Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-04, 23:21   #1651
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Latte88 tylko ja tak nie umiem go olewac czy w ogole olewac kogokolwiek...
No kurde nie moze mi wyslac glupiego smsa?no co za dupek
Później mi mowi ze nie slyszy tel no to niech sobie go w dupe wsadzi to poczuje jak zadzwonie ech
Misstic to jest niesprawiedliwe bo tak naprawde to nasze zycie sie zmienia o 180 stopni a nie ich...oni zrobili i tyle... wy☠☠☠a**
Moglby pomyslec ze teraz jestem bardziej rozdrazniona i nawet jak o mnie nie mysli to napisac czy zadzwonic na chwile dla mojego swietego spokoju... nie bo po co
nienawidze facetow i ich podejscia do zycia

niestety nie wiem jak wyglada słodki mezczyzna czytajacy taka gazetke a wiecie jak wyglada ciężarna z poduszką(żądzą mordu) nad TZtem?
Trzeba odopowiedzieć na proste pytanie : Czy faceci w ogóle myślą? A jeśli tak to jak dalekie to jest od naszego toku myślenia ?
Wydaje mi się, że dzielą nas lata świetlne...

Ja sobie też to wyobraziłam : hahaha:
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 23:24   #1652
małaPaulina
Wtajemniczenie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Trzeba odopowiedzieć na proste pytanie : Czy faceci w ogóle myślą? A jeśli tak to jak dalekie to jest od naszego toku myślenia ?
Wydaje mi się, że dzielą nas lata świetlne...

Ja sobie też to wyobraziłam : hahaha:
w sumie racja a teraz smuc sie i placz przez takiego kogos,niewiadomo kogo
Dobranoc dziewuszki mam nadzieje ze zasne...

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 23:28   #1653
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie racja a teraz smuc sie i placz przez takiego kogos,niewiadomo kogo
Dobranoc dziewuszki mam nadzieje ze zasne...

Dobranoc Paulinko wypij może meliskę to lepiej Ci się będzie wyciszało. Jutro będzie na pewno lepiej. Dobrze mu napisałaś i trafi do niego na stówę buziaki
Stary 2014-04-04, 23:47   #1654
Misstic
Wtajemniczenie

Dobranoc Paulinka

Latte kochana odpisze ci pw jutro jak bede na kompie bo na komorce 3 razy juz probowalam i jest dupa, totalna kaszanka

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 00:02   #1655
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Dobranoc Paulinka

Latte kochana odpisze ci pw jutro jak bede na kompie bo na komorce 3 razy juz probowalam i jest dupa, totalna kaszanka
Ok Kochana

Siedze i wyć mi się chce, że mieszkam w tak popierdzielonym kraju czy wiesz, że żeby robić kanapki i je sprzedawać musisz mieć zaplecze gastronomiczne ? Masakra chociaż chciałabym pracować sama na siebie to bo to Polska właśnie.....

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Dlaczego jest tak, że zdrowa kobieta w ciązy jest traktowana gorzej niż osoby niepełnosprawne? Nie no załamuję się coraz bardziej kuźwa... Bo co bo zus trzeba płacić? Zgroza...
Stary 2014-04-05, 00:11   #1656
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Ok Kochana

Siedze i wyć mi się chce, że mieszkam w tak popierdzielonym kraju czy wiesz, że żeby robić kanapki i je sprzedawać musisz mieć zaplecze gastronomiczne ? Masakra chociaż chciałabym pracować sama na siebie to bo to Polska właśnie.....

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Dlaczego jest tak, że zdrowa kobieta w ciązy jest traktowana gorzej niż osoby niepełnosprawne? Nie no załamuję się coraz bardziej kuźwa... Bo co bo zus trzeba płacić? Zgroza...
Ja jak czasami tak zaczynam o tym myslec, o tym jak wielkie utrudnienia sa w polsce nawet ze zwyklym znalezieniem pracy to az sie zla z tego smutku robie u nas nie ma przyszlosci, taka prawda niestety. Mnie po macierzynskim czeka szukanie pracy, to to dopiero bedzie zabawa A ty sie slonko nie przejmuj, nie lam trzeba byc dzielnym. Jak juztroszke odchowasz dzieciaczka to tez znajdziesz prace i bedzie wam lzej. Na razie musi byc jak jest

