|
|
#1561 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.1
Cytat:
Jutro bedzie o tym w Uwadze zarast po reportażu " bądź miła w internetach" Nie , odskoczył Cytat:
Napewno dostał wycofana szczepionke Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
Ooooohohoooho to juz jest ostre przegięcie!! Dobrze ze dostałam kilka wiadomości prywatnych od dziewczyn które mnie rozumieją! Dzieki kochane! A serio kiedyś Ci pokaże jak on skacze Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|||
|
|
|
#1562 |
|
Wtajemniczenie
|
Roane: tzn. jakie inne alergeny?
|
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1564 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie to zwycięża w plebiscycie na najlepszą bajkę o szczepieniach.
W czasach powszechnego i nieograniczonego dostępu do informacji, ignorancja to kwestia wyboru. Edytowane przez Roane Czas edycji: 2014-04-04 o 23:22 |
|
|
|
|
#1566 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie pijemy Somersby Blackberry. Omg, toz to napoj bogów chyba.
Wasze zdrowie Dziewczyny! :-D Wysłane z mojego GT-S6310N przy użyciu Tapatalka
|
|
#1567 |
|
Zadomowienie
|
Idę spać bo sie zmęczyłam tym wyśmiewaniem mojego psa!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#1568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zastanawialiśmy się między nfztowskimi a 5 w 1/6w1. Oczywiście co osoba to opinia, ale przynajmniej trochę się pośmiałam z tego typu opowieści
|
|
|
|
|
#1569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie by wchodziło w rachubę jedynie pójście do najbliższgo sklepu, jeśli żywcem nie miałby kto zostac z dzieckiem, albo kto inny zrobić zakupów. Inne wykorzystanie nosidła mnie nie interesuje. A pisząc "albo" miałam na myśli, że można nosić albo tak albo tak Zakładanie skomplikowane nie jest, wiec instrukcja nie potrzebna ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-04-04 o 23:30 |
||
|
|
|
#1570 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dajcie spokoj, bo moj maz stwierdzil, ze sie nawalilam polowa lampki wina, (ktore sacze od godziny), poniewaz siedze i az placze ze smiechu z tego co dajecie
Padlam
|
#1571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Orzechy, cytrusy, truskawki, sezam, soja?
Masz w rodzinie jakieś alergie? Tylko jakbyś chciała coś odstawić - pojedyńczo, inaczej nigdy nie rozkminisz co zadziałało ![]() Po porodach to my wiemy co adrenalina potrafi zrobić z ludziem, a co dopiero z takim małym pieskiem Może dostał przypływu adrenaliny, i stąd ten power ![]() Cytat:
![]() Może chciałabyś mnie pozwać o to wyśmiewanie? Wiesz, straty psychiczne, terapia, te sprawy?
|
|
#1572 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Wiem,że Kacpra trądzik podobnie wygląda jak Marcelkowy. Z tym,że Kacprowi już prawie zeszło,a teraz wyszły po bokach przy uszach takie dwie czerwone plamy szorstkie. W przyszłym tyg pójdę z tym do lekarza,chyba że zniknie.
|
|
#1573 | |||
|
Wtajemniczenie
|
SuperDzidziuś właśnie na mnie ulał "pod ciśnieniem", a zaraz potem uśmiechnął się pełną gębą. Ja wiem że to tylko nieświadomy grymas był, ale on nawet nieświadomie w łaski umie się wkupić. Patrzę na tego banana jego, ulane mleko ścieka mi z bluzki na kremową kanapę, i jakoś nie mogłam się zmusić żeby się ruszyć - no bo tak słodko się uśmiechał, nie chciałam mu przerywać
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cóż trzeba było się przebrac i młodego też
|
|
|
#1575 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie sobie przypomniałam że miałam się z Wami podzielić patentem. Pamiętam że kiedyś zastanawiałyście się, jak przwijać dziecko w nocy żeby nie rozbudzić. Byłam w ciąży, więc nie miałam nic inteligentnego do dodania, a teraz już mam - dzięki TŻowi.
