|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
![]() ja niestety nie mam sponsora Opiumalfa ale ładne te rzeczy kupiłyście z mamą! wszystko do siebie pasuje i najważniejsze, że mam sie w nich dobrze czuje Cytat:
|
|
#2582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
ale faktycznie zazdroszcze 4osobowej grupy.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2583 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ładna bielizna, też chciałam ją kupić, ale zdecydowałam się na inną. Przyszła już paczka i wygląda na bardzo porządnie zrobią, jest miękka i ma dobry rozmiar, ogólnie jestem zadowolona, chociaż ma bardzo płytką miskę, ale to raczej taki styl, niż coś niedorobionego. Dzisiaj lecimy kupić serwetki na ślub, w poniedziałek jesteśmy umówieni na ustalanie dekoracji i omówienie uroczystości ślubnej, a oprócz tego ja mam jeszcze przymiarkę sukni. Ślub naprawdę wydaje się być coraz bardziej realny!! Mamy już łóżko, to z podnoszonym stelażem, jak chcecie to mogę później, jak wrócę do domu, wrzucić fotki. Jest bardzo dobrze zrobione, nie jakaś byle jaka płyta, narzeczony był pełen podziwu jak dobrze jest przemyślane to łóżko (łatwo je dobrze skręcić).
|
|
|
|
|
#2584 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2585 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chcę by foto i kamerun widzieli mnie w samym staniku Cytat:
Cytat:
![]() exist świetna sukienka!! |
|||
|
|
|
#2586 |
|
Zadomowienie
|
Hej
U mnie dziś jakoś szaro -buro, a miało być słonecznie Exist- sliczna sukienka a o tej fundacji nigdy nie słyszałam , ale teraz o nich czytam i chyba też im przekaże obcięte włosy Opiumalfa- ale mama będzie odstawiona super!Uciekam i zajrzę do Was wieczorem, mam nadzieję że bede miała co nadrabiać W załączniku tort w którym się ostatnio zakochałam |
|
|
|
#2587 |
|
Winter is coming
|
komu majteczki ślubne, komu?
http://www.intymna.pl/p1381,34,3,447...tringi-lc-6050
|
#2588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będę mieć welonu na głowie to chociaż na tyłek założę:-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2590 |
|
Zadomowienie
|
Majtki z welonem
U mnie ciąg dalszy kłopotów z noclegami... dzwoniłam dziś do tego motelu w mojej wsi z pytaniem, czy mogę te noclegi zarezerwować. Pani mówi że niiee, oni tak wcześnie nie rezerwują. Ok, no zdarza się. Ale pani ciągnie dalej i tu mi już kapcie spadły: "bo pani by chciała prywatnie, tak? Bo my to właściwie głównie firmom wynajmujemy, na fakturę, i proszę zadzwonić w czerwcu, to wtedy pani powiem czy miejsca będą, bo może jakaś firma będzie chciała!". Tłumaczę, że sytuacja wyjątkowa, że wesele, że jak się boi że zrezygnuję, to ja już lecę z zaliczką, ale nie. Ma być faktura. W poniedziałek chyba dzwonię do kuzyna K., on ma swoją własną firmę, niech nam weźmie nocleg na tę cholerną fakturę... nie wiem, co ona zmienia, ale widocznie dla tej pani wszystko :/
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dizewczyny!
Mama nie moze wyjsc z podziwu ze juz wszytsko ma!!! |
|
|
|
#2592 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Słodkie co o tacie piszesz ![]() Cytat:
Super zakupy! ![]() Mama na pewno będzie pięknie wyglądać! ![]() A którego maja dokładnie? Ja też jestem majówka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Foty! Foty! ![]() Cytat:
A takie myśli nachodzą chyba każdą z nas Cytat:
Chciałam się wczoraj umówić do mojej fryzjerki na próbną fryzurę i potem na make-up przed przymiarką, żeby zobaczyć jak to będzie razem wyglądało. Niestety fryzjerka nie miała już terminu, a myślałam że w poniedziałek rano nie będzie problemu z terminem I jeszcze powiedziała że tuż przede mną zadzwoniła jakaś dziewczyna i zarezerwowała termin który mnie interesował
|
|
#2593 |
|
Rozeznanie
|
Elrosa to ona nie słyszała o fakturach dla osób fizycznych. Nie tylko firma może brać faktury. Cashmere dziękuję za radę, brzmi bardzo logicznie - zaczynam w czerwcu. Do sierpnia powinnam być conajmniej beżowa :-D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
kiss12550 ładny ten tort!
Cytat:
wylansujemy nowy trend!
|
|
#2595 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za pochwaly fryzury
![]() ogolnie moj caly wyglad w dniu slubu bedzie taki lekki, zwiewny inspirowany boho. Juz sie nie moge doczekac ![]() Dziewczyny, musialyscie mocno trzymac za mnie kciuki bo dostalam prace w poniedzialek zaczynam.ELROSA, dziwna sprawa, bardzo nie fajna... Moze zapytaj czy wystawi Ci fakture nie na firme, a na osobe? Tak tez przeciez mozna... MAJTKI Z WELONEM
Edytowane przez przezduzeem Czas edycji: 2014-04-05 o 11:04 |
|
|
|
#2596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratuluję pracy |
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na przymiarkach, suknia jest za duża, halka jest za duża, biustonosz jest za duży. Z halką i suknią to nie problem, trochę pani się burzyła że robota na dwa razy ze zwężaniem (moja wina, moja wina - trochę ruchu i są efekty (po 5 cm za duże wszędzie)). Gorzej że biustonosz jest ZA DUŻY i ja już nie wiem co kupię, pani kazała rozjerzeć się za straplessem Ewki. Kolejna przymiarka w maju, biustonosz kupię przed samą miarą, widzę że nie ma sensu wcześniej.
Reszta zdjęć w klubie ![]() PS Welon 500 zł Tata kazał brać... Nie ukrywam że jest piękny, koronkę będzie miał taką jak w mojej sukni na dole (jeszcze jej nie ma)... Ale tyle kasy.. Mam wyrzuty sumienia...
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2014-04-06 o 09:01 |
|
|
|
#2598 |
|
BAN stały
|
Wstawiam na chwilę beznadziejne zdjęcie, nie mam na sobie, nie miał mi kto zrobić, sukienka jest do ziemi i nie jest biała, jest taka ecru, kremowa, coś w ten deseń.
Zaraz skasuję ![]() PS. Chyba pierwszy raz w czym się tacie spodobałam Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-04-05 o 17:05 |
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Później go sprzedasz A w sukni wyglądasz przecudownie! Idealnie do Ciebie pasuje, pięknie podkreśla Ci sylwetkę nawet nie widać, że jest jeszcze nie dopasowana.
|
|
#2600 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz jakieś inspiracje do stylu boho? bo jestem bardzo ciekawa, sali i ogólnie stylizacji ![]() exist_ suknia bosko leży welon to już w ogóle brak słów, ale faktycznie cena ![]() lecz z drugiej strony - welon ubierasz jeden jedyny raz w życiu ![]() Cytat:
|
|
#2602 |
|
BAN stały
|
mysza, na Gildii
nie wiem do czego to porównać nawet, takie małe sklepiki ze sprzedawczyniami jak na straganie:Pmojakaren mój tata w ogóle nie lubi długich sukienek, więc zdziwiłam się
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-04-05 o 12:20 |
|
|
|
#2603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!Elrosa- nie rozumiem tej babki od noclegów mam nadzieję że jednak uda Ci się coś wykombinowaćprzezduzeem - za pracęEnzunio- śliczna suknia, szkoda tylko że nie masz zdjęcia na sobie Exist- piękna panna młoda a welon Mojakaren- tylko ciekawe czy naszym Tżtom gatki z welonem przypadną do gustu szczerze ja na początku myślalam że to jakaś wstążka, nie od razu zajarzyłam ze to ma być welon Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-04-05 o 12:41 |
|
|
|
|
#2604 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też - może to jest opcja!