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-05, 00:18   #1657
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak czasami tak zaczynam o tym myslec, o tym jak wielkie utrudnienia sa w polsce nawet ze zwyklym znalezieniem pracy to az sie zla z tego smutku robie u nas nie ma przyszlosci, taka prawda niestety. Mnie po macierzynskim czeka szukanie pracy, to to dopiero bedzie zabawa A ty sie slonko nie przejmuj, nie lam trzeba byc dzielnym. Jak juztroszke odchowasz dzieciaczka to tez znajdziesz prace i bedzie wam lzej. Na razie musi byc jak jest
Ja się chyba jednak wykończę... Wiem kochana masz rację ale chciałabym chociaż kilka gorszy dorzucić do naszego budżetu.. Musze coś wymyślić tak nie może być

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-05, 00:30   #1658
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja się chyba jednak wykończę... Wiem kochana masz rację ale chciałabym chociaż kilka gorszy dorzucić do naszego budżetu.. Musze coś wymyślić tak nie może być
Powiem ci na pocieszenie ze ja jak bylam juz z moim wtedy jeszcze chlopakiem to tez on mnie utrzymywal, ja nie mialam swoich pieniedzy a nie przelewalo nam sie w ogole. Tez nie raz mu plakalam i mowilam ze czuje sie jak pasozyt.. on nie chcial o tym slyszec, zawsze mnie pocieszal. Wiadomo ze odkad pracuje to czuje sie lepiej z tym ze moge sie dokladac do domowego budzetu ale pewne rzeczy poprostu trzeba przetrzymac.

A tak mysle ze moze jak lubisz tak pichcic w kuchni to moze zaproponuj ludzia, znajomym ze upieczesz tanio ciasto na swieta, torta na urodziny czy zrobisz dania komus na komunie.. na poczatku pewnie malo ludzi bedzie ale z czasem jak dobra opinia pojdzie to napewno sie to rozwinie. A jak to sie mowi grosz do grosza.. albo poprzegladaj swoje ubrania i to w czym nie chodzisz wystaw na sprzedaz. Poczujesz sie lepiej

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-05, 00:40   #1659
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem ci na pocieszenie ze ja jak bylam juz z moim wtedy jeszcze chlopakiem to tez on mnie utrzymywal, ja nie mialam swoich pieniedzy a nie przelewalo nam sie w ogole. Tez nie raz mu plakalam i mowilam ze czuje sie jak pasozyt.. on nie chcial o tym slyszec, zawsze mnie pocieszal. Wiadomo ze odkad pracuje to czuje sie lepiej z tym ze moge sie dokladac do domowego budzetu ale pewne rzeczy poprostu trzeba przetrzymac.

A tak mysle ze moze jak lubisz tak pichcic w kuchni to moze zaproponuj ludzia, znajomym ze upieczesz tanio ciasto na swieta, torta na urodziny czy zrobisz dania komus na komunie.. na poczatku pewnie malo ludzi bedzie ale z czasem jak dobra opinia pojdzie to napewno sie to rozwinie. A jak to sie mowi grosz do grosza.. albo poprzegladaj swoje ubrania i to w czym nie chodzisz wystaw na sprzedaz. Poczujesz sie lepiej
No właśnie ja się czuje dokładnie jak pasożyt a dodatkowo brakuje mi pracy..

Tak zrobię chyba przeprowadzka tfu tfu będzie najlepszą okazją, żeby poprzegladac ubrania. Niektóre miałam na sobie tylko raz Omg

Ale dziś cicho tu. Wszystkie śpią
Stary 2014-04-05, 00:49   #1660
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie ja się czuje dokładnie jak pasożyt a dodatkowo brakuje mi pracy..

