![]() |
#901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Z TŻ wymysliliśmy, że zamiast kwiatów chcemy dostać od gości słodycze. Po wszystkim zawieziemy je do domu dziecka. A może wy macie jakieś inne pomysły??
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Raczkowanie
|
My również myślimy o czymś innym niż kwiaty, chyba najpierw pojedzimey do domu dzieck ai spytamy co by podopiecznych najbardziej ucieszyło...
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Przyczajenie
|
ja mam ślub w 2008 roku,sale mam zmówioną orkiestre też a na reszte jest jeszcze troche czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
- przybory szkolne (do domu dziecka)
- (nowe) ubrania, bielizna dla dzieci w różnym wieku (do domu dziecka) - podstawowe trwałe produkty spożywcze (dla opieki społecznej, caritasu) - karma dla zwierząt (do schroniska) - fajny alkohol, fajna książka (dla nas ![]() - kupony totolotka (dla nas ![]() to najbardziej sensowne propozycje, o jakich słyszałam. my jeszzce nie wiemy, na co się zdecydujemy ![]() są jeszcze nieśmiertelne maskotki dla domów dziecka, ale to moim zdaniem poroniony pomysł. większość par tak tobi i potem zwożą tym dzieciakom na kopy miśków, domy dziecka już nie chcą tego przyjmować, dzieciaki dostają zabawki, a nie mają nawet się w co ubrać / czym pisać w szkole. jeśli wybieracie konkretny dom dziecka warto wcześniej się do niegho przejechać i zapytać, czego potrzebują. proste i przynajmniej się trafi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
Moim skromnym zdaniem to śliczna data... i już niecały rok trzeba czekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My ślubujemy 7.06.2008 a przygotowania dopiero w powijakach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Byłam ostatnio na ślubie, gdzie młodzi zamiast kwiatów zażyczyli sobie słodyczy. Super pomysł- pomyślałam... I tu małe zdziwienie- bo słodycze miały być dla pary młodej, a nie dzieci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
Mama ma znajomą, która pracuje w domu dziecka i pluszaków to naprawdę już im nie potrzeba. Mówi, że najlepiej podarować coś na co nie zawsze są pieniądze lub szkoda wydawać je akurat na te rzeczy, bo są ważniejsze potrzeby.
Wierszyk na zaproszeniach fajna rzecz. Dzięki za pomysły. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Iwigol, Yona 84, Silesianna, Tiffi1 (czyli ja), hmmm chyba był ktoś jeszcze. 31 maj ładna data |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Raczkowanie
|
tak a propos rozincy wzrostu u nas jest jest spora ja 167 a moj tz 206
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Raczkowanie
|
Ja i mój M. ślubujemy 16.08.08 r.
Bardzo się cieszę, bo na dzień dzisiejszy mamy już zamówiony termin w kościele na godz. 16:30, zamówiony zespól muzyczny, zaklepanego fotografa, ustalone szczegóły co do wyglądu zaproszeń, dekoracji na samochód, takich różnych dodatków, a w sobotę idziemy zarezerwować restaurację. W sumie stoimy na całkiem niezłym poziomie, jak na praę, która bierze ślub za 14 m-cy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Raczkowanie
|
hehe dokładnie EVI
![]() ![]() my w końcu dzisiaj mamy spotkanie z fotografem i muszę jeszcze tylko potwierdzić że będziemy u niego ![]() zastanawiam się na którą godzinę zorganizować ślub??waham się między 16 a 17??co sądzicie??coraz bardziej przekonuje mnie 16 bo będzie szybciej i więcej czasu na zabawę, bo wszystko co miłe szybko się kończy.....chociaż mam nadzieję że goście mi się za szybko nie spiją ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Co do różnicy wzrostu u nas to 20 cm- ja 174 cm
![]() ![]() Bardzo mi taka różnica odpowiada, bo mogę bez wyrzutów nosić wysokie obcasy, co czynię z wielką radością ....a róznica nadal pozostaje ![]() Ponadto dla mnie wysoki facet jest bardzo sexowny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 | ||
Raczkowanie
|
Panny Młode 2008
Cytat:
![]() my też mamy zespół na 10 godzin,ale jak będzie potzreba to się im dopłaci za tę parę godzin.ja już poprostu nie mogę się doczekać i jak czytam wizażystki, że czas tak strasznie ucieka to chciałabym jak najdłużej zatrzymać tę chwilę ![]() ![]() Cytat:
![]() my też mamy zespół na 10 godzin,a lejak będzie potzreba to im się dopłaci ![]() ![]() musimy pogadać i zdecydować się na coś ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 16:27 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
my dzis idziemy podpisac umowe z zespolem. nie mamy na godziny tak jakby. tylko graja do 5 rano niezaleznie o ktorej sie zacznie. a w Kosciele wybralismy 17. chyba najlepsza godzina
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm, ale chyba Dorinka bierze tylko cywilny, a moze się mylę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój N chciał jak najszybciej. W tym roku nie mogliśmy, więc zastanawialiśmy się keidy w przyszłym roku najszybciej. Styczeń,luty- odpadł, bo zima, mamy dużo przyjezdnych gości (mogliby nie dojechać) Marzec i początek kwietnia - to Post i święta. No to został koniec kwietnia lub maj - ale w kwietniu jakoś tak zimno, więc stwierdziliśmy, że jak juz czekamy to można poczekać do maja Został maj. W pierwsze weekendy maja nie chcieliśmy bo komunie są, a 24 to zaraz po Bożym Ciele (więc może wiele osób, bedzie chciało sobie zrobić dłuższy weekend). Wybór był osatetczny 31 maj. Poza tym planujemy poprawiny 1 czerwca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja obecnie szukam zespołu. Może któraś zna dobry i godny polecenia ze Śląska? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Raczkowanie
|
Panny Młode 2008
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj byliśmu u fotografa i wstępnei zarezerwowany jest ![]() ![]() no to fotograf i kamerzysta w jednym już jest ![]() ![]() jeszcze przeżyć jutrzejszy dzień- obrona;/ Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 16:28 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Przyczajenie
|
<usunięto przez moderatora>
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-20 o 22:55 Powód: złamanie regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
Zarezerwowane:
- termin w kościele - restauracja - fotograf - zespół Uzgodnione: - lista gości - wygląd zaproszeń - etykiety na alkohol - dekoracja na samochód Do załatwienia w przyszłości: - dokumenty z USC - obrączki - sukienka + dodatki - garnitur + dodatki - dekoracja kościoła - śpiew w kościele - kwiaty - samochód - ewentualny nocleg dla gości Sporo tego, ale rozłożone odpowiednio w czasie nawet można przeżyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
A my na razie mamy salę + zespół.
W sobotę 30 spotkanie rodziców, aby ich oficjalnie poinformować o naszych planach ![]() O reszcie pomyślimy później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj umówiłam nas na spotkanie z Djem - mamy się spotkać 5 lipca i pewnie od razu spiszemy umowę
![]() W sobotę chcemy pozwiedzać różne kościoły i zdecydować się na jakiś i też 5 lipca pewnie pójdziemy do kancelarii zaklepać termin i godzinę ![]() Tak się ostatnio zastanawiałam, że fajnym pomysłem byłby barman na weselu: za wódką nie przepadam a drinki to fajna sprawa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.