![]() Cytat:
Cytat:
Za 3 tygodnie o te porze będę siadać do make-upu!
|
|
|
#2605 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa
Ostro mnie to w ogóle rajcuje, że w tym m-cu u nas tyle ślubów i sezon ruszy na dobre ![]() Jutro pierwsze zajęcia z tańca No i w przyszłym miesiącu panieński
|
|
|
|
#2607 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ijaa Dziękuję jeszcze raz! Główną moją inspiracją jest ta para: http://ruffledblog.com/bohemian-portland-park-wedding/ Pierwsze zdjęcie W załączniku pokażę swoją salę mniej więcej i kilka inspiracji, mam ich dużo, ale żeby nie zanudzać, to wybiorę kilka, nie wszystkie są w tym stylu, ale nimi się kieruję ![]() W śród nich mój bukiet i pomysły na sesję ślubną ![]() ENZUNIO, piękna sukienka!!!
Edytowane przez przezduzeem Czas edycji: 2014-04-05 o 14:58 |
||
|
|
|
#2608 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za kciuki, zdążyliśmy byliśmy o 13:55 ![]() Miałam zrobić fotkę na palcu ale zapomniałam ![]() Pojechały teraz do grawerowania, myślę że max 10 dni to potrwa ![]() Jak je założyliśmy to TŻ od razu chciał do kościoła iść Cytat:
Cytat:
Powodzenia przy zapraszaniu! ![]() Cytat:
Zakupy świetne!Cytat:
Mieliśmy mega fajnego księdza, szkoda tylko że tak krótko z nami był. Panią z poradni mieliśmy trochę nawiedzoną, ale do przeżycia. Metoda NPR była poruszana, babka ją zachwalała, od 2 tyg też mierzę temperaturę, bo chcę być przygotowana na indywidualne spotkania i chcemy ustrzelić córeczkę ![]() Cytat:
jak podrzucisz link też będę wdzięczna ![]() Cytat:
przezduzeem gratuluję pracy! ![]() exist_ już to pisała ale wyglądasz cudownie! Welon super ale cena faktycznie powala... A krawcowa niech nie narzeka, to chyba nic dziwnego że PM chudnie
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dziś pierwszą przymiarkę do numerów na stoły. Może być? W tym samym stylu byłyby napisy przy księdze gości i słodkim stole
![]() Takich ramek mam w domu 5, drugie tyle musiałabym dokupić. Napis zrobiony białą kredką na czarnym papierze. Sorrki za jakość, ale po ostatnich porządkach nie mogę znaleźć lustrzanki
|
#2610 |
|
Zadomowienie
|
anka1897, no wiesz co? Szczerze mówiąc, to gdybym miała możliwość wyboru między Twoją, a swoją, to wybrałabym Twoją
ilussia, masz zdjęcia na sobie? Ten pasek na biodrach dziwnie wygląda, suknia jest piękna! Mojakaren, Lg-ago, kiss12550, klub się powiększa ![]() ijaa, miły wieczór ![]() Elrosa, nic nie poradzisz. Dobrze, że macie skąd firmę wziąć. exist_ przezduzeem, gratki za pracę! Mnie chyba się nie udało, zadzwonię w poniedziałek i się upewnię. Wczoraj położyły mnie 2 piwa... Nie rozumiem dlaczego. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

W sumie nie wiem za co
Jak zobaczyłam ile kosztują to odechciało mi się kompleciku, ale Tż fundował 

O jakieś 40 cm
I oddaję włoski fundacji Rak'n'roll, na perukę.

Opalanie natryskowe też odpada-raz zrobiłam i to był koszmar!! Samoopalacz kiedyś używałam z Loreal- ładnie się rozprowadzał i bez plam ale by pokolorował pewnie całą kieckę!!
I jeszcze powiedziała że tuż przede mną zadzwoniła jakaś dziewczyna i zarezerwowała termin który mnie interesował
mam nadzieję że jednak uda Ci się coś wykombinować