Tak zrobię chyba przeprowadzka tfu tfu będzie najlepszą okazją, żeby poprzegladac ubrania. Niektóre miałam na sobie tylko raz Omg

Ale dziś cicho tu. Wszystkie śpią
Latte zobaczysz ze cos sie zorganizuje

A jeszcze ze tak spytam, bylas w powiatowym urzedzie pracy? Moze oni na kilka miesiecy znalezli by ci prace? Wiem ze marne szanse ale sprobowac mozna

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-05, 00:53   #1661
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Latte zobaczysz ze cos sie zorganizuje

A jeszcze ze tak spytam, bylas w powiatowym urzedzie pracy? Moze oni na kilka miesiecy znalezli by ci prace? Wiem ze marne szanse ale sprobowac mozna
Byłam Kochana niedawno poza tym mam tam wspaniałą wtyczkę
Jest praca ale nie dla mnie. Na dzień dobry pan mi powiedział że nikt ciężarnych nie chce zatrudnić. Najs

Masz rację nie będę się przejmować rozryczalam się K przed chwilą. Powiedział, już niedługo będziesz miała dwa etaty najważniejsze że mamy zdrowie resztę się zorganizuje.
Ale Ci smece

Tradycyjnie powiem : Zjadlabym żurek
Stary 2014-04-05, 01:00   #1662
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłam Kochana niedawno poza tym mam tam wspaniałą wtyczkę
Jest praca ale nie dla mnie. Na dzień dobry pan mi powiedział że nikt ciężarnych nie chce zatrudnić. Najs

Masz rację nie będę się przejmować rozryczalam się K przed chwilą. Powiedział, już niedługo będziesz miała dwa etaty najważniejsze że mamy zdrowie resztę się zorganizuje.
Ale Ci smece

Tradycyjnie powiem : Zjadlabym żurek

Wcale mi nie smecisz, jestesmy od tego zeby sie wspierac nawzajem
I jestem bardzo zadowolona z twojego meza ze cie teraz wspiera i jest przy tobie
A tak w ogole to dobrze czasem poplakac sobie, potem jest lzej

---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

Ja zjadlam dzis duuuzo bigosu hehe na sniadanko i dwa razy na kolacje

A o zurek sie nie martw, moge ci ugotowac

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-05, 01:01   #1663
Latte88
Zakorzenienie

Jest lżej to na pewno ale ze mnie się taki ryczek zrobił że nie mogę siebie poznać

Powiem Ci, że nie mogę się doczekać wtorku
Stary 2014-04-05, 01:07   #1664
Latte88
Zakorzenienie

Generalnie nie przepadam za kotami, ale za kota Grażyny mogłabym zapłacić najlepszy motywator świata
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1396656544575.jpg (65,3 KB, 22 załadowań)
Stary 2014-04-05, 01:08   #1665
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Wcale mi nie smecisz, jestesmy od tego zeby sie wspierac nawzajem
I jestem bardzo zadowolona z twojego meza ze cie teraz wspiera i jest przy tobie
A tak w ogole to dobrze czasem poplakac sobie, potem jest lzej

---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

Ja zjadlam dzis duuuzo bigosu hehe na sniadanko i dwa razy na kolacje

A o zurek sie nie martw, moge ci ugotowac
Dziękuję za żurek tylko kwaśny
Czy kwaśne na chłopaka? Kocham ocet w ciąży i wszystko co kwaśne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-05, 01:10   #1666
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Jest lżej to na pewno ale ze mnie się taki ryczek zrobił że nie mogę siebie poznać

Powiem Ci, że nie mogę się doczekać wtorku
Hehe ja tez, chociaz na podglad maluszka sa male szanse, raczej dopiero na usg polowkowym (termin mi teraz ustali)

Slonko ja zmykam spac
Zycze ci dobrej i spokojnej nocki i juz sie niczym nie martw

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-05, 01:12   #1667
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe ja tez, chociaz na podglad maluszka sa male szanse, raczej dopiero na usg polowkowym (termin mi teraz ustali)

Slonko ja zmykam spac
Zycze ci dobrej i spokojnej nocki i juz sie niczym nie martw
Dziękuję Ci za wszystko i obiecuje mocno poprawę
Dobranoc słodkich snów
Stary 2014-04-05, 03:40   #1668
Latte88
Zakorzenienie

Totalna bezsenność ;(
Stary 2014-04-05, 06:27   #1669
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaki mój nowy dentysta jet przystojny!!!
Tylko cholera jakiś arab czy coś w tym stylu... No ale do takiego doktorka to ja mogę chodzić co tydzień nawet A tak ogólnie to czeka mnie jeszcze jedna wizyta na wymianę ciemnej plomby i koniec!
Myślałam, że w gorszym stanie są te moje zębiska ale jest ok
no prosze do takiego dentysty mozna chodzic, ja niby chodze do kobiety ale jest zawsze spoko.

Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość
jestem po wizycie , dzidzia ma sie zdrowo iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jak to Pani doktor stwierdzila cipka jak nic :P wiec jest to dziewczynka ))
gratuluję córci

Cytat:
Napisane przez uneven Pokaż wiadomość
Wiem co to znaczy mieszkać z rodzinką, a jak to jeszcze jest starsza, schorowana osoba, którą trzeba się zająć, to niestety tym bardziej łatwo nie jest. 3mam kciuki żebyście wyszli na swoje - nie jestem zwolenniczką mieszkania "z osobami trzecimi".

Gratuluję!

No właśnie ja też podglądam co wizytę, dlatego dziwiłam się, kiedy dziewczyny pisały, że przysługują tylko trzy USG...

Te wizyty z ZUSu to taka norma? A jak nie ma wskazań do leżenia?

Mi powiedziała pani doktor, że pasztet odpada. A sery wszystkie, które są na mleku pasteryzowanym można jeść.

Cały tydzień tylko podczytywałam - wróciłam po chorobie do pracy, ale poniedziałek i wtorek były bardzo słabe. Wstawanie o 4.30 mnie zabija. Popołudniu jestem nieprzytomna, ale co zrobić, jeszcze trochę trzeba popracować. Wczoraj byłam u lekarza, 15 tydzień a mi dalej nie mogła zrobić cytologii mam jakąś grzybicę, kazała brać nystatynę dopochwowo i furagin z wit. C. Krwawię trochę, ale powiedziała, że to się może zdażyć od tej grzybicy, do tego wszystkiego mam takie bóle jak przy zapaleniu pęcherza. Oczywiście nie ominęła mnie też anemia, właśnie piję sok z buraków, bo mój małż się przejął i wykupił chyba cały warzywniak.

Z dobrych wiadomości - będzie chłopak Pani doktor powiedziała, że dziewczynki to z tego nie zrobimy :P mi właściwie było wszystko jedno, ale małż urósł w oczach bardzo się przejął. A tak a propos włosków na brzuchu - mam ich sporo, ale takich bardzo jasnych i na pierwszy rzut oka nie widać.

Dziewczyny, jak czytam te Wasze dramatyczne sny o morderstwach i krojeniu teściowych to od razu gęba mi się śmieje
gratuluje chlopca, marzenie mojego meza

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj też naleśniki, ale z pieczarkami, kukurydzą i serem żółtym, a do tego baaaardzo czosnkowy sos (chyba z 5 ząbków dodałam
A co do spania.... Wystarczyło, że na chwilkę się położyłam no i już kima...

Złapałam się na tym, że o dzidziusiu ciągle mówię w formie męskiej, a nie mam pojęcia, co on (ups.. ONO) skrywa między nóżkami Dla mnie jest wszystko jedno, ale mąż chciałby jednak tego pierworodnego choć wiem, że z córy będzie się równie mocno cieszył

Skończyliśmy dzisiaj remont korytarza
Mieszkamy z teściami, a własne wejście mieliśmy przez kotłownie... :/ Mężulek wymyślił, że oddzieli piec od reszty pomieszczenia i będzie normalne wejście. Jestem z niego bardzo dumna, bo wszystko robił sam, a roboty, wbrew pozorom, było bardzo dużo. On sam chyba najbardziej jest dumny z szafy, którą sam zrobił Taki pracuś mój

wpaula gratuluję dziewczynki
to dla tz,

Takie pytanko odnosnie kontroli z ZUS, w jakim czasie od zwolnienia L4 miałyscie kontrol??

Wiecie co uświadomiłam sobie że nie ma u nas żadnych BLIŹNIAKÓW

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-05, 08:04   #1670
Niestabilna
Wtajemniczenie

Witam sie
Wczoraj moj tz przeszedl samego siebie
Mial umowione dwa spotkania, pierwsze u naszego adwokata a drugie u naszego znajomego tatuazysty, bo chial kupic fotel od nas. Moj tz powiedzial ze troche to zajmie ale nie sadziam ze wroci z nowym tatuazem w tamtym roku oboje zrobilismy sobie M on n przedramieniu a ja na stopie od naszych imion, zawsze mowil ze chcialby pozniej dopisac cale imie ale myslalam ze zartuje ale stalo sie. Przepraszam ze tak sie chwale ale kocham tego durnia tak mocno i wiem ze niektore z was nie maja kolorowo z tz, ale musialam sie tym podzielic.

Edytowane przez Niestabilna
Czas edycji: 2014-04-05 o 08:05
Niestabilna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 08:05   #1671
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witam

Sobota to i malo spamowanie będzie

Tak piszecie kwaśnie/ slodkie, a mnie do niczego nie ciągnie. Jem wszystko i kapuche kiszoną i rogaliki z czekoladą i mleko i sery, jedyne czego mi sie teraz nie chce to mięso, czasami zjem, ale jak nie muszę to odkładam na bok Także ja nie wiem co to będzie u mnie. dodatkowo cały czas biore witaminy, wiec to moze i dla tego nie mam ciągotek do jedzenia

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 08:06   #1672
Niestabilna
Wtajemniczenie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1396681579164.jpg (61,3 KB, 18 załadowań)
Stary 2014-04-05, 08:07   #1673
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Witam sie
Wczoraj moj tz przeszedl samego siebie
Mial umowione dwa spotkania, pierwsze u naszego adwokata a drugie u naszego znajomego tatuazysty, bo chial kupic fotel od nas. Moj tz powiedzial ze troche to zajmie ale nie sadziam ze wroci z nowym tatuazem w tamtym roku oboje zrobilismy sobie M on n przedramieniu a ja na stopie od naszych imion, zawsze mowil ze chcialby pozniej dopisac cale imie ale myslalam ze zartuje ale stalo sie. Przepraszam ze tak sie chwale ale kocham tego durnia tak mocno i wiem ze niektore z was nie maja kolorowo z tz, ale musialam sie tym podzielic.

moj też w tatuażach Co najlepsze, jak sie bejbik urodzi chce zrobic sobie imie dziecka, datę i zegarek z godzina narodzin do tego co już ma

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-05, 08:11   #1674
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość

moj też w tatuażach Co najlepsze, jak sie bejbik urodzi chce zrobic sobie imie dziecka, datę i zegarek z godzina narodzin do tego co już ma
Hehe My tez chcemy ja chce na przedramieniu dwie male stopy i imię, moj tz coś innego. Ja narazie mam 4 tatuaże a 5 nieskonczony ale w ciazy dziergac sie nie będę. A moj tz duzo wiecej i jeden ja szkic zrobilam i wytatuowal to na przedramieniu.

Stary 2014-04-05, 08:18   #1675
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Hehe My tez chcemy ja chce na przedramieniu dwie male stopy i imię, moj tz coś innego. Ja narazie mam 4 tatuaże a 5 nieskonczony ale w ciazy dziergac sie nie będę. A moj tz duzo wiecej i jeden ja szkic zrobilam i wytatuowal to na przedramieniu.

ja też sobie zrobie maly z imieniem jakis subtelny, no ale moj to musi na całą łape Dobrze, że na plecach ma pełno pieprzykow i nie pozwalam mu sie tam dziergać, bo by i tam jeszcze porobil, a tak musze mu starczyć ręce i nogi

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-05, 08:18   #1676
Denaris
Rozeznanie

Witam się sobotnio!

Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość
jestem po wizycie , dzidzia ma sie zdrowo iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jak to Pani doktor stwierdzila cipka jak nic :P wiec jest to dziewczynka ))
Gratuluję

Paulina facetami nie ma co się przejmować

Witam nowe mamusie!

Idę jeść, bo niedługo umrę z głodu. Sorry, że się nie udzielam, ale nie mam weny ostatnio w ogóle. Deprecha jak nic
Stary 2014-04-05, 08:19   #1677
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Witam się sobotnio!

