|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
Za elmex płaciłam 2x12,29 zł - 6 zł (czyli nie do końca druga 50% taniej).
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3303 |
|
Rozeznanie
|
Bez problemu zrealizowałam kod 10 %.
W CND widziałam: Wella Antifrizz i jakiś balsam Wella Pro w sprayu po 6,69 zł maszynki Bic damskie i męskie po 2 zł z groszami Gillette Venus 2 szt. za 11,99 zł kakaowe masło do ciałaAA za 4 zł z groszami naklejki na paznokcie, ale nie pamiętam ceny szampon Szauma przeciwłupieżowy za 4 zł z groszami szampon Joanna Rzepa Liliputz w wersji podróżnej po ok. 2 zł Lakiery Bourjois So Laque chyba po 11,99 zł Edytowane przez j_ka Czas edycji: 2014-04-04 o 19:53 |
|
|
|
#3304 |
|
Raczkowanie
|
Własnie wróciłam z Roska i kupiłam:
- Playboy 50 ml spicy - pilniczek szklany for your beauty (już drugi bo pierwszy po prawie 3 latach zaczął się tępić ),- odżywka do pazurów lovely z jedwabiem, - szampon timotei 2w1 ten kokosowy. Rabat 10% znalazłam na swoim profilu rossnet bo na maila nic nie przyszło
|
|
|
|
#3305 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam dziś malutkie zakupy i aż złotówkę zaoszczędziłam
Szkoda że produkty Babydream się nie wliczają.....W każdym razie rabat jest naliczany tez od cen promocyjnych, nie wiem czemu inaczej napisali w regulaminie.
|
|
|
|
#3306 |
|
Raczkowanie
|
Przeczytałam regulamin tej promocji z ekuponem -10% i mam pytanie (jeśli już padło to przepraszam, nie widziałam): czy ten ekupon łączy się z kuponami z książeczki?
Ja wiem, pewnie dużo bym chciała , ale chciałabym zrobić większe zakupy i wykorzystać od razu oba kupony i nie bawić się w dzielenie zakupów. Wysłane z mojego NOVO7 Mars przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3307 |
|
Wredny kotecek
|
W cnd dziś widziałam zielony str8 50ml za 15zł;p (w naturze ten sam potem widziałam za 48
) wróciłam i już nie było
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, z korzyścią dla klienta Twojej ceny już w ogóle nie ogarniam.... przecież jedna w promocji kosztuje 11,99 i taka też cena widniała na półce w moim Rossku... Edytowane przez Moviolka Czas edycji: 2014-04-04 o 22:42 |
|
|
|
|
#3310 |
|
Kociara
|
Hej, mam do Was pytanie jako do specjalistek wszzelakich promocji, nie tylko Rossmanowskich
Czy wiecie gdzie znajde teraz podklady Bourjois w promocji? Gdzies mi niedawno w jakieejs drogerii mignely, ale tez nie wiem gdzie i czy jeszcz trwa ta promocja
|
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu 10% ... Szaleństwo
![]() Jak ktoś chce kod to oddam ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Dostałam dzisiaj (!) odpowiedz od rossmanna na skarge o problemy z uznaniem -40% rabatu w sklepie z ksiazeczką: " Dziękujemy za nadesłane zgłoszenie. Uprzejmie informujemy, iż e-kupony można było realizować we wszystkich drogeriach Rossmann na terenie Polski. Przepraszamy, że została Pani wprowadzona w błąd przez pracownika. Sprawa została przekazana Kierownikowi, celem wewnętrznego wyjaśnienia. Mamy także nadzieję, że ten incydent nie wpłynie na pozytywne postrzeganie przez Panią naszych drogerii, a dalsza współpraca pozostanie na najwyższym poziomie."
|
#3312 |
|
Raczkowanie
|
Czy pianka do higieny intymnej facelle jest warta uwagi? Czy nawet nie warto wydawać tych kilku złotych?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli teraz kasjerka badź ktoś tam zostanie zwolniony badź tez dostanie naganę.
Mi to wisi co mówi personel sama się orientuję co i jak w razie co idę do innego rossmanna. Co do pianki chcialam ja kupić ale nigdzie jej nie ma :/ Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#3314 |
|
Raczkowanie
|
senwinowajcy u mnie sprawdza się świetnie - do mycia twarzy
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mylam nim twarz i włosy. całkiem niezłe się w tej roli sprawdzał. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
|
#3319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3320 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3321 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja tak choze już jakiś czas i na nią zerkam i zawsze zapomniałam was spytać o opinię
|
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli pracownik nie wywiązuje się z obowiązków to jak najbardziej należy mu się nagana.
|
|
#3324 |
|
Raczkowanie
|
Myję płynem facelle twarz już od ponad 3 miesięcy i w najbliższym czasie nie zamierzam tego zmienić. Mam po nim fajnie oczyszczoną i zmatowioną twarz, wyskakuje mi też mniej niespodzianek. To jest delikatny płyn i dobrze sprawdza się w różnych wariantach (myłam też nim włosy
), ale mam go nie używać, bo producent opisał go jako płyn do higieny intymnej? Nie sądzę. I polecam spróbować na sobie, bo może akurat też się sprawdzi. ![]() Dziewczyny, mogłybyście mi polecić jakiś krem BB? Nigdy żadnego nie miałam, a chciałabym spróbować. Z ocen na KWC wynika, że dobry jest ten z Eveline, dość dobre oceny ma też Miss Sporty. Mam cerę mieszaną, przetłuszczającą się w strefie T (dość mocno na czole). Chciałabym za niego dać nie więcej niż 20zł. |
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXI
Cytat:
Bo płyn do higieny intymnej nie bez powodu został nazwany przez producenta płynem do higieny intymnej. Twarzy tym z pewnością nie umyję, a Wy sobie róbcie co tam chcecie. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2014-04-05 o 09:26 |
|
|
|
|
#3327 |
|
Przyczajenie
|
Z wielką przyjemnością przygarnę kod
|
|
|
|
#3328 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skoro komuś służy mycie twarzy płynem do higieny intymniej to znaczy, że krzywdy ten kosmetyk nie robi. Ja np lactacyd zużyłam do rąk, bo do intymnej się nie nadawał. A szamponem Dove myłam podłogę i sie dziwię czemu producent nic o tym na opakowaniu nie wspomniał ![]() Dziwi mnie czemu na wizażu niektórzy jeszcze sie dziwią że kosmetyki są wykorzystywane nie tylko zgodnie z przeznaczeniem. |
|
|
|
|
#3329 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() . Uważam, że o zastosowaniu decyduje konsument, a producent gwarantuje działanie w zakresie przez siebie wskazanym .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3330 |
|
Konto usunięte
|
Te kody to trochę pic na wodę, ja przyoszczędziłam jakąś złotówkę, ale dobre i to.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

),
Szkoda że produkty Babydream się nie wliczają.....W każdym razie rabat jest naliczany tez od cen promocyjnych, nie wiem czemu inaczej napisali w regulaminie.
) wróciłam i już nie było

, z korzyścią dla klienta 
jest część apteczna i część drogeryjna i tam jest właśnie cała szafa Hean