Otóż, wymyślił mój luby, coby w nocy przewijać dziecko używając czołówki na gumce I tak robimy, i mówię Wam, patent działa, światła nie zapalamy, często młody się wogóle nie budzi A czołówka ma już nawet swój specjalny wieszaczek koło koszyka, żeby łatwo było w nocy znaleźć po ciemku ![]() Kto nie wie, jak to wygląda:
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padlam leze i kwicze! Hahhsha nie wpadalabym na to! Ja poprosze fotke z nocnej kupy hihihi. Kalina27 pytalas jak lekarz stwierdzil obnione napiecie.podczas badania, on z awsze go ciagnie za rece i robi z nim przedziwne rzeczy. I podczas podcigania za rece glowa zostala w dole. O dziwo borys nie protestuje podczas badania )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisząc szczerze to pierwszy raz kupiłam ciuszki F&F mam nadzieję ze nie będą na jedno wypranie ![]() A i jeszcze parasol i moskitierę do wózka kupiłam iiiiii smoczki tt 3+ i gryzaka....a jak wróciłam z zakupów to dorwałam jeszcze laptopa i w smyku zakupy internetowe zrobiłam, musiałam kupić Lenki kuzynką bluzeczki i getry na zająca no i oczywiście mojej córeczce też jeszcze getry kupiłam no bo jak....za jedną drogą trzeba było
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ciuszki z F&F są super jakościowo
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziecko się nie budzi jak mu w oczy świecicie? My zapalamy lampkę nad naszym łóżkiem, łózko Kacpra jest przy przeciwnej ścianie, więc przy przewijaku jest ciemnawo, ale na tyke, że widać co się robi. Choć w sumie w nocy go nie przewijamy.
|
|
#1580 |
|
Raczkowanie
|
Az sie poplakalam ze smiechu
Pozdrawiam z nad morza, maly jak zwykle przespal cala droge a teraz cieszy sie sam do siebie
|
|
|
|
#1581 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brat miał alergie jak był mały, pokarmową - musze mamy zapytać na co konkretnie. Cytat:
A ten doublegel (czy jak to tam zwał) nie działa? |
||
|
|
|
#1582 | |||
|
Gang Iren
|
Cytat:
No tak,jak trądzik młodzieżowy podobnie,tyle,że teraz nie ma juz tak,tylko te placki czerwone suche,ale widzę dziś,ze duża poprawa jest. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Zapomniałam się pochwalić,ze Kacper przespał dziś 10 godzin ciurkiem!!
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
cholerka Adaś też takie ma...
|
|
#1584 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z rana. U nas nocka super po karmieniu o 22 żuczek obudził się o 2:30 i 6. Ale wyjątkowo wstał po 7 i impreza z 3 zakupkanymi pampersami.
![]() U nas szaro, zimno i pada więc zostajemy w domu.
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale powiem Ci, że jesteś mistrzem w tym temacie - poprawiasz humor jak nic ![]() Tylko ciekawe skąd u Ciebie taka reakcja wyśmiewania a nie inna? Jedyna linia obrony? Nie potrafisz inaczej? Tak nauczyło środowisko w którym przebywasz? Chyba lubisz kabarety Zaczynasz być sławna na innych wątkach (jak to mówią musi być jakiś błazen w śród grupy bo byłoby nudno inaczej). Ale ubaw jest tak, że fajnie się czyta
|
|
#1587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle to: Czy ktoś mi wyjaśni, dlaczego moje dziecko, budzi się, kwęka i za chwilę zasypia znowu? Edytowane przez _Shiloh_ Czas edycji: 2014-04-05 o 10:51 |
|
|
|
|
#1588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Byłam dziś z małym u neurologa. Lekka asymetria ciała jest. Na razie sami mamy go prostować i kontrola za 6 tygodni. |
||
|
|
|
#1589 |
|
Wtajemniczenie
|
konsternacja: w jaki sposób macie go prostować? Chętnie się dowiem o jakichś ćwiczeniach coś
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie mi kopa w dooopeee bo siedzę na allegro ze śpiącym dzieckiem na kolanach zamiast zabrać się za sprzątanie
Oszzzzzz kurczę a tu znowu gorąca tematyka
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

16.06.2012 

Zakładanie skomplikowane nie jest, wiec instrukcja nie potrzebna