Gratuluję

Paulina facetami nie ma co się przejmować

Witam nowe mamusie!

Idę jeść, bo niedługo umrę z głodu. Sorry, że się nie udzielam, ale nie mam weny ostatnio w ogóle. Deprecha jak nic
oo Denaric Ty już 5 miesiąc Brawo Jak brzusio ?

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-05, 08:35   #1678
nmartyna
Zadomowienie

Witam się w szarą i ponurą sobotę...
Niestabilna masz szalonego męża Ale to słodkie jest i tylko pozazdrościć takiego Tżta, oj kocha Cię bardzo
Paulinka z Tżtem już lepiej? Ty się kochana tylko nie denerwuj, bo Twój maluch też będzie nerwowy

A ja wczoraj wieczorem przeżyłam koszmar! Leże sobie na łóżku z włączoną lampką i coś mi nagle po podłodze śmignęło. Myślę sobie "kurde mysz? karaluch?" Podniosłam się z łóżka i patrzę, a na podłodze stoi WIEEEEELKI pająk z grubymi nogami! No i trzeba było go zabić, bo nie zasnę ze świadomością, że to obrzydliwe stworzenie chodzi mi po sypialni
Zabiłam, spuściłam w kibelku, sprawdziłam jeszcze w każdym kącie, czy może gdzieś nie zapodziała się rodzinka pajączka i poszłam spać...
Tż wrócił ok. godziny 2 w nocy, to mu opowiedziałam co się stało... A on co na to?! "Widzisz! i to przez Ciebie teraz deszcz pada!"
No cóż... Wolę deszcz niż wielkiego pająka w sypialni
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 08:39   #1679
małaPaulina
Wtajemniczenie

Misstic pociesze Cie ze ja po macierzynskim tez nie mam pracy... bo nie mialam umowy na czas nieokreslony...zreszta i tak bym nie chciala tam wrocic ech

Witam z rana,ale mialam glupie sny ze jakieś stwory gryzły ludzi i po ugryzieniu ludzie stawali sie tymi stworami i ja zeby nie zostac ugryziona to oddalam sie w sensie zostalam wykorzystana seksualnie i nawet mialam orgazm hahaha

A i nienawidze facetow dalej bo moj TZ zasnal u znajomych i nie raczyl mi nic napisac oczywiscie,w nocy mi tylko napisal ze mnie kocha pff glupi kut** zaraz sie znowu rozrycze kurde jestem zla bo nie byl nawet pod telefonem,tylko ciekawe dlaczego

nmartyna jak widzisz nie przeszło
co do pająka ja bym zemdlała....boje sie panicznie i nie potrafie nawet zabic bo nie potrafie sie zblizyc na taka odleglosc mam straszna fobię

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-04-05 o 08:42
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 08:45   #1680
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Misstic pociesze Cie ze ja po macierzynskim tez nie mam pracy... bo nie mialam umowy na czas nieokreslony...zreszta i tak bym nie chciala tam wrocic ech

Witam z rana,ale mialam glupie sny ze jakieś stwory gryzły ludzi i po ugryzieniu ludzie stawali sie tymi stworami i ja zeby nie zostac ugryziona to oddalam sie w sensie zostalam wykorzystana seksualnie i nawet mialam orgazm hahaha

A i nienawidze facetow dalej bo moj TZ zasnal u znajomych i nie raczyl mi nic napisac oczywiscie,w nocy mi tylko napisal ze mnie kocha pff glupi kut** zaraz sie znowu rozrycze kurde jestem zla bo nie byl nawet pod telefonem,tylko ciekawe dlaczego

nmartyna jak widzisz nie przeszło
co do pająka ja bym zemdlała....boje sie panicznie i nie potrafie nawet zabic bo nie potrafie sie zblizyc na taka odleglosc mam straszna fobię
Tez mam takie porabane sny
A tz sie nie przejmuj to tylko mężczyzna. Pokaz mu ze cie to wogole nie zmartwilo, olej temat bądź mila i kochana. On zglupieje i nie będzie wiedział o co kaman i sam zacznie cię przepraszac

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości