odpowiedź dostałam:
Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że oferta Demo na Katalog 05/2014 jest zamieszczona na stronie.

Problemy z odświeżeniem strony internetowej mogą być spowodowane z
korzystaniem z innej przeglądarki internetowej.
Strona działa poprawnie z przeglądarką Internet Explorer.
Należy odświeżyć swoją przeglądarkę internetową. W zależności od używanej
przeglądarki należy poszukać w menu "narzędzia", "opcje
internetowe", "ustawienia internetowe" i tam zaznaczyć
"usuń historię przeglądania" oraz "usuń tymczasowe pliki
cookies".

Z pozdrowieniami,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

Temat: Woda TTA za 1zł z Programu zarobkowego - informacja
Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie
W programie dla Konsultantek przedstawionym w drukowanej wersji magazynu FOCUS 5/2014 na stronie 3, nie podano pojemności wody Today Tomorrow Always Forever którą można zamówić za 1 zł po spełnieniu warunków programu.
Informujemy, że pojemność tej wody to 30ml.

Pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek.
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 09:45   #897
Hosenka*
Zakorzenienie

Spoko, tylko że mi przez IE w ogóle nie ładuje strony

Instagram

Stary 2014-04-05, 10:01   #898
maga_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
wysłałam pytanie czy przy katalogu 5 pojawi się dodatkowa oferta demo - taką odpowiedź dostałam:
Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że oferta Demo na Katalog 05/2014 jest zamieszczona na stronie.

Problemy z odświeżeniem strony internetowej mogą być spowodowane z
korzystaniem z innej przeglądarki internetowej.
Strona działa poprawnie z przeglądarką Internet Explorer.
Należy odświeżyć swoją przeglądarkę internetową. W zależności od używanej
przeglądarki należy poszukać w menu "narzędzia", "opcje
internetowe", "ustawienia internetowe" i tam zaznaczyć
"usuń historię przeglądania" oraz "usuń tymczasowe pliki
cookies".

Z pozdrowieniami,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska
Myślę, że ich odpowiedź dotyczyła tego demo, które jest od początku. Nic innego nie dodali, bo sprawdzałam na różnych przeglądarkach
maga_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 11:04   #899
Oktawiaaa
Zakorzenienie

A ja się zastanawiam, za ile sprzedać wodę z programu antycellulitowego. W katalogu jest 50 ml za 90 zł, a ta ile może być warta?
Stary 2014-04-05, 11:04   #900
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maga_a Pokaż wiadomość
Myślę, że ich odpowiedź dotyczyła tego demo, które jest od początku. Nic innego nie dodali, bo sprawdzałam na różnych przeglądarkach
Też tak myślę. Ich odpowiedzi bywają nie na temat Jakby w ogóle nie wiedzieli co to dodatkowe demo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości